INO1 101 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) Się stawię....... z HS.... W razie problemów z łączem mogę hostować - u mnie spokojnie uciąga 16 zawodników na maksymalnej jakości wyścigu i z maksymalnym czatem głosowym..... (się nie chwalę - tak jakoś wyszło, że spoko loto) :ok: =========================================================================== A jak ze "wspomagaczami" ? Dozwolone ? Czy wszystko off prócz ABS ? Edytowane 2 Luty 2013 przez INO1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) Chcialem strasznie pojechac, ale nie dam rady. Jutro mam 2 kolokwia wiec dzis jeszcze ucze sie. Przepraszam i zycze wam powodzenia i licze na filmiki z wyscigu. Patricko, Ty sie lepiej ciesz, ze dzis nie startuje, bo jestem w wielkiej formie i pewnie wygralbym, a tak masz szanse na zwyciestwo:) W przyszla sobote jedziecie? Edytowane 2 Luty 2013 przez Kamil908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Luty 2013 Jestesmy??!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 2 Luty 2013 Ciężko sie w to jeździ po F1, nie wiem czy mi sie podoba :) za każdym razem ostatnie miejsce. No ale cóż jak będą zapisy do ligi to mnie wpiszcie na listę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 2 Luty 2013 Nie ściemniaj nascara wygrałeś raz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Luty 2013 Dobrze bylo... teraz trzeba bedzie poustalac troche wiecej szczegolow i mozna gnac w nastepna sobote.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Luty 2013 Było genialnie! Panowie, nie tworzymy tego po to, żeby cisnąć po 1 miejsce, a właśnie po to, żeby było tak jak dzisiaj. Zero jakiekolwiek planowania, czysty spontan i zabawa. Ubawu miałem po pachy, szczególnie na starcie z miejsca na Nascarze, myślałem że pęknę ze śmiechu. Przy BWM też świetnie się jechało. Gdyby Error mnie nie zgarnął to świetna walka z Kowim by tam była. Ale mimo wszystko testy uznaję za bardzo udane. Jedynie na filmik ciężko będzie cokolwiek wrzucić, bo naprawdę trudno ogarnąć co się gdzie dzieje i to nagrać jeszcze potem Musiałbym chyba z pół godziny nad jednym wyścigiem siedzieć, a tego to mi się nie chce. Mimo wszystko pozgrywałem to co uznałem za ciekawsze i postaram się kiedyś wrzucić, ale kiedy to nie wiem. Przyszła sobota musowo :) Jakie fury? Proponuje znowu spontant, ale ten limit max 500 PP wydaje mi się spoko. BMKami jechało się już znakomicie i jako taka prędkość była. Ale polew przy Priusach również był nie do pobicia :P Tyle tylko, że jak teraz coś ustalimy, to już tego spontana nie będzie, bo każdy będzie wiedział jaka fura i może testować, a nie o to tutaj chodzi :) Myślę, żeby zrobić tak, że do piątku ustalamy np. 10 różnych fur + torów, do max 500 PP i potem robimy losowanie przed samym startem. Np. 3 wyścigi różnymi furami z tej listy i 3 różne tory. Co sądzicie? Fury rzecz jasna jakieś z salonu, żeby nie było problemu z zakupem, np. Mazda MX-5, Nissan S13, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 2 Luty 2013 (edytowane) Ta, start Nascara był genialny. Komuś w ogóle udało się niepostawić auta bokiem? Co do samej jazdy - było super, ale myślę, że trzeba jeszcze popracować nad kulturą jazdy. Wiadomo, że na więcej można sobie pozwolić niż w f1, ale często ludzie przesadzali (ja też, żeby nie było) a wcale nie jest miło dostać w dupę albo bok na zakręcie tak że wylatujesz na trawnik. Jeśli się ludzie opamiętają pod tym względem nie będę potrzebował nic więcej do szczęścia. Inna rzecz, że czasami z kokpitu ciężko czasem ocenić gdzie się kto znajduje. Te strzałki w F1 to chyba jedyna rzecz która im się udała. A jeśli ktoś korzysta z innej kamery to szczerze współczuję :) Dla mnie kokpit w GT5 to must have. PS Patricko, powiedz, że masz nagrany ten start i byłeś gdzieś z tyłu :) Edytowane 2 Luty 2013 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Luty 2013 Jasna sprawa :P Jako jedyny się tam przebiłem bez spina XD Co do kultury jazdy to spoko, trzeba się rozegrać. Ja i pewnie większość innych ligowców z F1 dawno w GT5 nie jeździła. Teraz to taka typowa zabawa i zadyma. Ale też nie ma się co spinać i pienić na nie wiadomo co. To będą typowe niedzielne wyścigi do śmiechu i relaksu. Ktoś wyleci czy coś się stanie to nie ma co rozpamiętywać. W następną sobotę proponuje coś dłuższego, aby do boksu trzeba była zjechać. Tak z 20 lapsów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 2 Luty 2013 20 lapsów jak najbardziej, ale mam nadzieję, że nie Priusami, bo będziemy jechać do niedzieli :D Te beemki były całkiem fajne i w coś takiego bym celował osobiście. Albo ciut szybszego nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Luty 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=puRKkkMFCL0 Starty nascar to ja miałem oba udane, tylko tuż po ruszeniu ktoś we mnie się ładował Kolejna edycja "Mała Liga Destruction Derby" już w sobotę Z każdym kolejnym ściganiem myślę, że trzeba będzie trochę więcej wymagać odnośnie w miarę bezkolizyjnej jazdy. Śmiechy, śmiechami ale dużo większy fun jak uda się czysto wyprzedzić, niż jak się strzeli kogoś w zad.Furki to ja każdą mogę pojechać byleby zabawa dobra była, a raczej jej braku to nie uświadczymy w sobotnim ściganiu.Na przyszłe ściganie może sprawdzilibyśmy jak wyglądają wyścigi jak ktoś inny stawia, bo nie powiem ale trochę lagów było, szczególnie jak nascarami śmigaliśmy. Edytowane 3 Luty 2013 przez KOWI 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Luty 2013 Mój filmik z wszystkich testów zajmuje koło 13 minut :) Przez noc mam nadzieje go wyrenderować i wrzucę go w poniedziałek pod wieczór :) Starałem się wrzucić najlepsze akcje, ale przy oglądaniu idzie dostać oczopląsu, szczególnie jak wszyscy tymi samymi furami jadą. Więc jak kogoś pominąłem i w ogóle go w filmiku nie było to przepraszam najmocniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Luty 2013 Przy takiej ilości filmów i osób nie sposób wszystkiego wyłapać. Jak będziemy dłuższe wyścigi ogarniać to wtedy można się pokusić większość akcji umieścić ale tak to czasu byłoby potrzeba na prawdę w pytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Luty 2013 Ogladajac filmik KOWI'ego stwierdzam ze trzeba bedzie odkurzyc GT5 i powaznie pomysle o przygotowaniach do nowej ligi! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Luty 2013 Co do pokoju to może niech INO postawi, jak mówi, że wszystko mu na Very High przy pełnym pokoju śmiga :) I tak każdy może wejść sobie w ustawienia tam, więc nie widzę różnicy kto to postawi, więc wychodzi na to, żeby ktoś z dobrym i stabilnym łączem. Także INO jak możesz to postaw już w sobotę serwa koło 20, tak jak dzisiaj i będziemy dalej testować. Kto co ustawia to się dogadamy. Mogę ja znowu, bo nawet mi to frajdę sprawia, takie grzebando w ustawionkach :) Więc jak nie masz nic przeciwko, to możemy się tak ustawić. Można się pokusić o jakąś trasę w deszczu :) Szkoda, że nie można zablokować widoku z kokpitu. To by była jazda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Luty 2013 (edytowane) A powiedzcie mi, bo nie jestem za bardzo jeszcze w temacie. Jak to jest z samochodami? Musze miec przygotowany garaz na wszystkie mozliwosci? Czy mozna wybrac sobie samochod w jakis inny sposob? Co w przypadku kiedy samochodu ktorym bedzie trzeba jechac nie mam w garazu? Edytowane 3 Luty 2013 przez s0-Vicky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Luty 2013 No masz wyżej opisane, ale napiszę jeszcze raz :) Masz garaż standardowy w trybie online, jest tam kilkanaście fur, od najsłabszej do najmocniejszej. Dzisiaj graliśmy tylko z tego garażu więc nie sposób, żeby ktoś czegoś nie miał :) Ale na przyszłość będziemy właśnie robić jakieś pule fur, więc trzeba będzie jakoś je ogarnąć, czy coś w tym stylu. Będziemy się starać, żeby to były fury z salonu, jako że są tam non-stop i kwestia tylko kupienia ich. Róbcie kasę na sezonówkach, żeby inni nie musieli Wam potem fur kupować w ostatnim momencie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Luty 2013 Czyli z furami nie bedzie zamieszania, gorzej z ogarnieciem F1 i GT5 naraz bo styl jazdy w obu tych grach rozni sie drastycznie.. co moze wplynac niekorzystnie na obie serie wyscigowe! :) Ale mimo wszystko.. na kolejnych testach pojawie sie i ja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 3 Luty 2013 Nie przesadzajmy w gt5 fury prowadzą się na tyle intuicyjnie i są na tyle przewidywalne, że na spokojnie da radę to wszystko ogarnąć. Niekwestionowaną gwiazdą dzisiejszego ścigania zdecydowanie był Sarewo :D Chłopak dobijał się, do nas i nie mógł pozostać w pokoju, ale jego determinacja i upór zasługują na wyróżnienie. Walczył, nie poddawał się, niestety przegrał z grą i nie udało mu się nawet jednego kółka przejechać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Luty 2013 Jestem ciekaw czy to była moja wina, że miałem hosta czy jego. Inni nie mieli problemu z dołączeniem... No nic, sprawdzimy za tydzień jak INO założy. Niech tylko da znać czy mu pasuje taka opcja. Ewentualnie KOWI, bo Ty też chyba masz dobrego neta z tego co mi wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Luty 2013 Nie przesadzajmy w gt5 fury prowadzą się na tyle intuicyjnie i są na tyle przewidywalne, że na spokojnie da radę to wszystko ogarnąć. Jasne ze tak, nie bedzie innego wyjscia. Seoja droga wystarczy 5 kolek w poszczegolnej grze zeby sie przestawic z jednej na druga. Od Poniedzialku trzeba bedzie ruszyc "kupke wstydu" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 3 Luty 2013 Jestem ciekaw czy to była moja wina, że miałem hosta czy jego. Inni nie mieli problemu z dołączeniem... No nic, sprawdzimy za tydzień jak INO założy. Niech tylko da znać czy mu pasuje taka opcja. Spoko.... w sobotę przed 20:00 bankowo będę online :start: a nawet duuuużo wcześniej..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 3 Luty 2013 Priusy.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Luty 2013 Ja muszę jeszcze raz renderować, bo mi ten efekt Interlaced się pojawił na filmiku i niezłe paski były :/ Jedyny plus, że nauczyłem się to eliminować w miarę możliwości. A filmik i tak bym dopiero jutro wrzucił. Co by nie było, to jak oglądałem efekt końcowy to mega zaciesz na gębie :P Będę musiał dać też trochę głośniej muzyke z replaya, bo non-stop tylko piski gum słychać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 3 Luty 2013 Nie przesadzajmy w gt5 fury prowadzą się na tyle intuicyjnie i są na tyle przewidywalne, że na spokojnie da radę to wszystko ogarnąć. Niekwestionowaną gwiazdą dzisiejszego ścigania zdecydowanie był Sarewo Chłopak dobijał się, do nas i nie mógł pozostać w pokoju, ale jego determinacja i upór zasługują na wyróżnienie. Walczył, nie poddawał się, niestety przegrał z grą i nie udało mu się nawet jednego kółka przejechać. Jestem ciekaw czy to była moja wina, że miałem hosta czy jego. Inni nie mieli problemu z dołączeniem... No nic, sprawdzimy za tydzień jak INO założy. Niech tylko da znać czy mu pasuje taka opcja. Ewentualnie KOWI, bo Ty też chyba masz dobrego neta z tego co mi wiadomo :) Wiecie co, o dziwo jak w pokoju został Sharent to pośmigałem z nim przez chwilkę i nie było problemu. Jak gospodarzem pokoju był Paricko to wyskakiwał mi komunikat o braku kompatybilności z gospodarzem pokoju 768. Nie mam pojęcia co mogło być nie tak :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach