krzyzak86 107 Napisano 1 Marzec 2015 Jak zrobic trofeum do trzech razy sztuka i zawodnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scofield7 0 Napisano 1 Marzec 2015 Witam Co sądzicie o aktualizacji do edycji PlayStation Plus w porównaniu do Season Pass'a? Obie opcje kosztują tyle samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Marzec 2015 Eee, jedno to gra, a drugie wszystkie DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 1 Marzec 2015 Mnie hajp trochę opadł na DC, no i strasznie poleciał mi skill ostatnio. Choć trzeba przyznać, szykuje się najlepszy Season Pass ever, z każdym dodatkiem coraz lepiej, genialne autka w Downforce dali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawek1916 23 Napisano 1 Marzec 2015 Jak zrobic trofeum do trzech razy sztuka i zawodnik? Do trzech razy sztuka - wchodzisz w próby czasowe, wybierasz tor na którym jeszcze nie jeździłeś i jedziesz 4 okrążenia z których każde następne musi być szybsze od poprzedniego. Na spokojnie możesz się nawet zatrzymywać w trakcie tych pierwszych żeby sobie czasu za bardzo nie wyśrubować. Zawodnik - po wyścigu masz możliwość stworzyć wyzwanie dla innych graczy. Tworzysz wyzwanie INDYWIDUALNE i wysyłasz je do innego gracza. Jeżeli on podejmie próbę i nie pobije twojego wyniku to trofeum jest Twoje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 1 Marzec 2015 Do trzech razy sztuka musi byc wyscig z podstawki? Bo mam juz wszystkie gwiazdki 225, czyli jak? Ja to zrozumialem tak ze w probie czasowej musze pobic pierw trzeciego, potem drugiego i pierwszego za pierwszym razem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawek1916 23 Napisano 1 Marzec 2015 To nie wyścig. To ma być próba czasowa. Może filmik lepiej to przedstawi: https://www.youtube.com/watch?v=6yZYw-yweCM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 1 Marzec 2015 Panowie ten cały Kers i DRS coś naprawdę pomaga?Czy jest bo jest i można ale nie trzeba używać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 1 Marzec 2015 Użyj a się przekonasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMakosPLx 0 Napisano 2 Marzec 2015 Jestem nowy w DC. Zaprosi ktoś do klubu? PSN: xMakosPLx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 2 Marzec 2015 Panowie takie pytanie. Są takie wyścigi w Tour że mamy podzielone na 3 eventy. Teraz taka akcja że przeszedłem pierwszy event na złote gwiazdki, zacząłem drugi ale musiałem wyłączyć konsolę. Później wracam do wyścigu aby zacząć ten drugi event ale okazuje się że znów musze grać w ten pierwszy na którym mam wszystkie gwiazdki na złoto. Nie da się z biegu wskoczyć na ten drugi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Marzec 2015 Nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 5 Marzec 2015 Mam 202 gwiazdki w Tour i nie mogę przebrnąć dalej.. Znacie jakieś fajne poradniki etc które pomogą mi ogarnąć tą grę? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Marzec 2015 Jedź szybko, hamuj mało, odpowiednio wchodź w zakręty, wygrywaj wyścigi. Poradnik? Praktyka i jeszcze raz praktyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Marzec 2015 hamuj mało podejrzewam że to akurat jest powodem jego problemów :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 5 Marzec 2015 (edytowane) Lub sprawdź pada, zmieniając domyślny przycisk gazu z R2 na R1, mi się trafil wadliwy pad, przycisk nie dochodził do konca i traciłem po kilka sekund w wyścigach. Te których ukończenie na pierwszym miejscu wymagało kilku, kilkunastu prób, na sprawnym padzie robiłem za pierwszym podejściem. Edytowane 5 Marzec 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 5 Marzec 2015 Czy Driveclub opłaca się kupować nie mając PS+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 5 Marzec 2015 Nie Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 5 Marzec 2015 Oplaca jezeli to wersja na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 5 Marzec 2015 W następnym dodatku zobaczymy Nissana GTR, La Ferrari i Aventadora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 5 Marzec 2015 Do kiedy promocja na DC+ za 104 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 6 Marzec 2015 Ta promocja nie jest limitowana czasowo. Jaka gra taka cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Marzec 2015 Jak za tak dobrą grę to cena bardzo niska... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Marzec 2015 Ta promocja nie jest limitowana czasowo. Jaka gra taka cena :) a tak z ciekawości - grałeś w tą grę w ogóle? w trofeach nie masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 6 Marzec 2015 Gralem w ta gre w ogóle i nie twierdze że jest ona jakaś zła ale cena 104 zł bez sp jest w mojej opinii adekwatna. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach