Grecky 1422 Napisano 26 Styczeń 2016 Dawaj Ubi te kody, bo jak widzę 28 GB do ściągnięcia to mi się przy obecnym stanie serwerów Sony słabo robi. Taki shitstorm na The Division na necie, że mam podwójną nadzieję na udaną produkcję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muntrill 17 Napisano 26 Styczeń 2016 Uwaga małe info!! Ci z Was którzy mieli wklepane kody na stronce thedivision, już też mogą obierać betę ( przynajmniej na PS4) jak to zrobic? 1. Logujesz sie na stronie https://account-uplay.ubi.com/en-GB/beta-access 2. W zakładce beta acces odnajdujesz pozycję The Division 3. Klikasz Show Acces Key 4 . w PSS wpisujesz kod i pobierasz! 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 26 Styczeń 2016 Dzięki kolego:D No to pobieramy. Swoją drogą Beta się wstrzeliła w śnieżyce w NY:d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 26 Styczeń 2016 No to co Panowie moze jakies wspólne granie w bete? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Styczeń 2016 Ja się piszę, dodawać do znajomych z dopiskiem the division. Psn Id: i_kill_you_pl_. Będę grał do oporu przez weekend D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 26 Styczeń 2016 Jest kodzik. Teraz tylko odbębnić swoje w pracy i będzie można zasysać. Byle do piątku :thumbsup: Również jestem chętny do zabawy w większym gronie. Na bank będę grał z kumplem, ale co cztery spluwy, to nie dwie. PSN: DamianGrecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 26 Styczeń 2016 Panowie szybka piłka i beta w domu. Odpalamy PSN robimy preorder The Division nie trzeba mieć nawet karty podpiętej,potwierdzamy zakup. W wyszukiwarce szukamy the division beta i dodajemy do pobierania Anulujemy preorder i już można grać.Ja już właśnie ściągam oczywiście z PSN PL. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) Grać będziesz mógł dopiero od piątku, od 13;00. Minęło NDA na Alphe. Jest długie video, klimatyczne - nie skończyłem ogladać całego, ale linka zapodam: Edytowane 26 Styczeń 2016 przez ezils Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 26 Styczeń 2016 Do kiedy potrwa beta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sedno34 4 Napisano 26 Styczeń 2016 Do kiedy potrwa beta? Do 31 stycznia bodajże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 26 Styczeń 2016 Jakby coś to i ja się piszę na wspólne granie ;) PSN: Nissshin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 26 Styczeń 2016 Czy beta Rainbow Six 6 Siege była przedłużana? Z tego co kojarzę to tam na początku były jakieś jaja z działaniem ich serwerów, zresztą po premierze gry chyba też? Ciekawe czy teraz się tego ustrzegą bo zainteresowanych też pewnie będzie więcej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Styczeń 2016 Problemy z serwerami mogą się pojawić. Tak zwane beta testy są między innymi po to żeby testować serwery. D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Styczeń 2016 Jakby chcieli zrobić testy serwerów, to daliby otwartą betę. Składanie preordera, żeby przetestować grę przed kupnem, to typowe dymanko graczy przez ubi. Większość pewnie anulowało preordery po dostaniu kodu i prawidłowo : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Styczeń 2016 Głównie po to. Jakby chcieli zrobić testy serwerów, to daliby otwartą betę. Składanie preordera, żeby przetestować grę przed kupnem, to typowe dymanko graczy przez ubi. Większość pewnie anulowało preordery po dostaniu kodu i prawidłowo : Przecież klucze dają też bez preoredea. Przedsprzedaż dobre notowania robi - marketing. Jest czym się chwalić. Akcje idą w górę. Beta testy są głównie pod sprawdzenie netcode'u i usunięcie raportowanych błędów i doznać użytkowników z gry przed premiera. Niektóre rzeczy nie wyjdą w "laboratoryjnych" warunkach tylko pryz dużym generowanym ruchu, wypadkach losowych lub celowych działaniach użytkowników na które programiści nie wpadli. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 26 Styczeń 2016 Jakby chcieli zrobić testy serwerów, to daliby otwartą betę. Składanie preordera, żeby przetestować grę przed kupnem, to typowe dymanko graczy przez ubi. Większość pewnie anulowało preordery po dostaniu kodu i prawidłowo : Nie mogę się doczekać weekendowego dymanka ze strony Ubi. Aż mam kisiel w majtkach... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 26 Styczeń 2016 I głównie dla tego taka wariacja z ta grą N6&TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Styczeń 2016 łapcie listę znanych błędów żeby nie było później zdziwienia: http://forums.ubi.com/showthread.php/1376786-Closed-Beta-Known-Issues Performance Capture cards Players using Windows 10 will experience corrupted video signal output when using an external video capture card/device. Models affected: Atomos Assassin, Elgato Gaming HD60, Atomos Shogun and potentially more [Performance] Textures World textures may render very slowly after a player respawns [Performance] VSync [Workaround] Players using VSync will experience significant FPS drops.➜ [Workaround]: Don’t use VSync [Performance] Windowed/Borderless modes [Workaround]FPS mays drop below 20 when the game is played in windowed or borderless mode.➜ [Workaround]: Use fullscreen to maximize FPS [Performance] Nvidia GraphicsPlayers may experience graphical corruptions and visual artifacts when using Nvidia Graphics Cards. [Gameplay] PopulationIn instances where the Dark Zone is overly crowded in a small area, players may experience performance issues such as delayed damage or animation glitches Character selectionPlayers may experience graphical corruption around their character model in the character selection screen on resolutions higher than 1080p. Gameplay [Gameplay] Saving Private O’Brian [Workaround]The second wave of enemies does not always attack the player if he eliminated the first wave too fast.➜ [Workaround]: Exiting the mission area and re-entering it will reset the mission. [Gameplay] Premium subscriptionPlayers may become stuck in Dark Zone checkpoints if their premium console subscription expires while the player is inside the checkpoint. Vibration optionController vibration option switches ON each time the player respawns. [Gameplay] Unable to shoot [Workaround]Players may be unable to shoot or switch weapons after exiting Chelsea Pier.➜ [Workaround]: Restarting the game should fix the issue Interface [Gameplay] GPSThe GPS in the World Map may send the player to dead ends or through areas outside the Beta map area [interface] Languages [Workaround]After installing the game in any other language than English, the game will still launch in English the first time➜ [Workaround]: Select your language in the language selection screen on first launch of the game Bugs & Glitches [Performance] Proximity Voice Chat [Workaround]Players may experience problems when communicating with Proximity Voice Chat in the Dark Zone such as poor audio quality or temporary interruptions.➜ [Workaround]: Proximity chat is currently limited to 8 players at a time [bug / Glitch] Falling through map [Workaround]Players will fall through the map when joining another user that is watching the Intro Cinematic➜ [Workaround]: The player will be teleported back to his checkpoint once exiting the playable map volume Ubisoft Club [bug / Glitch] Action [Workaround]Ubisoft Club Beta Action may not unlock when the user created a Uplay account in the same play session.➜ [Workaround]: Relogging should fix this issue 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) Gdzie dają za free klucze? Wziąłbym dla znajomego. Prawdziwe beta testy starują 8 marca :P @DamianGrecky Szykuj, szykuj dupala Edit: Heheszki, nie będziesz mi życia układał :) Edytowane 26 Styczeń 2016 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 26 Styczeń 2016 @Kisiel-PL Przypnij sobie odznakę "Żelaznej Dziewicy" i noś ją z dumą. Tam jest wyjście z tego tematu. Zapraszam z powrotem z konstruktywną krytyką. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Styczeń 2016 Gdzie dają za free klucze? Wziąłbym dla znajomego. Prawdziwe beta testy starują 8 marca :P @DamianGrecky Szykuj, szykuj dupala Edit: Heheszki, nie będziesz mi życia układał :) Na stronie gry można łapać darmowy klucz, na twitterze czy innych mediach społecznościowych dają, ...ale na darmochę to teraz penie za późno. Zawsze możesz zrobić myk z preorderem na amazonie czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Styczeń 2016 Amazon właśnie w moim przypadku nie zadziałał, nie wiem dlaczego. Betę na ps4 mam z preordera na pss, sprawdziłbym też na innej platformie i sobie porównał, jak to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Styczeń 2016 Mi amazon US też nie zadziałał. Spróbuj co.uk albo de. Również na Xbox One możesz sobie za darmo z SIngapuru stargać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 26 Styczeń 2016 Panowie szybka piłka i beta w domu. Odpalamy PSN robimy preorder The Division nie trzeba mieć nawet karty podpiętej,potwierdzamy zakup. W wyszukiwarce szukamy the division beta i dodajemy do pobierania Anulujemy preorder i już można grać.Ja już właśnie ściągam oczywiście z PSN PL. Kilkanaście sekund i już się beta pobiera, bez kluczy itp. Na 100% sprawdzone, działa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Styczeń 2016 Mi amazon US też nie zadziałał. Spróbuj co.uk albo de. Również na Xbox One możesz sobie za darmo z SIngapuru stargać ;) Sprawdzałem też na innych i dupa... ;/ Trudno, ewentualnie tylko na ps4 przetestuję, bo chciałem jeszcze na PC betę dorwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach