Mation 38 Napisano 27 Marzec 2012 DICE gówno zrobiło z lagiem. Wręcz przeciwnie! Teraz i ja go mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 27 Marzec 2012 DICE gówno zrobiło z lagiem. Wręcz przeciwnie! Teraz i ja go mam :( Czyli jednak coś zrobili :D Pozostaje kupićnowy TV bo wg DICE to rozwiąże problem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pMagnusSl 22 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Pisałem już o tym wcześniej... powinni do gry dodawać odpowiedni odbiornik TV, który zapewniłby grę bez laga Albo info z tyłu opakowania na których odbiornikach można spokojnie grać. Edytowane 27 Marzec 2012 przez pMagnusSl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Marzec 2012 A widzicie wogóle jakąś różnice z AA on/off? Bo ja żadnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pMagnusSl 22 Napisano 27 Marzec 2012 Też nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 27 Marzec 2012 Bo nie ma zadnej roznicy. Lag jaki byl taki jest nadal a opcja wylaczenia AA to pic na wode. Oto dowod: Oni jak widac nie potrafia tego bledu naprawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Albo wogóle nie próbowali tego naprawić bo po co liczy się kolejne DLC. Fajnie by było gdyby gracze zbojkotowali to nowe DLC ale wiem, że jest to niemożliwe. Edytowane 27 Marzec 2012 przez princ18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2012 Oj tam, oj tam ważne że są płatne serwery. Kto by się w Dice przejmował jakimś domniemanym lagiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenderek 5 Napisano 27 Marzec 2012 Patch niestety nic nie zmienia co równa się z moim telefonem do EA Polska w sprawie zwrotu gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 27 Marzec 2012 Patch niestety nic nie zmienia co równa się z moim telefonem do EA Polska w sprawie zwrotu gry. To daj znać później jak ci poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Marzec 2012 Dziwne, bo ja widzę minimalną różnice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rsnake 3 Napisano 27 Marzec 2012 nie ma różnicy ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fenderek 5 Napisano 28 Marzec 2012 Dziwne, bo ja widzę minimalną różnice Minimalna może jest - ale nie tyle, żeby poprawialo komfort gry, do responsywności gry w 576p duuuużo brakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 28 Marzec 2012 Też sobie wczoraj to sprawdzałem. Na LCD 42" przy 1080p, 1080i, 720p i 576p a później na moim starym tv który mi PS2 obsługiwał (automatyczne 576p) przy włączonym/wyłączonym AA i... zmian zero wniesionych z patchem. Nadal mi się lepiej gra na małym i starym tv gdzie lag nie występuje. Szkoda gadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 28 Marzec 2012 Bo nie ma zadnej roznicy. Lag jaki byl taki jest nadal a opcja wylaczenia AA to pic na wode. Oto dowod: Oni jak widac nie potrafia tego bledu naprawic. film nie pokazuje nic z aim laga :D bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 28 Marzec 2012 film nie pokazuje nic z aim laga bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci Ciekawe czy koleś miał dobrze skonfigurowany tv, bo LG jest bardzo lagowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 28 Marzec 2012 film nie pokazuje nic z aim laga bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci a co mial skakac? wlasnie obrot najlepiej pokazuje laga, wystarczy spowolnic film i policzyc klatki od wychylenia analoga do poruszenia sie celownika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 28 Marzec 2012 Ciekawe czy koleś miał dobrze skonfigurowany tv, bo LG jest bardzo lagowy :P Ja mam LG 42' ld550 albo 650 juz nie pamietam dokladnie i w bc2 bylo elegancko tak samo tak jak teraz jest w bf3 tyle ze na 576dpi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 28 Marzec 2012 Ja mam LG 42' ld550 albo 650 juz nie pamietam dokladnie i w bc2 bylo elegancko tak samo tak jak teraz jest w bf3 tyle ze na 576dpi... 576p btw ciekawe dlaczego nasze ciulate telewizory obsluguja wszystkie inne gry tak jak nalezy. No niech ktos mi wytlumaczy. TV wie ze to bf3 i uruchamia LAG MODE ON ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 28 Marzec 2012 576p btw ciekawe dlaczego nasze ciulate telewizory obsluguja wszystkie inne gry tak jak nalezy. No niech ktos mi wytlumaczy. TV wie ze to bf3 i uruchamia LAG MODE ON ? Nie trafiłem BŁĄD MOJ :D Dokladnie w zadnej innej gierce tego nie widac no w przynajmniej w tych w ktore ja grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 28 Marzec 2012 a może to jest lag pada ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Marzec 2012 @up i co dotyczyl by tylko jednej gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 28 Marzec 2012 film nie pokazuje nic z aim laga bo kręcić w kółko to można się do usranej śmierci Widać koleś przekręcił gałke a gość po chwili reaguje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 28 Marzec 2012 Trzeba czekać na jakiś dokładniejszy, pewniejszy test :D Ja mam LG 42' ld550 albo 650 juz nie pamietam dokladnie i w bc2 bylo elegancko tak samo tak jak teraz jest w bf3 tyle ze na 576dpi... Ja mam 42LW5500, z ustawieniami HDMI-GRA, AV GAME i nie mam laga [poza B3] TV LG trzeba dobrze skonfigurować, bo potrafi dać niezłego laga. Pamiętam pierwszy meczyk w CoD BO po kupnie TV. Na domyślnych ustawieniach [chciałem zobaczyć tego laga :P] była masakra. Jakbym miał grać z takim lagiem, to od razu na allegro by TV poleciał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 29 Marzec 2012 Trzeba czekać na jakiś dokładniejszy, pewniejszy test Ja mam 42LW5500, z ustawieniami HDMI-GRA, AV GAME i nie mam laga [poza B3] TV LG trzeba dobrze skonfigurować, bo potrafi dać niezłego laga. Pamiętam pierwszy meczyk w CoD BO po kupnie TV. Na domyślnych ustawieniach [chciałem zobaczyć tego laga :P] była masakra. Jakbym miał grać z takim lagiem, to od razu na allegro by TV poleciał poza bf3 tez niemam laga :) w sumie w coda nie gralem to niemam porownania ale inne gowy unchartedy itp to jest elegancko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach