Skocz do zawartości
Continuum

PlayStation Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda jest taka, że chcieli zrobić dobrze użytkownikom ps4 kosztem ps3, ale dając takie rozpiski wkurwieni są i jedni i drudzy, a można było po prostu pare miesiecy dluzej wspierac glownie ps3, a na ps4 przerzucić się z przytupem, choćby killzonem albo knackiem za 3-4 miesiace. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jaki byłby lament że na Ps3 jest plus a na Ps4 nie ma ponieważ czekają aż gry będą na tyle stare żeby je dać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi czy teraz skoro Ps+ jest wymagany do online, to czy twórcy zaczną wydawać dwie wersje gier.

Jedna która zawiera tylko singla a druga która zawiera singla + multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy plus będzie działał na 3 konsolach(2x PS3 i PS4) jeżeli na każdej konsoli będzie konto z wykupionym ps plusem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plus na PS4 nigdy nie będzie na poziomie PS3, ponieważ jest niezbędny do online

Az tak kategorycznie bym sie nie wypowiadal. Ale fakt wymaganie plusa do online,  duza baza uzytkownikow  ktorzy i tak  go maja. Wiec i pewnie rozdawnictwo mniejsze bo i po co skoro kasa plynie strumieniem.

Mysle ze PS+ dla PS4 nigdy nie dorowna rozdawnictwu ma miare roku 2013 i tego co otrzymali plusowicze dla PS3.

Niemniej mam nadzieje ze z czasem sporadycznie zaczna pojawiac sie w Plusie tytuly wieksze (moze nie pol roczne jak to mialo miejsce pare razy dla PS3, ale starsze).

Tak jak liczba subkrybentow uslugi dla PS3 ktorzy jak ja kupili ja pod koniec generacji przywiazala ich nieco do marki PS - skoro jakies mi tam gry wpadaja juz na PS4 ktorego nie posiadam od pomniejszych do zapowiedzianego Drive Club 20% PS+ edt - to pewnie z czasem przesiade sie na PS4.

Analogiczna sytuacja bedzie prawdopodobnie przy przesiadce miedzy PS4 a next.genem. Bedzie chodzilo o zwiekszenie liczby uzytkownikow PS4 i przywiazanie ich do marki. Ale nie sadze aby bylo az tak bogato jak to mialo miejsce w przypadku PS3.

To moja skromna opinia.

Edytowane przez MagEllan
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ps3 i plusa i jestem zadowolony, ps4 za drogie i poki co nie widze powodu zeby kupic

a ps plus na 4 to zenada i tak pewnie zostanie, bo ludzie i tak beda kupowac do grania online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ps plus na 4 to zenada i tak pewnie zostanie, bo ludzie i tak beda kupowac do grania online

Żenadą to będzie jak zabiorą te gierki całkowicie i będziesz płacić za samą możliwość gry online - co może nastąpić w niedalekiej przyszłości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy plus będzie działał na 3 konsolach(2x PS3 i PS4) jeżeli na każdej konsoli będzie konto z wykupionym ps plusem?

Rozumiem że chodzi ci o jedno i to samo konto z Plusem. O ile ta PS4  będzie na nim jako konsola podstawowa to tak, będzie działać na 3 konsolach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz słabiej z tym plusem.

Mi się skończył abonament miesiąc temu i nie zamierzam odnawiać. Mam tylko ps3 i dostaje DS3 który był na origina za darmo plus indyk. Bardziej mi się opłaca przyoszczędzić i kupić coś na promocji w amerykańskim PSN.

Za to gold z xboxa zaczyna jak dla mnie obejmować prowadzenie bo tytuły w miarę dobre dostają, na zawsze i abonament można dorwać za 10zł miesięcznie. I promocje też mają niezłe. W sumie mnie to cieszy bo konkurencja napędza rynek i sony też się będzie musiało bardziej starać ;)

Przecież w Xbox Live już gry nie są na stałe. Usługa zmieniła reguły odkąd weszły lepsze gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież w Xbox Live już gry nie są na stałe. Usługa zmieniła reguły odkąd weszły lepsze gry.

W PS+ mam przynajmniej pewność że gry zostają.

Nawet jak jakiejś gry nie ma już w sklepie to na serwerach nadal jest i zawsze mogę ją po historii pobierania pobrać ponownie ;D

Kilka gier po wejściu ich wersji na PS Vita zmieniło ID i w sklepie ich nie widać (PS Store chciał żebym je ponownie kupił)  ale ostatnio je bez problemu pobierałem np: Sly 2 i 3. :D

Po przerwie i odnowieniu usługi również gry wracają więc nie ma co tak narzekać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy GwG też masz tą pewność. A gry na stałe (i bez Golda) dalej zostają dla X360, a dla XONE usługa działa podobnie jak PS Plus...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ps3 i plusa i jestem zadowolony, ps4 za drogie i poki co nie widze powodu zeby kupic

Ps4 za drogie? Dobre sobie z tego co pamietam ps3 przy premierze kosztowalo z 3tys.

ps plus na ps4 jest 100razy lepszy niz ten ktory byl na ps3 przy starcie uslugi przez okolo roku. Dla mnie ta stosunkowo mla biblioteka to plus bo zamiast narzekac ze nie ma w co grac to ogram to co jest.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps4 za drogie? Dobre sobie z tego co pamietam ps3 przy premierze kosztowalo z 3tys.

ps plus na ps4 jest 100razy lepszy niz ten ktory byl na ps3 przy starcie uslugi przez okolo roku. Dla mnie ta stosunkowo mla biblioteka to plus bo zamiast narzekac ze nie ma w co grac to ogram to co jest.

Synek PS3 na premierę było po 2399 w promocji w MM Legnica, pamiętam bo opier... to jak świeże bułeczki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

More less 400zł więcej niz Ps4 na premierę kosztowało...mimo że miało kosztować 1699.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

More less 400zł więcej niz Ps4 na premierę kosztowało...mimo że miało kosztować 1699.

Zależy gdzie.

Ja wersję gracza (2 pady kamera i Killzone) za 2100 wytargałem w Electro :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 2 tys byly wersje z kz i dodatkowa gra (fifa, bf, ac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej hej chciałbym zauważyć, że pomyliście działy TUTAJ dyskutujemy o PS PLUS :P

PS: Swoją drogą ja kupiłem PS4 z KZ i AC IV za 1799 było w MM Legnica na premierę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Synek PS3 na premierę było po 2399 w promocji w MM Legnica, pamiętam bo opier... to jak świeże bułeczki :P

...

PS: Swoją drogą ja kupiłem PS4 z KZ i AC IV za 1799 było w MM Legnica na premierę :P

No stary, przy premierze PS5 wszyscy uderzamy do MM Legnica. Trzymaj dla nas miejscówkę!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No stary, przy premierze PS5 wszyscy uderzamy do MM Legnica. Trzymaj dla nas miejscówkę!!! :biggrin:

W MM Legnica PS4 była w gazetce w takiej cenie i nie było jej za wiele ;) Rozeszła się wśród pracowników :P głównie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie narzekajmy na PS+ na PS4. Przez przeglądarkę w PSS na PS4 jest 107~ pozycji z czego ok. 30 to odblokowania do Battlefield'a/CoD'a :p Rozkręci sie jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy aby na pewno gdy po przerwie odnowię subskrypcję będę miał dostęp do gier które wcześniej ściągnąłem? Plus wygasł mi jakieś 9 miesięcy temu. Wczoraj wszedłem w historię pobrań i nie ma ani jednej gry z plusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero jak aktywujesz Plusa będziesz je widział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc ,pomoze mi ktos chce pobrac Trine2, ale jak klikam download to nic sie nie dzieje. Nie wiem o co chodzi inne gry sie pobieraly. Kurcze gre usuna 2 lipca musze jakos pobrac chcialem wczesniej ja kupic tylko kasy ,akurat nie bylo, a tu patrze ,ze jest za free.

prosze o usuniecie posta doczytalem ,ze gra tylko na ps4. Mam nadzieje, ze unikne osta.    Sorki.

Edytowane przez Rumcajs22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.