dext3rr 47 Napisano 3 Listopad 2014 Zadzwoń do sklepu, ja wczoraj byłem z kolegą w empiku i jego preorder czekał już na odbiór. Byłem i wszyscy rozkładają ręce. Co mi po bonusach z edycji przedpremierowej, skoro jej nie dostałem na czas. Ostatni preorder w empiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 3 Listopad 2014 Mam problem - system mam po ang ale gra jest po... rosyjsku. Normalnie polskie pudełko i opisy etc ale sama gra jest po rosyjsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 3 Listopad 2014 Mam problem - system mam po ang ale gra jest po... rosyjsku. Normalnie polskie pudełko i opisy etc ale sama gra jest po rosyjsku Macki Putina sięgają bardzo daleko:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 3 Listopad 2014 Mam problem - system mam po ang ale gra jest po... rosyjsku. Normalnie polskie pudełko i opisy etc ale sama gra jest po rosyjsku przestaw na PL język systemu - koleś na FB o tym samym pisał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 3 Listopad 2014 ale mnie wpienił komputronik, zamówłem edycję Day Zero myślałem, że sobie dziś pogram a oni mi piszą, że gra będzie do odbioru jutro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jawa 2 Napisano 3 Listopad 2014 Wszyscy jada po BO2, a mi wlasnie w nia i w cod 4 najlepiej gralo. Zagralem nie cale 3 misje w kampanii, i narazie wydaje mi sie troche gorsza od poprzedniczek. Zadania od broni mogly by byc troche krotsze, bo lubie odblokowywac wszystkie camo do nich, ale w karabinach mogli by dac mniej longshootow bo 500 to za duzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Nick na PSN flesiek zapraszam do gry ;) Edytowane 3 Listopad 2014 przez Rambo8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 3 Listopad 2014 Panowie a jak u Was z glosnoscia konsoli w menu jest glosniejsza niz przy grze ogolnie moja chyba trafi w tym tygodniu na zgloszenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 3 Listopad 2014 ale mnie wpienił komputronik, zamówłem edycję Day Zero myślałem, że sobie dziś pogram a oni mi piszą, że gra będzie do odbioru jutro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 3 Listopad 2014 Filmik MP z polskiej wersji. Cykam od wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 3 Listopad 2014 Trzy sprawy - czy mi się wydaje czy grafika jest naprawdę kiepska? Bardzo średnio, nieraz wręcz słabo wszystko wygląda - no może poza twarzami. Facjaty wyglądają bardzo dobrze poza twarzą... Kevina Spacey. Pewnie dlatego, że ciągle mam porównanie z "rzeczywistym" Kevinem z House of the Cards i widzę, że do fotorealizmu jeszcze nam sporo brakuje.Druga sprawa - mapy są świetne i... fatalne. Nie ograłem jeszcze wszystkich ale kilka było świetnych przy czym dwie były okropne. Spawnowanie na przeciwnikach non stop.Trzecia sprawa - uniki. Trochę niewygodne sterowanie, zwłaszcza jeśli chce się zrobić unik w lewo... - dla tych co nie wiedza jak sie robi - w trakcie ruchu wciskasz L3. Wydaje się spoko, ale gdy jest szybki mecz w multi to często mi się zdarzało, że wlaśnie ten unik w lewo nie zaskoczył. Może więcej treningu mi trzeba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) seba> dobrze widzę, że z przeciwników leci żółta maź przy trafieniu? WTF? Z kilku nagrań mogę już wywnioskować, że tragedii, jak przy ghosts nie ma, wróciła standardowa ilość hp, nie jak w ghosts, że 1 strzał w kostkę był letalny. Powiedziałem sobie, że koniec z codem na razie, futurystyczne klimaty to nie moja bajka, a jednak znów mnie ciągnie... Ta seria ma multum wad, i jej ostatnie iteracje nie były najlepsze delikatnie mówiąć, ale AW zdaje się przełamuje złą passę, i jako taka gra do odmóżdżenia przy piwku wydaje się być w sam raz. Ciekawi mnie jak to jest z tymi serwerami i ogólnie netcodem? Są w końcu te dedyki czy dalej p2p? Edytowane 3 Listopad 2014 przez brzmiwtrzcinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 3 Listopad 2014 Tak leci bo mam włączony tryb paintballowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) Mozecie normalnie sie logowac do multi? Bo u mnie wywala ze usluga niedostepna tylko raz mnie polaczylo :/ Problemem byl moj router wiec juz wszystko okej. Edytowane 4 Listopad 2014 przez mateuszchm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 3 Listopad 2014 Multi najlepsze od MW3 jak dla mnie, wciąga. Feeling jak trzeba, będzie grane chwilę dobrą coś czuje. Kampanii jak to w CoD jak na razie nie ruszam. Ale Ghosts przerasta już o kilka poziomów mp. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Multi najlepsze od MW3 jak dla mnie, wciąga. Feeling jak trzeba, będzie grane chwilę dobrą coś czuje. Kampanii jak to w CoD jak na razie nie ruszam. Ale Ghosts przerasta już o kilka poziomów mp. Dokładnie. Trzy lata nie poszło na marne. Ktoś napisał, że grafika w multi jest brzydka. Albo ktoś nie grał, tylko widział na youtube, albo ktoś ma kosmiczne wymagania, bo jak dla mnie, grafika jest spoko. Na pewno lepsza niż w ghost. Miałem obawy wydając 249 zł, ale warto było. Edytowane 4 Listopad 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 4 Listopad 2014 panowie wystarczy włączyć na youtube 1080p w 60fps i już widać jak gra się prezentuje... prawdą jest, że seria call of duty zawsze była liniowa, wręcz powiedziałbym tunelowa, a mapy na multi są małe z znikomą destrukcją otoczenia dlatego od grafiki można oczekiwać więcej... ja swoją kopię będę miał dzisiaj, także widzimy się na polu walki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 4 Listopad 2014 Panowie czy w CoD jest jakaś stronka ze statystykami online jak Battlelog w BFie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 4 Listopad 2014 Kupilem edycje cyfrowa. Gdzie sa te kusze i inne dodatki z edycji pro ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 4 Listopad 2014 Panowie czy w CoD jest jakaś stronka ze statystykami online jak Battlelog w BFie?Od 5 listopada będzie aplikacja na telefon i tam powinny być statystyki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 4 Listopad 2014 Podwójne XP w multi zostało przedłużone także na dzień dzisiejszy ; ) Panowie czy w CoD jest jakaś stronka ze statystykami online jak Battlelog w BFie? Czegoś jak elite już nie ma, dostępna jest jedynie aplikacja mobilna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielbas 17 Napisano 4 Listopad 2014 Dzeki za info. Co do dodatków to też ich nie dostałem. Na stronce CoDa można to zgłosić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miping 0 Napisano 4 Listopad 2014 Panowie mam pytanie czy da sie grac bez double jump w multi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 4 Listopad 2014 Panowie mam pytanie czy da sie grac bez double jump w multi??? Są tryby w których możliwości egzoszkieletów są wyłączone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miping 0 Napisano 4 Listopad 2014 dzieki Emtek a powiedz mi jeszcze tylko czy teamdeathmatch równiez?? i czy moge zagrac w jakis tryb wybierajac opcje classic?czyli bez tych bajerów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach