toten_hosen77 2 Napisano 9 Październik 2012 Oto Moja przesiadka złotego składu z Angielskiego na Hiszpański: http://futhead.com/f...squads/163585/# A jeszcze takim Polskim Srebrnym Bardzo fajnie mi się gra: http://futhead.com/f...squads/163622/# i Polska Brązowa :) http://futhead.com/f...squads/163647/# Moga być? Teraz Zbierać kasę na paczki, czy lepiej na jakiś lepszych zawodników do Złotego składu np Cazorlę? Ale wtopa, Zieńczuk na zdjęciu to przecież Sobolewski z Wisły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 Wczoraj sie wkurzylem, bo moj team totalnie niedomaga jak na 1 lige i sprzedaje powoli wszystkich. Teraz zloze sklad z brazylijczykow, poki co ronaldinho i robinho kupilem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ale X 0 Napisano 9 Październik 2012 Miał ktoś taki problem ? Mam takie wyzwanie w zadaniu, w UT: Rozegraj pierwszy mecz w turnieju. Problem w tym, że taki mecz rozgrywam do końca, ale nie zalicza mi go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 9 Październik 2012 Ja te zadania, robiłem po dwa razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalek 0 Napisano 9 Październik 2012 Panowie, mam dwa pytania: 1. Skąd wiedzieć ile wart jest dany piłkarz, którego chcę sprzedać? Piszecie tutaj zdania w stylu "dostałem z paczki gracza xxx wartego 40.000 coins", skąd znacie te wartości? 2. Jak można sprzedać/kupić coinsy na Allegro, żeby potem przeszły na konto innego użytkownika w FUT? A tak przy okazji wymiany doświadczeń, to gram w FUT pierwszy raz, nie miałem wykupionej wersji Ultimate, więc nie miałem darmowych paczek, poza taką, za kontynuację gry (bo w FIFA 12 raz odpaliłem ten tryb i się zapisało im w historii, że grałem), kupuję tylko za coinsy zarobione w grze i powiem Wam, że mam w tej chwili dwie drużyny - jedną złotą, bez jakiś specjalnych gwiazd, ale którą gra mi się bardzo dobrze i jedną srebrną opartą na polskiej lidze. Nie wiem czy potrzeba mi dużo lepszych złotych piłkarzy, ale też nie wiem po co właściwie mi ta srebrna drużyna. Bawiło mnie jej tworzenie, ale grać nią przeciw złotym nie ma sensu. Szkodza, że nie ma turniejów online, gdzie są ograniczenia co do siły drużyn... Nie wiem też co robić w trybie FUT jak już wygram ligi i turnieje online i offline, chyba nie ma sensu w to się dalej bawić, bo po co budować kolejne składy, jak już wszystko wygram? A co do kupowania to sam mam dylemat czy brać graczy z aukcji czy paczki, ale wczoraj wziąłem złotą premium za 7,5 tys. coins i w środku znalazłem błyszczącą kartę na darmową złotą paczkę, więc zyskałem 2 paczki w cenie jednej :-) Niestety nie były to jakieś kokosy. Czy w paczce zdarza się więcej niż 3-4 piłkarzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 Panowie, mam dwa pytania: 1. Skąd wiedzieć ile wart jest dany piłkarz, którego chcę sprzedać? Piszecie tutaj zdania w stylu "dostałem z paczki gracza xxx wartego 40.000 coins", skąd znacie te wartości? 2. Jak można sprzedać/kupić coinsy na Allegro, żeby potem przeszły na konto innego użytkownika w FUT? A tak przy okazji wymiany doświadczeń, to gram w FUT pierwszy raz, nie miałem wykupionej wersji Ultimate, więc nie miałem darmowych paczek, poza taką, za kontynuację gry (bo w FIFA 12 raz odpaliłem ten tryb i się zapisało im w historii, że grałem), kupuję tylko za coinsy zarobione w grze i powiem Wam, że mam w tej chwili dwie drużyny - jedną złotą, bez jakiś specjalnych gwiazd, ale którą gra mi się bardzo dobrze i jedną srebrną opartą na polskiej lidze. Nie wiem czy potrzeba mi dużo lepszych złotych piłkarzy, ale też nie wiem po co właściwie mi ta srebrna drużyna. Bawiło mnie jej tworzenie, ale grać nią przeciw złotym nie ma sensu. Szkodza, że nie ma turniejów online, gdzie są ograniczenia co do siły drużyn... Nie wiem też co robić w trybie FUT jak już wygram ligi i turnieje online i offline, chyba nie ma sensu w to się dalej bawić, bo po co budować kolejne składy, jak już wszystko wygram? A co do kupowania to sam mam dylemat czy brać graczy z aukcji czy paczki, ale wczoraj wziąłem złotą premium za 7,5 tys. coins i w środku znalazłem błyszczącą kartę na darmową złotą paczkę, więc zyskałem 2 paczki w cenie jednej :-) Niestety nie były to jakieś kokosy. Czy w paczce zdarza się więcej niż 3-4 piłkarzy? ja po prostu patrze na aukcje i stad znam ceny. Inni sprawdzaja na jakiejs stronie, gdzie jest srednia. Obejrzyj 10 aukcji danego gracza i bedziesz wiedzial, za ile oplaca sie go kupic/ za ile wystawic, zeby sie w ogole sprzedal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 9 Październik 2012 To jest właśnie najlepszy sposób. Na stronie jest wartość średnia i czasem można nieźle na tym stracić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 no ja tym sposobem siedzac w pracy zarobilem 10 k moniakow wczoraj :) i dzisiaj tez kilka tysi wpadlo, takze nie jest zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarodek 0 Napisano 9 Październik 2012 Miał ktoś taki problem ? Mam takie wyzwanie w zadaniu, w UT: Rozegraj pierwszy mecz w turnieju. Problem w tym, że taki mecz rozgrywam do końca, ale nie zalicza mi go. Ja też to zadanie mam niezaliczone, tylko mi podczas rozgrywania pierwszego meczu w turnieju wywaliło przeciwnika i myślałem, że w tym tkwi problem..zagrałem kolejny mecz turniejowy ale zadanie wciąż niezaliczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 9 Październik 2012 Najważniejsze, że mi za pointsy dobre karty się wyłaniają:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Październik 2012 Potrzebuję waszej pomocy. Jaki skład lepiej zrobić: a)sama liga Barclays b)mieszanka różnych lig(szczególnie BBVA, Barclays, Bundesliga) Czy zawodnicy będą grali tak samo dobrze? Na chwilę obecną mam samą Barclays, ale pora kupować droższych zawodników i myślę nad zmieszaniem zawodników tych co lubię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 9 Październik 2012 Potrzebuję waszej pomocy. Jaki skład lepiej zrobić: a)sama liga Barclays b)mieszanka różnych lig(szczególnie BBVA, Barclays, Bundesliga) Czy zawodnicy będą grali tak samo dobrze? Na chwilę obecną mam samą Barclays, ale pora kupować droższych zawodników i myślę nad zmieszaniem zawodników tych co lubię :) Sprawdź ligę hiszpańską. Nie ma co mieszać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi'x 0 Napisano 9 Październik 2012 Panowie, mam dwa pytania: 1. Skąd wiedzieć ile wart jest dany piłkarz, którego chcę sprzedać? Piszecie tutaj zdania w stylu "dostałem z paczki gracza xxx wartego 40.000 coins", skąd znacie te wartości? 2. Jak można sprzedać/kupić coinsy na Allegro, żeby potem przeszły na konto innego użytkownika w FUT? A tak przy okazji wymiany doświadczeń, to gram w FUT pierwszy raz, nie miałem wykupionej wersji Ultimate, więc nie miałem darmowych paczek, poza taką, za kontynuację gry (bo w FIFA 12 raz odpaliłem ten tryb i się zapisało im w historii, że grałem), kupuję tylko za coinsy zarobione w grze i powiem Wam, że mam w tej chwili dwie drużyny - jedną złotą, bez jakiś specjalnych gwiazd, ale którą gra mi się bardzo dobrze i jedną srebrną opartą na polskiej lidze. Nie wiem czy potrzeba mi dużo lepszych złotych piłkarzy, ale też nie wiem po co właściwie mi ta srebrna drużyna. Bawiło mnie jej tworzenie, ale grać nią przeciw złotym nie ma sensu. Szkodza, że nie ma turniejów online, gdzie są ograniczenia co do siły drużyn... Nie wiem też co robić w trybie FUT jak już wygram ligi i turnieje online i offline, chyba nie ma sensu w to się dalej bawić, bo po co budować kolejne składy, jak już wszystko wygram? A co do kupowania to sam mam dylemat czy brać graczy z aukcji czy paczki, ale wczoraj wziąłem złotą premium za 7,5 tys. coins i w środku znalazłem błyszczącą kartę na darmową złotą paczkę, więc zyskałem 2 paczki w cenie jednej :-) Niestety nie były to jakieś kokosy. Czy w paczce zdarza się więcej niż 3-4 piłkarzy? Ja osobiście cały czas gram brązowym składem złożonym z piłkarzy "Ekstraklasy" ( czyt. Polskiej Ligi :laugh: ) w sezony. Fakt faktem że jeszcze nigdy nie trafiłem na gracza z brązowym albo chociaż srebrnym składem tylko non stop złote z overall minimum 80 ale jaka jest frajda jak ich ogrywam swoim 2-gwiazdkowym składem z overall 62 :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Październik 2012 Warto robić sam hiszpański skład i na rezerwę zostawić aktualny angielski ? Mam do wydania 30k więc zmiany powolne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 9 Październik 2012 Żeby tylko była odpowiednia chemia pomiędzy zawodnikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wildovvsky 0 Napisano 9 Październik 2012 wam tez znow wisza karty? do obalenia teorii salwika92 dodam ze dzis wydalem 80 zl na 15 paczek po 150 fifa points . Najlepszy i najdrozszy to lucio , costa , soldado i javi garcia , . i cala masa smieci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 mi też wisza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 9 Październik 2012 tak wiszą a ja akurat sprzedaje kilku zawodników za 20k+ nie dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 9 Październik 2012 Witam mam jedno pytanko DLACZEGO NIE MOGE W ULTIMATE TEAM ZMIENIC W USTAWIENIACH OBRONE NA STARA TYLKO JEST ZAWSZE TAKTYCZNA ? ps. jakby ktos mial do sprzedania SREBRNYCH ZAWODNIKOW ANGIELSKICH LUB ZLOTYCH HISZPANSKICH TAKTYKA 4-4-2 TO ODEZWAC SIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 kase i tak dostaniesz, więc luz. Lipa, że grać nie mogę, bo ławki rezerwowych nie uzupełniłem a chłopaki siedzą w aukcjach obserwowanych, które są już wygrane ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) http://futhead.com/f...#squad-player�� to mój skład na wymianę zamiast ramiresa jest vidal oraz zamiast barzagliego dede ale ni apasuje mi za bardzo pato na cam może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł kto by mógł tam grać Edytowane 9 Październik 2012 przez sibas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Jeśli nie przykładasz wagi do CH to wstawiłbym tam Nasriego :) Edytowane 9 Październik 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 9 Październik 2012 i wisi i wisi i wisi... niedlugo sie okaże, że w futa moge grać tylko siedząc w robocie ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 9 Październik 2012 Miał ktoś taki problem ? Mam takie wyzwanie w zadaniu, w UT: Rozegraj pierwszy mecz w turnieju. Problem w tym, że taki mecz rozgrywam do końca, ale nie zalicza mi go. Zagraj cały mecz turniejowy offline i Ci zaliczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 9 Październik 2012 Mi w watch list kontrakty wisza juz z 8 dni czy ktos mial tak samo bo niektore karty wisza max dzien i wracaja a te juz tyle czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach