SkibaPL 1851 Napisano 31 Maj 2012 Heh, teraz będą próbowali wmówić że to wina padów. Juz nie wystarczy oryginalny DS3 więc trzeba się bęzie zaopatrzyć w najtańsze gówno za 9,99 zł Predzej by wyszly jakies "limitowane" pady bf3 (jak myszki i klawy i pad do xboxa), bo w koncu jeszcze musza na tym zarobic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) Najlepszym rozwiązaniem jest nie grać w BF3 ^_^ co prawda szkoda kasy wydanej na grę ale to jedyne sensowne rozwiązanie do czasu naprawy gry.. Ja mojego BF3 sprzedałem bo to była kpina w żywe oczy.. Ile miesięcy mam grać na 576p? Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 2 Czerwiec 2012 nie bardzo wierzyłem w tego laga bo go nie czułem, zmieniłem na 576 i co zacząłem zabijać ludków, nie jest to jakaś mega różnica bo i skill słaby ale kille zaczęły wpadać !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 2 Czerwiec 2012 Zmieniłem na to 576 i faktycznie sterowało się niby szybciej i lepiej ale ja już tak przyzwyczaiłem się do tego laga że zacząłem obrywać po dupsku i wróciłem do 720 XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) Najlepszym rozwiązaniem jest nie grać w BF3 :happy: Dokładnie ale na PS3,na Xbox 360 gra chodzi w 1080i miodzio na TV 50" Czarują jak mogą z tym Aiming Lag,były telewizory teraz pady zostało jeszcze okablowanie :laugh: A tu dowód w postaci starcia 1vs.1 Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pielson 1 Napisano 4 Czerwiec 2012 Ktoś grał po ostatniej aktualizacji BF'a? W change logu pisali conieco o zmniejszeniu aiming laga. Jak to sie ma do rzeczywistości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 4 Czerwiec 2012 Ktoś grał po ostatniej aktualizacji BF'a? W change logu pisali conieco o zmniejszeniu aiming laga. Jak to sie ma do rzeczywistości? Jescze serwery nie dzialaja i na multi poki co niemozna grac ktos bedzie wiezial to napewno odrazu napisze tutaj, albo w temacie battlefield 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Grałem chwilę w single na testa i powiem, że jak dla mnie lag nie zniknął całkowicie, ale róźncia pomiędzy poprzednim stanem na pewno jest zauważalna PS: Chyba zrozumiale napisałem :P Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 4 Czerwiec 2012 Parenascie minut testowalem w singlu lag'a, i to co pisze kolega nade mna. Lag bardzo zredukowali, ale do plynnoscia, i precyzji jaka ma sie n 576p troche brakuje. Szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 4 Czerwiec 2012 Lag dalej jest może trochę mniejszy ale zostaje tylko 576p dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Czerwiec 2012 wedlug mnie jest lepiej, czesciej pojedynki 1vs1 wygrywam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 4 Czerwiec 2012 wedlug mnie jest lepiej, czesciej pojedynki 1vs1 wygrywam W zmianach jakie były w patchu pisali również, że zwiększą aim assist w pojedynkach 1 vs 1, może dlatego tak ci się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Czerwiec 2012 W zmianach jakie były w patchu pisali również, że zwiększą aim assist w pojedynkach 1 vs 1, może dlatego tak ci się wydaje. niech zmieniaja co chca, byleby mi sie lepiej gralo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Sam w to nie wierze ale latka rozwiazala u mnie problem laga. Zeby nie bylo tak rozowo to lag jest wiekszy niz w bc2 ale przyjemnie sie gra w 720p. Wbilem na przypadkowego tdm`a i k/d ratio 3.0 lol. Mysle pewnie noobski serwer, wbijam na inny, koncowka meczu, staty koncowe 8-0. W 720p dotychczas 1.0 to byl sukces. Btw roznica w dostrzeganiu przeciwnika w 720p bez laga jest KOLOSALNA. Reasumujac. Premium nie kupie, ZA KARE ZE TAK DLUGO MUSIALEM CZEKAC. Albo inaczej kupie ale z kims na spole (KARA4DICE). Jezeli ktos jest chetny i wie jak to uczynic to prvmsg me! ps. 3 razy bf3 mial isc do zyda omg :) ps2. colorblind jest rewelacyjny!!! ps3. musze poczytac o modyfikacjach w giwerach bo F2000 w moim secie rzuca jak diabel ... Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez splacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liquid_Snake 122 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) Tutaj ktoś porównuje input laga w obu rozdziałkach - już sa coraz bliżej doskonałości z 576p. 1 klatka różnicy.Edit:Dzisiaj dłuzej pograłem na 720p - na początku chciałem pada na śmieci wywalić ale z czasem było ok. Mam wrażenie, że lag raz na jakiś czas znika kompletenie i gra się tak jak na tej niższej rozdziałce, nie jest tak ciągle ale mam wrażenie, że chopaki z DICE są blisko:) Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez Liquid_Snake 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d2darkness 0 Napisano 5 Czerwiec 2012 to prawda czasami lag znika gra się o niebo lepiej mam porównanie bo gram też na xboxie w bf3 więc widze różnicę w każdym razie teraz już da się jako tako grać także przerzucam się na ps3 ;p Mam nadzieję że jednak usuną kiedyś tam całkowicie tego laga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dameek 2 Napisano 22 Czerwiec 2012 Mam nadzieję że jednak usuną kiedyś tam całkowicie tego laga. Wg. mnie nie da rady, nie u wszystkich - niektóre telewizory nie są przeznaczone do grania i siłą rzeczy się nie da. ; - ) Sam mam świetne odwzorowanie na swoim 24 calowym monitorze i 46 calowym telewizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 22 Czerwiec 2012 Niestety ale u mnie w obrazie 16:9 lag jest duzo wiekszy niz w 1:1.Nie wiem why ale jest. Chcialbym wlasnie zobaczyc i porownac laga np na 42 i 24 calach tej samej marki TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek27 0 Napisano 24 Czerwiec 2012 Niestety ale u mnie w obrazie 16:9 lag jest duzo wiekszy niz w 1:1.Nie wiem why ale jest. Chcialbym wlasnie zobaczyc i porownac laga np na 42 i 24 calach tej samej marki TV. la ciagle mam laga nie da sie grac na moim 46 calowym tv w ruchu nie idzie nikogo ubic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Niestety ale u mnie w obrazie 16:9 lag jest duzo wiekszy niz w 1:1.Nie wiem why ale jest. Chcialbym wlasnie zobaczyc i porownac laga np na 42 i 24 calach tej samej marki TV. Testowałem na Philipsach tej samej serii 22" i 32". Lag taki sam, więc przekątna nie ma wpływu. Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Czerwiec 2012 Szlachcic , no widzisz , u mnie jest inaczej . ja testowałem ( już pisałem o tym wcześniej ) laga na 32 calach lcd, na tv lcd 20calach i monitorze pc . i lag prezentuje się na każdym sprzęcie inaczej , tzn. na 32" jest największy , a na monitorze nie ma go wcale ( monitor to jakiś zabytek , chyba jeszcze z matrycą tnt - czy jak ona się tam zwie). gram teraz na 20 calowym i po tym paczu lag jeszcze jest , ale zniwelowany do takiego stopnia że da się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 25 Czerwiec 2012 W 16:9 u mnie na 720p lag jest dosc duzy zas w 720p i 1:1 obraz to sie chyba nazywa pikselxpiksel lag jest duzo mniejszy.Mam w tv jeszcze cos takiego jak obraz PC.Wszystko jest wygladzone itd ale kupa z lagiem ta sama.Dice tego problemu nie rozwiazalo i nie rozwiaze do konca dni BF3.Oby tylko w nowym Mohu takie cuda nie wystepowaly ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Szlachcic , no widzisz , u mnie jest inaczej . ja testowałem ( już pisałem o tym wcześniej ) laga na 32 calach lcd, na tv lcd 20calach i monitorze pc . i lag prezentuje się na każdym sprzęcie inaczej , tzn. na 32" jest największy , a na monitorze nie ma go wcale ( monitor to jakiś zabytek , chyba jeszcze z matrycą tnt - czy jak ona się tam zwie). gram teraz na 20 calowym i po tym paczu lag jeszcze jest , ale zniwelowany do takiego stopnia że da się grać. Możliwe, jednak w przypadku tych Philipsów lag jest taki sam. Oczywiście chodzi mi o TV z tej samej serii. Aczkolwiek te LCD swoje lata już mają więc testowanie ich pod kątem gier mija się z celem :) Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Od premiery BF3 twardo twierdziłem,że ten aim lag to kit i nic więcej (myślałem,ze po prostu gra się inaczej niż w BC1 i BC2).Po ostatnim paczu stwierdzam,że posiadacze PS3 dostali gówienko w porównaniu z graczami na Xboxsie nie wspominając już o graczach na PC.Aim lag to fakt i już mi nikt nie wkręci ,ze jest inaczej!.Gram na Toshiba Regza Full HD 42'. Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez skoczybruzda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 2 Lipiec 2012 http://hdtvpolska.com/topic/18558-input-lag-odbiornikow-tv-testy-wyniki/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach