Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

PS. I tak wygra moja poprzednia drużynA,a może się mylę  

Najpierw muszą nas pokonać a nie bedzie to łatwe, ponieważ drużyny są wyrównane. A vs H to będzie dobry mecz :D

Edytowane przez kosmala96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mam rozumieć że już jestem nie potrzebny na niedzielę ? :ermm:

To chyba oczywiste że wolimy Ciebie w drużynie za Balonierza zwłaszcza że byłeś naszym szefem :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3:1 dla drużyny Bzykacza. Udało nam się wygrać tylko ostatnią rundę, którą graliśmy wyłącznie na noże :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba oczywiste że wolimy Ciebie w drużynie za Balonierza zwłaszcza że byłeś naszym szefem :thumbsup:

Niedziela powinna mi pasować obadam sytuację na bazie i podam odpowiedź jutro rano :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3:1 dla drużyny Bzykacza. Udało nam się wygrać tylko ostatnią rundę, którą graliśmy wyłącznie na noże :thumbsup:

ten mecz na noże to niezła jatka, haha nóż to nie jest moja specjalizacja, takiego ratio in minus dawno nie miałem, pomagał jedynie nieustanny bieg dookoła flagi :thumbsup: dzięki za grę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie najzabawniejsza runda od pozostałych :thumbsup: Muszę się zapisać na taki kurs aby nie mieć więcej otworów w ciele niż przewiduje norma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny meczyk :) Zwłaszcza pierwsza runda na AH. Chyba do końca życia zapamiętam jak na lag test dostałem kosę od Nowen'a jadąc quadem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To działa raczej w drugą stronę. Brak wymaganego lvl nie był nielegalny, tu chodziło o brak perków które mogły osłabić. Fakt, że nie sprawdziłem tego w tym przypadku, ale to nie wpłyneło na wygraną, a raczej mogło wpłynąć na przegraną.

To prawda. Bez perków i większości broni gra się ciężko. Ale skoro ratio powyżej jednego to znaczy że się da :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W imieniu drużyny "D" chciałbym podziękować zespołowi Kacpra za wczorajszy mecz. Było miło i sympatycznie pomimo składów zmieniających się jak w kalejdoskopie (oraz mojego siedzenia po kątach i ciągłego pisania wiadomości i zaproszeń) :thumbsup:.

To był już nasz ostatni mecz w turnieju, więc bardzo serdecznie dziękuję również moim chłopakom za udział, dzielną postawę oraz znoszenie moich rozkazów. Mam nadzieję, że nie zostanę przez was zapamiętany jako zbyt namolny i marudny dowódca.

Z TEGO MIEJSCA CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ PRZEDE WSZYSTKIM TANKOWI, który to wszystko DLA NAS zorganizował, ciągnął na swoim garbie, układał i nie spał po nocach.

GŁĘBOKI UKŁON I SERDECZNE DZIĘKI W IMIENIU SWOIM I JAK MYŚLĘ WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW. To była zacna inicjatywa i mam nadzieję że nie ostatnia :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

POZDRAWIAM :ok:

Edytowane przez Gedeon1974
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najfajniejszy mecz w turnieju.Hołek połowę kos wbiłeś mi z 5m.whistling.gif

PS.Będzie jakaś nagroda za 3miejsce?rolleyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najfajniejszy mecz w turnieju.Hołek połowę kos wbiłeś mi z 5m.whistling.gif

o trzecie zagraja półfinaliści :thumbsup:

edit: a my chyba graliśmy o 5, chyba, że miałeś na myśli 2 grupę

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha,myślałem,że teraz graliśmy o 3miejsce.happy.gif

Edytowane przez Artikam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie najzabawniejsza runda od pozostałych :thumbsup: Muszę się zapisać na taki kurs aby nie mieć więcej otworów w ciele niż przewiduje norma :D

W poniedziałek kilka trenowałem :D lol

BTW Do zobaczenia jutro o 21 :thumbsup:

Edytowane przez KJN86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie 3 a 5 :whistling:

Z 5m? Możliwe. jesteś tak zlagowany, że trzeba Cię ciąć dużo wcześniej. Wszyscy mieli z Tobą problem :biggrin:

Faktycznie to był nasz ostatni mecz w turnieju. Dziękuję za wspólną zabawę wszystkim, z którymi miałem okazję grać oraz przede wszystkim chłopakom ze swojej drużyny. Było bardzo miło.

Moim zdaniem kilka rzeczy należałoby poprawić w przyszłych edycjach ale to będzie już decyzja tanka. Jeszcze raz gratuluję świetnego pomysłu na turniej i cierpliwości :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 3 nie, ale za 5 tak :)

Edytowane przez Lucius_Ver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O! Klony PCD :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem kilka rzeczy należałoby poprawić w przyszłych edycjach ale to będzie już decyzja tanka.

Tak, to prawda. Wprawdzie jeszcze ten nie zakończony...

Mam na uwadze kilka rzeczy które są do poprawy, ale być może coś przeoczyłem i chętnie posłucham sugestii co dobrze by było zmienić. Można to potraktować jako wczesne wolne wnioski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym proponowal wziecie pod uwage innych zmiennych niz skill lvl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z NFL skill brany pod uwagę to lipa. Przed turniejem miałem 530 a teraz trzymie mi sie na poziomie od 630 do 700.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj sie strasznie rzuca. Od 530 do 889 nawet. Trzeba bedzie szukac innej opcji balansowania druzyn przy kolejnych tego typu inicjatywach. Teraz wiadomo tez na kim mozna polegac a kto sie minal z powolaniem i na turnieju nie bylo go wiecej niz byl

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro jak wygramy to możemy grac od razu po meczu finał to na 99 %

jeszcze mi xenus nie odpowiedział

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro jak wygramy to możemy grac od razu po meczu finał to na 99 %

jeszcze mi xenus nie odpowiedział

Wypas!

My też gramy o 21 półfinał i z tego co się orientowałem to drużyna K będzie gotowa na finał, jeśli uda nam się wygrać z I :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można poznać składy drużyn jutrzejszych meczy ?

badabum!

Drużyna-A

-xMAFIA_PLxDJ, xMAFIA_PLxDJ, 764

-SUMO_PL, Sumo_PL, 506

-Xenus, Xenus1195, 81

-robaqira1, robaqira1, 487

-ID_okonio, okonio, 424

-Mersi, merson_, 508

Drużyna-I

-KJN86, KJN86, 456

-lewy10, Lewy10_PL, 466

-dizel6, dizel6, 532

-Kasper, Deeny_PL, 366

-Critters, Critters_PL, 441

-Balonierz, Balonierz, 525

Drużyna-H

-FraguGD, FraguGD, 579

-mrowa607, mrowa607, 337

-kosmala96, kosmala71, 532

-made_in_KRAKOW, made_in_KRAKOW, 460

-Diff, Diff_M4, 724

-korek78, korek78, 396

Drużyna-K

-jaceksl1, jaceksl1, 585

-Bas, iBaso, 647

-dimercurio, grimow77, 354

-mblot, ablot, 544

-qbikowski, qbikowski, 450

-prymo, prymek007, 489

Edytowane przez Mersi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.