gnom 75 Napisano 14 Grudzień 2013 Nie wiem dlaczego tak wszysvy nagle rzucili sie na ta promocje. W internecie mozna kupic wersje z DLC za niecale 150 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 14 Grudzień 2013 /Moze ktos mnie oswieci przechodze misje baku i pisze komunikat pobrano 31 procent a na kampani pisze 100 % i powtarza mi misje 1 wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) /Moze ktos mnie oswieci przechodze misje baku i pisze komunikat pobrano 31 procent a na kampani pisze 100 % i powtarza mi misje 1 wtf? jest napisane. Tez tak mialem, w menu zle pokazywalo, poczekaj jeszcze troche a jak nie sciagnie to wywal wszystko i jeszcze raz sciagnij. Edytowane 14 Grudzień 2013 przez YouTookMyCookie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 14 Grudzień 2013 Dzisiaj kupiłem PS4.Gram od paru godzin i zero zwiech itp.Tylko że grałem podbój 64 to strasznie przycinało.Ogółem palce lizać.Grałem w bf3 sporo ale teraz to jest inny wymiar.Zabrakło mi słów. Jak coś dodawać do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 14 Grudzień 2013 Poczekaj trochę ja 3dni temu też byłem zachwycony.Dzisiaj chciałbym znaleźć kogoś z DICE na serwie i sprzedać mu kose i t-bag'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 14 Grudzień 2013 t bagi są beeee,nie robi się tak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 14 Grudzień 2013 Ogólnie nie licząc zwiech to mnie najbardziej irytuje to sterowanie a w szczególności używanie trigerrów o ile w padzie X360 ich wybór wydaje się naturalny tak tutaj denerwuje mnie strzelane palcami środkowymi, bo niestety trzymanie wskazujących na L2/R2 jest strasznie niewygodne w DS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 14 Grudzień 2013 Mnie nawet te zwiechy nie denerwują tak jak niedorobiony kod sieciowy,który posiada tyle błędów że przebija wszystkie pozostałe dziedziny z którymi ta gra ma problem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 14 Grudzień 2013 Co zrobić jeżeli po zakupie gry - na początku listopada wpisałem kod na chińską nawałnicę? Bo teraz jest już dostępny ten dodatek i nie mogę go ściągnać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 14 Grudzień 2013 Nawet jeżeli wpisany kod ma udostępnić DLC to nie przed 18.12 jest napisane w sklepie.Teraz tylko Premium może pobrać China Rising. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 14 Grudzień 2013 A to sorry :) dzięki za info :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 14 Grudzień 2013 (edytowane) Skoro juz mowa o dlc to ja mam pytanie.Posiadam BF4 nie upgrade z ps3.Czy mogę kopic dodatek na allegro Chińska Nawałnica do PS3 i normalnie wbić go w PS4 i będzie działał? Edytowane 14 Grudzień 2013 przez Dempsey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 15 Grudzień 2013 Dobre pytanie też bym się chętnie dowiedział jak jest z tym DLC i kodem z PS3.Mam jeszcze jedno pytanie,czy już jest jakieś info o następnej aktualizacji BF4 na PS4?Czy wgl będzie jakiś patch w najbliższym miesiącu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Grudzień 2013 Panowie jak polecacie nabić te 20.000 w misji Singapur? Kurde staram się jak mogę i dobijam góra do 17.000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 15 Grudzień 2013 Panowie jak polecacie nabić te 20.000 w misji Singapur? Kurde staram się jak mogę i dobijam góra do 17.000 Multikille przyjacielu multikille :) i headshoty nie daj swojej druzynie zbyt duzo zabijac bo tracisz na tym sporo pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 15 Grudzień 2013 Ja mogę tylko napisać, że mam upgrade z Ps3 i kod na nawałnice wpisałem z wersji na Ps3 w Ps4 i mi przyjęło jako dodatek do Ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 15 Grudzień 2013 Panowie jak polecacie nabić te 20.000 w misji Singapur? Kurde staram się jak mogę i dobijam góra do 17.000 granaty,rakiety i wszystko co wybucha,za 3 razem mi sie udało:)na końcu misi w hangarze strzelaj granatnikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 15 Grudzień 2013 Ja mogę tylko napisać, że mam upgrade z Ps3 i kod na nawałnice wpisałem z wersji na Ps3 w Ps4 i mi przyjęło jako dodatek do Ps4. To wiadomo ze przejdzie ale co z osoba która upgrade nie robiła i chce przywalić dodatek. Raczej tego nie sprawdzimy bo nikt ze sprzedających nie zgodzi sie na użyczenie kodu w celu sprawdzenia haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 16 Grudzień 2013 Premium i DLC działa z ps3 na ps4 testowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 16 Grudzień 2013 (edytowane) Panowie jak sprawdzić w której misji nie mam wypełnionych zadań? Historia wygląda tak, że przeszedłem singla na trudnym i praktycznie od razu wywaliło mi save. Odpaliłem jeszcze raz od nowa na łatwym by dociągnąć trofea i trofea z singla mam praktycznie wszystkie oprócz tego za odblokowanie wszystkich zadań i broni. Więc przechodząc drugi raz w jakiejś musiałem nie zmaksować i jak to sprawdzić? Edytowane 16 Grudzień 2013 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 17 Grudzień 2013 Gdzie można zgłaszać błędy w grze ?Problem dotyczy SA-18 Igla. Wymaga ona stałego namierzania celu, lecz gdy wystrzelimy ostatni pocisk, automatycznie zmienia na inna broń co uniemożliwia dalsze namierzanie celu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 17 Grudzień 2013 Gra jest miodna ale co chwile jakieś błędy wyskakują, nie wczytuje mapek, wywala do MENU...eh a tak się miło gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 17 Grudzień 2013 Gdzie można zgłaszać błędy w grze ? wiesz co , oni chyba mają o tym wszystkim sporą wiedzę , tylko że totalnie tego nie ogarniają , sprawa ich przerosła: http://www.pssite.com/news-30016-wedlug_bylego_pracownika_dice__problemy_z_battlefield_4_przerastaja_studio.html btw, teraz już wiadomo dlaczego kilka dni temu pojawiła się informacja że następnego bf'a będzie robił kto inny. tyle tylko że EA powinno się zastanowić aby może w końcu nie gonić tabelek z wynikami(zyskami) i nie wypuszczać gier na siłę, tylko zrobić coś raz a dobrze . wtedy zyski zapewne przyjdą same. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rtuber 12 Napisano 17 Grudzień 2013 update 615MB do sciągnięcia :) Ciekawe czy/co naprawią ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Grudzień 2013 Prędzej zamiast cos naprawic, cos zepsują .... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach