Krosek 627 Napisano 19 Sierpień 2014 Dwa dni przed premierą nabyłem Fife 14 na xboxa w MM za 159 zł w sklepie.Lecz raczej nie mamy co liczyć na 199 zł na nową generacje w dniu premiery. Oczywiście obym się mylił :)Na sklepie po tyle była czy gadales z kierownikiem? Ja w Saturnie dostałem za 159zł po rozmowie z kierownikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 20 Sierpień 2014 http://instagram.com/p/r0CQPMMBoM/ :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 20 Sierpień 2014 http://instagram.com/p/r0CQPMMBoM/ Hahaha ale jaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 20 Sierpień 2014 Niezły bug, ale podobne akcje w fife 14 miałem, gdzie rywal z 25m strzelał przy krótszym słupku wolnego szczurka, a bramkarz zamiast to złapać ( spokojnie powinien to zrobić, nie był to jakiś mocny strzał) to zrobił obrót o 360 stopni na pięcie i wpuścił bramę :D @Tom21 Ja 2 dni przed premierą fify 14 dzwoniłem do empiku, potwiedzili że mają ale nie sprzedadzą mi bo nie, pojechałem i w tesco za 199 kupiłem,to było 24 września ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 20 Sierpień 2014 Na PS3 tak ale ciekawe jak będzie z dostępnością na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 20 Sierpień 2014 Gdyby za 199 przed premiera/w dzien premiery mozna bylo wyrwac na ps4 to bylaby to imo dobra cena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 20 Sierpień 2014 Hahaha ale jaja Wersja udostępniona na Gamescom właśnie obfitowała w tego typu błędy bramkarzy. Osoby mające okazję zagrać nie wyciągały daleko idących wniosków, bo są przekonane, że EA będzie pracowało 24/7 do premiery, żeby to wyeliminować. Jeśli nie, to będziemy mieli do czynienia z niegrywalnym crapem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 20 Sierpień 2014 Niech dają demo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 20 Sierpień 2014 Obstawiam pojawienie się dema na początku września. Z chęcią zobaczę co EA przygotowuje dla nas "w piętnastce". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 20 Sierpień 2014 Wersja udostępniona na Gamescom właśnie obfitowała w tego typu błędy bramkarzy. Osoby mające okazję zagrać nie wyciągały daleko idących wniosków, bo są przekonane, że EA będzie pracowało 24/7 do premiery, żeby to wyeliminować. Jeśli nie, to będziemy mieli do czynienia z niegrywalnym crapem. Hahaha serio w to wierzysz? :d my God ludzie, to jest €A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 20 Sierpień 2014 Nie mam ciśnienia na demo, które na ekranie startowym informuje mnie że "nie jest to wersja finalna". Chcę demonstrację pełnej wersji, a nie kodu sprzed 1/3/6 miesięcy. Niestety to EA, a nie koncert życzeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 21 Sierpień 2014 Hahaha serio w to wierzysz? my God ludzie, to jest €A W 24/7 nie, ale że będą próbowali to załatać - tak, z jakim efektem, nie wiem ;). Bateson, który był na Gamescom wspominał w jednym ze swoich filmów, że wersja im prezentowana była w 90% ostateczną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 21 Sierpień 2014 Pewnie niedługo wpuszczą grę do tłoczni a potem będzie startowy patch ;) wiadomo ea to ea, ale nie zostawia raczej bramkarzy wpuszczajacych takie mega babole,bylby to strzal w stope. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Sierpień 2014 Zdarzyło się i wiadomo, że ludzie to będą pokazywać, o tym gadać i śmiać się z tego, ja tak czy siak fife biorę w dzień premiery bo to jedna z gier z którą mam/miałem najwięcej funu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 21 Sierpień 2014 Zdarzyło się i wiadomo, że ludzie to będą pokazywać, o tym gadać i śmiać się z tego, ja tak czy siak fife biorę w dzień premiery bo to jedna z gier z którą mam/miałem najwięcej funu :) ...i najwiecej rage'u :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 21 Sierpień 2014 Zdarzyło się i wiadomo, że ludzie to będą pokazywać, o tym gadać i śmiać się z tego, ja tak czy siak fife biorę w dzień premiery bo to jedna z gier z którą mam/miałem najwięcej funu :) Zgadza sie. FIFA to gra w ktora gram najwiecej, dzieki oczywiscie FUT. I te poczatki sa najlepsze, budowanie skladu, pierwsze mecze itd. Ja tam sie nie moge doczekac, choc przyznam... Pierwsze gameplay'e nie chwycily mnie bardzo, nie mniej jednak wiem, ze i tak w to bede gral, kurwil i wyrywal wlosy z nerwow :D PS. Sorry za brak polskich liter, angielska winda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dikson 0 Napisano 21 Sierpień 2014 Witam a ja mam pytanie czy jest możliwość żeby w Polsce kupić Fife np z Hazardem na okładce? czy tylko przez zakup w UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 21 Sierpień 2014 Demo 9 września (wtorek). Info z Twittera. https://pbs.twimg.com/media/Bvj8gmMCUAAIYEM.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 21 Sierpień 2014 Okładka z Hazardem jest na rynek UK, tutaj nie dostaniesz bo watpie by ktos importował, a co, Robka nie lubisz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 21 Sierpień 2014 Ktoś zamawiał preordera z UK? Jak z przesyłką, będzie na dzień premiery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dikson 0 Napisano 21 Sierpień 2014 Okładka z Hazardem jest na rynek UK, tutaj nie dostaniesz bo watpie by ktos importował, a co, Robka nie lubisz? ;) Lubie, ale wole Hazarda kibicuje CFC :) szkoda że nie można sobie samemu wybrać okładki np fajna opcja byłaby w pre-orderze i mam takie samo pytanie co kolega na amazone znalazłem za 52 funty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 21 Sierpień 2014 Dziwne, że na easports.com.pl wersja UT jest tylko na pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 21 Sierpień 2014 Myślicie, że w Europie Zachodniej będzie jezyk PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 21 Sierpień 2014 Myślicie, że w Europie Zachodniej będzie jezyk PL? W fifie jest bardzo wymagajacy i skomplikowany jezyk angielski , dlatego tez EA wychodzac na przeciw graczom z Polski majac na uwadze to , ze wielu Polakow jest na emigracji zaimplementuje jezyk polski do gier wydawanych na rynek europejski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 22 Sierpień 2014 (edytowane) Ja akurat bym wolal Lewego(bo w koncu Polak) na okladce niz Belga z tego (...) klubu :/ Tyle dobrego, ze gre dostane za friko Edytowane 22 Sierpień 2014 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach