Patricko 8082 Napisano 24 Styczeń 2016 Na statycznych screenach wygląda spoko, ale w ruchu to już taki początek generacji czuć wręcz. Wg mnie GTA V wygląda znacznie lepiej, no ale gdzie Rockstar, a gdzie bolki z Ubi... Tutaj dużym plusem jest sporo elementów na mapie, ale co z tego skoro wszystkie to pancerne skały nie do ruszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) tutaj PC Edytowane 24 Styczeń 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 24 Styczeń 2016 Dobra panowie nie ma się co podniecać. Za kilka dni zacznie się beta i szydło wyjdzie z worka. A nie wróć to takie nie polityczne. Tak czy owak wszystko się wyjaśni.. P.s. Oglądałem filmiki o personalizacji broni i jej rozwoju to szczerze powiedziawszy jest to strasznie zagmatwany.. Ta sama broń może mieć 5 kategori i każdy grać w zależności jaki ma poziom postaci oraz broni zadaje inne obrażenia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Styczeń 2016 Wszystko jest proste jak budowa cepa, po prostu niektóre elementy ukryli i w dodatku jest ma info na ekranie jak tam wejść. Same modyfikacje to standard, tyle że tutaj możesz odczepic od jednej broni i dać do drugiej tego samego rodzaju. Staty rosną wraz z levelem i ten sam przedmiot jak znajdziemy na wyższym levelu to wiadomo, że będzie miał lepsze osiągi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 24 Styczeń 2016 P.s. Oglądałem filmiki o personalizacji broni i jej rozwoju to szczerze powiedziawszy jest to strasznie zagmatwany.. Ta sama broń może mieć 5 kategori i każdy grać w zależności jaki ma poziom postaci oraz broni zadaje inne obrażenia.. Im bardziej zagmatwane typ lepsze Edmund. Ważne żeby zrobili dobry balans żeby wszyscy nie biegali z tymi samymi bronmi i setupami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) P.s. Oglądałem filmiki o personalizacji broni i jej rozwoju to szczerze powiedziawszy jest to strasznie zagmatwany.. Ta sama broń może mieć 5 kategori i każdy grać w zależności jaki ma poziom postaci oraz broni zadaje inne obrażenia.. E-kolego daj link do tej personalizacji broni jesli mozesz. Co do samej gry, obejrzalem filmik wyzej z PCa i wyglada znosnie, downgrade obecny ale cala reszta nawet mi sie podoba, cudow sie nie spodziewam po grze i jej zawartosci (Ubisoft jako wydawca zobowiazuje do ograniczenia hajpu), jednak klimat mi bardzo lezy, podobaja mi sie detale takie jak kabura na pistolet przy nodze pokazujaca faktyczna bron, jak klekamy z wyciagnietym pistoletem to nasza postac zdejmuje palec ze spustu i bron kieruje na bok (4:30 na filmiku od Bany'ego). Podobaja mi sie animacje coveru, swietnie odwzorowane detale broni, no i sporo ciuszkow. Podoba mi sie ze wrogowie nie gina po 2 kulach, wprowadzi to jakas taktyke do gry, zamiast biec i strzelac bedzie trzeba schowac sie i pchac do przodu lub wycofywac sie pomalu jesli wrogowie okaza sie lepsi, bedzie sporo kombinowania na mocniejszych wrogach a takie cos sobie chwale. Martwi mnie ze gra jest skonstruowana glownie pod multi z (podejrzewam) jakims mdlym na odwal sie story i zapychaczami zamiast normalnych misji, jednak licze ze sam gameplay i klimat mnie przeciagna jakies kilkadziesiat godzin a moze nawet i wiecej jesli zlapie bakcyla. Mysle ze beta o wszystkim zadecyduje, jesli nie poczuje tego "czegos" podczas grania no to do zaorania jak kazdy inny tytul Ubisoftu, jednak tutaj mam odrobine nadziei bo robi to Massive studios ktore do tej pory robilo fajne gierki. Edytowane 24 Styczeń 2016 przez One Post Man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 25 Styczeń 2016 E-kolego daj link do tej personalizacji broni jesli mozesz. Prosze 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 25 Styczeń 2016 euro agd rozsyla klucze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Przed chwila na tej stronce sobie za friko 2 kliknieciami wygenerowalem klucz: http://www.insidegamer.nl/artikel/121005/claim-nu-een-gegarandeerde-betacode-voor-the-division (KLIK HIER OM JE CODE TE CLAIMEN) Probujcie poki jeszcze maja klucze w bazie. Edytowane 25 Styczeń 2016 przez One Post Man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 25 Styczeń 2016 Jak to jest z tymi preorderami,nigdy nie korzystalem z tego.Czy ktos bral z PSS i czy pobralo mu od razu hajs...Jak to jest w np rtv euro itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Styczeń 2016 Hajsu na polskim ps storze ci nie pobierze az do czasu premiery gry, prawa UE na to nie pozwalaja, z kolei jesli masz konto na ameryke, wtedy od razu pozera ci pieniadze. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 25 Styczeń 2016 Jak to jest z tymi preorderami,nigdy nie korzystalem z tego.Czy ktos bral z PSS i czy pobralo mu od razu hajs...Jak to jest w np rtv euro itp? Na PSS nie trzeba nawet dodawać karty, kasę ściąga i tak na premierę. Teraz Ci nie pobierze nic. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 25 Styczeń 2016 No dobra pobralem ten preorder i teraz jest taki zegarek u gory z prawej i odlicza czas,jak mozna bedzie pobrac ten klucz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Styczeń 2016 Na storze zadnego klucza nie bedzie, zacznie sie beta to bedziesz mogl ja po prostu ze stora pobrac. Tak bylo z beta rainbow sixa i tak bedzie pewnie z tym. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 25 Styczeń 2016 Empik również rozsyła juz klucze, czekam na bete :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Na ppe, piszą że można za free pobrać betę. Wersja XOne Z niewyjaśnionych przyczyn beta Tom Clancy's The Division w Singapurze jest bezpłatna. W tej sytuacji wystarczy wejść na stronę produkcji, zalogować się i dodać tytuł do koszyka. Pamiętajcie tylko o zmianie regionu! Edytowane 25 Styczeń 2016 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Dokładnie. Zmieniamy region sklepu na stronie na Singapur (lewy dolny róg) i klikamy linka: https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/DLC/TOM-CLANCYS-THE-DIVISION-BETA/2d138822-4916-4e89-858f-b49b77a29e11 W innych regionach nie zadziała. Edytowane 25 Styczeń 2016 przez SephiroT 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaKtuSSoS 6 Napisano 25 Styczeń 2016 Dokładnie. Zmieniamy region sklepu na stronie na Singapur (lewy dolny róg) i klikamy linka: https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/DLC/TOM-CLANCYS-THE-DIVISION-BETA/2d138822-4916-4e89-858f-b49b77a29e11 W innych regionach nie zadziała. Ołł yeah będzie gniecione 28 :) Dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Można juz zasysać z psn ;) (preorder) Gdyby ktoś szukał, to wbijcie do store>biblioteka>TC:TD i po prawej w powiązanych elementach jest. Czas nie goni w sumie ^^ Edytowane 25 Styczeń 2016 przez Foxter 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 26 Styczeń 2016 Można juz zasysać z psn ;) (preorder) Gdyby ktoś szukał, to wbijcie do store>biblioteka>TC:TD i po prawej w powiązanych elementach jest. Czas nie goni w sumie ^^ Czas nie goni ale kto wie może wystartują wcześniej o dzień jednak ;) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 26 Styczeń 2016 Może to nie ten dział ale jeśli ktoś jeszcze nie ma klucza do bety i tych dodatków to proszę :) Twój kod 0WEMDVM2ARRA Jak wykorzystać kod? 1. Wejdź na stronę: www.thedivisiongame.com/beta. 2. Wybierz platformę na którą chcesz pobrać Betę The Division. 3. Zaloguj się na konto Uplay lub zarejestruj nowe konto. 4. Wprowadź kod uprawniający do udziału w Beta testach 5. W dniu startu Bety otrzymasz wiadomość e-mail z kodem umożliwiającym pobranie gry 6. W momencie premiery dostaniesz kod odblokowujący dodatkową zawartość w grze (kombinezon, przybornik z narzędziami, karabinek szturmowy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Styczeń 2016 Zasysam. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 26 Styczeń 2016 Składaliście preorder na PSS? Ja złożyłem na amazonie, kod wpisałem na Ubi, a właściwy kod dostanę chyba później. Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) No ja pół godzinki temu na psstore pl złożyłem, beta była obrazu do pobrania po wejściu w kartę gry na psstore na samym dole Swoją drogą ciekawe czemu u mnie jest 26GB a u kolegi Foxter 28... D5503@Tapatalk Edytowane 26 Styczeń 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 26 Styczeń 2016 ....musiałem spróbować N6&TT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach