Laptok 529 Napisano 21 Grudzień 2015 (edytowane) Edytowane 21 Grudzień 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 24 Grudzień 2015 Było dobrze. Genialna kontra w 3 rundzie zdobycie pozycji, dosiad i mocne GNP z łokciami. Mało kto w kobiecym 115 to potrafi. Ja tam wierzę w Karolinę i wiem że dojdzie do rewanżu. Tym razem nie hala podstawówki tylko walka o pas UFC Przeciwniczka KK to raczej kelnerka. Gdyby to był ktoś z top 10, to chodzenie Karoliny z tą niską gardą, skończyłoby się knock outem. Wg mnie, na chwilę obecną, nie ma najmniejszych szans na wbicie do top 5. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Grudzień 2015 Ta kelnerka. Co za brednie, oglądałem ją dokładnie w Tufie i to ścisła czołówka kategorii. Ma ciekawe nazwiska na rozkładzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 30 Grudzień 2015 Pająk wraca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 3 Styczeń 2016 (edytowane) Znowu idealnie się obudziłem :) Lawler - Condit Dzieje się - V runda (jedna z lepszych 5 rund ever). Ja chcę rewanżu :D Edytowane 3 Styczeń 2016 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Styczeń 2016 Świetna walka wieczoru. Serce walki jak młot, a ostatnie sekundy ogląda się na stojąco. KO są fajne ale ostatnie wielce oczekiwane 15-30 sekundowe walki zostawiały u mnie straszny niedosyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 3 Styczeń 2016 Moim zdaniem Carlos Condit nie podołał za bardzo - przynajmniej takie odniosłem wrażenie :).Mnie osobiście zaskoczyła też szybka walka Stipe Miocic vs. Andrei Arlovski :). Stipe Miocic po prostu rośnie w oczach :]. Staję się coraz groźniejszym rywalem o pas :). Przypuszczam, że zawalczy o pas na gali UFC 200 z zwycięzcą Werdum vs. Velasquez II ;).Do gustu przypadła mi też walka Briana Ortegi z Diego Brandao .Mocno kibicowałem też w walce Drew Dober vs. Scott Holtzman :]. Drew Dober doliczył sobie zwycięstwo, którego bardzo potrzebował :). Gala udana :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Styczeń 2016 Właśnie zapowiedziano UFC w Chorwacji i w Holandii. Polski pewnie w tym roku zabraknie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Styczeń 2016 (edytowane) Po tak słabej gali u nas z naszymi reprezentantami wcale się nie dziwie, chociaż wielka szkoda wiadomo. Może znowu za dwa/trzy lata UFC zawita znowu do Polski, raczej mało kto się spodziewał ze co rok będą gościć u nas. Edyta: Potwierdzone zostały pierwsze dwie walki na UFC 197. Holm vs. Tate i Conor vs Don Anjos. Szło się spodziewać że po zrobieniu Aldo, Conor pójdzie wyżej, nie ma co się męczyć dalej w tej wadze, na ważeniach wyglądał jak trup. Będzie ciekawie. Edytowane 8 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Styczeń 2016 Dali by dwie walki kobiet tj Jędrzejczyk i Kowalkiewicz i słabej gali by nie było, panowie z Polski niestety odstają bardzo poziomem od czołówki :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Styczeń 2016 Forma naszych zawodników i pusta hala to był smutny widok. Dyrektor UFC na Europę który zachwalał galę w PL następnego dnia już wyleciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 8 Styczeń 2016 Bo u nas tylko januszowe kej es dablju i walki butterbeana i boba sppa wypełniają halę. :thumbsup: brawo my. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 8 Styczeń 2016 (edytowane) Potwierdzone zostały pierwsze dwie walki na UFC 197. Holm vs. Tate i Conor vs Don Anjos. Gwoli ścisłości, nie zostały potwierdzone. Jedynie są to bardzo prawdopodobne plotki :P Edytowane 8 Styczeń 2016 przez stolarz1916 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Styczeń 2016 Bo u nas tylko januszowe kej es dablju i walki butterbeana i boba sppa wypełniają halę. :thumbsup: brawo my. Śmieje się jak głupi jak przypomne sobie kulejacego baterbina który zmierza na walkę do ringu... Hahahahaha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Styczeń 2016 Zakupiłem sobie, a właściwie uciułałem w UFC Rewards miesiąc Fight Passa za darmo i mam pytanie do posiadających czy testujących owo dzieło. Czy gale Fight Night są w całości transmitowane? Czy wygląda to tak samo jak przy numerowanych gdzie pokazują tylko wczesne i główne preelimsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Styczeń 2016 całe. Jest wszystko oprócz karty głównej gal numerowanych. czyli nie ma tego co jest w USA w PPV np Dillashaw vs Cruz będzie cała na fightpass 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 14 Styczeń 2016 Najlepsza walka w UFC jaką widziałem czyli TJ Dillashaw vs. Renan Barao: https://www.youtube.com/watch?v=MxXjNyRv1uo Oraz drugie wideo z serii Embedded: https://www.youtube.com/watch?v=PKhRAcM4JtQ Enjoy ;). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Styczeń 2016 (edytowane) Warto było wstać dzisiaj trochę wcześniej przed robotą i zobaczyć chociaż ostatnią, mistrzowską walkę. Co za pojedynek, technicznie walka na najwyższym poziomie, niesamowity kunszt obu zawodników. Przed wszystkie 5 rund oby dwoje praktycznie zadali tyle samo ciosów, werdykt może być jednak lekko kontrowersyjny. Najgorsze to że Dominik tuż po skończonej walce znowu paradował z kontuzją, obyśmy znowu nowego/starego mistrza nie zobaczyli dopiero za dwa lata. Edytowane 18 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 18 Styczeń 2016 Ten tj to kozak niesamowity :) zdeklasował brazola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Styczeń 2016 No przegrał tytuł wczoraj z zawodnikiem który wrócił po dwóch latach, trzeba przyznać że Cruz wyglądał nieziemsko, szacunek. Ale ja jednak dałbym zwycięstwo Tidżejowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 18 Styczeń 2016 Wiem kto to Cruz, irytuje, a raczej irytowal mnie swoją osoba i stylem poruszania :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Styczeń 2016 No ale jak widać było, jednak to zadziałało, TJ nie potrafił go trafić porządnie, mieli mniej więcej tyle samo trafionych ciosów jednak Dilaszał wyprowadził ich znacznie więcej. Czasami wyglądało to jak w matriksie. Świetna praca na nogach Cruza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Styczeń 2016 Z dzisiejszej konfy. Miałem identyczne skojarzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 Marcin Tybura, były mistrz federacji M-1 i jeden z lepszych ciężkich w Europie podpisał kontrakt z UFC. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 22 Styczeń 2016 Ma ktoś link do walk CM Punka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach