Skocz do zawartości
ONE

BioShock

Rekomendowane odpowiedzi

Jak miałem klatkowanie. O dziwo przy większej zadymie nie uświadczyłem, tylko w najmniej spodziewanych momentach (jak np. wejście do jakiegoś pomieszczenia). Ogólnie można powiedzieć, że nie przeszkadzają. Ale jeżeli ktoś jest "wrażliwcem" to w opcjach jest opcja zwiększenia ilości klatek względem pogorszonej grafiki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jak kolega wyżej ^^

Zacięcia w niespodziewanych momentach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli tak jak pisali w recenzji ign gra tnie w tych samych niespodziewanych miejscach co na x360 ehh mogli by to już poprawić a nie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czyli tak jak pisali w recenzji ign gra tnie w tych samych niespodziewanych miejscach co na x360 ehh mogli by to już poprawić a nie...

Pomyśl o tym tak - mogli jeszcze bardziej spieprzyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hehe, jak możesz oceniać coś o czym sie nie przekonałeś? Teraz piszesz swoje wrażenia, a nie to, że podobno jest za krótka

np cod4 bardzo szybko przeszedłem więc i z tym BIOSHOCKIEM myślałem że będzie podobnie ale teraz już wiem że zajmie mi to minimum z 20h jak nie więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z opowiadań kolegi wiem że są conajmniej 2, ale skoro na gamefaqs piszą że są trzy to nie może być inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z opowiadań kolegi wiem że są conajmniej 2, ale skoro na gamefaqs piszą że są trzy to nie może być inaczej

No ja byłem do tej pory święcie przekonany że tylko są dwa.

Jest powód żeby zagrać trzy razy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa 2 zakonczenia. 3 jest bardzo lekko zmieniona forma Bad+ Ending.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a jak wogle jest ze sprawa sprzedazy bioshocka? bo z tego co wiem to w europie na pc i xa podobno marnie szedl z tego co mi sie zdaje sprzedaz na ps3 jest dobra? wydaje mi sie ze akcja polegala na tym ze ratuja straty finansowe z europy bo tam prawie nie zauwazony byl "tak czytalem na "gryonline" jezeli chociaz zwroca im sie koszta porta + troche odrobia tej niby straty to ciekawe jak bedzie z bioshockiem 2 ? gates wypisze czek inblanko i po klopocie czekamy rok xD? co o tym myslicie a moze docenia odbiorcow ps3;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupowałem w sklepie Extreme w dzień po premierze to powiedzieli że to już ostatni (miałem zamówiony z góry) egzemplarz.

Zainteresowanie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No oczywiście,że zainteresowanie jest skoro w MM,Saturnie czy Empiku-brak:(.Polski dystrybutor znów dał d...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja kupuję tylko na allegro(nówki też) - tam mają chyba niewyczerpane zapasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZOK!

Jestem właśnie zaraz po [span style=color:#000000;background:#000000]zabiciu Rayan'a i opuszczenia kryjówki "Małych Sióstr"[/span]... No ja Cię ku*#a pie#*#le! Masakra! Tego się nie spodziewałem!

Ta gra to małe dzieło sztuki! Najlepsza fabuła w FPS EVER! Aż się nie mogę doczekać do końca!

Would you kindly finish this game?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko allu jeszcze 1-30h albo i wiecej przed toba ps ktos cos wie na temat tego dodatkowego poziomu co niby ma byc wylacznie do kupienia na ps store? bo dla tej gry warto..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allu - o toz to! Fabula jest zaje****a!

Morgi - 20 lis. ma sie ukazac ten dodatek ,a beda to takie challenge ktore bedzie sie wykonywac za pomoca plasmidow Juz sie nie moge doczekac ^^

Btw. Platynka obowiazkowo juz jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
spoko allu jeszcze 1-30h albo i wiecej przed toba

Single skończony... po raz pierwszy oczywiście. Zrobię sobie małą przerwę na Dead Space (kumpel rozpaczliwie pragnie przejść BioShock więc nie wypada go nie poratować ) i wracam by zaliczyć ją przynajmniej jeszcze raz

Najbardziej klimatyczny FPS w jakiego grałem! Czekam na Sea of Dreams!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...) beda to takie challenge ktore bedzie sie wykonywac za pomoca plasmidow Juz sie nie moge doczekac ^^

Hmm, coś na kształt Portalu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz to moze byc roznie np moze byc duzo miejsc z woda i od h*ja geofangow i trza traktowac z pioruna moze byc wszedzie rozlany olej wtedy trza wszycho podpalic lub 50 big taddych vs 100 systemow allarmowych , a moze bedziesz musial stawiac pulakpi ? ta gra zostala zrobiona z takim rozmachem ze tylko takie challengy moga ja w pelni for fun wykozystac :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wiesz to moze byc roznie np moze byc duzo miejsc z woda i od h*ja geofangow i trza traktowac z pioruna moze byc wszedzie rozlany olej wtedy trza wszycho podpalic lub 50 big taddych vs 100 systemow allarmowych , a moze bedziesz musial stawiac pulakpi ? ta gra zostala zrobiona z takim rozmachem ze tylko takie challengy moga ja w pelni for fun wykozystac :>

Szkoda, że w pudełku tego nie umieścili

Pamiętam challange z God of War hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Giera masakra O.O

Świetny klimat , czas gry , grafa robi wrażenie no i fabuła . Tak , fabuła w FPS I to jaka !!!!!!!!!

POLECAM .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha przeszłem właśnie grę na Survivalu bez Vita

Co do fabuły

[span style=color:#000000;background:#000000]Tak, zgadzam się że jest to najlepsza fabuła w FPS ever, że do momentu spotkania z Andrew, zapewne NIKT z was nie zwrócił większej uwagi na to, że Atlas(Frank Fontaine) aż za często używał "Would you kindly", i praktycznie słuchaliśmy tylko jego, daliśmy się nabrać że chce zgineła jego żona i dziecko, co miało być pretekstem do zabicia przez nas Rayana a po tym okazał się gorszym od od niego.[/span]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do fabuły

[span style=color:#000000;background:#000000]Tak, zgadzam się że jest to najlepsza fabuła w FPS ever, że do momentu spotkania z Andrew, zapewne NIKT z was nie zwrócił większej uwagi na to, że Atlas(Frank Fontaine) aż za często używał "Would you kindly", i praktycznie słuchaliśmy tylko jego, daliśmy się nabrać że chce zgineła jego żona i dziecko, co miało być pretekstem do zabicia przez nas Rayana a po tym okazał się gorszym od od niego.[/span]

Ja też to zauważyłem, ale to było normalnie w takich sytuacjach, że wydało mi się to normalne (np. etap z dema [span style=color:#000000;background:#000000]would you kindly lower your weapon for minute?"[/span]). Ogólnie motyw z "would you kindly" jest chyba największą zaletą fabularną tej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moty z tym tekstem naprawdę jest dobry. Grałem w Bioshocka na PC i również opadła mi szczena. Btw. Polecam nie harvestować Little Sisters- otrzymamy wtedy dobre zakończenie, które jest o wiele bardziej satysfakcjonujące od tego złego. Fabuła, grafika, długość i klimat to największe zalety tej gry- zdecydowanie polecam tym, którzy jeszcze nie są zdecydowanie na zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi