Grecky 1422 Napisano 26 Styczeń 2015 Raczej normalna sytuacja. Ta gra to wiele wylanych łez i litrów potu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Do bani to by było jakbyś akumu zaczynał z bazooką i maszynówą . Pierwsze przejście mnie nie powaliło gra owszem bdb ale czegoś mi brakowało(poza lepszą fabułą, a w zasadzie końcówką) Za to przejście na akumu wspominam super, gra zmienia się diametralnie . Każdy nabój jest ważny, wykorzystanie kuszy, zapałek i elementów otoczenia nabiera nowego wymiaru . Trochę jak w Bioshocku gdzie grę na normalu robiło się bez zająknięcia a na hardzie trzeba było kombinowac jak koń pod górę ze skilami z wierzyczkami itd . Ale widzę że ludzie przyzwyczaili się do standardu gdzie w survivalu po przejściu gry startujesz z infinity amo i robisz sieczkę, najchętniej w coopku Edytowane 26 Styczeń 2015 przez schranz 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Styczeń 2015 Przechodziłem RE5 na poziomie Pro za pierwszym podejściem do gry w ogóle jej nie znając. Satysfakcję miałem ogromną ale od tamtej pory przeszła mi ochota na kombinowanie jak koń pod górę. Mimo wszystko trudno nie przyznać Ci racji :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 2 Luty 2015 siema ktos moze wie czy mozna kupic ammo na tym krzeselku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 2 Luty 2015 Nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 2 Luty 2015 tylko w grze mozna zdobyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Luty 2015 Nie zaprzeczałoby to założeniom Survival Horroru jakby można było amunicje,apteczki itp itd kupować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 2 Luty 2015 ogladalem gameplay na youtube jak tam wszystko gosc wymaxowal i full amunicji pewnie kody;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 2 Luty 2015 Nie pewnie NG+ przechodził a ammo miał ze skrytek za kluczyki . Nie ma żadnych kodów .... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudziowa 3 Napisano 12 Luty 2015 (edytowane) Hej mam pytanie odnośnie season pass'a. Grę miałem na płycie, zainstalowałem, przeszedłem i sprzedałem. Czy jak kupie teraz tą przepustkę sezonową to będę mógł to ograc czy potrzebna mi bedzie znowu płyta z grą? Nie znam się na tych DLC bo nigdy nie kupuję, ale takie produkcje chę wspierać więc będzie to mój pierwszy zakup i stąd pytanie. Edytowane 12 Luty 2015 przez kudziowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 12 Luty 2015 Tak do DLC potrzebujesz podstawowej wersji gry. Czy to na płytce czy kupionej i pobranej z PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudziowa 3 Napisano 12 Luty 2015 (edytowane) Ahhh no to kiepsko. Dzięki za info! Edytowane 12 Luty 2015 przez kudziowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzylu 7 Napisano 20 Luty 2015 Właśnie zaczynam kampanie i zapowiada się ciekawie . Kupiłem na pss store ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 4 Marzec 2015 nowy patch wyszedl 4gb,ktos oze wie co ma naprawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 14 Marzec 2015 Kupił ktoś najnowszy dodatek? Może jakieś wrażenia? Ja czekam aż to wszystko stanieje, bo 42 złote to chora cena. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 14 Marzec 2015 Ten dodatek jest samodzielny czy wymaga gierki w napędzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Ten dodatek jest samodzielny czy wymaga gierki w napędzie? Podbijam. Niech ktoś kto ograł dodatek da znac czy płytka jest potrzebna. Tak w ogóle jaka jest mechanika w tym dodatku. Bo widziałem gdzieś filmik że to bardziej skradanka niż strzelanka prawda to? Dajcie ktoś znać kto to ograł bo mechanika w tej grze mnie po prostu pochłonęła i chcę więcej ale ten skradankowe podejście w tym dlc mnie trochę odstrasza jeśli oczywiście takie jest bo nie mam pewności Edytowane 24 Marzec 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 25 Marzec 2015 Oglądałem streamy i zdecydowanie skradankowo jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 27 Marzec 2015 Oglądałem streamy i zdecydowanie skradankowo jest. Eh to słabo ta gra ma tak genialny system strzelania że aż się prosi żeby napierd.. do tego truchła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 4 Kwiecień 2015 Lubię takie klimaty, kocham Resident Evile i The Evil Within z początku bije podobną atmosferą. Nie wiem jak dalej bo na razie ukończyłem 3 rozdział. I męczy mnie jedno. Kto do cholery wsadził do tej gry head bobing :(, kamera podskakuje przy każdym ruchu naszej postaci... czemu nie ma opcji aby to wyłączyć. Może jakoś się przyzwyczaję bo jak na razie po dłuższej rozgrywce robi mi się nie dobrze :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kredens 0 Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam w Wielkanocny poniedziałek (szkoda, ze taki śnieżny na Śląsku)! Mam pytanko, wyczytalem w internetach, iż można w pierwszym starciu pokonać Laurę... Tylko nie bardzo wiem jak tego dokonać. Ma ktoś jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Kwiecień 2015 Wiem że coś było w necie na ten temat ale słabo pamiętam. Wiem że jeśli się miało wykupione bełty level 5 to szło ją za pierwszym razem zabić bo były one na ogień i w tedy każdy strzał zadawał jej obrażenia przez ów ogień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 8 Kwiecień 2015 Jestem po i powiem ze to jeden z najlepszych o ile nie najlepszy wg mnie. A grałem w większość horrorów od czasów PS1. Gdyby tylko grafika i animacja była na wyższym poziomie byłby wypas ;) Jeśli ktoś jeszcze nie grał zdecydowanie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 8 Kwiecień 2015 Ja już na początku mówiłem że ta gra zapadnie w pamięci a takiego systemu strzelania i całego podejścia do niego to nie wiem czy kiedyś się jeszcze doczekam chyba tylko jak mikami znowu zrobi grę. Facet tym systemem strzelania zdmuchnął z rynku w zasadzie wszystkie "pifpafy" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzylu 7 Napisano 14 Kwiecień 2015 Jest aktualizacja ok 4,646 gb. Wiadomo co dodaje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach