Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Też niby multi mam skończone, ale teraz planuję się na serio zając graniem online i podszkoleniem w postaci.

Jeszcze jest kilka stylów gry przeciwników z którymi sobie zupełnie nie radzę, na razie pewnie będę grał w Survivor KOTH.

Udało mi się wskoczyć na 39 miejsce w rankingu, spróbuję wskoczyć do pierwszej dychy:

CC_Q9G4UIAE64zW_zpsntsnsx46.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, zakupilem teg Mortala i jest super, mam tylko pytanie takie:

Wchodze we frakcje i tam mam dwie opcje na czerwono:

-boss inwazji

-wieza inwazji

Wczesniej miale tez czerwona -wieze wojenno ale teraz jest odblokowana ale nie wiem na czym polega, moja frakcja ma mistrza i po odpaleniu tej opcji mam starcie 1 na raidena na dole widze jakis wskaznik 0/7, odpalam walke, gladko ja wygrywam i nic, wchodze ponownie w opcje i dalej jest 0/7. Wytlumaczcie o co chodzi z tym trybem i jak odblokowac pozostale dwa tryby opisane wyzej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Kombat Pack da tylko te 4 postacje, skorki itp czy za kazdym razem jak wyjda jakies dlc, nowe postacje itp to juz beda w ramach tego Combat Paca??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jakaś odważna istotka już zakupiła "Kombat Pack"? :biggrin:

Tak, ja zakupiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@piotrekj66

Właśnie wygląda na to że to tylko 4 postacie , obłędna cena trzeba przyznać i mam nadzieje że Predatpr będzie osobno dostępny bo nie wiem czy przełknę taki rozbój ech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kombat Pack to jest taki zbiorczy zestaw 4 DLC z postaciami i skinów. Pierwsze DLC z Jasonem i zestawem skinów dla Mileeny, Sonyi, Sub-Zero, Ermaca i Kano będzie dostępne od 26 kwietnia. Kolejne są planowane kolejno na 10 maja, 24 maja i 7 czerwca.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam Kombat Packa...

@Piotrek opcje z INWAZJA byly juz raz dostepne. Jest to okazjonalny Event. Kiedy bedzie, decyduja tworcy. TAkze musisz czekac.

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i pierwsze brutality zrobiłem.... Erronem Blackiem ;] 

Jeśli chodzi o Brutality to pomysł jest niezły trzeba spełnić dodatkowe warunki podczas walki. W każdym razie najłatwiejdze Brutality ma Shinock, Takeda i Milena bez problemu wchodzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pierwsze  brutality to Kung Jin. Tylko dlatego, że tą postacią najwięcej gram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś już jest dostępne poza "Samurai Skins"? Opłaca się brać? :)

Na chwilę obecną tylko Samurai Skins.

Ja kupiłem, więc się nie wypowiadam czy warto brać ;)

Jakieś przecieki są, że wraz z nowymi DLC mają być dodawane klasyczne fatality dla starej gwardii i po nowym fatalu dla nowych zawodników.

Wkrótce się dowiemy czy to prawda.

Dzisiaj nie mogłem się połączyć online i przy próbie wejścia miałem "pobieranie statystyk" i tak w nieskończoność.

Mieliście podobnie?

BTW Milena i klasa SZPILA wymiata :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem dzisiaj z kolegami z forum i u nich (2 osoby) nie było żadnych problemów, mnie dwa razy wywaliło.

Graliśmy tryb Survivor i akurat było to przed moimi walkami, wyłączyłem po tym grę bo już nie miałem sił czekać kolejne 10 minut :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wpadł trofik NOKAUT za kombo x10 każdą postacią. Nie byłem pewny jak nalicza to trofeum więc ćwiczyłem w treningu i jak się już nauczyłem danej kombinacji to powtarzałem ją w walce 1 na 1 w zwykłym pojedynku z SI. Jednak gdy zabrałem się za ostatnią postać Reptila i tak samo ćwiczyłem na treningu to jak tylko wbiłem 10 hitów automatycznie dostałem trofika więc potwierdzam tym samym że można to wbić podczas treningu.

vvq7r.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tumblr_inline_nj7utjX9gr1r102hx.jpg

Ktoś posiada ? Ciekawi mnie jakoś figurki scorpiona

Ja posiadam tą wersje i jest to moja pierwsza wersja kolekcjonerska. Uwazam ze figurka jest wykonana b. dobrze. Szczegółowa i bardzo fajnie pomalowana. Gdy figurkę sie weżnie do rąk to czuć ze to plastik ale na półce wygląda rewelacyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem coś więcej i jak na razie wybór padł na Kenshiego (opętanie). Po paru 2-3h na treningu jak narazie mam wyuczone Comb 1 Bar 31% i 2 Bar'y 42% bez X Ray'a więc chyba tragedii nie ma. Teraz tylko nauczyć się tego stojąc po prawej stronie hehe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Mileeną mam już ogarnięte kilka fajnych kombiancji. Dzisiaj jednak totalnie nic mi nie wychodziło online.Myślę też popracować trochę nad Kitanom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba zostane przy Goro poki co ;) Posiedzialem troszke dzis na treningu i udalo sie zrobic komb 30% takze mam nadzieje ze bedzie wychodzic w trakcie walki i powinno byc gites ;> Dotego poznalem dwa male komba ktore mam nadzieje rowniez pomoga w wygranych ;) Jak juz go opanuje lub nie bedzie mi nim szlo tak jak chce to mysle zainteresuje sie Shinokiem lub KungJinem.

Ktos juz gral w ta MACHINE WOJENNA ? Wiadomo co to je ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi