stMikolaj 838 Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Jak kupie onlinepass (konto ustawione oczywiście jako podstawowe) to mogą korzystać również z przepustki inni użytkownicy konsoli? Edytowane 26 Styczeń 2015 przez stMikolaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Właśnie, na jakiej kamerze grają najlepsi? Ktoś na pojęcie? :) Edytowane 26 Styczeń 2015 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Styczeń 2015 Tu nie kamera się liczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Styczeń 2015 Właśnie, na jakiej kamerze grają najlepsi? Ktoś na pojęcie? :) Na swojej ulubionej. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Ja pytam ludzi którzy mają o tym pojęcie kolego. Oczywiście zdradzę ci sekret, że gram na ulubionej, ale jak w każdej grze na wysokim poziomie na 100%ktorys widok jest optymalny do wykręcania najlepszych czasów. Edytowane 26 Styczeń 2015 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 26 Styczeń 2015 dla jednego optymalny jest zza wozu dla innego ze zderzaka :). to jest kwestia idywidualna a nie że jest jeden który daje przewagę nad innymi :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Styczeń 2015 dla jednego optymalny jest zza wozu dla innego ze zderzaka :). to jest kwestia idywidualna a nie że jest jeden który daje przewagę nad innymi :) Kolega jeździ na kierze Logitech-a G25 i TYLKO widok z kokpitu na innym nie, ja TYLKO zza wozu bo na innym jakoś mi nie idzie taki noob jestem... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Styczeń 2015 Ja pytam ludzi którzy mają o tym pojęcie kolego. A to uszanowanko, co ja tam wiem o samochodówkach Kolega jeździ na kierze Logitech-a G25 i TYLKO widok z kokpitu na innym nie, ja TYLKO zza wozu bo na innym jakoś mi nie idzie taki noob jestem... Wszystko fajnie, tylko Logitechy nie działają z ps4 :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 26 Styczeń 2015 Mam problem z trofeum "Clubman" nie chce wskoczyć :down:Ktoś też miał z nim problem ?Dołączyłem do klubu ni nic .. cisza :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMonk__ 8 Napisano 26 Styczeń 2015 Tak, mi też nie wskoczył, pomimo tego że wpadło mi trofeum za 10 poziom klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpieg997 2 Napisano 26 Styczeń 2015 Tak, mi też nie wskoczył, pomimo tego że wpadło mi trofeum za 10 poziom klubu. Mam problem z trofeum "Clubman" nie chce wskoczyć :down: Ktoś też miał z nim problem ? Dołączyłem do klubu ni nic .. cisza :laugh: Pozostaje wam więc zrobić własne kluby:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andre3 2 Napisano 27 Styczeń 2015 (edytowane) Czy macie tak samo. Chodzi mi o statystyki klubu. Od dwóch dni są one nieaktywne - nie wczytują się. Łączy się to z tym, że do wyniku wyścigu gra nie dodaje premii za wyróżnienia klubowe. Przy wysokim poziomie klubu są to punkty nie do pogardzenia. Ciekaw jestem czy dotyczy to tylko mojego klubu, czy jest to problem ogólny? Jeszcze jedna sprawa. Samochody z dodatku mają być dodane jutro. Między innymi Jaguar. Tymczasem na Pssite jest napisane (informacja z wczoraj), że jaguar będzie dostępny od 28 lutego. Nie wiem czy to błąd, czy coś innego, bo tydzień temu również pssite podawał informację, że dodatek miał być dostępny od ubiegłej środy, gdy na oficjalnej stronie EVO była już informacja, że dodatek będzie dostępny od jutra. Edytowane 27 Styczeń 2015 przez andre3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 27 Styczeń 2015 Panowie, jak najszybciej wbijać levele? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mefju7 7 Napisano 27 Styczeń 2015 Panowie, jak najszybciej wbijać levele? :)Jeździć, walczyć, wygrywać;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 27 Styczeń 2015 Panowie, jak najszybciej wbijać levele? :) Po pierwsze przejdź tour, starając się nabić jak najwięcej gwiazdek. Samo to da Ci okolice 40 levelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_sad 24 Napisano 27 Styczeń 2015 Panowie, jak najszybciej wbijać levele? :) No i na pewno nie jezdzic jedną marką aut w danych zawodach, bo jak wejdziesz w profil to widac ile mozesz dostac za kolejne zrobione kilometry. To samo tyczy się zawodów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 27 Styczeń 2015 Panowie, jak najszybciej wbijać levele? :) Są różne metody na szybkie wbijanie lvl. Osobiście polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=sJ_86cOpsXY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 27 Styczeń 2015 (edytowane) Mam problem z trofeum "Clubman" nie chce wskoczyć :down: Ktoś też miał z nim problem ? Dołączyłem do klubu ni nic .. cisza :laugh: Mam to samo...PRAWDOPODOBNIE to trofeum jest źle przetłumaczone. Trofik ponoć wpada jak się założy własny klub i ktokolwiek do niego dołączy. Można też na swoim głównym koncie z PS+ założyć klub, dołączyć tam z innego swojego konta (nie musi mieć PS+) i po powrocie do swojej gry trofik wpada. p.s. Jeśli ktoś chętny na wspólną pomoc - zapraszam. Zakładam klub, dołączysz, wpada mi trofik, wychodzisz, zakładasz klub, ja dołączę, masz trofeum :) tomi915 Edytowane 27 Styczeń 2015 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Styczeń 2015 Mylisz się, wystarczy dołączyć do czyjegoś klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 27 Styczeń 2015 Mylisz się, wystarczy dołączyć do czyjegoś klubu. Jak widać nie wystarczy. Ja i kilku innych to zrobiło i trofeum NIE WPADA. Na zagranicznych forach SETKI ludzi ma to samo, a jako najczęściej podawane rozwiązanie - opisałem wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 27 Styczeń 2015 Może to działa tak jak z wyzwaniami, ze osoba która dołącza do klubu musi być online w czasie kiedy jest przyjmowana przez lidera klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Styczeń 2015 W takim razie niech ktoś dołączy do mego klubu "wrrrrum" :)A potem niech napisze mi klub do którego na mam dołączyć :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 27 Styczeń 2015 Może to działa tak jak z wyzwaniami, ze osoba która dołącza do klubu musi być online w czasie kiedy jest przyjmowana przez lidera klubu. Byłem online, w grze, kiedy zostałem przyjęty :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 27 Styczeń 2015 Ktoś do mnie dołaczył i trofek wpadł :)Także pisać nazwy to wieczorem pomogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 27 Styczeń 2015 Trofea w tej grze w ogóle są zglitchowane, mi nie wpadło chociażby za pokonanie wszystkich trzech prób czasowych za pierwszym razem czy z byciem pierwszym na tablicy po zakończeniu wyzwania. Próbowałem już kilka razy i niestety złapałem chyba jakiegoś glitcha który uniemożliwia zrobienie tych trofeów a próbowałem już na różnych zawodach. A jeśli chodzi o trofeum z klubem to mi wpadło gdy założyłem własny i nikt nie musiał do niego dołączać xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach