krzyzak86 107 Napisano 28 Październik 2013 Witam. Jak sie wybiera mape w ktora chce grac na coop online nie prywatny? Bo za zwyczaj wrzuca mnie do pierwszej mapy:/ A chce zrobic trofea. A na prywatny nie mam za bardzo kogo zaprosic (nikt nie ma fc3):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIXXTBONE 0 Napisano 29 Październik 2013 Jest na to prosty sposob. Albo sam zaloz prywatna gre z dana misja albo non stop wbijaj do public az trafisz na 4 wolne sloty. Wtedy sam ustalasz misje i poziom i ludzie szybko dolaczaja. Ale i tak pod koneic misji wszystko sie moze spieprzyc i trzeba od nowa. Masakra. A posterunkow jest 38 nie zadne 64. - Obaj nie macie racji, posterunków jest dokładnie 34, wiem bo w nedziele skończyłem. Witam. Jak sie wybiera mape w ktora chce grac na coop online nie prywatny? Bo za zwyczaj wrzuca mnie do pierwszej mapy:/ A chce zrobic trofea. A na prywatny nie mam za bardzo kogo zaprosic (nikt nie ma fc3):P @ krzyzak86 Nie da sie w public wybrać mapy. Jak chcesz mogę ci pomóc z co-op'em. Co prawda brakuje mi jeszcze ostatniej mapy ale moge ci pomóc przejść od a do z. Mój PSN ID - SIXXTBONE. Daj znać. Jestem dziś od 16.30 do 19-20. Możemy zrobić private co-op'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qleeg 1 Napisano 29 Październik 2013 (edytowane) Witam, ponawiam apel .. poszukuje kogoś do wspólnego grania jestem dostepny co dziennie od 21 do ... brakuje mi już tylko 1 mapy, lecz z miłą chęcią pogram w inne by pomóc Mam jedno pytanie: czy ktoś wytłumaczy mi czemu w zakładce "poznani gracze" nie wyświetlają mi się osoby z FC3 Wczoraj to dopiero zauważyłem, mam tylko tych z którymni grałem w GRID2 Chciałem wczoraj pozapraszać i musiałem tylko podczas rozgrywki .... Edytowane 29 Październik 2013 przez qleeg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 29 Październik 2013 Nie da sie w public wybrać mapy. Jak chcesz mogę ci pomóc z co-op'em. Co prawda brakuje mi jeszcze ostatniej mapy ale moge ci pomóc przejść od a do z. Mój PSN ID - SIXXTBONE. Daj znać. Jestem dziś od 16.30 do 19-20. Możemy zrobić private co-op'a. Dziekuje za pomoc, jak bede mial czas pograc to na pewno sie odezwe. Dwie albo trzy juz mam zrobione:) Moj nick to Rizzen86 wiec spodziewaj sie zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qleeg 1 Napisano 29 Październik 2013 (edytowane) Dziekuje za pomoc, jak bede mial czas pograc to na pewno sie odezwe. Dwie albo trzy juz mam zrobione:) Moj nick to Rizzen86 wiec spodziewaj sie zaproszenia spoko , bo trafić na tą którą mi brakuje graniczy z cudem.... Albo za puźno się dołączam, albo jej nie ma, albo pod koniec misji jest utrata hosta z powodu odejscia innych ziomków Edytowane 29 Październik 2013 przez qleeg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
udalosie 0 Napisano 1 Listopad 2013 Hej, potrzebuję pomocy odnośnie dekodowania. Podczas odszyfrowywania używając pc na stronie http://farcryoutpost.ubi.com/ bonusy które wpadają nie doliczają mi się do konta ps3, mało tego mogę wyszukać profil o dokładnie takiej samej nazwie "udalosie". Wygląda to w ten sposób, że nośniki danych zdobywane podczas gry na ps3 wskakują na to konto (pc), ale odkodowane nagrody już nie wracają na ps3. Coś źle robię ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 14 Listopad 2013 Trofea z Coopów są mega frustrujące. Nie mogę zdobyć trzech. Ludzie wychodzą i restartuje się gra lub nie nabija trofeum bo nie jest grana mapa od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 15 Listopad 2013 Trofea z Coopów są mega frustrujące. Nie mogę zdobyć trzech. Ludzie wychodzą i restartuje się gra lub nie nabija trofeum bo nie jest grana mapa od początku. Nie masz kogoś znajomego, kto by z Tobą zagrał? Misje w Co-Op są proste, więc nawet jeśli ktoś jest średni w FPS-y to sobie na casualu poradzicie a trofea Ci wpadną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spiral_krk 0 Napisano 15 Listopad 2013 Mogę z przyjemnością pocisnąć co-opa... łap mnie jutro na psn spiral_krk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 15 Listopad 2013 Także mogę pograć w coopa ale dopiero w niedzielę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 16 Listopad 2013 Dzięki za propozycje, ale udało się przed chwilą :) Mam platynę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Listopad 2013 Wczoraj ukończyłem dodatek Blood Dragon i jest po prostu genialny! Żałuję, że taki ubogi w zawartość, jakby zrobili pełną grę w tych klimatach to byłbym w niebie. Soundtrack po prostu zwala z nóg, jeden z lepszych jaki miałem okazję słuchać na tej generacji. Podczas zwykłego łażenia po dżungli lecą tak fajne nutki, że masakra, a w cut-scenkach jeszcze te oryginalne nuty, masakra. Czuć klimat tamtych lat i to jest najważniejsze. Każdy kto się wychował na Terminatorze, Alienach i ogólnie w tamtych lata będzie czuł się wybornie. Ba, jest nawet genialny motyw ze Star Warsów, ale nie zdradzam co i jak, w każdym razie walnąłem śmiechem :D Jedyny minus, to że tak naprawdę nie ma tutaj co robić. Mało broni, mało zadań, a najwięcej czasu zajmuje bieganie i zajmowanie ich baz. Ale nie przeszkadzało to w delektowaniu się genialną oprawą i tekstami. Liczę, że UBI nie porzuci tego projektu i kiedyś zobaczymy coś jeszcze tego typu, bo byłaby szkoda poprzestać na tym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Listopad 2013 Też właśnie skończyłem. Zajebista gierka, może wcześniej była za droga ale za 17zł żal nie kupić. Nawiązania do lat 80 i 90 genialne. Nieraz mi się gęba śmiała, ale nie ma co spoilowac każdy powinnien sam doświadczyć. Właśnie zabieram się za calakowianie, chyba z 2 pucharki mi zostały, choć prawie nigdy nie gram dla trofeów w tej grze żal było mi przejść tylko fabułę w 3h. Najlepsze pixelowate cutscenki i muzyczka, wad nie stwierdzono. Dla mnie obok tonego geja dodatek generacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Listopad 2013 s dodatek jest pl ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Listopad 2013 nie. Chyba nic ubisoftu z PS Store nie jest PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 16 Listopad 2013 Z ps store nie jest ale profil kupiony z xbl jest ( podstawka FC3) Dlaczego ja się pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Listopad 2013 Far Cry 3 slow kilka(dziesiat) Niedawno dopiero zaczalem swoja przygode z FC3. Zaczalem ja w czasie trudnym bo byl to jeden z tych dni gdzie nawet granie mnie nie cieszylo. Poczatki byly trudne i pod gorke - chocby moje zderzenie ze swiatem gry jeszcze nieodkryta mapa wydaje sie duza i okazuje ze mimo iz sanbox to misje moge wykonac na ograniczonym terenie (pierwsze 3 z samouczka), to tylko poglebilo watpliwosci czy sie odnajde. Niemniej postanowilem dac tej produkcji szanse. Nie zaszedlem jakos daleko ale gra mnie mocno wciagnela i daje mase zabawy. Wczoraj ukonczylem misje 'kick the hornet's nest'. Prosze panstwa nawet moge przezyc fakt ze poletka misji maja granice i dostaje pop-up uwazaj opuszczasz teren misji. To co do tej pory zwiedzilem widzialem i misja 'kick the hornet's nest' (szczegolnie kawelek Skrillex) po prostu kaza mi grac dalej i cieszyc sie swiatem gry akceptujac jego ograniczenia. Dobry arsenal, mozliwosc zdejmowania wrogow po cichu lub tez wejscia z przytupem. No jest dobrze a zakladam ze bedzie jeszcze lepiej :) Wiecej napisze po ukonczeniu gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 29 Listopad 2013 Mam problem z misją, gdzie udaje się do Citry, po wypiciu jakiegoś świństwa muszę walczyć z takim wielkim potworem. Rozwalam mu maskę, później on rzuca we mnie głazami, co mam zrobić żeby go pokonać w tym momencie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Grudzień 2013 Mam problem z misją, gdzie udaje się do Citry, po wypiciu jakiegoś świństwa muszę walczyć z takim wielkim potworem. Rozwalam mu maskę, później on rzuca we mnie głazami, co mam zrobić żeby go pokonać w tym momencie ? W spoilerze masz podpowiedz. To ma pokazac jak dobrym wojownikiem jestes i czy pokonasz demona. Pierwsze z luku walisz mu w oczy. nastepnie bedzie w ciebie czyms rzucal wiec biegasz tak aby tego unikac i znow z luku po oczach mu... a potem... to sam zobaczysz. Tez pare razy ta misje przechodzilem ale po prostu trzeba walic w niego ile wlezie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 1 Grudzień 2013 Mam problem z misją, gdzie udaje się do Citry, po wypiciu jakiegoś świństwa muszę walczyć z takim wielkim potworem. Rozwalam mu maskę, później on rzuca we mnie głazami, co mam zrobić żeby go pokonać w tym momencie ? No ale czego tam nie możesz ogarnąć? Cały czas masz mu strzelać w paszczu i nie dać się zakatrupić w trakcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 5 Grudzień 2013 wersja z plusa jest po Polsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 5 Grudzień 2013 wersja z plusa jest po Polsku? Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 16 Grudzień 2013 zostaly mi tylko trofea online do platyny pomoze ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scott-PL 4 Napisano 18 Grudzień 2013 Witam mam pytanie. W grze Far Cry 3 istnieje wspomaganie celowania ? Chodzi mi o wspomaganie typu jak jest np w GTA V. z góry dzięki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 20 Grudzień 2013 Szukam kogoś do pomocy przy 2 misjach w coopie, jak ktoś chętny to mój nick na psn: breakingreaper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach