Allu 4 Napisano 16 Październik 2008 bioshock to nie horror może 1 level klimatyczny ale dajcie spokój ta gra to po prostu bardzo fajna strzelanka Kwestia podejścia. Dla mnie np. "Moda na Sukces" to horror... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Październik 2008 bioshock to nie horror może 1 level klimatyczny ale dajcie spokój ta gra to po prostu bardzo fajna strzelanka horror ale malo straszny bo w inne horrory to ja nawet nie gram a demko znam na pamiec i plansze jako strzelanke traktuje i same hedy wale, szkoda ze nie mam jak tego nagrac i pokazac pewnym ludzia co uwazaja ze padem sie grac nie da... obawiam sie drugiego etapu a dokladnie lazenia po szpitalu, silent hill 2 mi niezle skopal tam psychike xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 16 Październik 2008 strzasny nie jest ale chory... akcje sa naprawde chore... najbardziej oczywiscie zachodzi w pamiec akcja z "artysta"... no i ten klimat!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 16 Październik 2008 Pips 2 level jest całkiem fajny też klimacik ma, później jeszcze fort frolic jest klimatyczny a reszta leveli nie jest już raczej w stanie wystraszyć. W 2 levelu są 3 ciekawe sytuacje nie będe spoilerował ale za 1 podejściem do gry można sie dać zaszkoczyć, albo nawet wystraszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 16 Październik 2008 najbardziej klimatyczne jest [span style=color:#000000;background:#000000]WOULD YOU KINDLY [/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 16 Październik 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hXhXo4aRJcg bioshock freaky moments nie oglądajcie jak niechcecie sobie popsuć niespodzianki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 16 Październik 2008 Fajnie wyglądało jak ten koleś z gościówą tańczył Ale takto niczego w tym filmiku ciekawego nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Październik 2008 wpiszcie na yt: Bioshock: Huge Bug, but funny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Październik 2008 Bioshock na konsolę PS3 w planie wydawniczym Cenega! http://polygamia.pl/bioshock-na-konsole-ps...nega#more-30972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Październik 2008 Bioshock na konsolę PS3 w planie wydawniczym Cenega!http://polygamia.pl/bioshock-na-konsole-ps...nega#more-30972 Niech ktos na sg napisze newsa bo warto, widac duza poprawe, wchodzac na link odsylaja na jakies angielskie forunm z porownaniami i ja sie pytam, od kiedy xbox ma 1080p a nie "i"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 16 Październik 2008 IGN - 9,4 Eurogamer - 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 16 Październik 2008 IGN - 9,4Eurogamer - 10 3/6 ocen to 100%, średnia 97%, czyli jak na razie lepsza niż wersja z X'a i PC'a. Spadnie, ale i tak dobrze jest jak na grę, która wychodzi rok po premierze z innych platform. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 16 Październik 2008 ja sie pytam, od kiedy xbox ma 1080p a nie "i"? Od bardzo dawna, pazdziernik 2006 Rodzaj zastosowanego kabla 1. Component - 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p 2. HDMI - 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p 3. DVI (przez przejściówkę z HDMI) - 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p 4. VGA - 640-480, 848-480, 1024-768, 1280-720, 1280-768, 1280-1024, 1360-768, 1920-1080 5. Euroscart - 480i, 480p 6. Composite - 480i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 18 Październik 2008 DLC dla PS3 w listopadzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 18 Październik 2008 Ja już złożyłem zamówienie. Pierniczę błędy graficzne i ceny jaką osiągnie potem. Po prostu MUSZĘ w to zagrać. Demo było niesamowite, a z tego co mi mówili koledzy, to dalej będzie tak samo, czyli "git majonez" W następnych dniach podzielę się z wami opiniami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 18 Październik 2008 Ja już złożyłem zamówienie. Pierniczę błędy graficzne i ceny jaką osiągnie potem. Po prostu MUSZĘ w to zagrać. Demo było niesamowite, a z tego co mi mówili koledzy, to dalej będzie tak samo, czyli "git majonez" W następnych dniach podzielę się z wami opiniami... Czekamy, czekamy na wrażenia. Ja swój egzemplarz pewnie wraz z Dead Space nabędę koło świąt, bo teraz się z deka wypłukałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 18 Październik 2008 Właśnie oderwałem się od TV po 5 albo 6 godzinach grania - BIOSHOCK wciąga niesamowicie !!! Pełna wersja i do tej pory myślę jak rozwalić kolejnego BigDaddiego bo skurczybyki są twarde a amunicji za dużo zmarnować-szkoda..Klimat suuuupeeer!!! Nie żałuję. Kupujcie śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 19 Październik 2008 A powiedz jak wygląda sprawa z lagami? Są jakieś błędy/skaczący framerate itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 19 Październik 2008 Nie wiem czy to kwestia miodności gry czy innych jej atutów ale dzięki temu nie zauważyłem niczego co by przeszkadzało w graniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sm1 0 Napisano 19 Październik 2008 Nie wiem czy to kwestia miodności gry czy innych jej atutów ale dzięki temu nie zauważyłem niczego co by przeszkadzało w graniu. Bo nadzwyczajnie nie ma się do czego przyczepić Framerate stałe zero skoków czy uszczerbków w grafice, jeżeli ktoś chce zwiększyć ilość klatek to może aktywować taką opcję w menu (ponoć grozi to spadkiem jakości grafiki w niektórych lokacjach) Brać i grać…Big Daddi czeka (7 już odstrzeliłem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Październik 2008 Przed: http://www.ps3site.pl/bioshock-na-ps3-gorszy/ Po: http://i110.photobucket.com/albums/n95/Kni..._fixed2_big.jpg Klik- http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=23044 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 19 Październik 2008 Bo nadzwyczajnie nie ma się do czego przyczepić Framerate stałe zero skoków czy uszczerbków w grafice, jeżeli ktoś chce zwiększyć ilość klatek to może aktywować taką opcję w menu (ponoć grozi to spadkiem jakości grafiki w niektórych lokacjach) Brać i grać…Big Daddi czeka (7 już odstrzeliłem ) Podaj kilka sprawdzonych sposobów proszę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 19 Październik 2008 No to wporzo, Bioshock zamówiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 19 Październik 2008 UWAGA SPOIL PYTANIE DLA KOGOS KTO PRZESZEDL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [span style=color:#000000;background:#000000]hmm wy tak o tym bioshocku to dzisiaj sproboje przejsc ostatnij poziom "ten w ktorym zaraz po spotkaniu z matka okazuje sie ze rayan byl twoim wrogiem dochodze do takiego momentu gdzie sa schody a na dole ich sa dzwi do ktorych trzeba wprowadzic kod biegam po tych schodach pomieszczeniach ale nic niemoge zrobic :S" moze ktos pomoze?[/span] a te schody wygladaja mniejwiecej tak ze leca wokolo pomieszczenia ksztautem przypominajacy kwadrat ala winda jezeli ktos to kojazy bardzo prosze o ten kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 19 Październik 2008 UWAGA SPOIL !!!!! juz znalazlem ten kod :> dla tych ktozy utkneli pod koniec mapy olimp dam bo naprawde na dlugo mozna sie przy tym zablokowac a zadne autohackery niedzialaja kod ponizej U S W P A O G I A L ! ! ! ! ! ! [span style=color:#000000;background:#000000]5744[/span] dzieki bolek juz poprawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach