kill 10044 Napisano 18 Sierpień 2016 O 11.08.2016 o 23:59, kill napisał: Tymczasem w siedzibie Hello Games. O 12.08.2016 o 01:54, Patricko napisał: Ale nie rozumiem? Wszystko działa w grze jak należy póki co. Funkcje online są tak znikome, że mogłyby nie istnieć. No właśnie. Zastanawialiśmy się jak serwery wytrzymają to co nam obiecywano, a jestem absolutnie przekonany, że 2 ostatnie opóźnienia były spowodowane wycinaniem z gry multiplayera. Bo po prostu nie ma chyba takiej serwerowni, która za rozsądne pieniądze podjęłaby się obsłużenia gry online w proceduralnie tworzonej galaktyce. Że nie wspomnę jak PSN by kwiknął 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Sierpień 2016 Czyli zostaje poczekać na GOTY ze wszystkimi dlc, może wtedy coś z tego symulatora nudy i niespełnionych obietnic, będzie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Sierpień 2016 No stary! Jak oni w najnowszym patchu dodają dopiero obsługę procesorów AMD Phenom, to o czym my mówimy. A gra chodzi na 16 letnim Havoku... To co oni robili przez te kilka lat? Dla mnie to niepojęte. Ponoć poziom refundacji/zwrotów na steamie sięga 80%. Na PC to dizaster. Może na konsolach jest lepiej. A najlepsze, że w ciągu kilku dni pojawiły się amatorskie mody odblokowujące framerate i rozdzielczość tekstur. I oni mają czelność żądać za taką pre alphe 266 zeta? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2016 Co byś nie napisał zawsze będą tacy którzy będą bronić i że te 269 zł to były dobrze wydane pieniążki. Mi najbardziej żal Deusa który zaliczy jakąś minimalną sprzedaż , bo całe zainteresowanie i portfele graczy poszły w stronę NMS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Sierpień 2016 11 minut temu, kill napisał: No stary! Jak oni w najnowszym patchu dodają dopiero obsługę procesorów AMD Phenom, to o czym my mówimy. A gra chodzi na 16 letnim Havoku... To co oni robili przez te kilka lat? Dla mnie to niepojęte. Ponoć poziom refundacji/zwrotów na steamie sięga 80%. Na PC to dizaster. Może na konsolach jest lepiej. A najlepsze, że w ciągu kilku dni pojawiły się amatorskie mody odblokowujące framerate i rozdzielczość tekstur. I oni mają czelność żądać za taką pre alphe 266 zeta? Na konsolach jest na pewno lepiej, bo nie ma zwrotów cyfrówek można albo pogonić konto (lub płytkę), albo ukryć trofea jak komuś będzie wstyd, że kupił ten niedorobiony szajs. Szkoda, że kolejny raz wyszło jak wyszło, bo gra mimo wszystko zapowiadała się całkiem przyzwoicie, a skończyło się jak zwykle - kasa trafiła do wydawcy/dystrybutora/właściciela platformy, a gracze zostali wydymani w tyłek z nadzieją, że może kiedyś gra będzie naprawiona. Ale nie pierwszy i nie ostatni raz - za parę tygodni (albo nawet dni) szum opadnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Sierpień 2016 Już szał opada Mnie ogólnie jakoś ciągnie do tej gry ale nie mogę przeboleć tego niedopracowania, tych tekstu, pustki na planetach Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 18 Sierpień 2016 To co robi Hello Games z graczami: https://i.imgur.com/xeKHfZv.gifv 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 18 Sierpień 2016 (edytowane) Niezmiernie się cieszę, że przycebuliłem slota z NMS a to tylko dlatego, że na koncie był również Shadow of Mordor Ogólnie gra zatrzymała mnie na jakieś 8-10h (to i tak chyba sporo) i faktycznie jest to ogromny świat, ale poza tym w sumie niewiele jest atrakcji. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Jak ktoś się zastanawia to radzę sobie odpuścić. Duże rozczarowanie. Edytowane 18 Sierpień 2016 przez Karaluch69 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Sierpień 2016 Ja również wbije plate i raczej sprzedam grę. Jak ją dopracują i dodadzą więcej rzeczy to będzie super, ale w obecnym stadium to trzeba mocno zęby zaciskać, żeby nie wyjść z siebie, głównie przez bugi. W tym tempie to może za rok ta gra sprosta oczekiwaniom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 18 Sierpień 2016 Żeby nie spoilerować -Jak ktoś liczy że w centrum galaktyki czeka na niego coś odkrywczego to się przeliczy. Ogólnie grą jestem średnio rozczarowany bo niewiele się po niej spodziewałem i nie dałem się ponieść fali hajpu. Na początku było nawet fajnie ale z czasem robiło się tylko coraz nudniej, by na końcu przerodzić się w dziesiątki kolejnych warpów w stronę centrum galaktyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 19 Sierpień 2016 Ja nawet nie doleciałem do połowy. Platyna wpadła i żegnam się z grą. Powodem tego nie jest nuda lecz masa irytujących błędów i niedoróbek. Wprawdzie po patchu 1.4 jest lepiej. Na 15 skoków tylko jeden skończył się wywaleniem gry. Sukces. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 20 Sierpień 2016 Gra w to kogoś jeszcze? Aktualizacje wychodzą na równi z PC? Coś się zmieniło po update'ach? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 20 Sierpień 2016 Jakby rzadziej wywala do menu konsoli. Inne błędy bez zmian. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 21 Sierpień 2016 Ale trafilem na planete, opustoszala zero zwierzat prawie nic flory, ale za to wszedzie do zbierania szesciany wiru co chodza po 30 koła, farmienie czas zaczac 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 21 Sierpień 2016 (edytowane) co to jest szescian wiru? Wlasnie pobiera mi jakas nowa aktualizacje, ktos cos wie co w niej jest? Edytowane 21 Sierpień 2016 przez Piotrekj66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 22 Sierpień 2016 (edytowane) 13 godzin temu, Piotrekj66 napisał: co to jest szescian wiru? Wlasnie pobiera mi jakas nowa aktualizacje, ktos cos wie co w niej jest? Dorzucili kilka nowych planet Recka AJ. W sumie trafia w punkt. Edytowane 22 Sierpień 2016 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 22 Sierpień 2016 Uwaga recka od Joe zawiera spoilery. po przeczytaniu nastu recek, obejrzeniu nastu kolejnych. Zgadzam sie z tym co powiedział Joe to nie uberHajp, to nie przerośnięte oczekiwania, a jednak fakt ze to co było komunikowane przez Murraya mówiąc delikatnie odbiega od tego co jest w produkcie końcowym, to ze na pare dni przed premiera powiedział ze to nie jest muliplayer nie usprawiedliwia tej gry a właściwie tego czego w niej brakuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Sierpień 2016 Wg statystyk steam liczba grających spadła o 90%, czas kręcić kolejny hype http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-25-gwaltownie-spada-zainteresowanie-no-mans-sky-na-pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Sierpień 2016 Tyle osób narzeka a ja właśnie kupiłem. Oglądałem gameplaye i strasznie mnie ciągnie do tej "nudy" Jakby co to używki można już za 120zl kupić Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 25 Sierpień 2016 http://niezatapialni.com/2016/08/19/out-there-male-dobre-no-mans-sky/ Ciekawie napisane. Out There mniejszy indyk, wydany w 2014r, a sporo dzieli z NMS, no moze poza grafika ktora jest powiedzmy szczerze uboga i prosta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Sierpień 2016 Grałem bardzo dużo w Out There i os razu widać podobieństwo. Uczenie się języka, sloty w statku, surowce, skakanie po gwiazdach, itd. W sumie No Man's Sky to konsolowa wersja Out There... Ale jedno mi się w Out There bardziej podobało, była tam jakaś minimalna fabuła przynajmniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 25 Sierpień 2016 Ja narazie bawię się dobrze w NMS ale to początek i dopiero ogarniam co i jak Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 25 Sierpień 2016 jak wyglada procedura zwrotu gry na psn cyfrowej, slyszalem ze zwracaja kase nawet jak sie zagralo ze wzgledu na bledy gry. Gdzie trzeba to zalatwiac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 25 Sierpień 2016 (edytowane) Muszę być ogromnym szczęśliwcem, bo kupiłem grę w dzień premiery i na wersji 1.02 przegrałem z dobre 15 godzin i ANI razu nie wywaliło mnie do menu. Ogólnie to już mi się ta gra mocno nudzi, ale poeksploruje jeszcze trochę żeby dobić tę platynkę. Edytowane 25 Sierpień 2016 przez Marcossik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 25 Sierpień 2016 17 minut temu, Marcossik napisał: Muszę być ogromnym szczęśliwcem, bo kupiłem grę w dzień premiery i na wersji 1.02 przegrałem z dobre 15 godzin i ANI razu nie wywaliło mnie do menu. Ogólnie to już mi się ta gra mocno nudzi, ale poeksploruje jeszcze trochę żeby dobić tę platynkę. Z takim szczęściem powinieneś grać zawodowo w gry losowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach