Skocz do zawartości
DaraS

Call of Duty: Advanced Warfare

Rekomendowane odpowiedzi

Zadzwoń do sklepu, ja wczoraj byłem z kolegą w empiku i jego preorder czekał już na odbiór.

Byłem i wszyscy rozkładają ręce. Co mi po bonusach z edycji przedpremierowej, skoro jej nie dostałem na czas. Ostatni preorder w empiku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem - system mam po ang ale gra jest po... rosyjsku. Normalnie polskie pudełko i opisy etc ale sama gra jest po rosyjsku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem - system mam po ang ale gra jest po... rosyjsku. Normalnie polskie pudełko i opisy etc ale sama gra jest po rosyjsku

Macki Putina sięgają bardzo daleko:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestaw na PL język systemu - koleś na FB o tym samym pisał :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie wpienił komputronik, zamówłem edycję Day Zero myślałem, że sobie dziś pogram a oni mi piszą, że gra będzie do odbioru jutro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy jada po BO2, a mi wlasnie w nia i w cod 4 najlepiej gralo.

Zagralem nie cale 3 misje w kampanii, i narazie wydaje mi sie troche gorsza od poprzedniczek. Zadania od broni mogly by byc troche krotsze, bo lubie odblokowywac wszystkie camo do nich, ale w karabinach mogli by dac mniej longshootow bo 500 to  za duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nick na PSN flesiek zapraszam do gry ;)

Edytowane przez Rambo8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a jak u Was z glosnoscia konsoli w menu jest glosniejsza niz przy grze ogolnie moja chyba trafi w tym tygodniu na zgloszenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie wpienił komputronik, zamówłem edycję Day Zero myślałem, że sobie dziś pogram a oni mi piszą, że gra będzie do odbioru jutro...

sad-i-know-that-feel-bro.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy sprawy - czy mi się wydaje czy grafika jest naprawdę kiepska? Bardzo średnio, nieraz wręcz słabo wszystko wygląda - no może poza twarzami. Facjaty wyglądają bardzo dobrze poza twarzą... Kevina Spacey. Pewnie dlatego, że ciągle mam porównanie z "rzeczywistym" Kevinem z House of the Cards i widzę, że do fotorealizmu jeszcze nam sporo brakuje.

Druga sprawa - mapy są świetne i... fatalne. Nie ograłem jeszcze wszystkich ale kilka było świetnych przy czym dwie były okropne. Spawnowanie na przeciwnikach non stop.

Trzecia sprawa - uniki. Trochę niewygodne sterowanie, zwłaszcza jeśli chce się zrobić unik w lewo...  - dla tych co nie wiedza jak sie robi - w trakcie ruchu wciskasz L3. Wydaje się spoko, ale gdy jest szybki mecz w multi to często mi się zdarzało, że wlaśnie ten unik w lewo nie zaskoczył. Może więcej treningu mi trzeba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

seba> dobrze widzę, że z przeciwników leci żółta maź przy trafieniu? WTF?

Z kilku nagrań mogę już wywnioskować, że tragedii, jak przy ghosts nie ma, wróciła standardowa ilość hp, nie jak w ghosts, że 1 strzał w kostkę był letalny. Powiedziałem sobie, że koniec z codem na razie, futurystyczne klimaty to nie moja bajka, a jednak znów mnie ciągnie... Ta seria ma multum wad, i jej ostatnie iteracje nie były najlepsze delikatnie mówiąć, ale AW zdaje się przełamuje złą passę, i jako taka gra do odmóżdżenia przy piwku wydaje się być w sam raz.

Ciekawi mnie jak to jest z tymi serwerami i ogólnie netcodem? Są w końcu te dedyki czy dalej p2p?

Edytowane przez brzmiwtrzcinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozecie normalnie sie logowac do multi? Bo u mnie wywala ze usluga niedostepna tylko raz mnie polaczylo :/

post-36266-1415055656,2849_thumb.jpg

Problemem byl moj router wiec juz wszystko okej.

Edytowane przez mateuszchm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi najlepsze od MW3 jak dla mnie, wciąga. Feeling jak trzeba, będzie grane chwilę dobrą coś czuje. Kampanii jak to w CoD jak na razie nie ruszam. Ale Ghosts przerasta już o kilka poziomów mp.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi najlepsze od MW3 jak dla mnie, wciąga. Feeling jak trzeba, będzie grane chwilę dobrą coś czuje. Kampanii jak to w CoD jak na razie nie ruszam. Ale Ghosts przerasta już o kilka poziomów mp.

Dokładnie. Trzy lata nie poszło na marne. Ktoś napisał, że grafika w multi jest brzydka. Albo ktoś nie grał, tylko widział na youtube, albo ktoś ma kosmiczne wymagania, bo jak dla mnie, grafika jest spoko. Na pewno lepsza niż w ghost. Miałem obawy wydając 249 zł, ale warto było.

Edytowane przez MAG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie wystarczy włączyć na youtube 1080p w 60fps i już widać jak gra się prezentuje... prawdą jest, że seria call of duty zawsze była liniowa, wręcz powiedziałbym tunelowa, a mapy na multi są małe z znikomą destrukcją otoczenia dlatego od grafiki można oczekiwać więcej... ja swoją kopię będę miał dzisiaj, także widzimy się na polu walki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy w CoD jest jakaś stronka ze statystykami online jak Battlelog w BFie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem edycje cyfrowa. Gdzie sa te kusze i inne dodatki z edycji pro ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy w CoD jest jakaś stronka ze statystykami online jak Battlelog w BFie?

Od 5 listopada będzie aplikacja na telefon i tam powinny być statystyki.
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podwójne XP w multi zostało przedłużone także na dzień dzisiejszy ; )

Czegoś jak elite już nie ma, dostępna jest jedynie aplikacja mobilna. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzeki za info. 

Co do dodatków to też ich nie dostałem. Na stronce CoDa można to zgłosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie czy da sie grac bez double jump w multi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie czy da sie grac bez double jump w multi???

Są tryby w których możliwości egzoszkieletów są wyłączone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Emtek  a powiedz mi jeszcze tylko czy teamdeathmatch równiez?? i czy moge zagrac w jakis  tryb wybierajac opcje classic?czyli bez tych bajerów??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi