Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co z tą listą FATALITY o którą pytałem ?? 

Panowie, widzieliście gdzieś rozpiskę fatality taką którą mozna wydrukować i sa ładne strzałki i klawisze ?? ja nie moge takowej znaleźć, widze tylko napisy typu FWD/triangle 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę, za nic mi nie chce wejść pierwsze fatality Ermaca mimo iż jest banalnie łatwe i robię je w dobrej odległości: dół, góra, lewo. Nie mam pojęcia co robię źle :sad:.

Ja z przyzwyczajenia robię wszystkie fatale trzymając blok.

Trzymasz blok, dół, góra, puszczasz blok i lewo ;)

Co do combo żąglerek, to na YT jest już masa fajnych video. Niestety większość z nich pochodzi z wersji XONE i trzeba bawić się w przepisywanie.

Bardzo spodobał mi się kanał kolesia >>>

Widać że kanał stworzony głównie pod juggle.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plastikowy pospisuuj sobie z listy ciosow i wydrukuj ;p.

z tym zliczaniem punktow frakcji to tak jak Goltar pisze cyrki ze raz ta prowadzi rax inna heh. Ja podczas walk online zadnych bledow nunerycznych,lagow czy rozlaczen nie mam. Jedyni wczoraj jak ta inwazja byla i klikalem na STRONA WOJNY FRAKCJI czy jak to tam jest gdzie pisza wszysykie dane o frakcyjnych sprawach to wyskakiwal mi napis ze jest blad pobierania danych z serwera frakcji czy cos takiego...Nic juz ponad polowa trofikow jest, dzis w nocy jedziem dalej z koksem ;>

Co do fatala ermaca to tak jak poprzednik napisal, trzymaj blok

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalk

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem ;) ale jak nie ty, to ktos inny bedzie musial to zrobic, samo sie nie zrobi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z tym trofikiem za 10 wygranych walk w rankingach będę miał chyba problem. Ostatnio trafiam na samych wymiataczy, wczoraj miałem gościa ze statystykami 836/8. Nie było tak źle jak się spodziewałem no ale i tak przegrana wpadła. Jestem pod wrażeniem ile niektórzy mają czasu i skilla ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nautilus nie godej nikomu ale istnieje taki knif jaki byl w Mk9 czyli wygrywasz walke i wsylasz sejwa na chmurke lub usb, przegrywasz walke to zasysasz z chmurki lub usb i probujesz do skutku ;> Ino tak jak godolem cicho sza ;)))

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na playstationtrophies jest o tym cały post i o dziwo wszyscy piszą że to działa.

Jak ktoś chce platynę zdobyć to polecam tym trofeum zająć się jak najszybciej, możliwe że będzie na to bardzo szybko patch.

To trofeum jest piekielnie trudne, 10 wygranych walk pod rząd nawet dla bardzo dobrego gracza jest ciężkie do osiągnięcia, prędzej czy później trafi się na lepszego zawodnika :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shemaforash ja mysle ze nikt tego patchowac nie bedzie. w mk9 chyba caly czas tak mozna robic. no chyba ze to juz tam blokneli...Plastikowy fakt, niektore zeby dotrzymac warunkow to nie da rady jak sie z kims dobrym gra... no ale jest tez troche latwiutkich. Chyba najlatwiejsze ma Takeda. idealnie nadaje sie do trofika za 50brutali ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@frog

Jest też taka opcja, ciekawe czy taka furtka zostawiona specjalnie czy za dużo roboty było z kontrolowaniem tego trofeum po stronie serwera.

Co do brutality to mi się podoba że trzeba pokombinować, tak byłyby to tylko Fatality z inną nazwą.

W multi na wyższych poziomach nikt się nawet w Fatality nie bawi żeby czasu nie marnować, nie mówiąc już o brutality :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak nie spelnie jakis warunkow lub nie pamietam jakiejs kombinacji to robie Fraction Killa i po sprawie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nautilus nie godej nikomu ale istnieje taki knif jaki byl w Mk9 czyli wygrywasz walke i wsylasz sejwa na chmurke lub usb, przegrywasz walke to zasysasz z chmurki lub usb i probujesz do skutku ;> Ino tak jak godolem cicho sza ;)))

A który pliki wysyłasz. bo sa 3 i nie chce mi sie wszystkich 3 za każdym razem wysyłać ? :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna platyną ja jednak wolę uczciwie zdobywać trofea, jednak jak komuś bardzo zależy to pomysł jest godny uwagi.

Fatality w rozgrywkach online robię sporadycznie zwyczajnie szkoda mi czasu zaś jeśli idzie o brutality to czasem się udaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mkober ino ustawienia uzytkownika styka ;>

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała ciekawostka: atak Reptile, który spowalnia czas to klon ataku Flasha z InJustice. :P Nie da się tego nie zobaczyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktos dlaczego grając kampanie raz za wygrana dostana aby 80 żetonów a innym razem 755?? Troche mnie to dziwi bo grę mam od wczoraj, brat zaczął grać tylko fabule i juz ma ze 30k a ja jestem prawie blisko niego z progressem w fabule i mam ledwo 6k...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za aktualizacja mi się dziś ściąga? :3

- dodaje nowe stroje do potyczek online

- daje za darmo klasyczny stroj sub-zero

- stabilnosc trybu online

- balans w gameplayu

- bledy lokalizacyjne

- naprawia bugi, laczenie z serwerami warner bros 

-chyba dodatkowo cos grzebia jeszcze na serwerach bo wojna frakcji i zywe wieze mam po patchu niedostepne

+ w move list doszła zakładka zbierająca tylko ciosy dla wybranej wariacji

info z innych forum !

Edytowane przez keczu78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi