kovacs 367 Napisano 1 Październik 2014 Muzyka w Main Menu jest przekozacka. Screeny i nagrywanie gameplayu zablokowane. Co do kodu na alpha test... może brali pod uwagę abonentów PS+? Aby pograć w BB trzeba mieć połączenie z serwerami From Software = wykupionego Plusa. Ja mam na rok. Graj waszmość! Graj! A następnie podziel się wrażeniami! To jest ten sam kawałek, co prezentowany dotychczas na targach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) Ten z pierwszych zwiastunów. W full aranżacji na słuchawkach robi kolosalne wrażenie. Ciężki, przytłaczający, zagadkowy klimat muzy... miazga. https://www.youtube.com/watch?v=qVm1vzOs_rI ...i tak od dwóch godzin :-) Edytowane 1 Październik 2014 przez adick007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Październik 2014 Mozna grac juz w alphe dzisiaj, do godziny 22. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 1 Październik 2014 Przyznawac sie kto kitra nieporzebne kody do alfy kurde? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 1 Październik 2014 gram, dropy animacji są dosyć spore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 1 Październik 2014 Mam zatem nadzieję, że to połatają do premiery a teraz testują inne ficzery (multi...). Skrobnijcie parę zdań po wszystkim, łatwiej będzie to spośród zalewu spamu wyłapać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 1 Październik 2014 Filmiki z alphy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Październik 2014 gram, dropy animacji są dosyć spore Potwierdzam, dosc mocno sie to odczuwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 1 Październik 2014 + design [miazga!]... lokacja, przeciwnicy, szczegóły, strój... poezja + muzyka... - przede wszystkim spadki animacji [wiadomo alpha] i tu już mam obawy, czy nie będzie w finalnej wersji tak jak Dark Souls 2 = pogorszenie grafiki daje się to bardzo we znaki - detekcja z przeciwnikami, konstrukcją otoczenia [kilka razy miałem przypadek zahaczenia o coś i małych problemów z "uwolnieniem się"] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Październik 2014 Dropy są ale to przecież alpha. Klimat super walka też ale wymagająca brak bloku tylko rolowanje albo uniki. Nawet trudna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 1 Październik 2014 Do tych co grają - jest tam jakiś lock-on? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 1 Październik 2014 Jest taki, jak w DS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bodomek1 14 Napisano 1 Październik 2014 Oki.dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Październik 2014 Sterowanie, mechanika to Demon Souls/Dark Souls. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 1 Październik 2014 Klimacik bardziej Demon's. Czcionka, odgłosy konających przeciwników, "chmurka" przy dropniętym przedmiocie... Duża różnica, a właściwie ogromna to brak tarczy. Przeciwnicy też zbierają się w licznej grupie [4 do nawet 12 jednocześnie]. Fajny patent jest z pozostawionymi wiadomościami - truposzki spod ziemi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 2 Październik 2014 To są właśnie Ci wspomniani messengers. A jak wygląda kwestia online? Widziałem szwędające się po mapie duchy na wzór soulsów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 2 Październik 2014 Nie wiem dokładnie jak działa online. Chyba do połączenia z innym graczem służą dzwonki. Grę z kimś miałem tylko raz, nie wyświetlało jego nicku, tylko "Church Hunter" i był to zwykły coop. Po chwili jak zginąłem zostaliśmy rozłączeni. To tyle, z moich doświadczeń z multi w Bloodborne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 2 Październik 2014 Ktoś widział dziada ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Październik 2014 Hmm... Ktoś z Was jeszcze, dostał kod dzisiaj? Czy tylko ja mam takie głupie szczęście 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 3 Październik 2014 Dotarłem do Bossa-pokonałem. Nic nie wypadło. Za bossem drzwi zamknięte. Cofnąłem się połączyło mnie online i znowu był ten sam boss tylko że walczyliśmy we trzech. W trakcie walki mnie rozłączyło a ja zostałem zrespawnowany zaraz po ubiciu bossa. Teraz nie wiadomo co robić bo progresu dalej nie ma może trzeba się gdzieś cofnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) @wojcik To jest wszystko co w alphie dostajemy. Edytowane 3 Październik 2014 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 4 Październik 2014 (edytowane) Coś się zglitchowało :) https://youtube.com/watch?v=PCc8nrTEKv0 Nowa lokacja, moby i boss Edytowane 4 Październik 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2014 Jest tu jakas forma expu, dostaje sie punkty cokolwiek, podnosi level? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 4 Październik 2014 Nie ma nic, co zwiększałoby poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2014 To nie ma zadnej mozliwosci rozwoju postaci procz innej broni i ciuchow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach