Haqu 32 Napisano 12 Czerwiec 2014 (edytowane) z poziomu konsoli odpalasz ShareFactory, wybierasz które z zapisanych klipów chcesz użyć, potem je docinasz, układasz w kolejności itd. , dodajesz efekty lub przejścia, następnie dajesz muzyke (jedną z dostępnych na konsoli lub własną z USB) lub dogrywasz komentarz i dajesz renderuj film. Wszystko intuicyjne i bardzo proste ;) Następnie jak chcesz wrzucić film na youtube to musisz go zgrać na pendrive i dopiero z poziomu komputera. Opcja uploadowania na YouTube ma się pojawić w którymś patchu bo chyba coś o tym na E3 mówili :D Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 12 Czerwiec 2014 http://www.sherdog.com/news/articles/Gamers-Verdict-EA-Sports-UFC-69031 sherdog ocenił UFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 13 Czerwiec 2014 (edytowane) Zamawiał ktoś z amerykańskiego psstore? wiecie może czy by będzie pre-load więc possać wcześniej i odpalić już po 0:00? Edytowane 13 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) I już powoli pojawiają się streamerzy na twitchu, więc ktoś musiał sobie ukraść grę wcześniej, chociaż niektórzy twierdząże mają ją już od amazonu... http://www.twitch.tv/directory/game/EA%20SPORTS%E2%84%A2%20UFC%C2%AE ale narazie jedyny jakiego widzę strasznie nie ogarnia gry Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 14 Czerwiec 2014 Jakość słaba ale i tak widać że grafa nie różni się od tej co w demo,niestety. Jak wam wychodzą uniki? Nie mogę tego zrobić, niby trzeba trzymać L2 i L3 w lewo albo prawo lub góra, dół. Jednak uniku żadnego mój zawodnik wykonać nie chce. Jeszcze jedno obrona przed zmianą pozycji niby R2 i R3 w lewo albo prawo. No właśnie czy mam dawać gałką w tą samą stronę co przeciwnik chce przejść czy w przeciwną tak jakbym chciał skontrować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 14 Czerwiec 2014 Czemu grafika miałaby się różnić? Jeden z najlepszych aspektów gry chyba :D Z tego co widzę na streamie to nie ma aż tylu glitchy co w demie. Career Mode też wygląda spoko jak przydzielają Cię do drużyny w TUF, ale za to trening (łącznie z brzęczykiem oznaczającym jego początek/koniec) jest prawie że żywcem wzięty z Fight Night Champion. Tzn nie wiem czy w całości, bo widziałem tylko 2 minigierki, ale nadal trochę niefajnie. Co do uników to nie mam z nimi problemu, wciskam L2 i lewy analog 2 razy z dala od przeciwnika albo w górę/dół. Natomiast obronę to myślałem, że robię dobrze kiedy daję analog w stronę w którą chce przejść przeciwnik, ale teraz to sam już nie wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 14 Czerwiec 2014 Myślałem że grafika będzie taka jak na trailerach. Prawda jest taka że grafiki podczas walki jest fajna, ale daleko jej do tego aby pomylić ją z prawdziwą walką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 14 Czerwiec 2014 Z tego co widzę to poprawili płynność rozgrywki i chyba też takie chodziły słuchy już na E3.No nic jeszcze kilka dni, może uda się wyhaczyć w dzień amerykańskiej premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 14 Czerwiec 2014 A ja powiedziałem miesiąc temu żonie, że może mi kupić UFC na urodziny ....27 czerwca. Głupi byłem. Tak mógłbym sobie kupić za 3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 14 Czerwiec 2014 I tak pewnie najwcześniej u nas będzie można kupić 23 czerwca, bo premiera gry w Polsce przypada na 19 czerwca to jest Boże Ciało(czwartek), więc do poniedziałku wątpię żeby coś się pojawiło, chyba że sklepy roześlą gry we wtorek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ultima wysyła we wtorek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Ponoć demko na ps4 działa w 900p czy wiadomo co będzie z finalną wersją ? Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez wrobellito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 14 Czerwiec 2014 Nie wiecie jak sytuacja w empiku zlozylem pre order z odbiorem osobistym w sklepie stacjonarnym i na razie cicho moze uda sie w sobote odebrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja zamówiłem w empiku z odbiorem w sklepie i dostałem wiadomość, że wyślą 20 do sklepu więc wcześniej niż 24 to się nie spodziewam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Czerwiec 2014 Ja zamowilem cyfrowke na amerykanskim psstore, wiec w nocy 16 na 17 bede juz ciorac. A wyszlo mnie to niecale 160 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Własnie teraz zajrzałem na linka z twitcha od użytkownika Haqu i własnie zaczeła się walka Cain- JDS i muszę przyznać ze w kategorii ciężkiej widać sile ciosów i jak dla mnie wygląda to bardzo efektownie.Walka trwała 3 rundy zostało 5 sekund do konca i JDS padł na ziemie.Obaj mocno obici liczne rozcięcia krew w octagonie oraz na zawodnikach.Bez kitu wyglądało to niezle walka praktycznie w 80 % rozgrywała się w stójce i momentami było widać świetna wymianę ciosów jak w realu. Dwa małe zgrzyty podczas drugiej rundy sędzia Mario Yamasaki stojąc za zawodnikami na wprost kamery zrobił się przezroczysty (co dzieje się w przypadku gdy jest na pierwszym planie kamery) I drugi drobny zgrzyt zaraz po zakończeniu walki Cain ciesząc się ze zwycięstwa podnosi rękę i w tej samej chwili ekran się przyciemnia i nagle w tej samej pozycji magiczną ręka już ma ubrany t-shirt :ohmy: p.s.Panowie to ja tez mam pytanie jeszcze.Bo czegoś nie ogarniam w parterze dosiadam chłopa i zawsze moja głowa jest blisko jego głowy i bije lekkie ciosy.Przeciwnik nie przytrzymuje mojej głowy jak zrobić aby wyprostować się do akcji aby bić z pełną siłą co trzeba zrobić czasami jakimś sposobem się uda a zazwyczaj krążę bez celu mam odchylić gałkę do tyłu i coś jeszcze wcisnąć ? Chodzi o taką pozycje wolną i gotową do zadawania kluczowych ciosów.Pewnie banalna bedzie sprawa ale nie ogarniam wiec pytam :) p.s.2 jak widze ze już hamburgery grają to mnie trzepie ;) Sprawdzam status ciągle na amazonie i bez zmian.... Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez Dempsey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Pelna garda czyli full mount tak mi sie wydaje ze o to Ci chodzi, robisz tracajac lewa galke w gore raz lub dwa nie pamietam dokladnie. Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 14 Czerwiec 2014 (edytowane) Zdecydowanie więcej ciosów można rzucać, nawet widać jak spamują jeden prosty koło 10 minuty... Edytowane 14 Czerwiec 2014 przez SmaleC 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) Ponoć demko na ps4 działa w 900p czy wiadomo co będzie z finalną wersją ? Jedna z osób, które już mają grę twierdzi, że pełna wersja na PS4 działa w 1080p //Jak ultima wysyła we wtorek to trochę żałuję że zamówiłem na gram.pl :P Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 15 Czerwiec 2014 http://www.twitch.tv/xrampagex76oDla zainteresowanych kolo streamuje w dobrej jakości online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 15 Czerwiec 2014 Oglądałem dziś parę stremów i jeszcze bardziej się napaliłem na ufc nie mogę się doczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) widze ze duzo walk online jest konczonych w klinczu muay thai kolankiem w ryj.. to jest spam tej gry,niestety Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez arti804 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 16 Czerwiec 2014 Tylko, że blok przed kolanami to nadal jeden przycisk. Jeśli jest to kwestia, że gra dopuszcza kopnięcia i gracz nic nie może zrobić to jest to problem, jeśli dzieje się tak, bo gracze nie umieją się bronić to mają za swoje.No nic ja tam mimo wszystko czekam, gameface już zrobiony na bazie nowych zdjęć, jeszcze piękniejszy ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 16 Czerwiec 2014 jesli nie ma zawodnik techniki muay thai to blok czasami nic nie daje dostajesz 2 szybkie kolanka obraca cie na bok i kolejne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Czerwiec 2014 W realnym MMA uderzeń kolanami przy uchwycie za głowę się nie blokuje za bardzo bo nie ma jak. Trzeba zrywać uchwyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach