saintgb1972 307 Napisano 29 Czerwiec 2011 Siema, Poszukuje ekipy do stworzenia ligi, turniejow na ps3 w fife 12. Poszukuje wspolnikow oraz ludzi do pomocy. Strona bedzie na platnym serverze i liga wystartuje okolo tydzien po wyjsciu gry tak aby kazdy zagral kilka meczy. Liga bedzie prowadzona profesionalnie tym razem, mozliwa rozbudowa na platforme PC oraz sponsorowanych turniejow / lig Poszukuje Administrator - Znajomosc podstaw html, php oraz znajomosc joomli etc Grafik - photoshop, gimp, corel etc Redaktor - Znajmosc jezyka polskiego oraz poprawnego skladania zdan. Moderator 3x- Znajomosc jezyka polskiego Pomocnik x3 - tutaj raczej nic specjalnego. update tabel co bedzie trwalo z 5min max na cala lige Chcial bym stworzyc prawdziwe centrum rozrywki w fife 12. Reszte info pod numerem gg 2070318 Jednak sie nie poddajesz , ale z joomla bedzie latwiej cos zrobic ogarnie to nawet jedna osoba. Jeszcze jak zrobisz jakies porzadne forum to powinna stronka sie utrzymac o ile beda w miare "ogarnieci" gracze a nie tacy ze slomianym zapalem co zagrali dwa mecze i dali sobie spokoj. Co wazne to odpowiedni regulamin oraz odpowiednie dobranie kar dla olewaczy . Co ja Ci bede tlumaczyl jestes bogatszy o ostatnia probe stworzenia ligi oby nie byly popelnione te same bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 29 Czerwiec 2011 Licze na Ciebie! mam nadzieje ze dojdziesz do mnie. Mam zamiar stworzyc cos ala efifa pl lecz platformy ps3 i pc moze. Wiesz jak jest zima tylko praca dom praca dom i dziewczyna/ zona tak wiec mam zamiar stworzyc cos ale na powaznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilson_85 7 Napisano 30 Czerwiec 2011 ja jako gracz sie pisze :) ze wzgledu na czas tylko wieczorem, na zadna posade sie nie pisze ale liga z ludzmi co maja zaciecie i chca naprawde w gronie <normalnych> graczy pobawic sie wybornie to jestem zdecydowanie na tak :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 30 Czerwiec 2011 wow, jeszcze nie ma sensownego gameplaya a wy juz sie na ligi ustawiacie. Zazdroszcze optymizmu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) Jak donosi FSB: "After the controversy with Andy Gray at the back end of last season it was inevitable that he would be cut from the FIFA 12 commentary roster due to the nature of his indiscretion. But the whole situation for EA was far from ideal because Mr Gray and his partner in crime Martin Tyler were embedded in the FIFA franchise having invested hours upon hours of lines and quips, over the last few years. But sometimes a forced change is a good as any, which is why we’re pleased to announce that the English commentators for FIFA 12 are… Martin Tyler and Alan Smith You can listen to the guys introducing themselves HERE. http://audioboo.fm/boos/400629-the-fifa-12-commentators-introduce-themselves UPDATE: Clive Tyldesley and Andy Townsend have been confirmed as the second English commentary team available in FIFA 12, so you now have choice between a brand new duo or some old FIFA World Cup 2010 friends, brilliant. Huge news this, happy with the choice EA have made?" 2 zespoly komentatorskie to dobry patent pod warunkiem, ze nie beda mowic tych samych kwestii. A tu "probka" komantarzu Clive Tyldesley'a http://www.youtube.com/watch?v=pghpds08mtk I Martin Tyler & Alan Smith http://www.computerandvideogames.com/309679/news/alan-smith-replaces-andy-gray-in-fifa-commentary-box-has-no-history-of-sexism/ Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 30 Czerwiec 2011 Moze nie ma jeszcze duzo info na temat fify 12 ale wiadomo jak to jest :) fani pilki noznej i fani fify zawsze kupia. Gra bedzie dobra jak co roku fakt ze rewelacyjna to moze nie jest bo jest duzo bugow ale i tak lepiej powinno byc niz jest. Osobiscie kupuje fife co roku bo jestem fanem i zawsze wiem ze bede w nia gral przez ten caly rok czyli jest to gra godna pieniedzy bo duzo ludiz gra oraz zawsze do niej sie wraca nawet jak sie juz znudzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) Najlepszą opcją i tak by byli komentatorzy z canal+ (zapomniałem nazwisk). Ale to i tak nie realne <_< Tyler i Smith jak dla mnie lepsi. Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez gandihigh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UltrasPoland 29 Napisano 30 Czerwiec 2011 Najlepszą opcją i tak by byli komentatorzy z canal+ (zapomniałem nazwisk). Ale to i tak nie realne <_< Tyler i Smith jak dla mnie lepsi. Zgadzam się zdecydoawnia,Wolski,Smokowski,Laskowski itd.itd. słuchanie Szpaka z Szaranowiczem jest przez normalnego człowieka +20 nie do zniesienia ;) Ale chyba jeszcze długo nie doczekamy się żadnej zmiany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 30 Czerwiec 2011 wow, jeszcze nie ma sensownego gameplaya a wy juz sie na ligi ustawiacie. Zazdroszcze optymizmu :) Powiedz mi po co mamy czekac na gameplay jesli fifa jest seria znana od wielu wielu lat , to nie jest nowy tytul na rynku zeby zastanawiac sie czy bedzie ok czy tez nie . Jest wiele stron z ligami dla fify11 zatem nic nie stoi na przeszkodzie aby juz rozpoczac prace nad strona dla fify 12 moe warto sie zastanowic nad liga dla graczy preferujacych manual? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 30 Czerwiec 2011 Ale jak wtedy zrobisz by to było fair na bank znajdzie się ktoś kto będzie grał na automacie i nie masz jak mu tego udowodnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejms 9 Napisano 30 Czerwiec 2011 Ale jak wtedy zrobisz by to było fair na bank znajdzie się ktoś kto będzie grał na automacie i nie masz jak mu tego udowodnić. Stawiasz serwer ktory wymusza manualne sterowanie, proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilson_85 7 Napisano 30 Czerwiec 2011 pozatym jak ma byc jakas wysublimowana grupa osob ktore na wejsciu jasno sie okreslaja ze graja na manualu to mysle ze nikt nie bedzie robil z geby dupy wierze ze ludzie maja troche honoru i nie beda kabinowali.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 1 Lipiec 2011 Nowe video: Pro player inteligence: Vision w przypadku podan Mogli chociaz kupic licencje Frapsa, zeby jakosc byla dobra... Brzmi fajnie, niby wyglada fajnie, ale jak to bedzie w praniu skoro CPU reaguje nie na to co dzieje sie na ekranie, a na wciskane przez gracza przyciski i to natychmiastowo. Dalej CPU bedzie idealnym dryblerem? A teraz moze sie okazac, ze bedzie swietnie rozpoznawal gdzie nie podawac pilki w zaleznosci od sterowanego zawodnika - bo skoro w polu widzenia nie znajdzie sie zawodnik to poprostu CPU nie poda(na niskom poziomie moze i popelni taki blad, ale na Legendarnym pewnie bedzie idealny...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 Za dużo jest tych pokazówek nowych systemów zamiast na tym mogli by się spiąć i wydać grę we wcześniejszym terminie :) bo już bym pograł z chęcią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 2 Lipiec 2011 Za dużo jest tych pokazówek nowych systemów zamiast na tym mogli by się spiąć i wydać grę we wcześniejszym terminie :) bo już bym pograł z chęcią Chociaż demo!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Lipiec 2011 Chociaż demo!!! :D Za tydzien ponoc ma byc pokaz wersji PC, a jak oglosili niedawno to 12 odslona ma byc indentyczna na komputerach osobistych i konsolach. Wiec licze na jakis solidniejszy gameplay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 Z tego co zdążyłem zauważyć to fifa 11 na PC to nic innego jak 10 z PS3 i X'a tylko że z nowymi składami za to na konsolach faktycznie w fifie coś się zmieniło nawet szata graficzna na PC jest chyba 10 prócz menu :) chodzi mi o zegary i tym podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 2 Lipiec 2011 Ja zanim kupię ogram demko i : A ) Jeżeli rozgrywka będzie duzo lepsza niz w Fifie 11, to kupię 12 B ) Jeżeli nie odczuje różnicy poczekam na Fifę 13, albo jak 12 stanieje do 100 zł : ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 Czytałem w PSX że EA podejmie prace nad 13 w wersji na MOVE ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Lipiec 2011 Jesli pojda w MOVE i Kinecta to ta gra bedzie dla mnie martwa... Chyba, ze poruszanie sie w menu tylko za pomoca kontrolerow ruchu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 Ale przecież nie zrobią tak że sterowanie tylko za pomocą mova to czemu martwa jak komuś będzie się podobało bieganie w pokoju w miejscu xd to czemu nie zresztą jeszcze nie wiadomo czy do tego w ogóle dojdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Lipiec 2011 FIFA jest gra niesamowicie dobra pod wzgledem technicznym i nie trzeba jej wprowadzania kolejnych innowacji, a balansu. Ja chce wyeliminowania nadludzkich bramkarzy, przez ktorych strzaly sa ograniczone. Weliminowania dokladnych podan gora i usuniecia podbijajacej sie pilki przy kazdym podaniu po ziemi. A ci beda sie koncentrowac na wszawym kinektcie i zbednym Move, zamiast dopracowywania gameplayu - jesli to tak bedzie wygladac ta gra dla mnie umarla(przynajmniej do czasu, az sobie poukladaja priorytety w glowie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 2 Lipiec 2011 Smalec popieram w 100%. Fifa to nie jest gra, która sprawdzi się na move. Niech nie kombinują tylko poprawiają błędy, które nas $#%@%$@^ co odecję. Za dużo jest tych pokazówek nowych systemów zamiast na tym mogli by się spiąć i wydać grę we wcześniejszym terminie :) bo już bym pograł z chęcią Jaki jest sens wydawać nową Fifę w wakacje, kiedy kluby dokonują transferów? Nie chciałoby mi się codziennie ściągać jakichś aktualizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 2 Lipiec 2011 czyli twoim zdaniem warto jest czekać jeszcze 2 miesiące ponieważ nie chce ci się ściągnąć aktualizacji składów ( trwa to 5 sekund )... gratulacje nie znudziła ci się jeszcze 11 ? bo mi tak i chciał bym już pograć w 12 zobaczyć co tam nowego stworzyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 2 Lipiec 2011 A chcialbys dostac nie dokonczony produkt? Bo mi sie wydaje, ze w tym stadium gra nie ma prawa sie ukazac, co sami sprawdzajacy gre na playtescie stwierdzili, ze poczynila krok w dobrym kierunku, ale technicznie jeszcze zawodzi. Chec zagrania w nowa gre ma kazdy, ale nie az taka, zeby grac w produkt w 50% ukonczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach