adick007 872 Napisano 4 Październik 2014 To jest alpha test!! Żadnego farmienia levelovania. Cała reszta będzie w pełnej wersji w lutym. Alpha ma głównie zweryfikować stabilność serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2014 No dobra ale na necie nigdzie sie nie moge doczytac czy cos takiego wystapi jakby nikt nic nie wiedizal, nie bylo opcji w alphie z ekranem statystyk postaci, albo cos podobnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Październik 2014 No dobra ale na necie nigdzie sie nie moge doczytac czy cos takiego wystapi jakby nikt nic nie wiedizal, nie bylo opcji w alphie z ekranem statystyk postaci, albo cos podobnego?Nie było nic takiego. Żadnych statów, ani okienek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 4 Październik 2014 Nie ma okienek statystyk itp, ale na gameplayach z targów przecież wyraźnie widać, że z pokonanych pozyskujemy dusze (w wypadku BB to raczej krew). Nie panikujcie, bo rozwój postaci i ekwipunek będzie napewno. I mając w pamięci poprzednie dokonania From Software, zapewne w tym aspekcie zbyt wiele się nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2014 Nikt tu nie panikuje tylko probuje uzyskac informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 4 Październik 2014 Puki co najbardziej niepokojące są stałe chrupnięcia animacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2014 Póki co niepokojacy jest Twoj jezyk. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Październik 2014 Chrupniecia to malo powiedziane, ta gra momentami autentycznie stoi w miejscu lub przypomina pokaz slajdow, szczegolnie na moscie przed bossem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 5 Październik 2014 No niestety bez problemu można poznać gry F.S. - taka ich "uroda".. Widać, ze chłopaki dalej mają problem z optymalizacją i jedyne co wydają to kolejne części Deamon'sów - inne tekstury, inna historia, ale generator poziomów, netcode, mechanika gry i optymalizacja kodu wciąż stoją w miejscu :/ Nic to - i tak będzie się grało godzinami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Październik 2014 Podobno nie będzie dziejszych testów ->http://www.pssite.com/news-36838-dzisiejsze_testy_bloodborne_sie_nie_odbeda.html Szkoda, bo mimo pokazu slajdów w paru miejscach, grało się przyjemnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owerfull 20 Napisano 5 Październik 2014 Bloodborne to dla From Software wielki krok do przodu - szczególnie pod względem grafiki. Sposób walki tym razem naprawdę się zmienił i moim zdaniem na lepszy, bo dynamiczniejszy. Nie oszukujmy się, From miało problemy już przy swoich starszych grach, a Bloodborne wygląda bardzo dobrze, tylko że jest ryzyko, że właśnie przez te problemy z animacją trzeba będzie znacznie poobcinać graficznie tą gierkę ... Ja tam mam nadzieję, że będzie wyglądać miodnie po premierze i nie będzie powtórki z Dark Souls II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 6 Październik 2014 Jak na razie z tego co oglądałem jestem zawiedziony grą, liczyłem na prawdziwe doznanie 'next-gen'. Niestety gra wygląda jak Dark Souls z lepszą grafiką, podobne animacje i mechanika brak mi jakiejś rewolucji. Mam nadzieję, że w praniu wygląda to zupełnie inaczej i że bardzo się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 6 Październik 2014 Ta gra to ewolucja, nie rewolucja. Na co Ty liczyłeś? Masz nowy setting, "lepszą grafikę". Są ewidentne zmiany w mechanice walki, choć nadal czerpiące z poprzednich gier. Nadal nie wiemy nic o levelowaniu, ekwipunku, czy przede wszystkim onlinie. Da mnie jedynym zmartwieniem są wspomniane przez userów dropy. Wierzę jednak, że skoro to jest ex, i mają jeszcze trochę czasu, to zrobią z tym porządek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 6 Październik 2014 Koleś, który dostał się do niedostępnej części alphy w pewnym momencie zdobył cały set, z podziałem na ręce, nogi, tułów... Wygląda na to, że zbroje będziemy kompletować tak, jak dotychczas w serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 6 Październik 2014 No to git. Wspomnianego materiału nie oglądałem, bo nie zamierzam już sobie więcej psuć zabawy. Zbroja to za dużo powiedziane. To raczej jakieś skórzane rękawice, czy inne mokasyny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joleke22 27 Napisano 7 Październik 2014 Nie oczekiwałbym jakiś setów zbroi... pewnie będą same skórzane ubrania które mają wpasować się w klimat wiktoriański Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 7 Październik 2014 Ktoś gdzieś wyczytał, co z dalszymi testami gry w formie alpha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 7 Październik 2014 Ktoś gdzieś wyczytał, co z dalszymi testami gry w formie alpha?Niestety żadnych info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Październik 2014 Zaległy termin Alphy... The Alpha Test will be open for a limited time on the following day: Sunday October 19th 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 15 Październik 2014 Dziwna ta alfa. Przyszedł mi mail jeszcze przed testami, że mnie wylosowali. Ok...fajnie. Tylko potem nic nie dostałem. Żadnego kodu. Niczego. Teraz znowu piszą, że przesunęli. Co z tego jak pewnie znów nie dostane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Październik 2014 Dziwna ta alfa. Przyszedł mi mail jeszcze przed testami, że mnie wylosowali. Ok...fajnie. Tylko potem nic nie dostałem. Żadnego kodu. Niczego. Teraz znowu piszą, że przesunęli. Co z tego jak pewnie znów nie dostane?A odpowiedzialna, że chcesz w alfie uczestniczyć? W pierwszym @, tym w którym Cię poinformowali, że zostrales wylosowany, był link w który trzeba było kliknąć i wyrazić chęć uczestnictwa w becie. Jeśli tego nie zrobiles, to nie bądź zdziwiony, ze nie dostales potem wiadomości z linkiem do klucza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 16 Październik 2014 ja dostałem mail'a odpowiedziałem pozytywnie i na tym się skończyły moje testy wersji alfa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 16 Październik 2014 ja dostałem mail'a odpowiedziałem pozytywnie i na tym się skończyły moje testy wersji alfa... Moje również. Zapisałem się i koniec odzewu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 16 Październik 2014 W moim przypadku tez zaden kod nie przyszedl, dopiero teraz z wiadomoscia, ze alfa odbedzie sie w niedziele napisali, zebym sie zalogowal, tak zrobilem i dostalem voucher na ten ostatni dzien testow, porabana polityka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 19 Październik 2014 Gwoli przypomnienia za godzine ostatnie testy. ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach