fbaran 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 CoD mi sie jeszcze nie znudzil, wrecz przeciwnie bardzo mi sie podoba ta gra, ale uslyszalem pare pochlebnych opini na temat Battlefielda. Jest tam cos takiego jak challange w cod'ie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 są trophies, wildcarts i coś jeszcze. trophies polegają na tym żeby w ciągu mapy np. zabić 6 kolesi z ump itp. wildcarts sie dostaje za zrobienie określoną ilość razy trophies podobnego rodzaju np dostaje sie wildcart za zdobycie 6 trofeów z zabiciem 6 kolesi z ump. rozumiesz? XD a ta ostatnia rzecz to za różne rzeczy sie dostaje zrobione w ciagu wszystkich map, czyli zniszcz 1000 obiektow itp. kupuj naprawde dobra gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 przepraszam za spam ale chciałem odblokowac kod na usas 12, i dalem swoj psn id, wchodze w zakladke soldier zeby sprawdzic staty i bląd :/ pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 2 Wrzesień 2008 a no dobra rozumiem z tym trophies. Moze kupie gre. Jeszcze zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 10 Wrzesień 2008 Drobne odswiezenie tematu: Razem z nowymi mapami (wkrotce) beda patche (m.in. headsety i lagi) i TROPHY SUPPORT http://badcompany.ea.com/news/entryid/25656/ Poza tym: - Nie bedzie sie dalo zabic swojego jednym cieciem noza - Kule i noze przechodza przez krzaki (to nie przechodzily?:]) - Po sprincie bedzie mozna strzelac wczesniej (thank God) - Helikoptery beda miec uszkodzenia od drzew Do tego odblokuje 3 bronie z Find All Five - snajperke, M60 i uzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroolikos 0 Napisano 2 Październik 2008 są już trofea w BC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroolikos 0 Napisano 3 Październik 2008 albo czy będą działać wstecz ? jak przejdziemy grę to się nam zaktualizują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Październik 2008 albo czy będą działać wstecz ? jak przejdziemy grę to się nam zaktualizują? beda niebawem a czy beda retroaktywne smiem watpic (chyba ze beda bardzo podobne do osiagniec, trofeow i odznak w samym BF wiec w sumie czemu nie..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 3 Październik 2008 Ja myślę że trzeba będzie przechodzić niestety. Chyba dopiero za 10lat wpadną na pomysł dopisywania statystyk do konta online. Bo każdy może przed updatem wkleić save i później mieć większość trophies. Jak wyjdą trophies to się zastanowię nad grą Może stanieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba-osw 4 Napisano 3 Październik 2008 Trofea online beda dzialac wstecz, przeciez nawet na stronie mozna zobaczyc jakie trofea (achivmenty) sie zdobylo. Teraz wiadomo po co ta zakladka. Singla trzeba bedzie meczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Październik 2008 Trofea online beda dzialac wstecz, przeciez nawet na stronie mozna zobaczyc jakie trofea (achivmenty) sie zdobylo. Teraz wiadomo po co ta zakladka. Singla trzeba bedzie meczyc hehe po tylu godzinach online, singiel to na jeden strzal teraz idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroolikos 0 Napisano 4 Październik 2008 to muszę poczekać z odpaleniem gry do czasu aż wyjdą trofea ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 4 Październik 2008 No ale kiedy będą mapy, z tego co zrozumiałem z mojego bardzo biegłego angielskiego to mają być w październiku. I nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, że Acta Non Verba i Par for the Course będą na "gold rush" a Ghost Town i Crossing Over na Conquest? byłbym wdzięczny za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Październik 2008 No ale kiedy będą mapy, z tego co zrozumiałem z mojego bardzo biegłego angielskiego to mają być w październiku.I nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, że Acta Non Verba i Par for the Course będą na "gold rush" a Ghost Town i Crossing Over na Conquest? byłbym wdzięczny za odpowiedź. Z tego co ja rozumiem z mojego bardzo bieglego angielskiego to wszystkie sa Conquest.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reno725 0 Napisano 6 Październik 2008 ee to do dupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 16 Październik 2008 do kasacji nie ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marlenka 0 Napisano 18 Październik 2008 witajcie mam pytanko może ktoś ma pojęcie dlaczego grając w bbc od 2 miesiecy jeszcze nigdy mnie nie polączylo z grupą czerwonych tylko gram cały czas w niebieskich.czy ma tu jakieś znaczenie ustawiania gry lub może na jakim koncie jestem zarejstrowana.bo mam konto na UK.a krzyzak ma na EU i tez nie gral nigdy w czerwonych ma to jakieś znaczenie...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 18 Październik 2008 Witaj Marlena Ano tu chodzi o takie ludzkie odruchy. Podobnie jak ze swiatlami na przejsciach. Zielony to OK, mozna smigac, czerwone to stoj, bo cie przejedzie. W BF:BC jest podobnie czerwoni to zawsze przeciwnicy, a niebiescy to ziomale, niezaleznie czy grasz po stronie amerykanow czy tych drugich - ruskow czy jak im tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 18 Październik 2008 witajcie mam pytanko może ktoś ma pojęcie dlaczego grając w bbc od 2 miesiecy jeszcze nigdy mnie nie polączylo z grupą czerwonych tylko gram cały czas w niebieskich.czy ma tu jakieś znaczenie ustawiania gry lub może na jakim koncie jestem zarejstrowana.bo mam konto na UK.a krzyzak ma na EU i tez nie gral nigdy w czerwonych ma to jakieś znaczenie...? bynajmniej nie smieje sie z Ciebie Marleno, po prostu przeurocze to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marlenka 0 Napisano 20 Październik 2008 Witaj Marlena Ano tu chodzi o takie ludzkie odruchy. Podobnie jak ze swiatlami na przejsciach. Zielony to OK, mozna smigac, czerwone to stoj, bo cie przejedzie. W BF:BC jest podobnie czerwoni to zawsze przeciwnicy, a niebiescy to ziomale, niezaleznie czy grasz po stronie amerykanow czy tych drugich - ruskow czy jak im tam. dzieki koleś ale jednak mnie nie zrozumiałeś spoko..ale dzieki za fatyge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 20 Październik 2008 Każdy tak ma że swoją drużynę widzi jako niebieskich a przeciwników jako czerwonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej1980 0 Napisano 20 Październik 2008 proponuje nominacje do "Postu Roku" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 20 Październik 2008 dzieki koleś ale jednak mnie nie zrozumiałeś spoko..ale dzieki za fatyge To pomoz mi Cie zrozumiec? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marlenka 0 Napisano 21 Październik 2008 To pomoz mi Cie zrozumiec? :| daras napisał krutko i na temat..wiec nie mam pytań i juz wiem w czym rzecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marlenka 0 Napisano 21 Październik 2008 Każdy tak ma że swoją drużynę widzi jako niebieskich a przeciwników jako czerwonych. dzieki wlasnie o to mi chodzilo..jednak jest ktoś mądry.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach