Gregor_TSK 226 Napisano 2 Maj 2012 dokładnie, wydawać 200zł na gre tylko po to żeby sobie pograc 576p :) U mnie lag występuje, był okres że jakoś się do niego w miarę przyzwyczaiłem, ale jakiś czas temu wrociłem do bc2 i teraz znowu nie ogarniam bf3 za to w bc2 jest akcja...jest reakcja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 2 Maj 2012 z drugiej strony wydawać 200zł na grę, której twórcy przez pół roku nie potrafią naprawić najistotniejszego problemu w grze też zbyt ciekawe nie jest :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 2 Maj 2012 Jakbyście kupili gówno w kartonie za 200 zł to też byście mówili, że za tyle kasy to grzech nie zjeść? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 2 Maj 2012 (edytowane) Jakbyście kupili gówno w kartonie za 200 zł to też byście mówili, że za tyle kasy to grzech nie zjeść? O i powiedział co wiedział! Dałbyś spokój z takimi kretyńskimi komentarzami. Edytowane 2 Maj 2012 przez skoczybruzda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 2 Maj 2012 Kretyńskie jest to, że niektórzy nie przyjmują do wiadomości, że gra za 2 stówy może zawierać takie błędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczybruzda 130 Napisano 2 Maj 2012 Kretyńskie jest to, że niektórzy nie przyjmują do wiadomości, że gra za 2 stówy może zawierać takie błędy. Ja i większość tutaj jesteśmy świadomi wszystkich błędów BF3 i gramy dalej bo mimo tych niedociągnięć zabawa jest pierwsza klasa, 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 13 Maj 2012 zakupiłem wczoraj telewizor specjalnie dedykowany pod ps3 myślałem że input laga nie będzie a tu zonk lag jest mniejszy ale jest jedyny plus tego tv że jak przełączę na 576 to dużej różnicy nie ma pomiędzy 720p w grafice bo jest mniejszy 24cale (a na 32cale to ohydnie wyglądało) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 13 Maj 2012 zakupiłem wczoraj telewizor specjalnie dedykowany pod ps3 myślałem że input laga nie będzie a tu zonk lag jest mniejszy ale jest jedyny plus tego tv że jak przełączę na 576 to dużej różnicy nie ma pomiędzy 720p w grafice bo jest mniejszy 24cale (a na 32cale to ohydnie wyglądało) Ja bym to nazwał monitorem a nie TV 24" :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombas 0 Napisano 15 Maj 2012 Znalazlem zloty srodek żeby zminimalizować inpu laga na tv samsung. U mnie pomogło diametralnie. A więc tv samsung z serii 5,6,7,8 podlanczamy pod hdmi1/dvi wchodzimy w source---tools i zmieniamy nazwę na pc. Możemy teraz rownież ustawic ciepły2 i tryb zabawa lub film. Dajcie znać czy pomogło . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 15 Maj 2012 To juz bylo przerabiane wielokrotnie. To nie dziala. Efekt placebo imo. To nie ten rodzaj laga bo inne gry go nie maja na tym samym tv, Ale jak ci pomaga to sie ciesze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombas 0 Napisano 15 Maj 2012 Tak czy siak lag jest. Ale poprzez to ustawienie maksymalnie go zminimalizowalem. Oczywiście do tego dochodzi przegrzewajaca sie ps3 slim po jakimś czasie grania. Ale to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 16 Maj 2012 (edytowane) Przeczyść od czasu do czasu odkurzaczem wszystkie „dziury” w konsoli to się nie się będzie grzała. Nie mówie o trzymaniu konsoli w miejscu gdzie będzie miała odpowiednią cyrkulacje powietrza, a nie w pułce pod tv bo to rzecz oczywista. Edytowane 16 Maj 2012 przez princ18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek27 0 Napisano 17 Maj 2012 ja na moim samsungu model UE46ES6300U NIE moge znalezc jak wchodze w toolsna pilocie opcji zmiany na pc z tym moim lagiem to jest zalamka od tygonia nie gram bo nie ma sensu nawet jak rozdzielczosc zmienilem na 720 to tez jest na 570 juz troche lepiej ale grafika przy tylu calch okropna ciekawe czy w czrwcowym patchu cos zrobia ztym lagiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterHamster 29 Napisano 31 Maj 2012 Witam ponownie - dawno mnie nie było w tym temacie. Widzę, żę z tego co piszecie problem nadal występuję Jest może zapowiedziany jeszcze jakiś patch? Z tego co słyszałem to ostania poprawka dała możliwość wyłączenia AA na PS3 (miało to być ostateczne rozwiązenie), co nie przekłada sie podobno aż tak bardzo na płynność. Chętnie kupiłbym znowu BF3, bo sama gra była naprawdę dobra ale przez problemy techniczne i zwlekanie DICE byłem zmuszony sprzedać swój egzemplarz. Ehhh... DICE chyba teraz jest skupione na BF3 Premium, chciałbym się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 31 Maj 2012 obiecywali ze sa blisko rozwiazania problemu i byc moze w patch'u ktory pojawi sie juz na dniach bedzie solution ... oby tez czekam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Maj 2012 Witam ponownie - dawno mnie nie było w tym temacie. Widzę, żę z tego co piszecie problem nadal występuję Jest może zapowiedziany jeszcze jakiś patch? Z tego co słyszałem to ostania poprawka dała możliwość wyłączenia AA na PS3 (miało to być ostateczne rozwiązenie), co nie przekłada sie podobno aż tak bardzo na płynność. Chętnie kupiłbym znowu BF3, bo sama gra była naprawdę dobra ale przez problemy techniczne i zwlekanie DICE byłem zmuszony sprzedać swój egzemplarz. Ehhh... DICE chyba teraz jest skupione na BF3 Premium, chciałbym się mylić. co do opcji wyłączenia AA , to owszem dobrze słyszałeś . po ostatnim paczu jest taka możliwość . czy coś daje ? nie wiem , może trochę (imo). tak jak @DJYano napisał za chwilę ma wejść jakiś kolejny pacz i coś tam niby brzęczeli że laga naprawią , ale ja w to nie wierzę . oni nie skupiają się na wadach bf3 ( bo ten i tak sprzedaje się świetnie) tylko na tym co może przynieść im kolejne miliony na koncie (czyt: premium) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liquid_Snake 122 Napisano 31 Maj 2012 co do opcji wyłączenia AA , to owszem dobrze słyszałeś . po ostatnim paczu jest taka możliwość . czy coś daje ? nie wiem , może trochę (imo). tak jak @DJYano napisał za chwilę ma wejść jakiś kolejny pacz i coś tam niby brzęczeli że laga naprawią , ale ja w to nie wierzę . oni nie skupiają się na wadach bf3 ( bo ten i tak sprzedaje się świetnie) tylko na tym co może przynieść im kolejne miliony na koncie (czyt: premium) Dokladnie, uwierze dopiero jak zobacze na wlasne oczy. Za duzo juz obiecywali ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 31 Maj 2012 Szczerze to po wyłączeniu AA nie zauważyłem mniejszego laga, ale jakby gra zyskała na płynności :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyra22 25 Napisano 31 Maj 2012 i przejrzystości.. znika ten zamglony blur :ok: . Więcej widać moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) wyszla lista do patcha, ale nic nie widze na tem naprawy input laga :( http://blogs.battlef...pdate-announce/ Edytowane 31 Maj 2012 przez kabotyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 31 Maj 2012 No włąśnie widać znowu przeciągają, aż w końcu przestaną wspierać grę i dalej nie będzie fixa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 31 Maj 2012 wyszla lista do patcha, ale nic nie widze na tem naprawy input laga :( http://blogs.battlef...pdate-announce/ No jak nie " Reduced input lag for gamepads/joysticks on all platforms. Aiming as a soldier when using a gamepad or joystick should now be more responsive." Okazało się, że to nie wina naszych TV, a padów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 31 Maj 2012 Ja nie miałem lagów. Może pady są rozwalone? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
splacz 31 Napisano 31 Maj 2012 Z tego co wiem input lag byl tylko na PS3. Cos czuje ze gowno naprawia, znowu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 31 Maj 2012 Heh, teraz będą próbowali wmówić że to wina padów. Juz nie wystarczy oryginalny DS3 więc trzeba się bęzie zaopatrzyć w najtańsze gówno za 9,99 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach