Laptok 529 Napisano 10 Lipiec 2016 (edytowane) Ale Miesha Tate była ładna i ewidentnie bez formy, w przeciwieństwie do Lesnara "Rękawiczki" Lesnara to 4XL, podobno nadal za ciasne Edytowane 10 Lipiec 2016 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 14 Lipiec 2016 3xl robione na zamowowienie. Ufc 200 okazalo sie byc niewypalem, poza dwiema.walkami. szkoda mi edgara ale aldo byl w matrixie. Mysle ze connor nie ma.z nim szans. Najlepsza walka weekendu to JJ oczywiscie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 15 Lipiec 2016 15 godzin temu, Klaxxon napisał: 3xl robione na zamowowienie. Ufc 200 okazalo sie byc niewypalem, poza dwiema.walkami. szkoda mi edgara ale aldo byl w matrixie. Mysle ze connor nie ma.z nim szans. Najlepsza walka weekendu to JJ oczywiscie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Jeśli nie nadzieje się znowu na bombę to kondycyjnie lepiej się prezentuje. Zobaczymy popis Notoriousa na UFC 202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2016 haha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Wrzesień 2016 walka stulecia Popek vs Pudzian a tu nagle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 26 Wrzesień 2016 To fake jest , Policja zdementowala że brała udział w akcji . Więc kolejna akcja Kompromitacji Sztuk Walki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 28 Wrzesień 2016 KSW robi się jak WWE, tylko marnej jakości. Serio nikt nie pisze o UFC 205?????!!!! Jeśli nikt nie wypadnie z gali to mamy 3 walki o pas z wisienką na torcie w postaci walki Aśki z Karoliną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 2 Październik 2016 Karolina nie ma szans. Lubię obie panny, choć Asia trochę nieraz odjeżdża. Stawiam na Ko 3-4 runda albo decyzja i twarz Karoliny jak po wypadku. Mam nadzieje ze eddie poślę McNugetta w krainę marzeń choć Connor jest świetnym zawodnikiem. Jeśli Gastelum wyjedzie na pełnej kurwie, to ubije Cowboya. Jeśli nie to Donald go wypunktuje a pod koniec może nawet i skończy. Wiedman wymeczy Kubańczyka, tak jak Tate Pennington. Khabib skończy Johnsona, Edgar wygra decyzją, Rashad niestety przegra, a szkoda, bo go lubię i Boetsch via TKO. Miller pokona Alveza. To moje typy, ciekawego co się sprawdzi. Heheh. Ogólnie karta świetna. Dużo lepsza niż ufc 200 i wg mnie chyba najlepsza w tym roku. Warta zerwania nocy tymbardziej że już wczesne prelimsy są grube. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 10 Październik 2016 Jaram się okrutnie... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 4 Listopad 2016 (edytowane) Na extreme będą wszystkie walki z karty głównej? Bo widzę, że zaczynają od 4 transmisje. Edit Już znalazłem info. Dla zainteresowanych: " Zobacz największą galę w historii UFC i MMA oraz najważniejszą walkę w dziejach polskiego MMA na żywo tylko w Extreme Sports Channel!Startujemy o 4:00 w nocy z 12.11 na 13.11. Walka o pas UFC w wadze lekkiej155 Ibs: Conor McGregor (20-3) vs. Eddie Alvarez (28-4)Walka o pas UFC w wadze półśredniej170 Ibs: Tyron Woodley (16-3) vs. Stephen Thompson (13-1)Walka o pas UFC w wadze słomkowej115 Ibs: Joanna Jedrzejczyk (12-0) vs. Karolina Kowalkiewicz (10-0) 185 Ibs: Chris Weidman (13-1) vs. Yoel Romero (11-1) 170 Ibs: Kelvin Gastelum (12-2) vs. Donald Cerrone (31-7) 135 Ibs: Miesha Tate(18-6) vs. Raquel Pennington (8-5) " Edytowane 4 Listopad 2016 przez liljon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Listopad 2016 Szybkie spanko i trzeba wstać na Heldzika. Szykuje się najbardziej emocjonująca walka polaka w UFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 11 Listopad 2016 Ronda Rousey wraca 30 grudnia na gali 206 UFC... będzie ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 12 Listopad 2016 10 godzin temu, hacker25 napisał: Ronda Rousey wraca 30 grudnia na gali 206 UFC... będzie ciekawie 207 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 12 Listopad 2016 (edytowane) 5 godzin ... Chyba nie wytrzymam i popuszczę nomanie. Nawet Fightpassa wziąłem bo takie preelimsy to jak karta główna No to jadziem! Edytowane 13 Listopad 2016 przez TeraJacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 13 Listopad 2016 (edytowane) Znowu cycki przegrały ... I pozamiatane Edytowane 13 Listopad 2016 przez Laptok 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 14 Listopad 2016 Trzeba przyznać, że dla JJ to była trudna obrona. Zwłaszcza, że po walce wyglądała jak ofiara rozboju. W 4 rundzie światło jej przygasiła Karolina i już pachniało sensacją... dobra walka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Listopad 2016 Widać że Joanna musi się przestawić na "amerykański" tryb treningu jak i życia. Bywanie i trenowanie tam co jakiś czas to nie to samo co na stałe. Karolina przyznam szczerze mi zaimponowała, nikt nie dawał jej większych szans a tu dość poważnie ukuła Joannę. Aśka zawalczyła jak na mistrza przystało, ale powiem szczerze że czegoś mi u niej brakowało w stosunku do ostatnich walk. No chyba że Karolcia taka dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 14 Listopad 2016 Myślę, że kilka czynników się nałożyło. Zmiana "gym'u", dobra taktyka Karoliny, która trzymała ją na dystansie i nie wdawała się często w wymianę ciosów, gdzie wiadomo JJ jest strasznie szybka i skuteczna. Łokcie JJ również często nie wchodziły, bo były skutecznie kasowane przez Karolinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 14 Grudzień 2016 Oj coś KSW nie ma szczęścia do swoich mistrzów... Rewanż Mamed vs. Michał M. chwilowo mało prawdopodobny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2017 http://www.mmanews.pl/2017/03/druga-gala-ufc-w-polsce-z-data-21-pazdziernika-w-ergo-arenie/ oby to wypaliło UFC 21 paź Gdańsk/Sopot Oficjalnie : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Sierpień 2017 Bileciki kupione sektor 304 po 169/szt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 10 Sierpień 2017 Ja jeszcze chyba poczekam trochę, ale aż kusi żeby kupić już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Sierpień 2017 chyba nie ma na co czekać bo bilety schodzą jak świeże bułki. Za dużo lepsze miejsca niż w Krakowie zapłaciłem prawie 2 razy taniej. Ceny są dość atrakcyjne , pewnie niedługo zostaną same na dalekich łukach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 11 Sierpień 2017 Ktoś jeszcze z forum się wybiera ? Zastanawiam się właśnie bo cena jest bardzo atrakcyjna, kiedyś w 2013 do menchesteru chciałem jechać ale bilety były drogieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Wrzesień 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach