Skocz do zawartości
KopaczK

FIFA 12

Rekomendowane odpowiedzi

Może spróbuj wyrzucić wszystkie pliki instalacyjne i odłączyć internet od konsoli i odpal jakiś sezon, weź symulację wyników i zobacz co będzie po zakończeniu sezonu. Jeśli bez zmian to jednak nie wina patcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadzieja, jak dowiedziałem się o web appie i chciałem zacząć używać to go wyłączyli dla 12 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szykuj sie na nową wersję w Fifie13. Działa, nie ma bidtokenów i rynek ut będzie jeszcze większy niż w poprzedniej odsłonie. Możesz już zacząć handlować, otworzyć paczki i do boju :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie otwieram paczki od 3 czy 4 dni :P chociaż Fify nie będę miał na premierę tylko pewnie jak zejdzie do tej stówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. powiedzcie mi , co trzeba zrobić żeby mieć najnowsze składy..? np vPersi w MU itd. Kumpel np ma i twierdzi ze nic nie robił....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz sobie ręcznie zrobić transfery, odnośnik do tego znajduje się w głównym menu (edytuj zespoły - transfery)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, zrobiłem dla testu jeden transfer i ok,grając z komputerem czy z kumplem,który siedzi obok jest, ale w online mam nadal stare.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W online składy są rankingowe, by pograć nowymi musisz kupić 13.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może masz za starego zawodnika? sprawdź ile ma lat Twoja WG.

niestety wywalilem wszystkie pliki, gwiazda ma 18 lat a po rozegraniu jednego sezonu nadal dostaje tylko oferty na menadzera ehhhhhhhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wejsc w mecze rankingowe? próbowałem już wszystkiego i nadal nic z online sie nie ruszylo wszystko liczy mi jako nie rankingowe. pomozecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jak wejsc w mecze rankingowe? próbowałem już wszystkiego i nadal nic z online sie nie ruszylo wszystko liczy mi jako nie rankingowe. pomozecie?

Rankingowa tylko w sezonach pojedynków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam kogoś do trofea: Znajomi zmieniają się we wrogów - Friends now Enemies.

Jak ktoś chętny to proszę o zaproszenie do znajomych.

psnid: empeka77

Edytowane przez mpk77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie może co trzeba nacisnąć aby zawodnik wyszedł na czystą pozycje?

Edytowane przez Poareow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. Mam proste pytanie, jak robi się markowanie strzału lub podania? Fajny trik, a ja nie umię :P

Z góry dzieki, pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strzału:

naciskasz O potem X.

A podania odwrotnie.

ale jak nacisnę tylko O lub X to zawodnik od razu strzela lub podaje... dzięki

ale jak nacisnę tylko O lub X to zawodnik od razu strzela lub podaje... dzięki

ok niby wychodzi, ale bardzo rzadko, moim zdaniem tak fajny trik powinien mieć łatwiejszą kombinację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem nowym posiadaczem konsoli ps3 i gry fifa 12 i mam do was pytanie. Szukam ustawien dla gry znalazłem filmik na youtube

lecz to jest jest dla PC( nie wiem czy jest jakas różnica dla ps3) ale na tych ustawieniach za nic nie moge strzelic gola z rzutu wolnego choć ogladam na youtube filmiki jak je wykonywac. czy mozecie mi pomuc, podac na jakich wy ustawieniach gracie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też niedawno zacząłem grać w FIFE 12 i mam problem bo na 10 meczy wygrywam 1. Jak w to się gra? Dużo czasu zajmuje nauka i ogarnięcie tej gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak ty kupiles gre rok po premierze to oczywistym jest, że dostaniesz w sieci taki wpieprz , że ci się odechce. Trafiasz na ludzi, którzy przegrali w te fifkę setki godzin.

Będzie ci wiec bardzo trudno, tactical defending łatwa nie jest (i dobrze) ale ludzie uczyli się na bieżąco, nikt na premierze nie umiał , teraz zostali sami tacy co ogarniają temat :) pocwicz może z konsolą, mniejsza frustracja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak ty kupiles gre rok po premierze to oczywistym jest, że dostaniesz w sieci taki wpieprz , że ci się odechce. Trafiasz na ludzi, którzy przegrali w te fifkę setki godzin.

Będzie ci wiec bardzo trudno, tactical defending łatwa nie jest (i dobrze) ale ludzie uczyli się na bieżąco, nikt na premierze nie umiał , teraz zostali sami tacy co ogarniają temat :) pocwicz może z konsolą, mniejsza frustracja

Chyba dobrze mówisz Panie kolego... Ja mam podobny problem. Prawie wszystko online przegrywam mimo, ze grę mam od kilku miesięcy. Właściwie z tego co widzę to wcale nie gram źle, chodzi o to, że przeważnie moim przeciwnikom wszystko wychodzi (kiwki, odbieranie piłek, strzały) i wszystko wchodzi do bramki (piłki odbite od słupków i poprzeczek zazwyczaj wręcz w niewyobrażalny sposób jakimś cudem wpadaja do bramki, a mi wręcz przeciwnie, praktycznie nic co by mogło fartem wpaść nie wpada, powiem więcej, często w sytuacjach kiedy właściwie mam sytuację 100% na strzelenie gola to znów bramkarz mojego opponenta w niewiarygodny sposób broni strzały "nie do obrony"... O co kaman...?

Jak "Michał Anioł" wspomniał jestem na etapie gdzie mi sie odechciało grać w to... :/

Nie wiem teraz co robić czy flustrować sie dalej i może jakoś douczyć czy dać se spokój z graniem online....

Edytowane przez Cris__83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograj z komputerem na poziomie poczatkujacy albo z kolegami, ja mam konslole od 2 miesiecy i tyle samo gram w fife i online powoli daje rade jakas wygrana wiecej remisów i troche przegranych. jesli chchesz pograc z kims słabszym to pisz na priv chetnie pogram to samo do kolegi katzkiRDM piszczie na priv bardzo chcetnie pogram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi