Maty15 59 Napisano 4 Lipiec 2012 MMR wybiera Ci przeciwnikow zblizonych poziomem - z wieksza iloscia pkt = wieksza iloscia gier. Ja mam to w dupie, innym zalezy. Bynajmniej ja to tak rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 4 Lipiec 2012 Tak, krycha jak chcesz to napisze Ci na PW co trzeba zrobić, też kiedyś tak miałem, gość atakuje porty i Cie wyrzuca ... A możesz się ze wszystkimi podzielić tymi rewelacjami? W końcu do czego służy to forum..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xalen 23 Napisano 5 Lipiec 2012 A możesz się ze wszystkimi podzielić tymi rewelacjami? W końcu do czego służy to forum..? Jasne. Tak z grubsza: trzeba mieć dostęp do swojego routera, w nim należy odblokować porty (jeśli ktoś chcę to napiszę je potem) i ustawić stałe IP dla konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAJKI31 0 Napisano 5 Lipiec 2012 Jasne. Tak z grubsza: trzeba mieć dostęp do swojego routera, w nim należy odblokować porty (jeśli ktoś chcę to napiszę je potem) i ustawić stałe IP dla konsoli. Moja cierpliwosc z ta je.....na gra powoli sie konczy.Po latach gry na PES sprobowalem FIFA12 i musze stwierdzic ze ta gra to dno.Oszusci co kilka meczy w dywizji 1 i 2 sezonow pojedynkow sie pojawiaja,mecze ktore wygralem mam zaliczone jako przegrane.Taktyka w tej grze to jedno wielkie nieporozumienie, masz 5 w obronie i grasz kontre to wygrywasz badz 3 szybkich murzynow z przodu to tez wygrasz.2 razy wygralem dywizje 1 grajac wisla ale juz mnie wk...a bierze jesli jakies pieprzone matoly laguja badz odlaczaja powodujac moja porazke.Moze zacznijmy wpisywac kolesi ktorzy oszukuja i z jakiej dywizji byli w sezonach pojedynkow to wtedy sie uniknie grania z nimi.Ja niestety nie mam mozliwosci grzebania w routerze bo wspollokator nie chce nawet o tym slyszec. Jesli sa jacych chetni z wyzszych lig pograc meczyki towarzyskie normalnymi klubami a nie tylko realem badz barca to dajcie znac, PSN ID to G-GARDNER (kreseczka u dolu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anubis80 0 Napisano 5 Lipiec 2012 Wiem, że niektórzy psioczą, że ktoś gra Realem czy inną Barcą ale niektórzy (np. ja) nie grają tymi drużynami żeby za wszelką cenę wygrać tylko dlatego, że zawodnicy są lepiej wyszkoleni a co za tym idzie każdą akcję można rozegrać na 100 sposobów. Można zrobić zwód, można zagrać klepką, rzucić piłkę za plecy, wziąć obrońcę na szybkość itp. W zależności od danej sytuacji na boisku w różny sposób wykorzystuje się indywidualne skile i to czy zastosujesz odpowiednią kombinację zadecyduje o tym czy wygrasz czy nie. Dla mnie gra jedno czy dwugwiazdkowym zespołem to jak gra w szachy gdzie mamy samych gońców, którzy przesuwają się o jedno pole. A jak przegram z kimś to płakać nie będę. Chodzi o dobry mecz. Jeśli ktoś ma ochotę się zmierzyć pięciogwiazdkowymi drużynami to zapraszam. Mój psn nick to pawelolsztyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 5 Lipiec 2012 Chętnie pogram z kimś mecze towarzyskie, przeważnie gram drużynami 4-4,5 gwiazdek, mogę czasem pograć 5... choć to przeważnie jest bez sensu ;) Aktualnie nie mam headsetu ( jest w drodze z amazona) więc na chwilę obecną z rozmów nici :P psnid: FreakyRusher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAJKI31 0 Napisano 5 Lipiec 2012 Wiem, że niektórzy psioczą, że ktoś gra Realem czy inną Barcą ale niektórzy (np. ja) nie grają tymi drużynami żeby za wszelką cenę wygrać tylko dlatego, że zawodnicy są lepiej wyszkoleni a co za tym idzie każdą akcję można rozegrać na 100 sposobów. Można zrobić zwód, można zagrać klepką, rzucić piłkę za plecy, wziąć obrońcę na szybkość itp. W zależności od danej sytuacji na boisku w różny sposób wykorzystuje się indywidualne skile i to czy zastosujesz odpowiednią kombinację zadecyduje o tym czy wygrasz czy nie. Dla mnie gra jedno czy dwugwiazdkowym zespołem to jak gra w szachy gdzie mamy samych gońców, którzy przesuwają się o jedno pole. A jak przegram z kimś to płakać nie będę. Chodzi o dobry mecz. Jeśli ktoś ma ochotę się zmierzyć pięciogwiazdkowymi drużynami to zapraszam. Mój psn nick to pawelolsztyn. Hej, ja nie mam nic przeciwko 5 gwiazdkom, lubie tylko grac druzyna ktorej kibicuje a ze akurat jest to Wisla to czasem ciezki zywot w tej grze mam :).Generalnie najwieksze nerwy mam przez oszustow ktorych jest duzo w tej grze.Czasem zagram lepszymi druzynami i akurat tu widze przewage swoja wynikajaca z grania slabiakami.Jesli nauczylem sie dobrze grac na 3 gwiazdkach i przesiade sie na 5 to gra jest znacznie latwiejsza.Doswiadzczenie zdobyte wczesniej procentuje.Ale wlasnie na 5 zauwazylem jest najwiecej kolesi ktorzy sie rozlacza.Wole wlasnie mecze towarzyskie z kims kto ogarnia te gre bo wtedy wlasnie idzie zagrac dobry mecz bez rozczarowania faktem ze przegrywasz bo ktos po prostu oszukuje.Strasznie duzo ludzi gra Realem badz Barca ustawieniem 5-3-2 co dla mnie od razu oznacza ze sa cieniasami, nie potrafia grac normalnie wiec beda jechac tylko na kontrze i jeszcze miec pretensje jesli przegraja.Strzelaja gola bo Benzema lub Messi szybko biegna a co strzal nacisniesz to wpada.Tylko dlatego?Ta gra ma wiecej do zaoferowania ale malo kto robi cos kreatywnego,wciaz te same schematy z bieganiem speedy gonzalesem mozna zaobserwowac.Nuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 5 Lipiec 2012 Wiem, że niektórzy psioczą, że ktoś gra Realem czy inną Barcą ale niektórzy (np. ja) nie grają tymi drużynami żeby za wszelką cenę wygrać tylko dlatego, że zawodnicy są lepiej wyszkoleni a co za tym idzie każdą akcję można rozegrać na 100 sposobów. Można zrobić zwód, można zagrać klepką, rzucić piłkę za plecy, wziąć obrońcę na szybkość itp. W zależności od danej sytuacji na boisku w różny sposób wykorzystuje się indywidualne skile i to czy zastosujesz odpowiednią kombinację zadecyduje o tym czy wygrasz czy nie. Dla mnie gra jedno czy dwugwiazdkowym zespołem to jak gra w szachy gdzie mamy samych gońców, którzy przesuwają się o jedno pole. A jak przegram z kimś to płakać nie będę. Chodzi o dobry mecz. Jeśli ktoś ma ochotę się zmierzyć pięciogwiazdkowymi drużynami to zapraszam. Mój psn nick to pawelolsztyn. grasz na asystach czy manualu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 5 Lipiec 2012 Hej, ja nie mam nic przeciwko 5 gwiazdkom, lubie tylko grac druzyna ktorej kibicuje a ze akurat jest to Wisla to czasem ciezki zywot w tej grze mam :).Generalnie najwieksze nerwy mam przez oszustow ktorych jest duzo w tej grze.Czasem zagram lepszymi druzynami i akurat tu widze przewage swoja wynikajaca z grania slabiakami.Jesli nauczylem sie dobrze grac na 3 gwiazdkach i przesiade sie na 5 to gra jest znacznie latwiejsza.Doswiadzczenie zdobyte wczesniej procentuje.Ale wlasnie na 5 zauwazylem jest najwiecej kolesi ktorzy sie rozlacza.Wole wlasnie mecze towarzyskie z kims kto ogarnia te gre bo wtedy wlasnie idzie zagrac dobry mecz bez rozczarowania faktem ze przegrywasz bo ktos po prostu oszukuje.Strasznie duzo ludzi gra Realem badz Barca ustawieniem 5-3-2 co dla mnie od razu oznacza ze sa cieniasami, nie potrafia grac normalnie wiec beda jechac tylko na kontrze i jeszcze miec pretensje jesli przegraja.Strzelaja gola bo Benzema lub Messi szybko biegna a co strzal nacisniesz to wpada.Tylko dlatego?Ta gra ma wiecej do zaoferowania ale malo kto robi cos kreatywnego,wciaz te same schematy z bieganiem speedy gonzalesem mozna zaobserwowac.Nuda Ja też gram wole grać kreatywnie,a to coś skrzydłem wypuścić,albo podawać sobie 25 metrów przed bramką aż ktoś się pokaże,lub puścić górną piłke.Fakt niektórzy grają 5-3-2 i też nie lubie grać przeciw komuś kto gra takim systemem,bo gra ogranicza się do desperackiej próby przedarcia się przez postawiony autobus.Ale z drugiej strony jeżeli ktoś nie potrafi grać to właśnie próbuje tak grać,by mieć jakieś szanse,i wielokrotnie zdarza się,że takie osoby wygrywają z teoretycznie dużo lepszymi.Zabawne jest tylko to,że uważają sie za dobrych graczy.Kiedyś dostałem 4:0 od niemca,który grał takim systemem,i później miał wielką radość,gdy pisał do mnie łamanym angielskim,że mnie pokonał.Walił teksty typu ,,dostałeś 4:0 prosze nie chce grać rewanżu hahaha".Doprowadził mnie do szczerego wkur*ienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 6 Lipiec 2012 a ja mam do was takie pytanko gram,zkolega i niewiem,co on to robi-jak on to robi ciezko mu pilke odebrac ja sie glubie w obronie.......latam tym zawodnikiem jAK GLUPI, CZYMAM TEZ CZASEM ZEBY GO SAM KRYL,ALE NIC Z TEGO jak wy gracie w defensywie??jakies porady??ja gram w 5 lidze.... grasz na asystach czy manualu?? asystaa?? manual???oco chodzi?? o sterowanie reczne tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 6 Lipiec 2012 (edytowane) a ja mam do was takie pytanko gram,zkolega i niewiem,co on to robi-jak on to robi ciezko mu pilke odebrac ja sie glubie w obronie.......latam tym zawodnikiem jAK GLUPI, CZYMAM TEZ CZASEM ZEBY GO SAM KRYL,ALE NIC Z TEGO jak wy gracie w defensywie??jakies porady??ja gram w 5 lidze.... Przede wszystkim nie wciskać odbioru/wślizgu obrońcą na środku boiska, jeden zwód i przeciwnik biegnie sam na sam, czekać aż do pola karnego z odbiorem gdy sterujemy obrońcą, nie wychodzić do przeciwnika bardzo wysoko tylko czekać, często sam w nas wbiega podczas trzymania pressingu. Druga rzecz to podania prostopadłe, gdy widzisz że przeciwnik wybiega za obrońców za nic nie podchodź do zawodnika z piłką bo zagra w uliczkę i zawodnik wychodzi sam na sam, najlepiej przełączyć się na stopera dobrze ustawić a piłka sama do ciebie dotrze, to chyba najważniejsze aspekty gry w obronie, najważniejsze to nie wchodzić obrońcą na raz w środku boiska tylko cofać się do defensywy... I jeszcze podpowiedź co do karnych, u mnie 100% skuteczności, strzelać w środek w górę pod poprzeczkę, na chwilę analog do góry wychylić i piłka wpada nawet gdy bramkarz zostanie na środku ;) Edytowane 6 Lipiec 2012 przez ulik10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 7 Lipiec 2012 I jeszcze podpowiedź co do karnych, u mnie 100% skuteczności, strzelać w środek w górę pod poprzeczkę, na chwilę analog do góry wychylić i piłka wpada nawet gdy bramkarz zostanie na środku ;) Nie ma szans na 100% ;) Każdy strzał się da wyciagnąć, oprócz tych które po odbiciu od słupka wpadną do bramki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) Wystarczy, że podniesie się ręce bramkarzem do góry jak stoi się w środku i wyłapie większość takich strzałów. Karne to loteria, ktoś rzuci się w dobrą stronę to wybroni. Najlepiej kopać w lewo/prawo, mocno i odrobinę w górę nawet gdy bramkarz wyczuje często pada gol. Oczywiście wszystko też zależy od piłkarza, którym się kopie oraz bramkarza. Macie wrażenie, że Valdes z Barcelony jest jednym z najgorszych bramkarzy? Nawet od tych co mają o wiele gorsze statystyki. Puszcza takie piłki, że szkoda gadać. Piłka leci prosto w niego, a on rzuca się w bok, turla się pod nim, ogólnie takie sytuacje, które większość bramkarzy broni.... Edytowane 7 Lipiec 2012 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) Ja też gram wole grać kreatywnie,a to coś skrzydłem wypuścić,albo podawać sobie 25 metrów przed bramką aż ktoś się pokaże,lub puścić górną piłke.Fakt niektórzy grają 5-3-2 i też nie lubie grać przeciw komuś kto gra takim systemem,bo gra ogranicza się do desperackiej próby przedarcia się przez postawiony autobus.Ale z drugiej strony jeżeli ktoś nie potrafi grać to właśnie próbuje tak grać,by mieć jakieś szanse,i wielokrotnie zdarza się,że takie osoby wygrywają z teoretycznie dużo lepszymi.Zabawne jest tylko to,że uważają sie za dobrych graczy.Kiedyś dostałem 4:0 od niemca,który grał takim systemem,i później miał wielką radość,gdy pisał do mnie łamanym angielskim,że mnie pokonał.Walił teksty typu ,,dostałeś 4:0 prosze nie chce grać rewanżu hahaha".Doprowadził mnie do szczerego wkur*ienia. Ja też gram wole grać kreatywnie,a to coś skrzydłem wypuścić,albo podawać sobie 25 metrów przed bramką aż ktoś się pokaże,lub puścić górną piłke.Fakt niektórzy grają 5-3-2 i też nie lubie grać przeciw komuś kto gra takim systemem,bo gra ogranicza się do desperackiej próby przedarcia się przez postawiony autobus.Ale z drugiej strony jeżeli ktoś nie potrafi grać to właśnie próbuje tak grać,by mieć jakieś szanse,i wielokrotnie zdarza się,że takie osoby wygrywają z teoretycznie dużo lepszymi.Zabawne jest tylko to,że uważają sie za dobrych graczy.Kiedyś dostałem 4:0 od niemca,który grał takim systemem,i później miał wielką radość,gdy pisał do mnie łamanym angielskim,że mnie pokonał.Walił teksty typu ,,dostałeś 4:0 prosze nie chce grać rewanżu hahaha".Doprowadził mnie do szczerego wkur*ienia. A propo tych durnych piłek na 25 metrów aż ktoś sie pokaże.....ha ha śmiać mi sie chce z takich grajkòw :) naprawdę....co chwilę trafiam na takich typkòw co wrzucają tak piłkę bez opamiętania. Byle do przodu. Gracze takiego pokroju prezentują właśnie mierny poziom. Przy drużynach 5* trzeba sie mniej namęczyć żeby coś osiągnąć. No chyba że biegają dwie krystyny po boisku albo dwóch Pique próbuje doskoczyć na pierwsze piętro. Ha ha :] Uważam że grając nagminnie takimi robotami nabiera sie poprostu złych nawyków. Chyba że gra sie tylko Drużynami pokroju Real Barca. Ale ja kiedy na "chwilę'' zagram tymi botami to później taką Polską ciężko mi sie gra, np. przejść na speedzie calą obrone albo na jeden zwòd. Dlatego od dawien dawna nie grałem 5* Edytowane 7 Lipiec 2012 przez wiaderko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 7 Lipiec 2012 Ja gram PSV i staram nimi grać kombinacyjną piłkę i bardzo fajnie się nimi gra. Formacja 4-3-3 (dowolna). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 7 Lipiec 2012 A propo tych durnych piłek na 25 metrów aż ktoś sie pokaże.....ha ha śmiać mi sie chce z takich grajkòw :) naprawdę....co chwilę trafiam na takich typkòw co wrzucają tak piłkę bez opamiętania. Byle do przodu. Gracze takiego pokroju prezentują właśnie mierny poziom. Przy drużynach 5* trzeba sie mniej namęczyć żeby coś osiągnąć. No chyba że biegają dwie krystyny po boisku albo dwóch Pique próbuje doskoczyć na pierwsze piętro. Ha ha :] Uważam że grając nagminnie takimi robotami nabiera sie poprostu złych nawyków. Chyba że gra sie tylko Drużynami pokroju Real Barca. Ale ja kiedy na "chwilę'' zagram tymi botami to później taką Polską ciężko mi sie gra, np. przejść na speedzie calą obrone albo na jeden zwòd. Dlatego od dawien dawna nie grałem 5* Nie wiem,chcesz mi udowodnić że prezentuje mierny poziom,bo wrzucam piłki na wchodzących?Nie rozumiem co w tym śmiesznego,jeżeli jestem przy piłce a mój zawodnik wchodzi między dwóch obrońców do podania górnego,to patrze czy nie ma spalonego i wrzucam,co daje mi często pozycje sam na sam.Nie wrzucam piłek ,,na pałe",bo może ktoś dojdzie,tylko wrzucam gdy wiem,że ktoś tego podania,powiedzmy,oczekuje. Poza tym,niektórzy wolą grać 5*,inni 3* itd.Każdy gra jak lubi,a jak Tobie sie podoba gra słabszymi drużynami,to graj. Kurde,czasami mam wrażenie,że ktoś kto gra na manualu lub słabszymi drużynami uważa się za lepszego gracza,bo gra z większymi trudnościami.A teraz kolejny przykład,koledze nie podoba się,że ktoś gra popularnym,lecz skutecznym sposobem,a sam (najprawdopodobniej,skoro tak pisze) tak nie gra,toteż uważa,że takie granie jest śmieszne i tacy zawodnicy są mierni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artete 2 Napisano 7 Lipiec 2012 A propo tych durnych piłek na 25 metrów aż ktoś sie pokaże.....ha ha śmiać mi sie chce z takich grajkòw :) naprawdę....co chwilę trafiam na takich typkòw co wrzucają tak piłkę bez opamiętania. Byle do przodu. Gracze takiego pokroju prezentują właśnie mierny poziom. Przy drużynach 5* trzeba sie mniej namęczyć żeby coś osiągnąć. No chyba że biegają dwie krystyny po boisku albo dwóch Pique próbuje doskoczyć na pierwsze piętro. Ha ha :] Uważam że grając nagminnie takimi robotami nabiera sie poprostu złych nawyków. Chyba że gra sie tylko Drużynami pokroju Real Barca. Ale ja kiedy na "chwilę'' zagram tymi botami to później taką Polską ciężko mi sie gra, np. przejść na speedzie calą obrone albo na jeden zwòd. Dlatego od dawien dawna nie grałem 5* Kolego nie potrzebnie grasz prawie cały czas Polską,ja gram jedną druzyną góra sezon(choć raczej co najmniej dwie były),jak gram jednym zespołem dłużej to mnie nuży,więc często zmieniam team .A co do gwiazdek ,to jak grasz słabszą potencjalnie drużyną, a jak wygrasz z lepszą ,satysfakcja jest wieksza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek1201 1 Napisano 8 Lipiec 2012 Szukam graczy do klubu:) Liczy się dobra zabawa i gra zespołowa. Przyjmę każdego, um nie ważne. Przy slabym graczu pomogę szybko sie rozwinąć. Zgłaszać oferty przyjęcia do klubu: Polish Crew Albo pisać na PSNID: przemek1201 Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 8 Lipiec 2012 Z chęcią dołączę do klubu. Gram na pozycji ŚPO zawodnik 79 :D Niedługo dotrze headset to wyślę ofertę o przyjęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Lipiec 2012 swoja droga gracze z polski maja niski manner i uwazaja sie za mocnych wymiataczy, ostatnio jeden kolega mnie zjechal na priv po tym jak go ogralem, chelpiac sie swoimi tytulami ligowymi %-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 9 Lipiec 2012 Panowie, jaka jest cena Fify 12 w PSN Store? Jestem na wakacjach i nie mam dostępu do konsoli. Przy okazji jeszcze, czy można grę pobrać bez online pass, czy cena zawiera passa? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 9 Lipiec 2012 Pisanie o tym że jestem lepszy bo gram słabszymi drużynami a ktoś gorszy bo gra botami jest głupim stwierdzeniem. Przyznaje sie....pisałem pod wpływem emocji. To że ludzie grając na manualu grają tylko .....prawie...... tylko 5* gwiazdkami świadczy też o tym jak trudno sie gra i strzela bramki. Idzie sie na łatwizne. Już pomijam fakt że nie którzy potrafią grać i poprostu lubią Real etc. Ale w ogromnej większości to są jednak miernoty które wykorzystują overall danej drużyny. I niech mi nikt nie pie***y głupot że w wielo milionowej społeczności graczy nie jestem wstanie trafić na mecz 3,5* VS 3,5* bo grających na ręcznych ustawieniach jest mało. Zdecydowana większość leci poprostu na łatwizne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 10 Lipiec 2012 Ja jakiś czas będąc w 2 lidze pograłem na ręcznych i oczywiście też brałem 5 stars. Tylko takimi drużynami da się tam zagrać zaczynając na manualu. Nawet gdy wybiegałem sam na sam dwoma zawodnikami i tak często nie trafiałem ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sassus 0 Napisano 10 Lipiec 2012 Siemka, mam takie pytanie bo zaczynam grac dopiero w ta gre i nurtuje mnie jedno,a mianowicie jakim sposobem na szybkim biegu mozna miec pilke przy nodze i mijac jak tyczki obroncow,gram przez neta i wtaki wlasnie sposob jeden gosc potrafi rozmontowac moja obrone, z gory prosze o rzeczowa odpowiedz,dzieki i czekam na odpis! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 10 Lipiec 2012 a ja z dołu polecam filmy na youtubie, zamiast stawiania wymagan na forum. DRIBBLE TUTORIAL trudne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach