Shintokatana 54 Napisano 7 Kwiecień 2015 Po ubiciu roma pająka będzie tam gdzie amelia Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Panowie polecam nowe expowisko. 30 sekund zabawy i mniej więcej 70k-110k expa wpada bez problemu ( w zależności ile mobków nam się tam zespawnuje ). Wsio opiera się na Auli którą otwieramy kluczem. Wpadamy do środka i cofamy się przed drzwi. Po czym dwa naładowane ataki Hunter's Axe i wsio mobki zebrane przy drzwiach padają. Jest to bardzo blisko ogniska wiec szybko można restartować poziom i powtarzać w kółko czynność. Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez TRaCeGuitar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Kwiecień 2015 Chodzi o budynek Auli i o tą główną salę z krzesełkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 7 Kwiecień 2015 A ja sobie znowu robię nową postać, a co . Wracam do str, bo skill mi jednak nie podchodzi. Wiem że to wariactwo tak co chwilę grać od początku, ale ja mam lekkiego świra :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Jak niby restaurować poziom, skoro z ogniska sie da tylko wrócić do snu i trzeba spowrotem sie cofać. To juz zajmuje dobre 2 minuty, szkoda czasu ... Co za zasrany boss, chyba pojadę i sprzedam temu mizayakiemu kopa w dupę, bo ta żądna krwi bestia to jakaś kpina Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez Spux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Kwiecień 2015 Chodzi o budynek Auli i o tą główną salę z krzesełkami? Jup...tam dobre 20 mobków wyskakuje na nas a że przez drzwi nie przejdą to kosi się ich aż miło. @up bardzo prosto, używasz przedmiotu do wybudzenia i wtedy zamiast wracać do HD i Auli na zmianę. W ciągu 20s masz teleport do latarni i restart całego poziomu. Przedmioty do teleportu są tanie jak barszcz więc na spokojnie można się tam bawić. W 10 minut takiej zabawy uzbierałem około 1,300,000 pkt krwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Kwiecień 2015 A po narzuceniu jeszcze run które zwiększają drop krwi to już w ogóle można nabić tam tyle tego że wbijemy 200HL bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Kwiecień 2015 U mnie dzięki Bogu nie działało ponieważ inaczej bym się skusił na ten trik i potem stracił chęć na granie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 7 Kwiecień 2015 Opłaca się używać. Na moim etapie wiedzę szaleńca? Miałem 8, ale umarłem kilka razy i insighty spadły mi do 6. Słyszałem, ze za te punkty mozna kupić fajne wdzianko - ojca gascoigne. Tak wiec pytanie używać teraz czy trzymać na lepsze czasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Kwiecień 2015 Przy trofeum za znalezienie wszystkich broni jest mus kupienia ich wszystkich czy wystarczy je odszukać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 7 Kwiecień 2015 A ja sobie znowu robię nową postać, a co . Wracam do str, bo skill mi jednak nie podchodzi. Wiem że to wariactwo tak co chwilę grać od początku, ale ja mam lekkiego świra :) . Mozesz troche rozwinac temat - dlaczego ci nie podchodzi gra pod "skill". Wlasnie skonczlem grac postacia typowa pod sile (az za duzo punktow tam wsadzilem) i wlasnie chcialem sprobowac czegos innego od poczatku btw. O co chodzi z tym filmikiem gdzie gosc biegal i wpadal mu exp? Wiem, ze ktos o tym juz pisal, ale jakos teraz mi umknelo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al_Paczino 10 Napisano 7 Kwiecień 2015 Jak odblokowac drzwi ktore sa na szycie wiezy na ktora sie wchodzi na prawo od glownej lampy w rewirze katedralnym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Przy trofeum za znalezienie wszystkich broni jest mus kupienia ich wszystkich czy wystarczy je odszukać? Musisz kupić, chyba że chcesz farmić labirynty(i tak musisz iść do kielicha Loran po pazury), tam znajdziesz wszystkie rodzaje (lost i uncanny). Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez DoV 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Kwiecień 2015 No i NG++ peklo w 2 godziny jakies :D level 133 i juz nie ruszam aby na pvp sie pobawic troche (polecam oba koszmary do uczciwego pvp) Jak czlowiek wie co robic to jak burza leci przez te gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsarcasm 214 Napisano 7 Kwiecień 2015 Jak odblokowac drzwi ktore sa na szycie wiezy na ktora sie wchodzi na prawo od glownej lampy w rewirze katedralnym?Zdobędziesz Lunarium Key w Byrgenwerth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 7 Kwiecień 2015 Postać będę robić do max 150 lv. Na jakim poziomie najlepiej zostawić witalność? 35-40 czy może więcej? Resztę dam w siłę i wytrzymałość. Czy warto dołożyć trochę do magii czy nie ma sensu? Postać raczej pod siłę ale może trochę magii by nie zaszkodziło. Zastosowanie to lochy a i trochę PvP bym spróbował. Doradźcie coś. Narazie mam 79 lvl 35 vit 30 siły 23 umiejętności a reszta to kilka punktów, więc jeszcze mogę coś namieszać. Jeszcze gry nie skończyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Jak odblokowac drzwi ktore sa na szycie wiezy na ktora sie wchodzi na prawo od glownej lampy w rewirze katedralnym? Musisz zdobyć klucz który znajduje się w Yahar'gul. Tutaj masz filmik gdzie go znaleźć: Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez Nautilus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) Na którym walczyć z łowcą na placu domku z tym takim berłem elektrycznym? I co jest za wielkimi drzwiami w grand cathedral płaza? Niech zgadnę na 29 lvlu nie mam tam czego szukać? :) Mając ten kielich po blood starved beast, warto sie pakować w dungeon jakis? I czy jest wgl szansa znaleźć tam te takie pazury, co ma nasz opiekuńczy stary dziadyga? Pzdr Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez Spux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek710 2 Napisano 7 Kwiecień 2015 Ostatnio zabiłem mroczną bestię,amegdale,oraz cienie,teraz został mi pająk,i nie wiem gdzie mam teraz iść,żeby podciągnąć fabułe,proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 7 Kwiecień 2015 Ostatnio zabiłem mroczną bestię,amegdale,oraz cienie,teraz został mi pająk,i nie wiem gdzie mam teraz iść,żeby podciągnąć fabułe,proszę o pomoc Musisz ubić pająka, żeby dostać dostęp do nowej lokacji i ruszyć fabułę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek710 2 Napisano 7 Kwiecień 2015 gdzie dropi fragment krwawego kamienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Kwiecień 2015 Cainhurst - speedruny możesz robić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al_Paczino 10 Napisano 7 Kwiecień 2015 To w brywerth czy yhargul jestvten lunarium key? Bo 2 rozne odp dostalem :) Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsarcasm 214 Napisano 7 Kwiecień 2015 (edytowane) To w brywerth czy yhargul jestvten lunarium key? Bo 2 rozne odp dostalem :) Dzieki Sorry w yhargul, pomyliłem z innym kluczem. W którymś momencie wejdziesz do ciemnego pomieszczenia ze skrzynią, dużym mobkiem i dziadkiem na krześle walacym z ckm-a. Na środku zobaczysz klatkę z tym kluczem do wzięcia, ale będziesz musiał do niej zeskoczyc z gory bo drzwi otwierają się do niej od środka. Jak będziesz w tej miejscowce to wyjdź stamtąd, przejdź placyk ze starymi babami i wejdź na schody po prawej stronie. Tam też będzie w cholerę tych bab, ale olej je bo i tak się odradzają po zabiciu. Trzymaj się prawej strony, zobaczysz wyrwe w ogrodzeniu i tam zeskocz w dół. I dalej już będziesz wiedział Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez donsarcasm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 7 Kwiecień 2015 No i pierwsze przejście za mną. Muszę przyznać, że w porównaniu z serią Souls to Bloodborne jest o wiele bardziej przystępny. Teraz nowa postać i całkiem inny build. Planuję pójść w skill i arcane. Ma to sens? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach