Skocz do zawartości
Fenderek

Battlefield 3 Aiming Lag

Rekomendowane odpowiedzi

DICE gówno zrobiło z lagiem. Wręcz przeciwnie! Teraz i ja go mam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DICE gówno zrobiło z lagiem. Wręcz przeciwnie! Teraz i ja go mam :(

Czyli jednak coś zrobili :D Pozostaje kupićnowy TV bo wg DICE to rozwiąże problem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem już o tym wcześniej... powinni do gry dodawać odpowiedni odbiornik TV, który zapewniłby grę bez laga :biggrin: Albo info z tyłu opakowania na których odbiornikach można spokojnie grać.

Edytowane przez pMagnusSl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzicie wogóle jakąś różnice z AA on/off? Bo ja żadnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie ma zadnej roznicy. Lag jaki byl taki jest nadal a opcja wylaczenia AA to pic na wode. Oto dowod:

Oni jak widac nie potrafia tego bledu naprawic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wogóle nie próbowali tego naprawić bo po co liczy się kolejne DLC. Fajnie by było gdyby gracze zbojkotowali to nowe DLC ale wiem, że jest to niemożliwe.

Edytowane przez princ18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam ważne że są płatne serwery. Kto by się w Dice przejmował jakimś domniemanym lagiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patch niestety nic nie zmienia co równa się z moim telefonem do EA Polska w sprawie zwrotu gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patch niestety nic nie zmienia co równa się z moim telefonem do EA Polska w sprawie zwrotu gry.

To daj znać później jak ci poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, bo ja widzę minimalną różnice

Minimalna może jest - ale nie tyle, żeby poprawialo komfort gry, do responsywności gry w 576p duuuużo brakuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też sobie wczoraj to sprawdzałem. Na LCD 42" przy 1080p, 1080i, 720p i 576p a później na moim starym tv który mi PS2 obsługiwał (automatyczne 576p) przy włączonym/wyłączonym AA i... zmian zero wniesionych z patchem. Nadal mi się lepiej gra na małym i starym tv gdzie lag nie występuje.

Szkoda gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie ma zadnej roznicy. Lag jaki byl taki jest nadal a opcja wylaczenia AA to pic na wode. Oto dowod:

Oni jak widac nie potrafia tego bledu naprawic.

film nie pokazuje nic z aim laga :D bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

film nie pokazuje nic z aim laga :biggrin: bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci

Ciekawe czy koleś miał dobrze skonfigurowany tv, bo LG jest bardzo lagowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

film nie pokazuje nic z aim laga :biggrin: bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci

a co mial skakac? wlasnie obrot najlepiej pokazuje laga, wystarczy spowolnic film i policzyc klatki od wychylenia analoga do poruszenia sie celownika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy koleś miał dobrze skonfigurowany tv, bo LG jest bardzo lagowy :P

Ja mam LG 42' ld550 albo 650 juz nie pamietam dokladnie i w bc2 bylo elegancko tak samo tak jak teraz jest w bf3 tyle ze na 576dpi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam LG 42' ld550 albo 650 juz nie pamietam dokladnie i w bc2 bylo elegancko tak samo tak jak teraz jest w bf3 tyle ze na 576dpi...

576p :biggrin: btw ciekawe dlaczego nasze ciulate telewizory obsluguja wszystkie inne gry tak jak nalezy. No niech ktos mi wytlumaczy. TV wie ze to bf3 i uruchamia LAG MODE ON ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

576p :biggrin: btw ciekawe dlaczego nasze ciulate telewizory obsluguja wszystkie inne gry tak jak nalezy. No niech ktos mi wytlumaczy. TV wie ze to bf3 i uruchamia LAG MODE ON ?

Nie trafiłem BŁĄD MOJ :D Dokladnie w zadnej innej gierce tego nie widac no w przynajmniej w tych w ktore ja grałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up i co dotyczyl by tylko jednej gry ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać koleś przekręcił gałke a gość po chwili reaguje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba czekać na jakiś dokładniejszy, pewniejszy test :D

Ja mam 42LW5500, z ustawieniami HDMI-GRA, AV GAME i nie mam laga [poza B3]

TV LG trzeba dobrze skonfigurować, bo potrafi dać niezłego laga. Pamiętam pierwszy meczyk w CoD BO po kupnie TV. Na domyślnych ustawieniach [chciałem zobaczyć tego laga :P] była masakra. Jakbym miał grać z takim lagiem, to od razu na allegro by TV poleciał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba czekać na jakiś dokładniejszy, pewniejszy test :biggrin:

Ja mam 42LW5500, z ustawieniami HDMI-GRA, AV GAME i nie mam laga [poza B3]

TV LG trzeba dobrze skonfigurować, bo potrafi dać niezłego laga. Pamiętam pierwszy meczyk w CoD BO po kupnie TV. Na domyślnych ustawieniach [chciałem zobaczyć tego laga :P] była masakra. Jakbym miał grać z takim lagiem, to od razu na allegro by TV poleciał

poza bf3 tez niemam laga :) w sumie w coda nie gralem to niemam porownania ale inne gowy unchartedy itp to jest elegancko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi