yogi79 74 Napisano 3 Grudzień 2017 Ja używam tylko po USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 3.12.2017 o 07:08, szuldi82 napisał: Nie warto dopłacać. Mają jakiś jeden bajer który wykorzystywany jest bodajże w U4 a tak dźwiękowo grają jak Sony Wireless Stereo Headset Nic podobnego - uzywalem tych 2.0 a teraz mam Platinum od paru miesiacu, zdecydowanie graja lepiej. Sa glosniejsze i w koncu zrobili sluchawki ktore maja bass. Niestety zeby cieszyc sie z glebokiego basu trzeba wylaczyc tryb przestrzenny. Jakosc wykonania na prawde spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 2.12.2017 o 19:27, Bykovsky napisał: Słyszałem że są mega wadliwe, plastik pęka... coś w tym jest? Kupiłem je razem z moją PS4. Jakość dźwięku bardzo dobra chociaż udawanego 7.1 trzeba nauczyć się słyszeć. Świetnie wycisza otoczenie. Czytałem w testach że bateria trzyma do 8h. Lipa, w moim przypadku trzyma tyle samo co DS4. Dłuższe sesje przerywane są ciągłym przepinaniem kabla do ładowania pomiędzy HS a DS4. No i po 2.5 roku pęka plastik mimo że chorobliwie o niego dbałem. Dokładniej odkleja się niebieskie podbicie od pałąka. Pisałem o tym wcześniej na forum. Obecnie HS wygląda tragicznie ze sklejonym podbiciem i pałąkiem szarą taśmą klejącą. Gdybym chciał go sprzedać to i tak nikt go nie kupi mimo że jest sprawny w 100%. Sam nie wiem czy wywalić go i kupić nówkę za 350 czy zbierać na coś innego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 4 Grudzień 2017 Również używałem Goldow i mam dokładnie to samo, pałąk poklejony na środku szara taśma. Dodatkowo skórzane obszycia nausznikow poodchodzily, dźwięk w miarę Ok, jednak wykonanie tragedia ... Rok temu przesiadłem się na Hyper Xcloud 2 i są rewelacyjne, wykonanie tych słuchawek - bajka, dźwięk również. Dodatkowo jest już firmware, który sprawia ze są w 100% kompatybilne z ps4. Rok czasu minął i nie ma na nich najmniejszej ryski. Polecam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 08:50, Baczek867 napisał: Również używałem Goldow i mam dokładnie to samo, pałąk poklejony na środku szara taśma. Dodatkowo skórzane obszycia nausznikow poodchodzily, dźwięk w miarę Ok, jednak wykonanie tragedia ... Rok temu przesiadłem się na Hyper Xcloud 2 i są rewelacyjne, wykonanie tych słuchawek - bajka, dźwięk również. Dodatkowo jest już firmware, który sprawia ze są w 100% kompatybilne z ps4. Rok czasu minął i nie ma na nich najmniejszej ryski. Polecam ...Cześć, a jak podłączasz te Hypery do konsoli, przez pada? Mają wtedy dźwięk przestrzenny czy to całe 7.1 jest tylko jak podłącza się je przez USB? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 13:12, Zomos napisał: Cześć, a jak podłączasz te Hypery do konsoli, przez pada? Mają wtedy dźwięk przestrzenny czy to całe 7.1 jest tylko jak podłącza się je przez USB? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaStawiam na 100 że nie mają wtedy, bo to na USB ma wbudowaną kartę dźwiękową...Jeśli się mylę poprawcie... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 4 Grudzień 2017 Tak jak pisze Digi, można podłączyć przez pada , ale wtedy nie masz tego pilota z podglaszaniem i włączeniem 7.1 . Dla mnie kabel do USB jest na tyle długi , ze właśnie tak gram. Szczerze ja nawet nie używam tego 7.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 4 Grudzień 2017 Dzięki za odpowiedzi.To trochę kiepsko bo u mnie wszystko co przewodowe odpada. Kanapę mam za daleko od konsoli żeby móc łączyć się kablem a do tego jeszcze dochodzi kręcąca się i merdająca ogonem psinka. Możecie mi polecić jakieś dobre bezprzewodowe słuchawki z mikrofonem w cenie maks do 400 zł? Takie co by dobrze grały i nie rozpadały się w rękach Ew. coś co dobrze gra po podłączeniu do pada. Mam teraz jakieś gamingowe - Creative SoundBlaster Tactic 3D Alpha i po podłączeniu do pada grają słabo a do tego nie można a korzystać z mikrofonu. Myślałem o Goldach ale jest tyle opinii o ich marnej jakości, że trochę boję się je kupić. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 14:45, Zomos napisał: Dzięki za odpowiedzi.To trochę kiepsko bo u mnie wszystko co przewodowe odpada. Kanapę mam za daleko od konsoli żeby móc łączyć się kablem a do tego jeszcze dochodzi kręcąca się i merdająca ogonem psinka. Możecie mi polecić jakieś dobre bezprzewodowe słuchawki z mikrofonem w cenie maks do 400 zł? Takie co by dobrze grały i nie rozpadały się w rękach Ew. coś co dobrze gra po podłączeniu do pada. Mam teraz jakieś gamingowe - Creative SoundBlaster Tactic 3D Alpha i po podłączeniu do pada grają słabo a do tego nie można a korzystać z mikrofonu. Myślałem o Goldach ale jest tyle opinii o ich marnej jakości, że trochę boję się je kupić. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNa allegro masz TB elite 800 ~ 480 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 14:47, SephiroT napisał: Na allegro masz TB elite 800 ~ 480 zł.Tak jak mówiłem 400 zł to mój maks. Muszą być do tego nowe.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 4 Grudzień 2017 (edytowane) W dniu 4.12.2017 o 14:51, Zomos napisał: Tak jak mówiłem 400 zł to mój maks. Muszą być do tego nowe. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Dozbieraj te 80zł, może od Mikołaja dostaniesz Aaa.. nowe i do 400zł .. no to niewielki wybór .. Edytowane 4 Grudzień 2017 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 15:26, czacha79 napisał: Dozbieraj te 80zł, może od Mikołaja dostaniesz Aaa.. nowe i do 400zł .. no to niewielki wybór .. Ja sam jestem Mikołajem a dzieci dużo więc wiesz A to że mały wybór to sam widzę i dlatego pytam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Grudzień 2017 Ja mam goldy od jakiegoś roku, może nawet dłużej i nie mam z nimi problemu. Myślę, że jak będziesz szanował sprzęt to nic mu się nie stanie. Poza tym nie widzę absolutnie żadnego sensu w dawaniu za słuchawki więcej niż te ok.300 zł, ale to już kwestia osobista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 3.12.2017 o 22:16, bleq napisał: Fakt, coś jest na rzeczy po wybudzeniu i musze robić restart, ale ja nie mam pro :/ Mam jeszcze problem z dziedzicem, uwielbia kable to wyciągamy i wrzucamy za konsolę, po czym muszę o nim pamiętać, ale jutro przeniosę konsole poza jego zasięg. Poza tym na dniach chciałem kupić pro, ale teraz mnie zasmuciliście, że dalej musi wisieć z przodu. Nadzieja w tym, że kolejny soft to naprawi albo będę musiał przyzwyczaić się i ją wyłączać. Pytanko, używacie zasilacza czy tylko po USB? Mam Pro od Day One i od Day One mam ten problem. Żaden soft nie pomógł, a jeden jeszcze tymczasowo pogorszył sprawę (jakiś soft beta). Także przy zakupie Pro myślałem, że w końcu kable będą z tyłu konsoli, ale jak to zwykle w życiu bywa - "takiego ch...". Zasilanie czy po USB czy zewnętrzne od zasilacza nic kompletnie w tej kwestii nie zmienia. Zostaje przednie USB, albo zrezygnowanie z trybu czuwania i wyłączanie konsoli. Od razu mogę napisać, że można darować kombinowania w opcjach od oszczędzania energii. Także to nic nie daje. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykovsky 10 Napisano 4 Grudzień 2017 To żeście mnie zaskoczyli tymi opiniami. W sumie to sam nie wiem czy jestem zaskoczony, bo przecież w poprzednich postach wspominałem, że słyszałem o pękającym plastiku w tych całych Goldach. W takim razie nie wiem co kupić... naprawdę trudny wybór w cenie do 350 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 20:21, Bykovsky napisał: To żeście mnie zaskoczyli tymi opiniami. W sumie to sam nie wiem czy jestem zaskoczony, bo przecież w poprzednich postach wspominałem, że słyszałem o pękającym plastiku w tych całych Goldach. W takim razie nie wiem co kupić... naprawdę trudny wybór w cenie do 350 zł.W cenie do 350 nie ma żadnego wyboru, jest tylko Sony Wireless Stereo Headset 2.0 (Gold). Nic bezprzewodowego nie dostaniesz lepszego. Naprawdę warto dołożyć te parę złotych i kupić tb800 za te 490 zł. Kilka jak nie kilkanaście osób z forum kupiło te słuchawki (w tym ja) i wszyscy raczej zadowoleni. Ja od siebie dodam że po przesiadce z goldow na tb800 to Goldy nie mają do nich startu. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 21:31, szuldi82 napisał: W cenie do 350 nie ma żadnego wyboru, jest tylko Sony Wireless Stereo Headset 2.0 (Gold). Nic bezprzewodowego nie dostaniesz lepszego. Naprawdę warto dołożyć te parę złotych i kupić tb800 za te 490 zł. Kilka jak nie kilkanaście osób z forum kupiło te słuchawki (w tym ja) i wszyscy raczej zadowoleni. Ja od siebie dodam że po przesiadce z goldow na tb800 to Goldy nie mają do nich startu. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu TapatalkaTeż tak miałeś że słyszałeś w hooy więcej na TB800, aż musiałeś się na nowo przyzwyczajać? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 21:34, DigitalMan_PL napisał: Też tak miałeś że słyszałeś w hooy więcej na TB800, aż musiałeś się na nowo przyzwyczajać? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu TapatalkaMoże na nowo nie ale różnica jest spora. I w jakości dźwięku i basu. Słychać więcej różnych dźwięków, temu nie można zaprzeczyć. Ja jestem bardzo zadowolonyWysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 4.12.2017 o 16:21, Zomos napisał: Ja sam jestem Mikołajem a dzieci dużo więc wiesz A to że mały wybór to sam widzę i dlatego pytam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka W dniu 4.12.2017 o 20:21, Bykovsky napisał: To żeście mnie zaskoczyli tymi opiniami. W sumie to sam nie wiem czy jestem zaskoczony, bo przecież w poprzednich postach wspominałem, że słyszałem o pękającym plastiku w tych całych Goldach. W takim razie nie wiem co kupić... naprawdę trudny wybór w cenie do 350 zł.Mam drugą parę Goldów i w obu popękał pałąk. Kumplowi to samo. Badziewie jakich mało. Nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qasu 0 Napisano 5 Grudzień 2017 Możecie polecić jakieś słuchawki z mikrofonem do ps4. Do ok 150zl. Nie znam się za bardzo i ciężko mi coś wybrać. Raczej wpinsne do pada bo konsole mam daleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bykovsky 10 Napisano 5 Grudzień 2017 (edytowane) W dniu 4.12.2017 o 21:31, szuldi82 napisał: W cenie do 350 nie ma żadnego wyboru, jest tylko Sony Wireless Stereo Headset 2.0 (Gold). Nic bezprzewodowego nie dostaniesz lepszego. Naprawdę warto dołożyć te parę złotych i kupić tb800 za te 490 zł. Kilka jak nie kilkanaście osób z forum kupiło te słuchawki (w tym ja) i wszyscy raczej zadowoleni. Ja od siebie dodam że po przesiadce z goldow na tb800 to Goldy nie mają do nich startu. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka One kosztują prawie 800 zł, nie dam rady tyle przy kupnie telewizora w tym miesiącu. Zostanę przy Gold 2.0, muszę wykorzystać bon 150 zł w Media Markt. W dniu 4.12.2017 o 21:31, szuldi82 napisał: Chyba że są jakieś inne opcje, ale ja szukam i nie mogę niczego znaleźć. Edytowane 5 Grudzień 2017 przez Bykovsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Grudzień 2017 @Bykovsky na alle masz goscia co sprzedaje je za 490zł - ja dostałem nówki (jak chyba większość, która u niego kupiła) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrandeBombik 66 Napisano 5 Grudzień 2017 Czy ktoś z Was podczas mówienia do mikrofonu słyszy swój głos w słuchawkach? Ja nie, a chciałbym. Czy jest to w ogóle możliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zomos 11 Napisano 5 Grudzień 2017 W dniu 5.12.2017 o 08:19, Rambo8 napisał: [mention=73588]Bykovsky[/mention] na alle masz goscia co sprzedaje je za 490zł - ja dostałem nówki (jak chyba większość, która u niego kupiła)To miałeś szczęście. W opisie aukcji pisze ze mogą być na nich ślady używania. A dla mnie takie coś odpada bo słuchawki będą u mnie na prezent. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Grudzień 2017 W dniu 5.12.2017 o 08:21, GrandeBombik napisał: Czy ktoś z Was podczas mówienia do mikrofonu słyszy swój głos w słuchawkach? Ja nie, a chciałbym. Czy jest to w ogóle możliwe?No boże walkowane MILIARD razy, stronę wcześniej, 2 strony, 3 strony itd. Włącz/wyłącz Noise Cancelling i już... To że słyszysz poglos/nie słyszysz to normalne bo zbierają 2 mikrofony lub 1. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach