bolek 7 Napisano 25 Październik 2008 Jak miałem klatkowanie. O dziwo przy większej zadymie nie uświadczyłem, tylko w najmniej spodziewanych momentach (jak np. wejście do jakiegoś pomieszczenia). Ogólnie można powiedzieć, że nie przeszkadzają. Ale jeżeli ktoś jest "wrażliwcem" to w opcjach jest opcja zwiększenia ilości klatek względem pogorszonej grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 25 Październik 2008 Dokładnie tak jak kolega wyżej ^^ Zacięcia w niespodziewanych momentach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 25 Październik 2008 czyli tak jak pisali w recenzji ign gra tnie w tych samych niespodziewanych miejscach co na x360 ehh mogli by to już poprawić a nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 26 Październik 2008 czyli tak jak pisali w recenzji ign gra tnie w tych samych niespodziewanych miejscach co na x360 ehh mogli by to już poprawić a nie... Pomyśl o tym tak - mogli jeszcze bardziej spieprzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 26 Październik 2008 Hehe, jak możesz oceniać coś o czym sie nie przekonałeś? Teraz piszesz swoje wrażenia, a nie to, że podobno jest za krótka np cod4 bardzo szybko przeszedłem więc i z tym BIOSHOCKIEM myślałem że będzie podobnie ale teraz już wiem że zajmie mi to minimum z 20h jak nie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 26 Październik 2008 To prawda że są trzy zakończenia? http://www.gamefaqs.com/console/ps3/code/931330.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spawn 0 Napisano 26 Październik 2008 Z opowiadań kolegi wiem że są conajmniej 2, ale skoro na gamefaqs piszą że są trzy to nie może być inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 26 Październik 2008 Z opowiadań kolegi wiem że są conajmniej 2, ale skoro na gamefaqs piszą że są trzy to nie może być inaczej No ja byłem do tej pory święcie przekonany że tylko są dwa. Jest powód żeby zagrać trzy razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 26 Październik 2008 Sa 2 zakonczenia. 3 jest bardzo lekko zmieniona forma Bad+ Ending. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 30 Październik 2008 hmm a jak wogle jest ze sprawa sprzedazy bioshocka? bo z tego co wiem to w europie na pc i xa podobno marnie szedl z tego co mi sie zdaje sprzedaz na ps3 jest dobra? wydaje mi sie ze akcja polegala na tym ze ratuja straty finansowe z europy bo tam prawie nie zauwazony byl "tak czytalem na "gryonline" jezeli chociaz zwroca im sie koszta porta + troche odrobia tej niby straty to ciekawe jak bedzie z bioshockiem 2 ? gates wypisze czek inblanko i po klopocie czekamy rok xD? co o tym myslicie a moze docenia odbiorcow ps3;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 30 Październik 2008 Jak kupowałem w sklepie Extreme w dzień po premierze to powiedzieli że to już ostatni (miałem zamówiony z góry) egzemplarz. Zainteresowanie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 0 Napisano 30 Październik 2008 No oczywiście,że zainteresowanie jest skoro w MM,Saturnie czy Empiku-brak:(.Polski dystrybutor znów dał d... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 30 Październik 2008 Dlatego ja kupuję tylko na allegro(nówki też) - tam mają chyba niewyczerpane zapasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Listopad 2008 SZOK! Jestem właśnie zaraz po [span style=color:#000000;background:#000000]zabiciu Rayan'a i opuszczenia kryjówki "Małych Sióstr"[/span]... No ja Cię ku*#a pie#*#le! Masakra! Tego się nie spodziewałem! Ta gra to małe dzieło sztuki! Najlepsza fabuła w FPS EVER! Aż się nie mogę doczekać do końca! Would you kindly finish this game? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 1 Listopad 2008 spoko allu jeszcze 1-30h albo i wiecej przed toba ps ktos cos wie na temat tego dodatkowego poziomu co niby ma byc wylacznie do kupienia na ps store? bo dla tej gry warto.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 1 Listopad 2008 Allu - o toz to! Fabula jest zaje****a! Morgi - 20 lis. ma sie ukazac ten dodatek ,a beda to takie challenge ktore bedzie sie wykonywac za pomoca plasmidow Juz sie nie moge doczekac ^^ Btw. Platynka obowiazkowo juz jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Listopad 2008 spoko allu jeszcze 1-30h albo i wiecej przed toba Single skończony... po raz pierwszy oczywiście. Zrobię sobie małą przerwę na Dead Space (kumpel rozpaczliwie pragnie przejść BioShock więc nie wypada go nie poratować ) i wracam by zaliczyć ją przynajmniej jeszcze raz Najbardziej klimatyczny FPS w jakiego grałem! Czekam na Sea of Dreams! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Listopad 2008 (...) beda to takie challenge ktore bedzie sie wykonywac za pomoca plasmidow Juz sie nie moge doczekac ^^ Hmm, coś na kształt Portalu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 2 Listopad 2008 wiesz to moze byc roznie np moze byc duzo miejsc z woda i od h*ja geofangow i trza traktowac z pioruna moze byc wszedzie rozlany olej wtedy trza wszycho podpalic lub 50 big taddych vs 100 systemow allarmowych , a moze bedziesz musial stawiac pulakpi ? ta gra zostala zrobiona z takim rozmachem ze tylko takie challengy moga ja w pelni for fun wykozystac :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 2 Listopad 2008 wiesz to moze byc roznie np moze byc duzo miejsc z woda i od h*ja geofangow i trza traktowac z pioruna moze byc wszedzie rozlany olej wtedy trza wszycho podpalic lub 50 big taddych vs 100 systemow allarmowych , a moze bedziesz musial stawiac pulakpi ? ta gra zostala zrobiona z takim rozmachem ze tylko takie challengy moga ja w pelni for fun wykozystac :> Szkoda, że w pudełku tego nie umieścili Pamiętam challange z God of War hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Listopad 2008 Giera masakra O.O Świetny klimat , czas gry , grafa robi wrażenie no i fabuła . Tak , fabuła w FPS I to jaka !!!!!!!!! POLECAM . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Activ 0 Napisano 2 Listopad 2008 Ha przeszłem właśnie grę na Survivalu bez Vita Co do fabuły [span style=color:#000000;background:#000000]Tak, zgadzam się że jest to najlepsza fabuła w FPS ever, że do momentu spotkania z Andrew, zapewne NIKT z was nie zwrócił większej uwagi na to, że Atlas(Frank Fontaine) aż za często używał "Would you kindly", i praktycznie słuchaliśmy tylko jego, daliśmy się nabrać że chce zgineła jego żona i dziecko, co miało być pretekstem do zabicia przez nas Rayana a po tym okazał się gorszym od od niego.[/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 2 Listopad 2008 Co do fabuły[span style=color:#000000;background:#000000]Tak, zgadzam się że jest to najlepsza fabuła w FPS ever, że do momentu spotkania z Andrew, zapewne NIKT z was nie zwrócił większej uwagi na to, że Atlas(Frank Fontaine) aż za często używał "Would you kindly", i praktycznie słuchaliśmy tylko jego, daliśmy się nabrać że chce zgineła jego żona i dziecko, co miało być pretekstem do zabicia przez nas Rayana a po tym okazał się gorszym od od niego.[/span] Ja też to zauważyłem, ale to było normalnie w takich sytuacjach, że wydało mi się to normalne (np. etap z dema [span style=color:#000000;background:#000000]would you kindly lower your weapon for minute?"[/span]). Ogólnie motyw z "would you kindly" jest chyba największą zaletą fabularną tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gray FOX 0 Napisano 2 Listopad 2008 Moty z tym tekstem naprawdę jest dobry. Grałem w Bioshocka na PC i również opadła mi szczena. Btw. Polecam nie harvestować Little Sisters- otrzymamy wtedy dobre zakończenie, które jest o wiele bardziej satysfakcjonujące od tego złego. Fabuła, grafika, długość i klimat to największe zalety tej gry- zdecydowanie polecam tym, którzy jeszcze nie są zdecydowanie na zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Listopad 2008 Szczegóły na temat dodatków do BioShock http://polygamia.pl/szczegoly-na-temat-dodatkow-do-bioshocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach