Madas 0 Napisano 18 Listopad 2014 Nr cusa gta V na ps4? Ktoś ogarnie mi Polska wersje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 18 Listopad 2014 W temacie o GTA V ktoś pisze, że jest polski język w brytyjskim wydaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) GTA V na PS4: CUSA 00411 - język polski dostępny. Edytowane 18 Listopad 2014 przez Talerz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 19 Listopad 2014 (edytowane) A wie ktoś jak ma się sytuacja z Far Cry 4 kupionym w UK? PS: Potwierdzam, że Grand Theft Auto V na PS4 z UK posiada polskie napisy :) Edytowane 19 Listopad 2014 przez Marcossik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruszek666 0 Napisano 20 Listopad 2014 Witam czy gry Dragon Age Inquisition, Middle-earth Shadow of Mordor, Far Cry 4 na PS3 są po polsku w UK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 20 Listopad 2014 Witam czy gry Dragon Age Inquisition, Middle-earth Shadow of Mordor, Far Cry 4 na PS3 są po polsku w UK ?Cien mordoru posiada. Co do reszty nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) Dragon Age: Inkwizycja - bless 00503 - polska wersja językowa. Edytowane 21 Listopad 2014 przez Talerz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawdab 1 Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) FAR CRY 4 na ps4 jest pl w zestawie z konsola w game, nr cusa 00462 PS3: THIEF bles 01982 PL AC BLACK FLAG bles 01883PL GTA 5 bles 01807 PL KILLZONE 3 bces 01007/E PL Edytowane 24 Listopad 2014 przez dawdab 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 29 Listopad 2014 Dragon Age: Inkwizycja - bless 00503 - polska wersja językowa. Nr bless jest na PS3 a Nr cusa na PS4 Na PS4 CUSA 00503 wersja PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 1 Grudzień 2014 Sorry, nie widziałem ;) Ale i tak mamy wersje polską :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 2 Grudzień 2014 The Last Of Us Remastered PSN UK - Full PL. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 3 Grudzień 2014 Wie ktoś czy LittleBigPlanet 3 na PS4 z UK ma polskie napisy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasel 0 Napisano 4 Grudzień 2014 Hej Wie ktoś jak jest z diablo na ps4 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 9 Grudzień 2014 Orientuje się ktoś może jak sprawa wygląda z rozyjskim PSN? Maja tam sporo lepsze ceny:https://psprices.com/region-ru/index Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 22 Styczeń 2015 PS3 - Need For Speed Rivals - BLES 01894 - posiada napisy w jezyku polskim (dystrybucja EU - gra kupiona w Szwecji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 23 Styczeń 2015 Ktoś wie jak jest z Saints Row IV na PS4? Z tego co kojarzę, wcześniej gra była na PS3 wydana w wersji angielskiej. Na stronkach polskich sklepów widzę że gra jest dostępna w języku polskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Styczeń 2015 PS3 (kupione w Szwecji): Saints Row: The Third - BLES 01342 - PL napisy Saints Row IV - BLES 01889 - EN wersja jezykowa. Jesli chodzi o PS4 to ciezko wyczuc EA dalo ciala i np NFS:Rivals dla PS3 ma polskie napisy a dla PS4 nie ma bo nie (co jest moim zdaniem jak pokazanie srodkowego palca graczom) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Styczeń 2015 PS3 - Dishonored GOTY - BLES 01924 - tylko angielski. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 3 Luty 2015 Czy ktoś wie czy LBP 3 na PS4 wersja UK jest po polsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 25 Luty 2015 Pytanie, czy ktos juz ma DYING LIGHT na PS4? Jesli tak, prosilbym i numer CUSA (zastanawia mnie czy w UK mozna kupic polska wersje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) Dying Light w UK, CUSA 02010. W Polsce jest bodajże 00050. Edytowane 2 Marzec 2015 przez Talerz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 11 Marzec 2015 Witajcie, wersja LBP 3 w UK CUSA 00763 tylko angielski. Co do dying light, to premiera gry miala miejsce wczesniej w Polsce i miala taki sam kod CUSA, bo mam w wersji cyfrowej ta gre z zzagranicznego stora i sa wszystkie jezyki, w tym polski. Myślę że wersja UK może być w j.polskim, cyfrową można kupić i będzie na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 25 Marzec 2015 Dzisiaj mamy juz dostepny BLOODBORNE. Jak ktos zakupi w UK prosilbym o podanie nr CUSA. Jest duze prawdopodobienstwo ze gra bedzie miala polska lokalizacje (napisy), ale wolalbym sie upewnic. Dying Light w UK, CUSA 02010. W Polsce jest bodajże 00050. Z reguły gry z dubbingiem w Polsce wydawane sa tylko na 3-4 rynki. Gra posiada powiedzmy dubbing polski, czeski, słowacki i węgierski i taka edycja jest tylko na te rynki. Kiedy gra jest tylko lokalizowana napisami, mozliwe ze mozna polską wersje kupic na innych rynkach w europie, np. w UK. Jesli dana gra ma dwa numery CUSA jak napisales, to raczej na 100% polska wersja bedzie dostepna tylko u nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 27 Marzec 2015 Ktoś w temacie Bloodborne podał numer CUSA 00207. Byłem w Asdzie i dzisiaj widziałem z CUSA 00208. Kurde, a pamiętam że Dark Souls 2 miało spolszczenie na PS3 i X360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Marzec 2015 Nie łatwiej zapytać sprzedającego ? Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach