SANEL 3 Napisano 10 Marzec 2015 Ktoś chętny na zrobienie x4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqbaq 2 Napisano 22 Marzec 2015 Panowie ja mam takie pytanie. Pierwszy raz gram w ogóle w LBP i nie mogę przejść prologu w miejscu gdzie okleja się tablicę. Tzn. mam zrobić jakieś zdjęcie za pomocą ps camera i wstawić tam je. Nie mogę tego obejść, bo nie mam ps camera. Pewnie rozwiązanie jest banalne ale ja nie wiem jak to obejść ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 22 Marzec 2015 Słuchaj/czytaj instrukcje. Kamera nie jest wymagana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Lipiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 15 Lipiec 2015 Czy jak kupie DLC (podróż) to czy drugi pad(czyt 2 konto) będzie mógł ze mną grać czy na dwóch kontach muszę kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 31 Lipiec 2015 Nie. Nawet jeśli konto nie jest podstawowe to grasz Ty i do Ciebie druga osoba się dołącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 15 Październik 2015 Gra ktoś w to jeszcze...? Dajcie spokój. Śmierdzi od tej gry na kilometr i od razu widać, że Media Molecule nie miało z tym tytułem nic wspólnego. Sony nie powinno robić tej gry bo wyszło z tego nie wiadomo co pchane na siłę bo oryginalna ekipa zaczęła coś nowego. Bez sensu. Po tej grze widać, że podejście - dajta mi tu developera za 5zł i robimy gre!! - nie sprawdza się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 7 Listopad 2015 Czy ktoś z was kupował Little big planet 3 na PS4 za granicą ? Czy za granicą gra jest w full wersji PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Listopad 2015 W dwójce można było przenieść stan postaci z naszymi zebranymi rzeczami z jedynki. Jest tu taka sama opcja żeby przenieść stan zapisu z PS3 na PS4 do gry i cieszyć się bonusami z jedynki i dwójki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Listopad 2015 Tak. Nawet mapy z LBP 1 i 2 są kompatybilne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 16 Listopad 2015 To fajnie bo w jedynce i dwójce miałem 100% i platyne, obawiam się tylko tego że gry nie tworzyło media molecule tylko ktoś inny i nie wiem jak obecnie wygląda sprawa z bugami na które skarżyli się ludzie zaraz po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 17 Listopad 2015 Ogrywałem też lbp1 i 2, a jedynie co mam po starych odsłonach to dodatkowe levele np.marvel, piraci z Karaibów. Brakuje mi natomiast strojów,skórek dla szmacianek itp. Da się to jakoś odzyskać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 17 Listopad 2015 Ogrywałem też lbp1 i 2, a jedynie co mam po starych odsłonach to dodatkowe levele np.marvel, piraci z Karaibów. Brakuje mi natomiast strojów,skórek dla szmacianek itp. Da się to jakoś odzyskać? Trzeba pobrać? Również jest import danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 17 Listopad 2015 Trzeba pobrać? Również jest import danych. Big thanx, sprawdzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 28 Listopad 2015 Pomoże mi ktoś w pokojach x2? Jest chyba też jeden x4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mini21 0 Napisano 9 Marzec 2018 Gra może ktoś jeszcze w tą grę na PS3? Mam problem z jednym trofeum - jakiś błąd - chodzi o to gdzie muszę rozegrać każdy z leveli z innym graczem. Robiłem to kilka razy i nie nalicza mi ukończonego levelu. Ktoś miał podobnie? Chciałbym zrobić tą platynę (to ostatnie trofeum potrzebne do tego) i skończyć z tą grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 11 Luty 2019 Pytanie banalne i głupie. Ale czemu na mapie niektóre plansze są w kłódce i nie mogę ich robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach