fryz 915 Napisano 24 Marzec 2015 Ze spotowaniem się zgodzę, ludzie mało tego używają niestety. Co do podnoszenia - nie każdy ma na wyposażeniu defibrylator, a samo podnoszenie jest dość ryzykowne więc ja sam grając medykiem najpierw wolę się dwa razy upewnić, że podnoszenie będzie bezpieczne zanim się do niego zabiorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 24 Marzec 2015 Ja już odruchowo spotuje. Przyzwyczajenie z bf4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 24 Marzec 2015 Według mnie ŚWIETNY tryb single, humor, teksty, sama historia typowo "amerykańska" ale daje radę, lokacje graficznie bardzo urozmaicone i ładne. Chwile skradanki i nawalania, misja na lotnisku - miodzio i ubaw. Polecam od początku tryb VETERAN, bo jest łatwo, chociaż momentami jeśli chcemy aresztować poszukiwanego za nagrodę, bywa ciężkawo wypłoszyć go z "tłumu". Jeśli ktoś twierdzi, że grafa tam jest brzydka- polecam okulistę albo włączyć TV, bo chyba gra bez obrazu Jak czytam w minusach, że na multi ktoś ginie i nie wie skąd- wymiękam i tylko grzecznie napiszę "zmień grę". MUZA w całej grze - rewelacja! Pewnie, że znajdzie się pełno szczegółów denerwujących ale to bzdury, slot za 80-100 zł i gra na miesiące. Kończę kampanię, na multi 35lvl (a gram TYLKO na jednej mapie:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 24 Marzec 2015 Spotowania i podnoszenia zdecydowanie jest za mało w BFH... Nooby zamiast defibrylatora, wybieraja to strzykawke co sami siebie podnosza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Marzec 2015 Panowie, w trybie Fucha na mapie Pustynia zauwazylem gosci jezdzacych na... kanapie! :D Wie ktos jak to zdobyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 24 Marzec 2015 Wie ktos jak szybko nabic monety za asysty kamerka? Ja na runde najczesciej dostaje 4-7 asyst, a 10 potrzeba do monety. Jak te kamerki stawiac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 24 Marzec 2015 Nooby zamiast defibrylatora, wybieraja to strzykawke co sami siebie podnosza :P Ta strzykawka to w ogóle ma jakiekolwiek praktyczne zastosowanie? Przecież to się przydaje chyba tylko po potrąceniu przez pojazd... Panowie, w trybie Fucha na mapie Pustynia zauwazylem gosci jezdzacych na... kanapie! Wie ktos jak to zdobyc? http://www.escapistmagazine.com/articles/view/video-games/walkthroughs/13652-Battlefield-Hardline-Easter-Eggs-Guide BTW: korzystał ktoś z sabotażu u mechanika? Wczoraj sobie kupiłem i polatałem z tym ze dwie rundy, ale strasznie nieprzydatne mi się wydaje, w zasadzie żeby miało to większy sens to trzeba by sabotować pojazdy na respie przeciwnika.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 24 Marzec 2015 Już ludzie boostują. Zobaczcie ten raport -> http://battlelog.battlefield.com/bfh/pl/battlereport/show/32/580400793625039232/184329341/:D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Marzec 2015 Hehe. Skilla sobie nie przyboostują :D Uwielbiam potem takich pseudo koksów klepać na respie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Wie ktos jak szybko nabic monety za asysty kamerka? Ja na runde najczesciej dostaje 4-7 asyst, a 10 potrzeba do monety. Jak te kamerki stawiac?Widzę że kolega robi zadanie snajpera ;)Ja już mam ukończone więc sprzedam Ci mój patent. Wchodziłem na Team DM dla 64 graczy i stawiałem kamerki np. na początku ulicy by kamera patrzyła wzdłuż niej, ogólnie tam gdzie się coś dzieje i gdzie jest duży prześwit mapy. Przy odrobinie szczęścia wypadały 1-3 monet za rundę. Sam teraz bawię się w zadania i odblokowania wszystkich broni. Medyka, wsparcie i snajpera mam już wymaksowane, teraz biegam mechanikiem. Edytowane 24 Marzec 2015 przez Gucio79 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Marzec 2015 A jest juz jakies info odnosnie mobilnej apki na tablety do Hardline? Cos w stylu Commander dla BF4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Widzę że kolega robi zadanie snajpera ;) Ja już mam ukończone więc sprzedam Ci mój patent. Wchodziłem na Team DM dla 64 graczy i stawiałem kamerki np. na początku ulicy by kamera patrzyła wzdłuż niej, ogólnie tam gdzie się coś dzieje i gdzie jest duży prześwit mapy. Przy odrobinie szczęścia wypadały 1-3 monet za rundę. Sam teraz bawię się w zadania i odblokowania wszystkich broni. Medyka, wsparcie i snajpera mam już wymaksowane, teraz biegam mechanikiem. Ok, dzieki. Ja ogolnie chce odblokowac .300 Konckout ;) Tej broni raczej nie odblokowales juz? :P Edytowane 24 Marzec 2015 przez Zioomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Snajpera zrobiłem do odblokowania MAC-10 potrzebnego do trofeum. Męczy mnie gra snajperem i na razie nie robiłem zadania syndykatu, zrobiłem na szturmowcu(wsparcie) odblokowując Dubeltówkę i ostatnia jego część jest dość trudna. Polecam broń Desert Eagle - prawdziwa armata. Edytowane 24 Marzec 2015 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 24 Marzec 2015 singiel warty uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 24 Marzec 2015 singiel warty uwagi? Zdania są podzielone. Sam nie ruszyłem jeszcze singla ale większość ludzi mówi że jest on zdecydowanie lepszy niż w poprzednich odsłonach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 24 Marzec 2015 Moim zdaniem kupowanie tego tytułu dla samego singla to strata kasy. Jeśli traktować go jako dodatek do multi to co innego, ale i tak rewelacji nie oczekuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 24 Marzec 2015 (edytowane) Snajpera zrobiłem do odblokowania MAC-10 potrzebnego do trofeum. Męczy mnie gra snajperem i na razie nie robiłem zadania syndykatu, zrobiłem na szturmowcu(wsparcie) odblokowując Dubeltówkę i ostatnia jego część jest dość trudna. Polecam broń Desert Eagle - prawdziwa armata. A dubeltowka jak? Niby nie lubie szturmowca, ale pewnie bede chcial platyne wbic i musze odblokowac ;) Edytowane 24 Marzec 2015 przez Zioomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 24 Marzec 2015 Jednak system odblokowywania dodatków z trójki i czwórki uważam za dużo lepszy. Tutaj wprowadzenie tej kasy do kupowania gadżetów czy broni aż prosi się aby boostować. Co do trybu multi uważam jak na start dużo lepiej dopracowany jednak kilka razy zdarzyło mi się już paść dosłownie momentalnie. Nawet nie widziałem, że ktoś do mnie strzela. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 25 Marzec 2015 Może kogoś zainteresuje recenzja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 25 Marzec 2015 Witam. W sklepach napotkałem dwie wersje gry. zwykłą oraz Deluxe Edition. Nie ma nigdzie premium, znanej z bf4.wyszła takowa w ogóle? Kupując jedną z tych wersji gry będzie trzeba dodatkowo płacić za dodatki typu mapy, bronie, etc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 25 Marzec 2015 Witam. W sklepach napotkałem dwie wersje gry. zwykłą oraz Deluxe Edition. Nie ma nigdzie premium, znanej z bf4.wyszła takowa w ogóle? Kupując jedną z tych wersji gry będzie trzeba dodatkowo płacić za dodatki typu mapy, bronie, etc? Premium jest, oczywiscie. Osobiscie nie wiem jaka jest roznica pomiedzy wersja zwykla a Deluxe gdyz kupilem podstawe a gdy pliki dodaly sie do sciagania wyskoczylo ze to wersja Deluxe-wtf?Premium bedziesz mogl.zakupic osobno z poziomu gry (206zl) lub w wersji za 5xxzl, nie pamietam dokladnie. Ale jest juz wliczone w cene... Z Premium dostajesz 4 dodatki (wychodza srednio co 3 miesiace), dodatkowe bronie, darmowe pakiety, wydarzenia Premium (np. 2x $$$ weekend) oraz pierwszenstwo w kolejce na serwery. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 25 Marzec 2015 Wczoraj wykupiłem sobie karabin M16A3 za bodajże 40k i co? Dzisiaj chce zagrać i nie mam go wykupionego! A kasy nie mam, no zajeb#@$. Oj nie podoba mi się ten Hardline ogólnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 25 Marzec 2015 (edytowane) Jak czytam w minusach, że na multi ktoś ginie i nie wie skąd- wymiękam i tylko grzecznie napiszę "zmień grę". Jako, że ja to napisałem to czuję się wywołany. Widzę na Battlelogu, że nie grałeś ani w BF3, ani w BF4 a w BF:H masz ratio 0,92 i tylko grzecznie napiszę "naucz się grać a potem komentuj" @Whizzer - kupujesz tylko dla jednej strony broń. Jeśli grałeś policją to masz tylko po stronie policji kupioną broń. Musisz zrobić 1250 killi, żeby uzyskać licencję i ją wykupić. Wtedy możesz po obu stronach grać daną bronią np. M16A3. EDIT: Ze strzykawką to racja. Więcej ludzi ma tego Surwiwalistę ustawionego niż defiba. Sami siebie mogą podnieść, więc ewidentny ukłon w stronę granie a la CoD, czyli niedrużynowego. Poza tym defib też nie działa zawsze tzn. są jakieś rodzaje zgonów po których nie można uratować kolegi. Edytowane 25 Marzec 2015 przez The_Siemek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 25 Marzec 2015 Defib nie działa po headshot'cie, no i nie działa dwa razy - gościa raz podniesionego drugi raz już się nie dźwignie. Co do tej strzykawki - to badziewie przecież nie działa na zgony spowodowane kulami, wybuchami i czymś tam jeszcze - jak dla mnie to kompletnie nieprzydatne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 25 Marzec 2015 Moim zdaniem kupowanie tego tytułu dla samego singla to strata kasy. Jeśli traktować go jako dodatek do multi to co innego, ale i tak rewelacji nie oczekuj. raczej kupic przejsc i sprzedac nie gram multi stad pytanie o singla tylko ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach