emenems 0 Napisano 1 Maj 2008 Te nowe mapy to sa gupie jak te standardowe.... szkoda kasy wydawac... to idz pograj w CS'a tam sa dopiero super mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 1 Maj 2008 CS to klasyk, do ktorego CoD ma jeszcze baaaardzo dluga droge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polski-Folk435 0 Napisano 1 Maj 2008 CS to psie gówno i tyle ;p Niczym Tibia w świecie 2D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 1 Maj 2008 to idz pograj w szczyt ludzkich mozliwosci, tzw bierki. i nie mow nam co jesz na sniadanie bo mi sie niedobrze robi i przypomina filmik 2girls1cup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daralo 0 Napisano 2 Maj 2008 Witam wszystkich grających online mam pyt. Czy jest ktoś chętny do zamiany map , poprostu mam mapy z PS STORE uk , a potrzebuję z usa, moja wersjia gry to NTSC pozdrawiam. Mój kontakt e-mail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 3 Maj 2008 CS to klasyk, do ktorego CoD ma jeszcze baaaardzo dluga droge. kto lubi CS'a ten lubi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick 0 Napisano 3 Maj 2008 ja nie lubię, grałem i nie mogę się jakoś przekonać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyrson 0 Napisano 29 Maj 2008 Siemanko, mało nas na Polaków (albo mi sie wydaje) na multiplayer w COD4. Jestem chętny do gry z rodakami Mój nick to Piotrek22 [POL], mam headseta, pakiet nowych map i chęci do gry. Gram późnymi popołudniami, wieczorami i nawet nocą (do 1-2 nawet - mam zdrowie co?) W statystykach mieszcze sie gdzieś w okolicach 420 000 miejsca, hahah i pnę się cały czas do góry. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman995 0 Napisano 30 Maj 2008 Elo ja grałem w Call of Duty 4 na kompie i było banalnie proste . ale najlsepszą misją było strzał ze snajperki do Imrana Zahajeva w Czarnobylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 30 Maj 2008 to trzeba bylo zagrac na veteranie xD a nie na easy xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 30 Maj 2008 to trzeba bylo zagrac na veteranie xD a nie na easy xD Właśnie! Gra na Veteran'ie to prawdziwa wojna. Przejście jednej z misji zajęło mi ponad tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 30 Maj 2008 jest taka misja prypiat kolo diabelskiego mlynu xD trzeba pilnowac snipera ze zlamana noga i czekac na helikopter to jest dopiero hardcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 30 Maj 2008 jest taka misja prypiat kolo diabelskiego mlynu xD trzeba pilnowac snipera ze zlamana noga i czekac na helikopter to jest dopiero hardcore Ja tą misję przechodziłem 2 tygodnie Ale wiadomo nie mam wiele czasu do grania to próbowałem 4-6 razy pod rząd a później z wkurzenia włączałem multi A grałem na poziomie yyy tym pomiędzy normal a najwyższym W skrócie: single- jak bardzo dobry jeśli nie wręcz genialny film czyli kapitalna gra aktorów, bardzo dobry scenariusz, świetne zdjęcia, mnóstwo efektów specjalnych i krótki Multi- bez zastrzeżeń, dosłownie wszystko mi w nim pasuje a jeśli tak nie jest to nie pamiętam o tym Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman995 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 Tak, ale ja chciałem być tak szybki na treningu żeby mi sam wylosował Veteranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mpain 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 jest taka misja prypiat kolo diabelskiego mlynu xD trzeba pilnowac snipera ze zlamana noga i czekac na helikopter to jest dopiero hardcore heh w takim razie Epilog na Veteranie to przegięcie... (5h robiłem ta misje, a trwa 1min) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 13 Czerwiec 2008 ja jeszcze nie robilem bo stracilem save zaraz po pripaciu ;( i musialbym od nowa grac na veteranie wiec dalem sobie spokuj ja tam mwalcze ostro w multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Lipiec 2008 Nowe tryby w Call of Duty 4 * Bare-bones Team Deathmatch - Ten tryb ma być powrotem do korzeni. Nie będzie w nim perków, nalotów ani helikopterów. Liczą się tylko umiejętności. * Hardcore HQ - Połączenie trybów Hardcore i HQ, wiadomo o co chodzi. * Multi-bomb Search and Destroy - znów nazwa mówi wszystko, Search and Destroy, w którym każdy z graczy atakujących ma bombę * Hardcore FFA - zwykłe Free for All z regułami trybu Hardcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Lipiec 2008 Powiem wam tak Według mnie gra jest światna, ale za krótka, przeszedłem ją w 1 dzień, a wcale dużo nie grałem Teraz chyba będę próbował na różnych trybach no i ten Arcade Mode spróbuje, bo to zapewne jest przechodzenie leveli na czas tak? A i co się ma jak się to przejdzie? I jeszcze jedno pytanko, sorrki, ale gram sobie z bratem w trybie podzielonego ekranu i mam taki zestaw broni (Chyba pierwszy dostępny od góry) to ten karabin strzela mi tylko seryjkami po chyba 5 naboi, jak zmienić by strzelał ciągłymi? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koczownik 1 Napisano 18 Lipiec 2008 Bubu przejdz sobie na veteranie, na pewno dluzej Ci zejdzie hehe a ten karabin po prostu tak strzela, nie mozna tego zmienic. Ten prawdziwy takze, bo ten w grze jest odwzorowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 18 Lipiec 2008 I jeszcze jedno pytanko, sorrki, ale gram sobie z bratem w trybie podzielonego ekranu i mam taki zestaw broni (Chyba pierwszy dostępny od góry) to ten karabin strzela mi tylko seryjkami po chyba 5 naboi, jak zmienić by strzelał ciągłymi? Pozdro Nie ma takiej opcji, ale wbrew pozorom te serie (po 3 strzaly) sa bardzo zabojcze, trzeba tylko sie przyzwyczaic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 18 Lipiec 2008 Bubu przejdz sobie na veteranie, na pewno dluzej Ci zejdzie hehe a ten karabin po prostu tak strzela, nie mozna tego zmienic. Ten prawdziwy takze, bo ten w grze jest odwzorowany. Ten prawdziwy (M16) ma 3 tryby strzelania: pojedynczo, seriami po 3 i ogien ciagly. Mozna je dowolnie przestawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 18 Lipiec 2008 Ten prawdziwy (M16) ma 3 tryby strzelania: pojedynczo, seriami po 3 i ogien ciagly. Mozna je dowolnie przestawiac. Gwoli ścisłości, to tylko M16A4 może strzelać ogniem ciągłym. Wszystkie poprzednie modele mogą strzelać tylko pojedynczo, seriami po 3 pociski, albo w ogóle nie strzelać, jak się zatną. W sumie z tym zacinaniem to ciekawa sprawa - większość osób myśli zapewne, że M16, oficjalny karabin US Army jest po prostu niezawodny. Błąd. Jest całe mnóstwo potwierdzonych przypadków zacięcia się M16/M4 w walce. Bez zestawu do czyszczenia karabin stawał się po prostu bezużyteczny. Dlatego też niemiecka firma Heckler&Koch wyprodukowała dwa nowe karabiny szturmowe - HK416 (strzelający amunicją 5.56 NATO, czyli taką samą, jak M16) i HK417 (na amunicję 7.62 NATO). Jak sami możecie zobaczyć (HK416 i HK417), wyglądają one niemalże identycznie (co eliminuje problem 'zapoznawania' żołnierzy z nowym sprzętem), jak ich zawodni kuzyni, ale ich niezawodność plasuje się na poziomie AK-47. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Lipiec 2008 Nie ma takiej opcji, ale wbrew pozorom te serie (po 3 strzaly) sa bardzo zabojcze, trzeba tylko sie przyzwyczaic. A jest on w grze w trybie dla 1 gracza? A co do Veterana, dzisiaj spróbowałem przejść (Zagrać), jak dla mnie to Horror Tej gry się chyba na tym trybie nie da przejść Chodź CoDa 3 mi się udało, to tu bardzo wątpię, walka jest tak zacięta... A macie może jakiś opis, trybów rozgrywki dla 2 graczy, (np: sabotage, Detmatch itd) bo chciał bym się dowiedzieć o co chodzi w danej konkurencji ^^ Bo na raziem, gram na zwykłym trybie gdzie po za strzelaniem do siebie nic się nie robi A chciał bym to jakoś uatrakcyjnić Jakieś pomysły? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 18 Lipiec 2008 A jest on w grze w trybie dla 1 gracza? Tak, ale musisz sam go podnieść (od zabitego Marines), nigdy nie zaczynasz z nim rundy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 18 Lipiec 2008 A jest on w grze w trybie dla 1 gracza? A co do Veterana, dzisiaj spróbowałem przejść (Zagrać), jak dla mnie to Horror Tej gry się chyba na tym trybie nie da przejść Chodź CoDa 3 mi się udało, to tu bardzo wątpię, walka jest tak zacięta... A macie może jakiś opis, trybów rozgrywki dla 2 graczy, (np: sabotage, Detmatch itd) bo chciał bym się dowiedzieć o co chodzi w danej konkurencji ^^ Bo na raziem, gram na zwykłym trybie gdzie po za strzelaniem do siebie nic się nie robi A chciał bym to jakoś uatrakcyjnić Jakieś pomysły? ^^ Jeszcze tylko powiedz w jakiej misji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach