deerhunter 45 Napisano 10 Październik 2011 Ja na chwilę obecną musiałem sobie odpuścić granie on-line ponieważ zmieniłem miejsce zamieszkania i niestety w nowym lokum brak neta :/. Mam nadzieję, że do czasu premiery uda mi się podłączyć do sieci i walczyć z wami w jednym szeregu :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 10 Październik 2011 Kuźwa tez mam problem, pogoda zwariowala i radiowka szwankuje. Grac nie da rady poki co online, mam nadzieje ze dzis/jutro naprawia i bedzie jak dawniej. A co do mapki to szalu nie robi raczej, jakas wielka ze sprzetem bojowym i bedzie wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 10 Październik 2011 Beta i tak chyba dzisiaj się kończy. Trzeba czekać na preordera <_<. Widziałem, że niektórzy z Was natłukli jakieś kosmiczne poziomy. Ja na 17 się zatrzymałem bo pochłonął mnie Dark Souls, ale coś czuję, że te dwie gry wypełnią mi czas do końca roku, a może i dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 10 Październik 2011 Wbiłem 32lvl akurat klamry odblokowałem,ale C 4 i tak wymiata,dzisiaj 4 kolesi zdjołem ładunkiem Beta już zakończona,pozostaje czekać do premiery . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasquess 0 Napisano 10 Październik 2011 no to ja się nie będę chwalił na który lvl wbiłem na becie BF3... Spokojnie sobie poczekam do premiery. Beta jakoś mnie nie urzekła, ale preordera zamówiłem licząc na poprawę licznych niedociągnięć z bety. Do premiery będę tłukł w BC2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 10 Październik 2011 No w tym momencie pozostaje czekać na preordera :). Ja powiem szczerze także nie natłukłem nie wiadomo jakiego lvl, z drugiej strony nie chcę ponownie przechodzić od początku przez to w pełnej wersji gry :). Także do bety podszedłem lajtowo. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 10 Październik 2011 Ja z kolei betą bawiłem się sporo na początku. W ostatnich dniach już jej nie ruszałem. Od początku (trailerów) podobała mi się ta mapa i nie chcę przy pełnej wersji mieć na jej widok odruchu wymiotnego. Najważniejsze, że udało mi się ją ogarnąć, choć na początku było ciężko. W każdym razie preorder złożyłem w piątek, więc pozostaje czekać na premierę. Nie pogardziłbym, aby gra trafiła z dzień, dwa wcześniej niż powszechnie zapowiadano... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu27 0 Napisano 10 Październik 2011 Witam jeśli by się zwolniło jakieś miejsce to chętnie bym wstapił do plutonu . PSN ID: pansmiechu Battlelog: pansmiechu Wiek: 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
busaba 2 Napisano 12 Październik 2011 (edytowane) Nie odpowiadam za skład plutonu, ale myślę że spokojnie możesz pododawać kilku z nas do listy, a na pewno nieraz zagramy razem. Czas pokaże, minie tydzień-dwa od premiery i lista sama się zweryfikuje @Hellhound_pl,pansmiechu i inni.. Pododawajcie nas a na bank razem pogramy w Bfa czy inne gry. Edytowane 12 Październik 2011 przez busaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
un hombre 0 Napisano 12 Październik 2011 @Hellhound_pl,pansmiechu i inni.. Pododawajcie nas a na bank razem pogramy w Bfa czy inne gry. Jakby co dodawac i mnie, ja pododawalem znaczna wiekszosc ale noz widelec nowi sie pojawia: PSN: valdigre1 BATTLELOG: valdigre1 Wiek: 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pryxfus 0 Napisano 12 Październik 2011 Chętnie pogram z graczami 30+ PSN: Pryxfus Battlelog: Pryxfus Headset: jest Wiek: 34 W BC2 ograłem 340 godzin, ogarniam wszystko oprócz latadeł :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CruGeR 9 Napisano 13 Październik 2011 (edytowane) widzę w pierwszym poście że rekrutacja zamknięta ale jak ktoś ma wolne sloty znajomych to chętnie popykam z kimś kto mówi w ojczystym języku... dla relaxu BF:BC2 no i oczywiście z wyczekiwaniem na BF3 PSN ID: CruGeR_PL Wiek : 33 (jak to mówią jezusowy) HS: jest Może nie wymiatam .. ale uczę się szybko :) Edytowane 13 Październik 2011 przez CruGeR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 13 Październik 2011 Jak kolega wyżej: Nick: MFMONK Wiek: 26 Headset: czekam na kuriera:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 14 Październik 2011 to dodawać się do znajomych :) i do czasu premiery BF3 popykamy w BC2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 14 Październik 2011 Skoro jest nas tutaj aż tylu w tym słusznym wieku 30+ to może znajdzie się ekipa na obsadzenie drugiego plutonu który ścisle współpracowałby z pierwszym i w razie potrzeby wspomagałby Expendables. Co Wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 14 Październik 2011 Lub jeśli reszta nie ma nic przeciwko rozszerzyć ten do 30 os. Cyfry by się nam zgadzały :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 14 Październik 2011 Jestem jak najbardziej za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 14 Październik 2011 Mamy ośmiu kandydatów ponad skład. Oczywiście możemy się przychylić do ich przyjęcia jednak chciałbym przy okazji prosić o ustalenie ostatecznej i nieprzekraczalnej listy. Zawsze możemy zgodnie z sugestią Helhound'a stworzyć "ExP II" czy coś podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 14 Październik 2011 Ja jestem za rozszerzeniem, ewentualne przegrupowania to ewentualnie po jakimś czasie od premiery. Myślę że wtedy lista sama się zweryfikuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 14 Październik 2011 Zwerbować 8 kolegów i BASTA. 30 to dobra liczba, ale nie zapominajmy że to ma być pluton a nie kompania :thumbsup: Kolejni chętni ponad pierwsze 30 osób powinni być włączeni do drugiego plutonu, coś na kształt Supportu Expendables. W przypadku rezygnacji kogoś z podstawowej listy, koledzy z supportu wskoczą do plutonu głównego. Taka jest moja propozycja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 14 Październik 2011 Zgadzam się z azraelem. Wychodzi na to, że dołączą do nas koledzy: rzulty, voldigre1, Hellhound_PL, pansmiechu, Pryxfus, CruGeR_PL, MFMONK oraz guyuwa. Przynajmniej tak mi wychodzi po przejrzeniu tematu. Za ewentualne pomyłki przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pryxfus 0 Napisano 14 Październik 2011 Po prostu dopiszcie wszystkich chętnych pododajemy się na Battlelogu i PSN. Traktujmy listę z pierwszej strony jako listę chętnych do wspólnego grania osób 30+ bez spinki i napinki. Wszystkich którzy się na niej znajdują zapraszam do dołączania do mojej gry online, sam też chętnie z niej skorzystam, kiedy akurat nie będę miał z kim zagrać. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
un hombre 0 Napisano 14 Październik 2011 Po prostu dopiszcie wszystkich chętnych pododajemy się na Battlelogu i PSN. Traktujmy listę z pierwszej strony jako listę chętnych do wspólnego grania osób 30+ bez spinki i napinki. Wszystkich którzy się na niej znajdują zapraszam do dołączania do mojej gry online, sam też chętnie z niej skorzystam, kiedy akurat nie będę miał z kim zagrać. Pozdrawiam. Dokladnie, ja dodalem chyba wszystkich do swoich znajomych (ktorzy chcieli dac sie dodac) i niedlugo uzupelnie liste o nowych kolegow. Zaopatrywac sie Panowie w sluchawki bluetooth, gra na prawde nabiera kolorow z komunikacja glosowa :) Tzn szczerze powiem, to w przypadku BF3 na PS3 to przewaznie sluchawki mieli debile, ktorzy przekrzykiwali sie, przeklinali i spiewali Lady Gage, no ale coz... Czekam z niecierpliwoscia na pelna gre a poki co na czekaniu sie skonczy, gdyz nie mam Bad Company 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 14 Październik 2011 no i pięknie :) szykuje sie fajne granie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 15 Październik 2011 Zaopatrywac sie Panowie w sluchawki bluetooth, gra na prawde nabiera kolorow z komunikacja glosowa :) bez tego żadna różnica czy grasz z rodakiem czy nie, każdego 30tolatka chyba stać na słuchawkę za 30-50 PLN, więc wstępnie rozszerzamy do 30ki? do premiery jeszcze ok. 10 dni, w przeciągu tygodnia rzeczywistość zweryfikuje ilu faktycznie w plutonie posiadamy żołnierzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach