bsc 3 Napisano 6 Październik 2014 Kolejny problem - wygrałem puchar online i nie dostałem nagrody (2k monet, złota paczka). Ktoś tak miał lub wie czy to jeszcze dostanę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 6 Październik 2014 (edytowane) Mi jak narazie najlepiej podeszła 4-3-2-1. Zagęszczony środek i mnóstwo opcji rozegrania a za skrzydłowych robią boczni obrońcy - u mnie Walker i Moreno. Tak poza tematem... zapisują wam się wyniki sezonu meczów towarzyskich online? (nie w FUT) @bsc, pewnie jak nie dostałeś to już przepadło... nie rozłączyło ci serwerów zaraz po meczu? Edytowane 6 Październik 2014 przez Kani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsc 3 Napisano 6 Październik 2014 @bsc, pewnie jak nie dostałeś to już przepadło... nie rozłączyło ci serwerów zaraz po meczu? No właśnie wszystko było ok, nawet mogłem udostępnić, że zdobyłem trofeum, puchar podświetlony ale teraz jak chce drugi raz rozegrać to już mam tylko, że mogę 2k monet wygrać bez paczki no i symbol pucharu jest podświetlony jakbym go zdobył, a 'zdobyte trofea: 0' Kilka dni temu rozłączało mnie po każdym meczu, problem zniknął to teraz coś takiego, ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro77 0 Napisano 7 Październik 2014 Cześć Nigdy w Fife nie grałem, kiedyś w PESa więc zaczynam z Fifą 15. Mam pytanie odnośnie zgrania. Czy zgranie odnosi się do całego zespołu czy tylko wybiórczo między sąsiadami, np mam 100% zgrania, cały zespół na zielono ale wstawię napastników z innej parafi i powiedzmy zgranie spadnie na 90%. To wtedy zgranie całego zespołu będzie 90%, czy obrona z pomocą będzie zgrana na 100% a będzie tylko słabe zgranie między pomocą a atakiem ?? Czy jeśli zgranie jest na 100% ale sporo połączeń na pomarańczowo to jest ok ? Ogólnie jak większość początkujących mam problem z obroną, wbijają mi wszyscy jak w masło, nawet coś strzelam i w ataku coraz lepiej ale ta obrona..... Gram 352 ale zmienię chyba na jakieś ustawienie 4 -xxx- 2 Jak trafię słabszego grajka to wygram 5-3 a jak trafię koksa to w plecy 2-8 :) Na zero z tyłu chyba jeszcze nie zagrałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ridcully76 50 Napisano 7 Październik 2014 Z tym zgraniem to prawdę mówiąc ciężko powiedzieć uczciwie jak to jest. Na pewno lepiej żeby było jak największe. Chociaż jak trafisz na dobrego przeciwnika to i tak ciebie pojedzie nawet składem z zerowym zgraniem ;) Ja przede wszystkim staram się żeby zawodnicy byli na pozycjach tzn. CDM na CDM a nie np. CM na CDM bo już w takiej sytuacji teoretycznie lepszy zawodnik z pozycją CM gorzej się spisywał na CDM i był ciągle gdzieś nie tam gdzie trzeba gdy inny z pozycją CDM był ciągle idealnie pod grą. Wszystko przeważnie trzeba przetestować samemu bo inaczej nie da rady. Obrony trzeba się nauczyć ale można ogarnąć. Nie graj tylko na 3 obrońców bo to za mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 16 Październik 2014 Halo halo, czy mam tu na forum jakiegoś doświadczonego handlarza z FUTa? Znalezienie jakiejkolwiek okazji czy na Kup teraz, czy przez licytacje jest po prostu niemożliwe. Nie ma szans na jakikolwiek sensowny zarobek. Ceny w licytacjach dochodzą do minimalnych cen kup teraz. Rynek na pc jest tak pełny idiotów, że zarobienie miliona to kwestia tygodnia albo dwóch. Na ps3 szanse na zarobek są minimalne. Ma ktoś jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czikago 0 Napisano 17 Październik 2014 Potrzebuje gifta lvl83 - upgrade slotow transferlisty- moge zaoferowac 10k coinsow. psn: czikago. dodaj mnie do znajomych I sie dogadamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 17 Październik 2014 Chce ktoś zagrać sezon towarzyski FUT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 18 Październik 2014 Kogo na pozycje ''LS'' zawodnicy z ligi Angielskiej ??? który zawodnik jest dobry na tą pozycje za rady wielkie dzięki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 18 Październik 2014 Zakładam, że na Hazarda nie masz coinsów, więc oczywiście Schurrle. Świetnie strzały, bardzo szybki, 4* słabszej nogi i 4* trików. U mnie w 4-3-2-1 na ataku są Schurrle - Remy - Sanchez i najlepiej gra mi się właśnie niemcem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach86 13 Napisano 19 Październik 2014 (edytowane) sorry pomyłka do usunięcia - nie ta platforma Edytowane 19 Październik 2014 przez Stach86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe993322 0 Napisano 19 Październik 2014 (edytowane) https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=b1wFaQ85nLuYv:ps3Jakieś zmiany polecacie ? Myślałem nad zamianą El Shaarawego na Gervinho, Buffona na Handanovicie i Hamsika na Mertensa. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje co można zmienić piszcie. Może jakieś zmiany w obronie też? Niema na obronie Chieliniego bo karta wisi i nie mogę wysłać do klubu Edytowane 19 Październik 2014 przez pepe993322 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 19 Październik 2014 Gervinho idzie jak dzik w żołędzie, sam nim nie grałem, ale zawsze sprawia dużo klopotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 20 Październik 2014 (edytowane) Jak sądzicie, który z tych zawodników z BPL jest najlepszy: ST - Benteke, Vargas, Diouf CAM - Taarabt, Cabella Edytowane 20 Październik 2014 przez qrczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 20 Październik 2014 St Benteke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 21 Październik 2014 dobry ST do BPL - Balotelli, Lukaku czy Remy? do 40 tys, jakaś podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 21 Październik 2014 http://www.twitch.tv/eapolska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 21 Październik 2014 dobry ST do BPL - Balotelli, Lukaku czy Remy? do 40 tys, jakaś podpowiedź? Jovetić, tani i dobry. Do tego Negredo i ognień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuna9306 0 Napisano 21 Październik 2014 Ktoś sezon w FUT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 22 Październik 2014 Jovetić, tani i dobry. Do tego Negredo i ognień :DMowimy o Fifie 15? Negredo - Valencia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 22 Październik 2014 Mowimy o Fifie 15? Negredo - Valencia Tak, miałem na myśli Soldado :p Pomieszało mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ridcully76 50 Napisano 22 Październik 2014 (edytowane) Nie ma jak kurduple z serie A hehe. Wczoraj atakiem Giovinco-Moralez z lekkim wsparciem kolegów nastrzelałem gościowi 6:4 (4 liga), a grę ogarniał nieźle i do 3:3 trzymał wynik. I żadnych sprint slalomów nie robiłem. Wszystko kombinacyjnie. Edytowane 22 Październik 2014 przez ridcully76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 23 Październik 2014 ehh jakies szity naprawiaja a podstawy zostawiaja... zapewnilem sobie utrzymanie i mialem do wygrania 2 mecze zeby awansowac do nastepnej ligi, oczywiscie zwiecha podczas gry, blad serwera i wywalilo informacje gratulacje za utrzymanie sie w lidze... 2 mecze tak po prostu przepadly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 24 Październik 2014 Mnie za to denerwuje ze moi grają jak ogórki, ledwo co utrzymuje się w lidze, gracze z dużo gorszym składem robią ze mną co chcą ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 24 Październik 2014 Wygrałem mecz 2:1 cieszę się z awansu do 2 Ligii a tu dupa, wywalilo mnie z dnf... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach