SephiroT 5981 Napisano 18 Listopad 2014 Krótka ale bardzo przyjemna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus0000 21 Napisano 21 Listopad 2014 Aż taka krótka to nie jest;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 21 Listopad 2014 Jak na dzisiejsze standardy to jest nawet długa, jestem w połowie gry z wyczyszczoną pierwszą mapą i małą dodatkową zabawą z wodzami i mam 15h. Liczę, że platyna wpadnie w około 25h, bo gierka jest tego warta, bardzo przyjemnie się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 21 Listopad 2014 @Sephiro mial na mysli sama fabule pewnie. Wykonujac same zolte misje fabularne to szybko by czlowiekowi poszlo. Ale ja tez skuszam sie na platynke bo gra jest zajo ! Mimo ze Loadingi mnie masakruja :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 21 Listopad 2014 Jak na dzisiejsze standardy to jest nawet długa, jestem w połowie gry z wyczyszczoną pierwszą mapą i małą dodatkową zabawą z wodzami i mam 15h. Liczę, że platyna wpadnie w około 25h, bo gierka jest tego warta, bardzo przyjemnie się gra. Czyli wychodzi to mniej więcej jak Second Son tylko, że 15h to na całość. Nie no 20h+ to całkiem niezły wynik jak dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
retikulum18 3 Napisano 22 Listopad 2014 Wczoraj po około 22-23h grania udało się wbić platynkę. Gra się naprawdę świetnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graqzu 188 Napisano 22 Listopad 2014 Mi też wpadla na dniach platyna, świetna gra. Żałuje, że nie była dłuższa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mitchel81 2 Napisano 22 Listopad 2014 O kurde, ja po 30 h mam jakieś 60%:) Shame on me. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 23 Listopad 2014 Wczoraj po około 22-23h grania udało się wbić platynkę. Gra się naprawdę świetnie :)no to nie źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 26 Listopad 2014 Fabuła dokończona, gameplay świetny i w ogóle, ciekawe pomysły i ten cały system Nemesis, ale.. zakończenie trafia do top3 najgorszych EVER, nie wiem czy czasem nie na pierwsze miejsce. Całe to dopieszczanie postaci, skille, runy itd po to, żeby przedostatniego bossa zabić z ukrycia wysysaniem, a ostatniego 3 przyciskami.. Serio? I jeszcze pięciu pomocników Czarnej Dłoni, którzy polegli od wodzów pod naszym przywództwem. Coś okropnego. Spokojnie -1 do oceny całej gry, o ile nie więcej. Całość to i tak jakieś 7,5/10 wg mnie, no ale ta końcówka, nie przeżyję tego :-D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 26 Listopad 2014 Witam. Panowie od razu sorki że tu pisze ale nie widziałem nic o tej grze w temacie na ps3 jak jest to proszę mnie odesłać THX. Ma ktoś wersję na ps3 ja kupilem w dniu premiery zagrałem i teraz jest problem ogólne założenie gry jest świetne ale mam takie problemy 1.Strasznie brzydka grafika. 2.Nie dosć że słaba grafa to i są spadki animacji. 3. grafika doczytuje czasem nawet pare sekund obiekty. 4.Wejscie do menu mapy jest płynne ale wyjście to kolejny loading parenaście sekund. 5.co 40min gry muszę wychodzić z gry bo już tak zamula że strach - przeinstalowanie nie pomogło , co prawda mam 5-6letnią ps3 slim ale to nie wina konsoli bo wymieniłem spowrotem cień mordoru na gta v i tam przy tej grafice i możliwościach gry spadki fps czy małe doczytanie to cud , więc pytam ma ktoś tę grę na ps3 i jakie są odczucia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 27 Listopad 2014 Ta gra niestety tak wygląda w wersji na ps3/x360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosomakoborsuk 160 Napisano 28 Listopad 2014 Witam, takie pytanko na szybko, czy wersja z Polskiego PSS posiada Polskie napisy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 28 Listopad 2014 Witam, takie pytanko na szybko, czy wersja z Polskiego PSS posiada Polskie napisy ? Tak, posiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 28 Listopad 2014 (edytowane) Ta gra niestety tak wygląda w wersji na ps3/x360. No niestety kurde banda gamoni , spierdzielili taki dobry tytul na ps3 , juz pomijam kwestie grafiki bo to nawet szło by przełknąć ale cała reszta szkoda, no nic zostaje zakup ps4 ale to nie prędko. Edytowane 28 Listopad 2014 przez Squal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 28 Listopad 2014 No niestety kurde banda gamoni , spierdzielili taki dobry tytul na ps3 , juz pomijam kwestie grafiki bo to nawet szło by przełknąć ale cała reszta szkoda, no nic zostaje zakup ps4 ale to nie prędko. Jak przeszkadza, to kup sobie ps4, bo takich akcji bedzie wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 30 Listopad 2014 (edytowane) więc pytam ma ktoś tę grę na ps3 i jakie są odczucia ? Strone wczesniej pisalem o swoich odczuciach na wersji ps3. W skrocie, nie jestes sam z taka opinia ;) Mimo tych masakrycznych loadingow ciagne dalej, jestem juz na drugiej mapce ;> Szkoda tylko ,ze im dalej zamiast trudniej to jest latwiej heh. Edytowane 30 Listopad 2014 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 26 Grudzień 2014 Możecie polecić w jakie umiejętności warto inwestować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Grudzień 2014 Wszystkie. Zależy od Twojego stylu gry. Ja głównie inwestowałem w łuk i moc/wysysanie itp. i miecz Łuk bardzo, ale to bardzo ułatwia rozgrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 26 Grudzień 2014 Polecam wsadzenie runy który pozwala na instakillowanie przeciwników. Zdobyłem ją more less po 30 minutach gry i później do samego końca gry, nie miałem jakiś większych problemów z przeciwnikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 26 Grudzień 2014 (edytowane) Polecam wsadzenie runy który pozwala na instakillowanie przeciwników. Zdobyłem ją more less po 30 minutach gry i później do samego końca gry, nie miałem jakiś większych problemów z przeciwnikami.Gdzie tą rune zdobyć?Jak rozumiem wypadają one losowo? Edytowane 26 Grudzień 2014 przez konstant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 26 Grudzień 2014 (edytowane) Tak jak napisal @Sephiro wszystko zalezy jaka preferujesz walke. Ja np prawie w ogole luku nie uzywam w odroznieniu od Sephiro i w ogole problemow nie mam. No teraz jak mam ta umiejetnosc teleportu i jakiegos tam wykonczenia strzelajac to fakt jest to fane ;) Zerknij sobie na te dwa filmy,moze one pomoga ci podjac decyzje : Edytowane 26 Grudzień 2014 przez Frog_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzebiat 160 Napisano 26 Grudzień 2014 Mimo że grę już przeszedłem na 100%, wymaksowałem wszystkie umiejętności i wbiłem platynę to łupię dalej. Cały ten system Nemezis jest genialny. Chyba już zebrałem wszystkie mityczne runy bo przestały wypadać, więc teraz poluję na te zwykłe na 25. i 26. poziomie. Czasochłonne jest tworzenie sobie wrogów, ale jak potem będą wymaksowani i każdego z nich się naznaczy i wyśle żeby został został przybocznym jednego wodza to można praktycznie zebrać wszystkich w jednym miejscu i zlikwidować za jednym zamachem. Zrobiłem tak raz, nie ostał się ani jeden kapitan, w jednym miejscu wypadło z 20 run to nawet nie mogłem ich normalnie podnieść bo przez 15 minut nacierały na mnie niezliczone fale wrogów i nie dawali ani chwili wytchnienia, co wybiłem jedną grupę pojawiała się kolejna, a nawet nowi kapitanowie, którzy w tle pojawili się na wolnych pozycjach. Normalnie odjazd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 27 Grudzień 2014 (edytowane) Da się ustawić żeby przy skradaniu nie trzeba było cały czas trzymać R2? I druga sprawa - macie jakieś rady przy walkach z hordami orków ? Najlepiej mi idzie walka łukiem, ale szybko brakuje strzał i wtedy nie mogę zapanować nad stadem :C Edytowane 27 Grudzień 2014 przez konstant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 28 Grudzień 2014 Zakladam, ze nie masz jeszcze max umiejetnosci. Najlepiej zadac 5 ciosow, pozniej 2 finishery i tak w kolko. A jak chce sie isc na super latwizne to ulepszasz mroczny cios i mozesz robic ciag zabojstw w nieskonczonosc:):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach