Larry_Nash 1 Napisano 18 Lipiec 2008 Jeszcze tylko powiedz w jakiej misji W większości misji, w których grasz Marines. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 19 Lipiec 2008 heh tej broni i tak nie znalazłem, wszystkie nieboszczyki miały, albo shotguny albo to co ja Ale mniejsza o to... Problem tkwi teraz w kodach, bo widzę że by odblokować je trzeba zbierać "Laptopy" i mam pytanko czy istnieje jakaś mapa ich lokacji? Bo np: w 2 misji akt. 1 trzeba zdobyć 3, ja mam 1, a odnoszę wrażenie że wszystko już sprawdziłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 19 Lipiec 2008 Nowe tryby w Call of Duty 4* Bare-bones Team Deathmatch - Ten tryb ma być powrotem do korzeni. Nie będzie w nim perków, nalotów ani helikopterów. Liczą się tylko umiejętności. * Hardcore HQ - Połączenie trybów Hardcore i HQ, wiadomo o co chodzi. * Multi-bomb Search and Destroy - znów nazwa mówi wszystko, Search and Destroy, w którym każdy z graczy atakujących ma bombę * Hardcore FFA - zwykłe Free for All z regułami trybu Hardcore ale jak to? ma wyjsc jakis patch z tymi nowymi trybami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 19 Lipiec 2008 ale jak to? ma wyjsc jakis patch z tymi nowymi trybami ? To maja byc nowe tryby w CoD5... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 19 Lipiec 2008 heh tej broni i tak nie znalazłem, wszystkie nieboszczyki miały, albo shotguny albo to co ja Ale mniejsza o to...Problem tkwi teraz w kodach, bo widzę że by odblokować je trzeba zbierać "Laptopy" i mam pytanko czy istnieje jakaś mapa ich lokacji? Bo np: w 2 misji akt. 1 trzeba zdobyć 3, ja mam 1, a odnoszę wrażenie że wszystko już sprawdziłem... W goglach możesz znaleźć około 200 poradników (z mapami, opisami, filmami, zdjęciami itp.), które pokazują, jak zdobyć wszystkie laptopy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 20 Lipiec 2008 Na razie znalazłem chyba z 10 jak przejść główne misje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 20 Lipiec 2008 To maja byc nowe tryby w CoD5... chyba raczej nie bo gralem na kompie w cod4 i tam juz byl tryb, ze kazdy ma swoja bombe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Howard 0 Napisano 22 Lipiec 2008 Witam, kupiłem oryginalne CoD4 ( Na PS3 ofc. ), ale w wersji angielskiej. Czy wydano i udostępniono na internecie spolszczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 22 Lipiec 2008 Witam, kupiłem oryginalne CoD4 ( Na PS3 ofc. ), ale w wersji angielskiej. Czy wydano i udostępniono na internecie spolszczenie? niestety na ps3 nie ma w polskiej wersji jezykowej cod4 ani zadnego patcha to umozliwiajacego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 22 Lipiec 2008 A ja mam takie pytanie co do trybu Arcade Mode, czy jak się go przechodzi na full chalenge to trzeba przejść całą grę za jednym zamachem? I jaka jest nagroda o ile jest? Bo ja na razie przeszedłem AM, ale na trybie level chalenge i nic nie dostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 23 Lipiec 2008 niestety na ps3 nie ma w polskiej wersji jezykowej cod4 ani zadnego patcha to umozliwiajacego niestety? Hehe! Może jeszcze z duubingiem miałoby byc? Marines z głosem Żebrowskiego. Wtedy bym w to nie grał. Polski język w grach jest bez sensu, a jak masz gre po angielsku to sobie język podszlifujesz! Przyda się w przyszłości Zdaję sobie sprawe, że nie wszyscy muszą po agielsku nawijac ale gry powinny byc tylko w oryginalnych wersjach. Zawsze jest słownik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 23 Lipiec 2008 @^^^: Zgadzam się z tym, że nie ma polskich wersji językowych gier na PS3 (choć wczoraj w Empiku był Assassin's Creed PL, a i Bioshock ma być spolszczony). Przynajmniej nie trafi ci się beznadziejna polonizacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 23 Lipiec 2008 A ja mam takie pytanie co do trybu Arcade Mode, czy jak się go przechodzi na full chalenge to trzeba przejść całą grę za jednym zamachem? I jaka jest nagroda o ile jest? Bo ja na razie przeszedłem AM, ale na trybie level chalenge i nic nie dostałem Podtrzymuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 23 Lipiec 2008 @^^^: Tak, na Full Challenge musisz przejść grę za jednym zamachem. Nie, nie ma za to żadnych nagród. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 23 Lipiec 2008 @^^^:Zgadzam się z tym, że nie ma polskich wersji językowych gier na PS3 (choć wczoraj w Empiku był Assassin's Creed PL, a i Bioshock ma być spolszczony). Przynajmniej nie trafi ci się beznadziejna polonizacja. A w jakiej grze była dobra polonizacja? Mi się jedynie Baka w roli Fishera podobał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 27 Lipiec 2008 Witam, można przechodzić misje w dwoje.? tak jak w rfom.? że ekran jest podzielony na dwa i się razem przechodzi gre;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 28 Lipiec 2008 niee PS 1000 post xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 28 Lipiec 2008 @Arielooo: Na split screenie można pykać tylko w trybie multi. @Up: Niedawno osiemnastka, teraz 1000 post... Gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 28 Lipiec 2008 a w jaká gre mona gra w dwoje aby przechodzi misje .? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps360ii 0 Napisano 28 Lipiec 2008 nie wiem jak wersja na PS3 ale wersja PC jest bardzo fajna a to chyba to samo no nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu 0 Napisano 3 Sierpień 2008 Od niedawna mam konsolę wcześniej od wielu lat PC. COD4 to moja ulubiona gra (cała seria) zagrywałem się na piecyku a teraz na konsolce i mam wrażenie że na konsolce jest lepsza zabawa pomimo wczesniejszych oporów do gry padem. CoD4 nie przeszedłem singla, dlaczego ?-uwielbiam multi i tylko ta rozgrywka jest dla mnie ważna w całej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordOdyn 0 Napisano 3 Sierpień 2008 sosiu, robisz wielki blad ze nie przechodzisz single bo COD4 ma jeden z najlepszych single w historii FPS ! kampania totalnie kopie. doradzam Ci jednak ukonczyc single. nie bedziesz zalowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 5 Sierpień 2008 Witam, wlasnie kupilem gre w UK, wersje GotyE. Zauwazylem, ze w ta gre mozna grac w 1-4 os na jednej konsoli. Jest opcja co-op? Moze deathmach na podzielonym ekranie? Nie moge teraz tego sprawdzic, bo mam konsole w Polsce. Z gory dzieki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toszcze 0 Napisano 5 Sierpień 2008 ze w ta gre mozna grac w 1-4 os na jednej konsoli. Jest opcja co-op? Moze deathmach na podzielonym ekranie? W CoD4 nie ma w ogóle trybu co-op (ani na jednej konsoli, ani przez internet). Jest split-screen dla maksymalnie czterech graczy. Niestety, nie powiem jak się sprawuje, bo nie korzystałem nigdy z tej funkcjonalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordOdyn 0 Napisano 5 Sierpień 2008 Astarot, jest tak jak moj przedmowca pisze. co-op nie istnieje. zas co do split-screen to go testowalem nawet na trzech graczy w trybie deathmach i wszystko chodzi dobrze i plynnie. radocha jest! niestety wkurzaja dwie rzeczy: 1- jest o polowe map mniej niz w trybie online (brak wszystkich wiekszych prawdopodobnie dlatego ze plynnosc gry by siadala). ale ten fakt mozna jeszcze jakos przebolec. 2- nie mozna stworzyc swojej wlasnej klasy! i to juz jest przegiecie bo klasy ktore mamy do wyboru sa w wiekszosci zle wywazone. ogolnie split-screen to calkiem fajny i cieszacy tryb ale o niebo lepszy jest online P.S. wybaczcie mi moja pisownie ale pisze z PS3 wiec polskich liter nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach