5eba88 3 Napisano 9 Czerwiec 2015 W dniu 9.06.2015 o 09:56, Awruk87 napisał: 5eba88 receptura pojawia się w tej samej zakładce co np. przynęta na czarta? Receptura pojawia się standardowo w alchemii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 9 Czerwiec 2015 5eba88 wiem, że w alchemii, ale później receptury też są posegregowane. Mamy od góry chyba alkohole, później jest zakładka z eliksirami, olejami itp. Pytam czy przepis na eliksir z feromonów utopca jest na samym dole obok przynęty na czarta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5eba88 3 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) W dniu 9.06.2015 o 10:26, Awruk87 napisał: 5eba88 wiem, że w alchemii, ale później receptury też są posegregowane. Mamy od góry chyba alkohole, później jest zakładka z eliksirami, olejami itp. Pytam czy przepis na eliksir z feromonów utopca jest na samym dole obok przynęty na czarta? Gotowe feromony tam są a nie przepis jak już :) Wiec powinna być w tamtych okolicach ;) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez 5eba88 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 9 Czerwiec 2015 Dzięki. To oznacza, że zadanie mi się zbugowało, ale może wczytanie poprzedniego sava naprawi sprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martaa 22 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Swoją drogą do czego jest potrzebna przynęta na czarta? Zrobiłam ją jakiś czas temu, ale nie mam pojęcia po co mi ona. Jakieś zlecenie na niego dostanę ? EDIT: Jaki jest sugerowany poziom do zlecenia na czarta? Ja mam póki co 16 ;) Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez Martaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sojer2005 0 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Witam, Mam pewne problemy z dźwiękiem w menu głównym. PS4 jest podłączona do amplitunera 5.1 za pomocą hdmi (próbowałem również optical out) i w głównym menu gry (gdzie G. siedzi przy ognisku) dźwięk wydaję się być "zniekształcony", słychać trzaski. Audio w samej grze wszystko wydaje się być ok. Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez sojer2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koniczowka 9 Napisano 9 Czerwiec 2015 Mam tak samo od czasów którejś łatki (chyba 1.03) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 9 Czerwiec 2015 @up Też tak mam. Przed patchem tego problemu nie było. (te trzaski są tylko w menu, w grze z czymś takim się nie spotkałem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2015 W dniu 9.06.2015 o 11:05, sojer2005 napisał: Witam, Mam pewne problemy z dźwiękiem w menu głównym. PS4 jest podłączona do amplitunera 5.1 za pomocą hdmi (próbowałem również optical out) i w głównym menu gry (gdzie G. siedzi przy ognisku) dźwięk wydaję się być "zniekształcony", słychać trzaski. Audio w samej grze wszystko wydaje się być ok. W dniu 9.06.2015 o 11:09, HarDy napisał: @up Też tak mam. Przed patchem tego problemu nie było. (te trzaski są tylko w menu, w grze z czymś takim się nie spotkałem) Ehhhh ta młodzież :p Tylko by grała to i nie wie, że "w ognisku zawsze coś tam trzaska :P" ;) To normalne dźwięki, ogniska w plenerze :P ;) Spróbujcie kiedyś :P A nie tylko w Wiedźmina gracie :P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 9 Czerwiec 2015 W dniu 9.06.2015 o 11:00, Martaa napisał: Swoją drogą do czego jest potrzebna przynęta na czarta? Zrobiłam ją jakiś czas temu, ale nie mam pojęcia po co mi ona. Jakieś zlecenie na niego dostanę ?Będzie zlecenie na czarta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 9 Czerwiec 2015 W dniu 9.06.2015 o 11:12, DigitalMan_PL napisał: Ehhhh ta młodzież :p Tylko by grała to i nie wie, że "w ognisku zawsze coś tam trzaska :P" ;) Dziękuję za komplement :-) Ze mnie taka młodzież, że w gnatach tak mi trzaska jak Geraltowi z tego ogniska :-p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Czerwiec 2015 4 miliony kopii Wiesmina poszly w swiat, niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 9 Czerwiec 2015 Ciekawe ile bedziemy czekac na 4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) W dniu 9.06.2015 o 10:45, Awruk87 napisał: Dzięki. To oznacza, że zadanie mi się zbugowało, ale może wczytanie poprzedniego sava naprawi sprawę A sprawdzałeś czy nie masz buteleczki z feromonami w którejś zakładce? Powinna być tam, gdzie masz bomby, eliksiry itd. Albo sprawdź w zakładce "przedmioty fabularne" (czy jakoś tak). Same feromony powinny być, receptury nie będziesz miał. Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 9 Czerwiec 2015 Sith będzie tak jak pisał 5eba88. Jak przeszukałem leże potwora pojawił mi się kolejny cel w zadaniu: "Przygotuj eliksir z feromonów utopca i zamaskuj nim swój zapach". Automatycznie po wyskoczeniu tego celu do alchemii zostaje dodany schemat na wykonanie eliksiru a u mnie nic się nie dzieje. Eliksir trzeba samemu wykonać a bez schematu nie ma jak. Jutro będę miał czas pograć to wczytam starszy save i mam nadzieje, że to pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 9 Czerwiec 2015 O ile pamietam receptura pojawia sie zakladce eliksiry, tam gdzie jaskolka grom itp. Mozliwe ze juz masz zrobiony ten eliksir sprawdz dobrze w ekwipunku. Ja mialem ten schemat oraz wykonany eliksir duzo przed tym q. Nie pamietam czy go kupilem czy znalazlem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Pany, jestem przed instalacją łatki, która słyszałem naprawia farmienie na muszlach, został w ogóle jeszcze jakiś inny sposób? Nawet krowy skarcili :) Nie wiem czy czekać z patchem jak pozbieram mamony w Novigradzie czy coś jeszcze jest możliwe w tym temacie. W ogóle to jak sądzicie, jest sens to instalować skoro nawet trawa ma dropy? Przyzwyczaiłem się i nie chciałbym się wkurzać na takie detale Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez dragen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 9 Czerwiec 2015 Farmienie kasy w tej grze jest bez sensu...mam 18 level i 14 tys. koron, z którymi nie mam co robić. Nigdy nie farmiłem kasy, a zawsze było mnie stać na wszystko. Więc ja się pytam: po co? Teraz już mi się nie chce nawet dropów podnosić, podnoszę tylko żarcie, które się przydaje na hardzie, schematy których nie mam i co wartościowsze itemy. Masz trofea w ekwipunku? To je sprzedaj u alchemika na północ od Bramy Oxenfurckiej (koleś ma wypasione stawki). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 9 Czerwiec 2015 Dzięki. A łatka faktycznie taka tragiczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 9 Czerwiec 2015 Łatka jak łatka, ja tam większych różnic nie zauważyłem. Co do kasy to zgadzam się z Dilerusem, jeśli zbierasz to co wypada z wrogów i przeszukujesz różne skrzynki to pieniędzy szybko masz nadmiar. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 9 Czerwiec 2015 Jak sobie utrudnić życie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Czerwiec 2015 Fryz dobrze pisze. Nie wiem po co Wam to farmienie na krowach i muszlach. Ostatnio na Skellige wydałem u druidów jakieś 20k na wszystkie możliwe schematy, a i tak mam jeszcze ponad drugie tyle kasy i w sumie nie ma na co wydawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 9 Czerwiec 2015 Wszystkie zadania głównie jakie wykonuję w Wieśku są na szaro, ponieważ mam za duży poziom. Powiedzcie mi czy bardziej się opłaca robić linię główną na odpowiednim poziomie czy może lepiej oddać się zadaniom pobocznym? Staram się to jakoś pogodzić, ale przez to traci się radochę z gry. Dzisiaj chciałem aby moja postać nie przekroczyła 17 poziomu, ale niestety nie udało mi się tego (o 54 punkty za dużo gdzieś zebrałem) i znowu główne zadania mam na szaro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carsonix 16 Napisano 9 Czerwiec 2015 (edytowane) Panowie, pytanie mam. Jestem juz spowrotem w Kaer Moren i mam za zadanie zebrac ekipe do pomocy przy starciu z Gonem. Czy to juz naprawde blisko konca jest? Pytam, bo martwi mnie, ze mam 25 level dopiero, a gdzie do 35 jeszcze. Owszem, gralem z xp bugiem, ale bez przesady, questy praktycznie zrobione, zostaly mi tylko poszukiwania schematu Gryfa IV i chyba Niedzwiedzia, jakaś ostatnia walka na pięści i troche "?" na Skellige ale to wszystko. Jestem fanem rpgów, wiec gram je łącznie z jak to sie mowi "lizaniem ścian" no i zastanawiam sie, czy mam jeszcze duzo grania przed sobą, czy to juz naprawde koncówka. Novigrad i Velen oraz Bialy Sad wyczyszczone, stad moje zdziwienie, ze jakos to kiepsko u mnie wyglada. Gdzie ja złapie 10 lvl jeszcze, zeby osiagnac 35, jesli to juz praktycznie koniec gry? A druga sprawa, takie troche moje przemyslenie ... szkoda ze CD PROJEKT zdecydował na wydawanie tych 16 dlc rozłożone w czasie ... jesli wiekszosc z nas juz konczy bądź skonczyla gre, ile osób zagra w nia jeszcze raz? Moze polowa? Moze mniej? Wiec duza czesc osob nie bedzie miala nawet okazji sprawdzic tych dlc, a szkoda. Edytowane 9 Czerwiec 2015 przez carsonix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 9 Czerwiec 2015 Bliżej końca ale jeszcze trochę zostało. Spokojnie z wbijesz dużo na misjach fabularnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach