Skocz do zawartości
pablos_83

EA SPORTS UFC

Rekomendowane odpowiedzi

Punktacja jest dziwna. Póki co grałem tylko w jedną walkę. Gość tylko się bronił w stójce i więcej zadał czystych ciosów. W każdej rundzie próbowałem szczęścia w parterze ale dobrze się bronił. W końcu w trzeciej grałem tylko w parterze, trochę go obiłem, parę razy dźwignię prawie zapiąłem. Jednak dotrwał do końca. Byłem pewien że przegrałem, a tu decyzja sędziów, jednogłośnie na punkty wygrałem. Przejrzałem statystyki i gość więcej ciosów czystych mi zadał. Wygrałem dlatego że miałem kilka obaleń i prób dźwigni. Trochę to dziwne, że samo obalenie jest wysoko punktowane. Obawiam się że zaraz będzie sporo spamerów którzy przez całą walkę będą obalać i wstawać.

Toreso piszesz że Reversal R1 i R3, jednak jak zrobić żeby od razu wyszło? Zazwyczaj przechodzi z pozycji do pozycji. Czyli po kolei mój zawodnik przekłada atakującego tak aby go mieć między nogami i wtedy go obala. Jednak jak mnie obalają to nieraz od razu za pierwszym razem.

Reversal wychodzi tylko side mount chyba czy boczna. Co do punktacji bardzo duzo walk online wygrywam na punkty. Poprostu wole sobie najpierw rozpracowac przeciwnika, niektory strasznie spamuja, szczegolnie tulow, co to za przyjemnosc z gry? Nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie koles raz pokonal aldo samymi ciosami na tułów.. myślałem że pada rozwale o ścianę normalnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że z bocznej bo zazwyczaj z takiej przeciwnik mnie przerzuca. Tylko że jak ja chce przerzucić to przechodzi mi normalnie z pozycji na pozycję i dopiero wtedy przerzuca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie koles raz pokonal aldo samymi ciosami na tułów.. myślałem że pada rozwale o ścianę normalnie :biggrin:

Spoko ja ledwo wyszedłem do typa dostałem 3 bomby i spłynąłem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsi sa typki co caly czas spamuja w tulow, punktuje go pieknie w stojce pojedynczymi ciosami, w parterze obracam go w kazdej pozycji. Przegrywa na punkty i pisze ze walcze tylko zeby przetrwac, wiec mu napisalem zeby to zglosil na posterunku policji.

Edytowane przez toreso
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie tułów obijać bo nikt nie wpadnie na pomysł by go chronić, dopiero jak dostaną mocniej to odsłaniają głowę i wtedy jazda :biggrin:

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubie tułów obijać bo nikt nie wpadnie na pomysł by go chronić, dopiero jak dostaną mocniej to odsłaniają głowę i wtedy jazda :biggrin:

Gralem z toba i grasz roznie wiec jest wporzadku. Mowie glownie o one punch/kick spamerach w sezonach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra kozacka z tego co widzę :/ Szkoda, że nie mam nawet PS4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcę patcha... ta gra powinna być jeszcze w produkcji... nie mogę się połączyć online w Light Heavyweight ciągle jakiś problem... wszystkie wagi działają ale z moją jest problem. 1 Walka 40sekund i 5minut  straty by połączyć się z kimś nowym...

O tyle dobrze, że tutaj kim grasz nie ma jakiegoś takiego znaczenia tylko jak grasz :biggrin: bo połowa na online to warzywa które się nie blokują tylko atakują :biggrin:

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chcę patcha... ta gra powinna być jeszcze w produkcji... nie mogę się połączyć online w Light Heavyweight ciągle jakiś problem... wszystkie wagi działają ale z moją jest problem. 1 Walka 40sekund i 5minut straty by połączyć się z kimś nowym...

Dzisiaj cos jest nie tak. Wczoraj bylo wszystko wporzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może przeciążone serwery z okazji euro premiery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może przeciążone serwery z okazji euro premiery

I to bardzo... że ludzie mnie bija. to nie wina mojego neta.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się poddaje. Dałem grze parę dni, ale jestem za słaby i nie ogarniam, przegrywajac pojedynek za pojedynkiem. Szkoda czasu na wkurzanie się:)

Więc jak by był ktoś chętny to pisać na PW, taniej nie znajdziecie i dorzucam KOD na Bruce Lee:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się poddaje. Dałem grze parę dni, ale jestem za słaby i nie ogarniam, przegrywajac pojedynek za pojedynkiem. Szkoda czasu na wkurzanie się:)

Więc jak by był ktoś chętny to pisać na PW, taniej nie znajdziecie i dorzucam KOD na Bruce Lee:)

Daj spokoj, grales z kims normalnym? np. z forum? Mam Cie na liscie, jak bede miec czas wieczorem to wysle Ci zapke i potrenujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj spokoj, grales z kims normalnym? np. z forum? Mam Cie na liscie, jak bede miec czas wieczorem to wysle Ci zapke i potrenujemy.

Nie o to chodzi, w necie własnie mi idzie. Raz tylko trafiłem na idiote który na 50 uderzeń 48 oddał kopiąc z obrotu na tułów... A tak to raz wygrywam ra zprzegrywam. Ale z CPU na TRUDNY to jestem leszcz totalny... Wole FIFA:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie o to chodzi, w necie własnie mi idzie. Raz tylko trafiłem na idiote który na 50 uderzeń 48 oddał kopiąc z obrotu na tułów... A tak to raz wygrywam ra zprzegrywam. Ale z CPU na TRUDNY to jestem leszcz totalny... Wole FIFA:)

Ale przeciez ta gra to wlasnie glownie multi. Gra z CPU jest bez celowa i u mnie sluzy tylko do zobaczenia danego zawodnika jak wyglada w walce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się bronić przed low kickami?? Cholera grałem z kolesiem który jedyne co robił to obijał moją nogę power low kickami ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jem obiad ale mogę grać jak są chetni na teraz :biggrin:

Edit/ zaczałem Championship. Próbuję zdobyć ten czarny pas :D

Edytowane przez Fuviks
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się bronić przed low kickami?? Cholera grałem z kolesiem który jedyne co robił to obijał moją nogę power low kickami ...

Taki sam blok jak przy blokowaniu tułowia, czyli R2 + :x: lub :circle:

Edytowane przez Haqu
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak utrzymać kogoś w parterze jak ten chce uciec? bo R2 + Trójkąt coś mi nie utrzymuję ich :S

Może wieczorem zbierzemy jakies 4-6 osób, założymy party chat i pogramy między sobą towarzystki sparing ? będziemy się wymieniać kto z kim gra na zmianę? :biggrin: co wy na to? by się troszkę ograć totalnie na luzie?
/

// Gustafsson nie walczył kiedyś na KSW u nas?

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak utrzymać kogoś w parterze jak ten chce uciec? bo R2 + Trójkąt coś mi nie utrzymuję ich :S

Może wieczorem zbierzemy jakies 4-6 osób, założymy party chat i pogramy między sobą towarzystki sparing ? będziemy się wymieniać kto z kim gra na zmianę? :biggrin: co wy na to? by się troszkę ograć totalnie na luzie?

/

R2 i R3 w dół.

Co do gry to możemy się zebrać o ile znajdę tę śmieszną słuchawkę z zestawu :D

A Gustafsson walczył u nas dawno temu, jeszcze przed debiutem w UFC i pokonał Kułaka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

/

Przejscie w parterze kontrujesz R2 i R3 w bok. Co do ucieczki z parteru to dosc latwo mozna niestety albo stety wciskajac lewa galke. Ja jak bede dzis poznym wieczorem to mozna cos podzialac, jestem za... Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde dobra skończcie mówić R3 na Prawego analoga  :laugh:  R3 to jest przycisk pod prawą gałką analogową  :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde dobra skończcie mówić R3 na Prawego analoga  :laugh:  R3 to jest przycisk pod prawą gałką analogową  :biggrin:

Noo i teraz wszystko dziala a ja wciskam i galke w prawo i raz wychodzi i raz nie XD i tak kminie jak on to robi! XD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi