Skocz do zawartości
Patricko

Tom Clancy's: The Division

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem ze często się porównuje the division z destiny (mimo ze moim zdaniem gry sie trochę od siebie różnią). Mozecie mi przybliżyć czy waszym zdaniem destiny jest dobra produkcja czy nie? Ja uważam ze wyniki sprzedaży i liczba graczy multi którzy tam spędzają masę czasu świadczy o tym ze gra jest dobra jak nie najlepsza na obecna generacje jeśli chodzi o multi. Osobiście nie gram w destiny bo po becie przez dłuższy czas miałem słabego neta i sobie odpuściłem. Ale wracając do tematu to jeśli the division chociaż zbliży się do sukcesu destiny to gra będzie warta wydanych pieniędzy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Division bedzie mialo misje glowne ktore odbeda sie w zamknietych miejscowkach - teoretycznie mozna to potraktowac jako strajki z destiny, czy nie mozna?

Bo w sumie najwieksze zastrzezenia to widze ze nie bedzie instacji, raidow czy strike'ow, no ale prawda jest taka ze podstawka destiny to byla taka bieda z nedza ze glowa mala, strajkow jak na lekarstwo, 1 raid, a misje story odbywaly sie w normalnych miejscowkach po ktorych janusz mogl sobie patrolowac i robic te smieszne misyjki typu: "lej typow az ci nie dropną 2 talerzy".

Podejrzewam ze gdyby sie dokladniej przyjrzec na wszystkie misje, poboczne, glowne to wyjdzie na to ze w Division jest podobna ilosc contentu do Destiny, a calosc bedzie sie roznic klimatem i perspektywa kamery [obie rzeczy bardziej mi leza w division].

Po tygodniu wszyscy zrobia wszystkie misje, oblataja miejscowki i zacznie sie grindowanie legendarnego ekwipunku w dark zone, zamiast klepac 1 raida czy tego samego strajka po raz setny, bedzie klepanie w dosc sporym otwartym obszarze w ktorym tak na dobra sprawe nie wiadomo co sie stanie bo dochodzi czynnik ludzki ktory moze cie zabic dla sprzetu, nie wiem jak innym, ale mi sie to wydaje bardziej emocjonujace niz klepanie raida z pamieci.

Edytowane przez One Post Man
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewątpliwie The Division wydaje się być ciekawsza gra niż Destiny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, to w sumie zalezy od prefrencji gracza, jeden woli post-apo, drugi woli jaskinie, a trzeci strzelanie z farby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ta ślepa wiara w gniota od Ubi...

Wiem, bo sam to miałem z Destiny :D

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, bo sam to miałem z Destiny :D

W takim razie jakie multi polecisz Patricko?

D5503@Tapatalk

Edytowane przez bany1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię, że to będzie zła gra, ale na chwilę obecną będziemy mieli raczej powtórkę z Destiny, czyli gra bedzie naprawdę grywalna za rok, w wersji GOTY.

Nie ma czegoś takiego jak najlepsze multi, każdy ma swój gust i upodobania. Jeden woli CoD'a, a drugi Project Cars.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gniot to określenie które może mieć szereg znaczeń ale dobrze że wyjaśniłeś co masz na myśli. Niestety wszystko zmierza w tą stronę że gry będą cięte i studia w postaci dlc będą przedłużać ich żywotność. Osobiście nie mam nic przeciwko jeśli produkcja mnie nie zniechęci do siebie do tego czasu. Jak będzie się okaże. Dobrze ze jest beta bo przynajmniej każdy może ocenić czy warto inwestować.

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja najwieksza obawa jest to , ze The Division okaze sie monotonny i powtarzalny, Raz juz to przeraialismy w Destiny i jesli autorzy nie zroznicuja rozgrywki to moze sie okazac , ze w maju w multi beda grali tylko najwieksi zapalency.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, bo sam to miałem z Destiny :biggrin:

Come on, gniot to zbyt mocne słowo :) Już to co widzę teraz o The Division, lepiej wypada aniżeli Destiny. Przynajmniej dla mnie. Ale tak, jak powiedziałeś - jeden woli ogórki...

Zobaczymy :) Jak będzie gównix to obiecuję, że tu wróce. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby nie było jak w AC:S pograłem 2-3 tygodnie uzyskałem 7 poziom i od ponad miesiąca nie włączyłem bo powtarzalność misji i głupota przeciwników odpycha..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem caly czas ze bedziemy mieli do czynienia z zywymi graczami w multi a tu sie okazuje ze to zwykla cooperacja dla mnie to najwiekszy zawod,bo co za przyjemnosc z obijania AI,ogromny zawod.i zaczynam sie zastanaiwac co teraz zrobic bo co to za multi jak nie mozna zabijac innych graczy tragedia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie ta gre na 100% , zreszta preorder zlozony.. ale tylko po to, aby pograc z kumplami. Nie interesuje mnie content. Jak go nie bedzie to po prosty szybciej przestaniemy w to grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3/4 mapy to coop vs boty, 1/4 mapy to strefa gdzie mozna walczyc z AI i innymi graczami jesli taka masz ochote.

Swoja droga powinni dorobic jakis tryb multi, mapki, tryby, byloby fajnie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy macie z tym porównywaniem do Destiny  ? Połowa osob która sie o grze Bungie wypowiada pewnie nawet jednego raidu nie ukończyła.

Te gry mają w sobie tylko podobne to że wbijamy level i lepszy gear - w Destiny było typowe PVP, PVE, raidy, strike i szybkie tempo rozgrywki, a to jest bardziej shooterowe-mmo-skradanka ;p i nie bylo lepszej gry na PS4 niz Destiny tyle ode mnie. Nahypowali strasznie to The Division a o end gamie nic nie mówią, Destiny trzymało graczy przez ponad rok ( liczę do konca 2015 ) bo teraz malo kto już gra. Na pewno gierkę kupię tak jak wiekszość zeby znow pograc i posmiac sie ze znajomymi ale prosze Was, nie porownojcie tego z Destiny...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3/4 mapy to coop vs boty, 1/4 mapy to strefa gdzie mozna walczyc z AI i innymi graczami jesli taka masz ochote.

Swoja droga powinni dorobic jakis tryb multi, mapki, tryby, byloby fajnie.

No dokladnie,ja osobiscie dopiero teraz sie dowiedzialem o tym ze glownie boty bedziemy ubijac,co jest malo interesujace i wymagajace a przy tym szybko sie nudzi.Zadne to wyzwanie i jezeli bardziej nie zaingeruja w to zeby byly jakies tryby typu dm,czy np przejecie jakiegos regionu itp to nie ma sensu na dluzej w to grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i nie bylo lepszej gry na PS4 niz Destiny tyle ode mnie

Mało grałeś młodzieńcze, gó.. widziałeś to i nie wiele wiesz :P (bez obrazy ;)) Ja w latach 80-tych już ciurałem w gry...

No ale z tym doje... po całości... LEPSZYCH gier od cholery bym naliczył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnial dodac "dla mnie"w zdaniu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj namówiłem kumpla na ściągnięcie bety. Wystarczył mu ogólny zarys świata oraz informacja, że będzie kooperacja. Grono znajomych na imprezie, pizza, zimna woda z kranu, więcej do szczęścia nie potrzeba. Teraz tylko albo aż Ubi musi tego nie spierdzielić. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie lubię partactwa i narzekactwa a tak się składa że jedno się łączy z drugim także trzymam kciuki za ubi.

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy może od jutra ściągnąć i pograć w bete czy tylko Ci którzy zamówili pre-order ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kto ma klucz albo złożył preorder

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że betę można ściągać od wtorku, wiec nic nie stoi na przeszkodzie by już teraz złożyć preorder i rozpocząć pobieranie. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi