Skocz do zawartości
Haqu

Mortal Kombat X

Rekomendowane odpowiedzi

Wg mnie brutality są zbyt przekombinowane, powinna być jakaś sekwencja ruchów, coś jak fatality, ale trochę więcej...

Bo oto chodzi żeby BRUTALITY były trudne bo za to jest więcej punktów. A po drugie to wcale nie jest takie trudne bo kilka razy nawet przypadkiem to zrobiłem

Wie może ktoś jak zrobić trofeum "dochowaj tejemnicy" - znajdź tajny poziom w żyjących wiezach. Jesli ktos wie to prosze o pomoc

Kurczę, za nic mi nie chce wejść pierwsze fatality Ermaca mimo iż jest banalnie łatwe i robię je w dobrej odległości: dół, góra, lewo. Nie mam pojęcia co robię źle :sad:.

Ono sie wyadaje proste ale nawet na treningu fatality ono jest SUPER trudne gdzieś padło ze na koniec trzeba nacisnąć □ . Lub po prostu zrobić to mega szybko

Wie może ktoś jak zrobić trofeum " dochowaj tejemnicy " - znajdź tajny poziom w żyjących wiezach . Jesli ktos wie to prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Martinez narazie nie wiadomo jak znalesc ta sekretna walke w wiezach...

Co do fatality Ermaca to byla juz o tym mowa. Przytrzymaj BLOK i pusc przed wcisnieciem ostatniego klawisza (w lewo bodajrze;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ten patch poprawił granie po sieci, że jeszcze dłużej to wszystko trwa...

Da się jakoś przyspieszyć zdobycie 1000 punktów respect w King of the Hill?

Grałem ostatnio i za pierwszy wygrany mecz dostałem 20 punktów, a potem wygrałem jeszcze 6 i dostałem za nie aż 9 punktów...

Ludzie generalnie mają wylane na dawanie i jak mam normalnie to zdobyć to zajmie to wieki.

Edytowane przez shemaforash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego dla Trofiki za KOH najlepiej sie ugadac bo tak to czlowieka renta zastanie ;) JAk cos to dawaj zapa i robimy punkty na szybko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Potrzebny o tego jest jeszcze 3 zawodnik chyba? Wysłałem zapro, jutro powinienem być dostępny większość dnia to się możemy zgadać.

Poza tym to powinno być tak zrobione, że za wygraną dostajemy 10 punktów z urzędu i ewentualnie jakiś bonus za streak, tak to bym raz dwa to ogarnął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiałem się o ten trofik za walki rankingowe a tu seria 31 wygranych już :) Wystarczyło sie nauczyć grać Milleną. W 9 też się nią świetnie grało. Komba świetnie wchodzą 38% maks jak do tej pory. Respekt też z czasem wpadnie. Ale ukrytej walki w żyjącej wieży to jeszcze chyba nikt nie znalazł :)

Ktoś się oreintuje kiedy apka do Mortala pojawi się na Androidzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Potrzebny o tego jest jeszcze 3 zawodnik chyba? Wysłałem zapro, jutro powinienem być dostępny większość dnia to się możemy zgadać.

Poza tym to powinno być tak zrobione, że za wygraną dostajemy 10 punktów z urzędu i ewentualnie jakiś bonus za streak, tak to bym raz dwa to ogarnął.

Wczoraj robiliśmy to trofeum ze znajomymi. Najlepiej jak jest tak 5-6 ludzi wtedy respect błyskawicznie wpada. Polecam też grać w trybie "Przetrwanie" wtedy walka trwa tylko jedną rundę i jeszcze szybciej się wszystko odbywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś się oreintuje kiedy apka do Mortala pojawi się na Androidzie?

Słyszałem od ze niby 30 kwietnia. :mellow:

Jak by cos to tez jestem chętny na ta ustawkę  ;) 

Edytowane przez mkober

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będę bliżej wieczora możemy wtedy coś ogarnąć.

Ogólnie jest to do ogarnięcia w pojedynkę, jak pisałem w pierwszym pokoju dostałem 29 punktów za wszystkie mecze.

Później jednak trafiłem na pokój z 5 graczami i tam miałem też doby streak i uzbierałem już około 180 punktów.

Wszystko zależy od ludzi z którymi gramy, no i oczywiście od tego czy wygrywamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szacuneczek Plastikowy!

Pany czesto macie jak dajecie na STRONA WOJNY FRAKCJI blad WYSTAPIL BLAD NA SERWERZE FRAKCJI. SPRAWDZ PONOWNIE POZNIEJ ?

Ok kto dzis ma ochote nabic punktow w KOH ? Jestem prawie caly dzien ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś potrzebował rozpiski do wydrukowania fatality i brutality to wklejam po raz kolejny : http://chomikuj.pl/geforc  nic na tym nie zarabiam tylko się dzielę.

Wszystko super rozpisane, ale np. przy drugim fatalu Ermaca masz błąd. Pisze tył, dół, dół, góra, a ma być przód, dół, dół, góra ;)

Chętnie pomogę w KOH, ale np. dzisiaj będę najwcześniej po 21:00

W razie czego dodawajcie mnie z dopiskiem MK, żebym wiedział że jesteście z tego forum :)

Edytowane przez Dranz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już tak, działają,  jak ktoś robi trofea - to pokój PL albo pisać na PSN, też chętnie zrobię chociaż 1 :)

Edytowane przez Tomi915

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z frankcjami mam czasami ten błąd. Nawet żywe wieże mają błąd :P . A co do władcy igrzysk - większość ludzi to jacyś hipokryci lub egoiści. Tyle meczy dziś wygrywałem i za każdy pojedynek dostawałem 10 pkt. albo w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hah dokladnie to samo chcialem wlasnie napisac. dzisiaj mi dobrze w miare szlo. ponad 10 meczow wygranych w igrzyskach i co w sumie 200pkt. A pokoje pelne gdzie moglo byc ze 70 za jeden. Ja kazdemu sypie 10tki za kazdym razem bo co mnie zbawi... Ehh nic tylko trzeba sie ustawic bo tak to renta zejdzie...Panowie bede za 2h jak zonka sobie objerzy jakies filmidlo ;>  TAkze dawajta na KOH !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie jest umawianie na rozgrywki multi mkx takze ok koniec umawiania tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do trofeum Respectu zauważyłem dużo lepiej sprawdza się tryb przetrwania znacznie ciekawiej się gra niż w zwykłe Igrzyska.

Nie będzie problemu żeby to zrobić bez ustawki wystarczy tylko często wygrywać zawsze się znajdą gracze którzy są na tyle w porządku że jak widzą że ktoś się stara próbuje kombosów to dają 10tki. Niestety pełno takich co potrafią tylko kucać w rogu i czekać na haka... Ale im bliżej mi do 1000 tym mniejsze oceny dostaje heh ale 50 punktów to już tyle co nic

To kombo wchodzi już coraz częściej trudne je zakończyć ale jak już wejdzie to piękne 38% jest. Co najważniejsze nie tylko na treningu się udaje ;)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlawQ1987 grasz innymi wariantami Mileny,czy tylko szpilą?Filmik zacny,jak będziesz miał więcej to się podziel :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlawQ1987 grasz innymi wariantami Mileny,czy tylko szpilą?Filmik zacny,jak będziesz miał więcej to się podziel :biggrin:

Krwiożerczą można 39% kombo zrobić tyle że Szpila jest bardziej uniwersalna zwłaszcza za atak rzucanymi ostrzami na low. Jak ktoś sie za dużo broni i trzyma na dystans to albo rzut ostrzami wzmocniony na mid albo na low. Szybko się zmusza tym do ataku :) Ale poćwicze innymi wersjami jak już zdobęte te 1000 punktów Respectu :) 10 walk rankingowych pod rząd też nie było problemem ale trzeba spędzić trochę czasu na treningu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do respectu to zwróćcie sobie uwagę czy po wyjściu z KOH i ponownym dołączeniu do innej tego typu rozgrywki jego wskaźnik wam się nie obniżył.

Edytowane przez Nautilus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Dokładnie dzisiaj tak miałem, po wyjściu z gry zjadło mi 80 punktów, gdyby nie to byłoby już trofeum :P

Mam już prawie 1000 i nie jest tak źle, miałem przed chwilą w trybie Survival streak 7 walk i po każdej wygranej dostawałem 40-60 punktów więc z niecałych 600 punktów zrobiło się ponad 900.

Wszystko zależy od szczęścia, ale ogólnie polecam tryb Survival bo walki tam idą szybciej bo gramy tylko jedną rundę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Dokładnie dzisiaj tak miałem, po wyjściu z gry zjadło mi 80 punktów, gdyby nie to byłoby już trofeum :P

Mam już prawie 1000 i nie jest tak źle, miałem przed chwilą w trybie Survival streak 7 walk i po każdej wygranej dostawałem 40-60 punktów więc z niecałych 600 punktów zrobiło się ponad 900.

Wszystko zależy od szczęścia, ale ogólnie polecam tryb Survival bo walki tam idą szybciej bo gramy tylko jedną rundę.

Zgadzam się nie jest tak źle z tym. Mi dzisiaj wpadł trofik nie miałem problemu z cofaniem punktów pewnie to była kwestia serwerów.. Tak czy inaczej zdobycie tych 1000 punktów bez ustawek wcale nie jest takie super cieżkie. Na dobrą sprawę online skończone teraz tylko można w singla grać sobie spokojnie wieże i zdobywać reputacje do frakcji.. Znacznie szybsza będzie to platyna niż to miało miejsce w 9... Tam te 24h każdym zawodnikiem kiepsko wspominam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi