evo666 867 Napisano 5 Listopad 2014 Panowie jak mutliplayer? bo od tego uzalezniam kupno, na filmikach to wygląda meeeega szybko, cos dla osób z adhd. Rozgrywka jest szybsza niz w MW2/MW3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 5 Listopad 2014 Panowie jak mutliplayer? bo od tego uzalezniam kupno, na filmikach to wygląda meeeega szybko, cos dla osób z adhd. Rozgrywka jest szybsza niz w MW2/MW3? ADHD to mało, jest strasznie szybko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Listopad 2014 Jest bardzo szybko, ale przez to z kolei w AW mamy najbardziej zye*ane respy z calej serii CoD, mecz sie zaczyna, po 10 sekundach wrogowie ktorzy zgineli respia sie juz tam gdzie nasza druzyna zaczyna i wchodza nam na plecy. No dominacji jest troche, tylko troche lepiej ale TMD to straszna padaka pod tym wzgledem. Sa tez dosc spore lagi, w kazdym meczu kreski migaja sie miedzy 1-4, wydaje mi sie ze skrypt maja jakis, wlaczam tabele wynikow, to z 1-2 kresek od razu magicznie sie 4 robia xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Listopad 2014 moje szybkie refleksje do multi (bo na razie tylko w nie gralem) - klimat dla mnie slaby, future i plastik fantastik ;) - mapki mega nierowne, niektore jak wyrwane z jakiegos star wars albo innego star treka ;) - strzela sie calkiem ok ale dzwiek to jakies psium psium (najgorszy dzwiek jak mnie ubijaja - strzelaja z np. AK a jak bym dostwal laserem)...... nie rozumiem jak niektorzy sie podniecaja poprawa dzwieku - posluchajcie jak to wyglada np w battlefieldzie - na razie gram tylko w tryb klasyczny bez skakania jak pchelki ;) stestowalem ale nie wiem czy sie przekonam do tego ;) - grafika faktyczna nierowna - miejscami jest naprawde ok a miejscami tekstury jak na ps3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 5 Listopad 2014 hmm.. Ja ustawiłem konsole na DMZ i nadal mam średni. Mam Neostrada fiber. No to widzę ze sa problemy z tym NATem. Ja w neti ustawiłem DMZ HOST na ip playstation. Tylko musialem zalogowac sie jako admin. Z kolei kumple wylaczym firewal w routerze i ma nat typ open. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 5 Listopad 2014 ADHD to mało, jest strasznie szybko :) To chyba podziekuje, nie rozumiem co maja w takim razie twórcy na celu tworząc tak szybką rozgrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Listopad 2014 No to widzę ze sa problemy z tym NATem. Ja w neti ustawiłem DMZ HOST na ip playstation. Tylko musialem zalogowac sie jako admin. Z kolei kumple wylaczym firewal w routerze i ma nat typ open. no wlasnie wylaczanie firewalla i inne kombinacje to nie jest dobry pomsyl mozna narobic bigosu zeby tylko zmienic nat. w sumie teoretycznie nie mam problemow z gra online ale grajac w ghosta mialem wrazenie ze lag byl spory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 5 Listopad 2014 bo byl spory lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 5 Listopad 2014 Wzielibyście sobie internet osiedlowy i nikt nie miałby problemów. Ludzie rzucają się na neostrady i inne przereklamowane badziewia. Tak samo było z BO 2, wypisywali, że się grać nie dało bo lagi, a ja do tej pory nie miałem ani pół laga. I tak jest w przypadku czy to nowych gier, czy starszych, czy jest to najnowszy COD czy stary Unreal Tournament na PC :)Oczywista sprawa, że sprawcą lagów może być również gra i tego nie da się wykluczyć, ale jeśli chodzi o internet to niejeden internet osiedlowy 8mb jest dużo lepszy od takiej neostrady 100mb. Sprawdzone info :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Listopad 2014 Wzielibyście sobie internet osiedlowy i nikt nie miałby problemów. Ludzie rzucają się na neostrady i inne przereklamowane badziewia. Tak samo było z BO 2, wypisywali, że się grać nie dało bo lagi, a ja do tej pory nie miałem ani pół laga. I tak jest w przypadku czy to nowych gier, czy starszych, czy jest to najnowszy COD czy stary Unreal Tournament na PC :) Oczywista sprawa, że sprawcą lagów może być również gra i tego nie da się wykluczyć, ale jeśli chodzi o internet to niejeden internet osiedlowy 8mb jest dużo lepszy od takiej neostrady 100mb. Sprawdzone info :thanks: mieszkajac 10km poza miastem nie ma innego wyboru niz neo kolego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 5 Listopad 2014 mieszkajac 10km poza miastem nie ma innego wyboru niz neo kolego :) Racja...i to powinienem dodać, niemniej jednak częściej jest to świadomy wybór. Nie oszukujmy się, przeciętny Kowalski za 50 zł miesięcznie woli wziąć Neo 100mb niż taką osiedlówke 16mb, która notabene będzie lepsza i stabilniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 5 Listopad 2014 To chyba podziekuje, nie rozumiem co maja w takim razie twórcy na celu tworząc tak szybką rozgrywkę. Przegrałem trochę czasu w BF3 i BF4, a teraz zapodałem sobie nowego CoDa i nie wiem co się dzieje :). W BF radzę sobie nieźle a tutaj jestem ostatnią lamą :D nie daje sobie na razie rady z prędkością rozgrywki, do tego te wszystkie skoki i wślizgi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Listopad 2014 Przegrałem trochę czasu w BF3 i BF4, a teraz zapodałem sobie nowego CoDa i nie wiem co się dzieje :). W BF radzę sobie nieźle a tutaj jestem ostatnią lamą nie daje sobie na razie rady z prędkością rozgrywki, do tego te wszystkie skoki i wślizgi :) wlacz sobie tryb klasyczny bez skakania. ogarniesz troche i najwyzej pozniej bedziesz skakal :) jeszcze mam pytanie do tych co graja. dzwiek ktory jest podczas otworzenia zrzutu zaopatrzenia i pojawienia sie ikony przedmiotu to jakas masakra! jest przesterowany strasznie. wali tak glosno ze przesada! grajac na Goldach malo glowy nie rozwali ;P tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 5 Listopad 2014 Witajcie Panowie, mam dość nietypowy problem. Wczoraj kiedy grałem na opcji split screen wszystko było w normie, dzisiaj chcę zagrać na split screenie i po dwóch meczach wywaliło mnie i wyskoczył błąd Out of Memory 26. Od tamtej pory po dołączeniu do każdego meczu i jego rozpoczęciu wywala nas z tym błędem. Jakieś sugestie ? Pamięci mam sporo, jakieś 300 GB wolnego miejsca, oba konta aktywowane jako podstawowe, gra z legalnego źródła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 5 Listopad 2014 pograłem chwile kampanie i powiem Wam że robi wrażenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 5 Listopad 2014 @teamdox Mam to samo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 5 Listopad 2014 Ok to teraz ja dorzuce swoje 3 grosze konkretnie dotyczace multi. Te cale egzoszkielety to jakas kpina, ja rozumiem ze aktywacja ich nie moze dawac za duzej przewagi ale w takiej postaci jak one sa, to sa bezuzyteczne. fajny pomysl z modyfikacjami scorestreakow, supply drops i elementy ktorymi jestesmy czasami wynagradzani po meczu. Grafika- kolejny raz mydlenie oczu nowum silnikiem itd... jak wyszlo - bardzo srednio. Klimat futurystyczny nie wszystkim przypadnie do gustu. To taki BO2 z dodatkami, malo rzeczy innowacyjnych. System respawnu kuleje, na mniejszych mapach zdarza sie respawn i znowu respawn :) Mimo tych pierdziodrzutow nanotechnologii i inzynierii kosmicznej dynamika rozgrywki wcale nie jest wieksza niz w cog ghosts na mniejszych mapach. Daje 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Listopad 2014 Czy Wy też macie takie odczucia co do opóźnień w grze multi. Ile razy na killcamach widzę jak gość do mnie strzela pierwszy a tak naprawdę to ja pierwszy zacząłem. Wogóle mam wrażenie że muszę więcej kulek wpakować niż wrogowie we mnie. Grałem dzisiaj z bratem online i on ma takie samo zdanie co do tych opóźnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Listopad 2014 Czy Wy też macie takie odczucia co do opóźnień w grze multi. Ile razy na killcamach widzę jak gość do mnie strzela pierwszy a tak naprawdę to ja pierwszy zacząłem. Wogóle mam wrażenie że muszę więcej kulek wpakować niż wrogowie we mnie. Grałem dzisiaj z bratem online i on ma takie samo zdanie co do tych opóźnień. I tak już od 8 lat... Pierwszy CoD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Listopad 2014 Jaram się kampanią. Takiego banana na twarzy nie miałem od czasu Modern Warfare 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekbossko 3 Napisano 5 Listopad 2014 jak to jest ze scorestikami? widzialem ze niekorym nie kasuja sie naliczanie gdy zgineli...jak to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 5 Listopad 2014 Czy Wy też macie takie odczucia co do opóźnień w grze multi. Ile razy na killcamach widzę jak gość do mnie strzela pierwszy a tak naprawdę to ja pierwszy zacząłem. Wogóle mam wrażenie że muszę więcej kulek wpakować niż wrogowie we mnie. Grałem dzisiaj z bratem online i on ma takie samo zdanie co do tych opóźnień. Też tak mam, irytujące :P Ja strzelam 125 razy a koleś 1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 5 Listopad 2014 Też tak mam, irytujące :P Ja strzelam 125 razy a koleś 1 To strzelaj w kolesia, nie po scianach. Moze nie zagralem stu meczow ale takich "lagow" albo zeza to nie mialem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Listopad 2014 I tak już od 8 lat... Pierwszy CoD? Zarąbista odpowiedź. Nie to nie pierwszy CoD ani nawet nie pierwszy fps. W poprzednich częściach też to było ale nie na taką skalę i dlatego grzecznie się zapytałem czy też tak macie czy to tylko moje odczucia. Acha i po ścianach też zabardzo nie strzelam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 6 Listopad 2014 Sam gram od coda 4 i musze powiedzieć ze takiego scierwa jak aw jeszcze nie bylo. Spieprzone polaczenie, spieprzone hit detection, spieprzone spawny. Przez te cale exo szkielety ta gra to jeden wielki pieprzony chaos. Z każdej kuzwa strony sie dostaje. W dodatku pada sie jeszcze szybciej niz w ghoscie, a samemu trzeba czasami wpakować calego maga. Jak zawsze bylem bardzo dobry w fpsy i w kazdym codzie mialem k/d 2+, a w Destiny 3+ to w aw nie mam nawet 1.5, bo gdzie sie nie pojdzie to albo resp metr kolo wroga, albo po 5 sekundach jest się otoczonym z kazdej strony. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach