ogien82 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 Witam Koledzy :) Mam do Was prośbę powiedzcie mi proszę o co chodzi z ostatnią umiejętnością chyba w rekinie, druga zakładka. Brakuje mi ostatnia umiejętność, która jest zaraz od samej góry po lewej stronie taka z krzyżykiem. trzeba coś zrobić 10 razy, a ja mam tylko 3 razy to zrobione. Za CHP nie wiem o co chodzi, kolega mówił mi że chyba chodzi o kolesia co chce żeby mu zbierać jakieś kwiatki do mikstur zdrowotnych. Bardzo proszę o wyjaśnienie jak to zrobić i gdzie??? Z góry bardzo dziękuję za pomoc!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 5 Czerwiec 2013 Witam Koledzy :) Mam do Was prośbę powiedzcie mi proszę o co chodzi z ostatnią umiejętnością chyba w rekinie, druga zakładka. Brakuje mi ostatnia umiejętność, która jest zaraz od samej góry po lewej stronie taka z krzyżykiem. trzeba coś zrobić 10 razy, a ja mam tylko 3 razy to zrobione. Za CHP nie wiem o co chodzi, kolega mówił mi że chyba chodzi o kolesia co chce żeby mu zbierać jakieś kwiatki do mikstur zdrowotnych. Bardzo proszę o wyjaśnienie jak to zrobić i gdzie??? Z góry bardzo dziękuję za pomoc!!! Pozdrawiam Rozumiem, że masz to napisane po angielsku, tak? Przepisz to, co tam widnieje, tak będzie łatwiej Ci pomóc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 Tam coś chodzi o medical synergy czy jakoś tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 5 Czerwiec 2013 Jedyne co mi przychodzi do głowy to misje poboczne, w których musisz quadem dostarczyć pakunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 Kurcze, sam nie wiem, zrobiłem to jakoś 3 razy, ale nie wiem co to było ? :) Obecnie status mam (3/10) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 5 Czerwiec 2013 (edytowane) Witam Koledzy :) Mam do Was prośbę powiedzcie mi proszę o co chodzi z ostatnią umiejętnością chyba w rekinie, druga zakładka. Brakuje mi ostatnia umiejętność, która jest zaraz od samej góry po lewej stronie taka z krzyżykiem. trzeba coś zrobić 10 razy, a ja mam tylko 3 razy to zrobione. Za CHP nie wiem o co chodzi, kolega mówił mi że chyba chodzi o kolesia co chce żeby mu zbierać jakieś kwiatki do mikstur zdrowotnych. Bardzo proszę o wyjaśnienie jak to zrobić i gdzie??? Z góry bardzo dziękuję za pomoc!!! Pozdrawiam Kurcze, sam nie wiem, zrobiłem to jakoś 3 razy, ale nie wiem co to było ? :) Obecnie status mam (3/10) Napisz dokładnie o co chodzi, to Ci pomożemy. Nie pamiętam już co tam było, ale sprawdziłem na szybko filmik z opisem umiejętności, lecz z niego wynika jedynie, że albo po prostu nie wykonałeś wystarczającej liczby misji do odblokowania tego skilla, albo sam dobrze nie wiesz o co chodzi i przy okazji nas wprowadzasz w błąd, bo nie widzę tam żadnego medical synergy i to jeszcze do wykonania 10 razy. Potrzebujesz pomocy, ale samemu nawet nie chce Ci się dokładnie napisać co tam jest. Edytowane 5 Czerwiec 2013 przez _Matheo_ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 5 Czerwiec 2013 trzeba zrobić 10 lekarstw z roślin; http://uk.ign.com/wikis/far-cry-3/The_Shark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 5 Czerwiec 2013 trzeba zrobić 10 lekarstw z roślin pewnie to jest to, tylko jak to zrobić, sorki, ale nie mam żadnego pomysłu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 5 Czerwiec 2013 Zbierasz rośliny i w ekwipunku robisz różne medykamenty: dokładnych nazw nie pamiętam teraz tych lekarstw. Zbieraj kwiatki i rób lekarstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 5 Czerwiec 2013 Ponawiam pytanie bo widzę że bez odpowiedzi zostało. Czy wam także multi nie działa. Mapka ładuje mi się 10 min i dalej trwa wczytywanie. Jak włączam wyszukanie gry to pokazuje mi że niby ponad 500 gier jest "starcie drużyn", tylko jakoś nie mogę nigdzie dołączyć, proszę o odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 5 Czerwiec 2013 Ponawiam pytanie bo widzę że bez odpowiedzi zostało. Czy wam także multi nie działa. Mapka ładuje mi się 10 min i dalej trwa wczytywanie. Jak włączam wyszukanie gry to pokazuje mi że niby ponad 500 gier jest "starcie drużyn", tylko jakoś nie mogę nigdzie dołączyć, proszę o odpowiedź. inne gry w multi działąją? bo może coś z routerem nie halo? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 6 Czerwiec 2013 inne gry w multi działąją? bo może coś z routerem nie halo? ;) Tak z routerem wszystko w porządku. Najdziwniejsze jest to że mapka się wczytuje i nawet jak wyłączę internet, to nadal jest wczytywania. Powinien wyskoczyć błąd, brak dostępu i te sprawy. Próbowałem wczoraj 3 razy i za 3 razem dało się multi włączyć. Nie mam pojęcia od czego to zależy. Raz wchodzi, trzy razy nie, trochę to dziwne. Łącze i prędkość netu - wszystko OK. Jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 9 Czerwiec 2013 U mnie tak samo nie działało multi tylko chyba deadmatch inne tryby nie. Jeszcze patcha na to nie wydali ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 11 Czerwiec 2013 Jest możliwość wybierania serwerów, jak uda mi się grę włączyć, to zawsze mam mizerny ping. Przeciwnicy i ludzie z mojego zespołu często skaczą po mapie- w sensie że biegają mało płynnie. Sporo gram w mulit bf3 moh bc2 itp, nigdy nie miałem problemów z pingiem, chyba że mnie wrzucało na amerykańskie serwery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 12 Czerwiec 2013 Przyda się kiedyś wgl np skóra tygrysa? czy mg bez problemu sprzedać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 12 Czerwiec 2013 Na pewno służy do ulepszania, ale czego konkretnie to nie pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 12 Czerwiec 2013 (edytowane) Wytłumaczcie mi jedną rzecz Dlaczego w jednym zakończeniu Citra oddaje za nas życie a w 2 nas zabija i dlaczego skoro odpłynęliśmy z wyspy lub zginęliśmy wciąż możemy ją eksplorować? Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 12 Czerwiec 2013 Wytłumaczcie mi jedną rzecz Dlaczego w jednym zakończeniu Citra oddaje za nas życie a w 2 nas zabija i dlaczego skoro odpłynęliśmy z wyspy lub zginęliśmy wciąż możemy ją eksplorować? No bo sie w nas zakochała. Oto chodzi w grach sanboxowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Czerwiec 2013 No ok ale czemu... Nas zabija jaki to ma sens? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) W No ok ale czemu... Nas zabija jaki to ma sens? W 2 zakończeniu uprawiamy sex z nią i robimy jej dziecko no i gdy przestajemy się kochać ona nas zabija. Jej tylko chodzi o dziecko. Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez Vass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 13 Czerwiec 2013 Chyba pytanie bylo o to czemu mozemy biegac po wyspie po tym jak nas zabija. Nie rozkminialem tego, ale wydaje mi sie, ze nie ma logicznego wytlumaczenia. W infamous 2 tez mozna bylo grac po zakonczeniu, mimo ze bohater zmarl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 13 Czerwiec 2013 Oto chodzi w sandboxach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Rozumiem że jej chodzi o dziecko ale po co w takim razie oddaje za nas życie no? Na czym polega trofeum że trzeba znaleźć gwiazde hollywood ? Edytowane 15 Czerwiec 2013 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Czerwiec 2013 Na czym polega trofeum że trzeba znaleźć gwiazde hollywood ? Twoje możliwości poznawcze chyba Cię przerastają. Po to inni ludzie trudzą się w pisaniu poradników, abyś Ty i Tobie podobni nie musieli zadawać takich pytań zaśmiecając temat główny o grze, uszanuj więc to. Uprzedzając pytania o kolejne trofea i oszczędzając Ci trudu szukania, zapraszam tutaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/75242-far-cry-3/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 28 Czerwiec 2013 Nie rozumiem co jest z tą grą nie tak. Żeby pograć w multi muszę wchodzić w mecz z 3-4razy. Tak jak opisywałem wcześniej wyskakuje info że mapka się ładuje i tak ładować się może 15min i nic się nie zmienia. Dopiero jak wyłączę grę i włączę z 2-3 razy to multi normalnie wchodzi. Gra okrzyknięta taką super a w multi normalnie pograć nie idzie, chore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach