Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2014 Świetna stronka, dzięki wielkie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) Hmmm... Pokazuje mi, że w Old Russia brakuje mi dwóch chociaż dałbym sobie rękę odciąć, że już je podnosiłem. Aż sprawdzę z ciekawości. Edit: Nie działa idealnie bo niektóre mam zebrane, ale i tak pomocna ta strona. Edytowane 18 Grudzień 2014 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Grudzień 2014 Czemu nie nadaje się to na nowy temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2014 Na razie niech jest tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 18 Grudzień 2014 Właśnie wypadł mi Husk of the pit może mi ktoś przybliżyć co to za broń i czy warto ją mieć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2014 Jak zrobisz 3 rank u Eris to możesz z niej legendę zrobić, a potem Exotic w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 18 Grudzień 2014 czy aby husk of the pit wypadł w ogóle potrzebuje mieć jakąś range u Eris, bądz zrobiony chain quest na rekawiczki u Eris? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 18 Grudzień 2014 Mam ranking 1 i zrobione rękawiczki jak by co :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 18 Grudzień 2014 Mam 2 rangę i wypadły mi już dwa. Nie miałem bufa z waxu ani innych udziwnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 18 Grudzień 2014 Trzeba mię szczęście, a szczęściu można pomoc farmiac pierwsza misje, pytanie tylko czy warto ta bron ma kosmiczny impact! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Grudzień 2014 czy aby husk of the pit wypadł w ogóle potrzebuje mieć jakąś range u Eris, bądz zrobiony chain quest na rekawiczki u Eris? Drop Huska nie jest uzależniony od rangi Eris. Ja podczas patrolu ( ziemia, księżyc) zabijałem minionów croty pojawiających się co jakiś czas. I wypadł mi chyba przy drugim rytuale. A u Eris nie robiłem żadnych questów z wyjątkiem fabuły, mam range 0. Btw ktoś już zrobił upa do eidolona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 19 Grudzień 2014 Raczej nie bo potrzebna jest 3 ranga u Eris. Ja mam dopiero 2,5 a jak baunty będą takie jak do tej pory to może w niedzielę ulepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 19 Grudzień 2014 Jest patent na szybsze wbijanie. Logujesz się do gry przed 10:00 O 10 pojawiają się nowe misje.Bierzesz,wykonujesz i oddajesz, Wylogowujesz się i logujesz jeszcze raz Idziesz do Eris i możesz jeszcze raz wykonać te misje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Grudzień 2014 Bo się zastanawiałem czy sam eidolon przed upem do necrochasm też będzie dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 19 Grudzień 2014 Jest patent na szybsze wbijanie. Logujesz się do gry przed 10:00 O 10 pojawiają się nowe misje.Bierzesz,wykonujesz i oddajesz, Wylogowujesz się i logujesz jeszcze raz Idziesz do Eris i możesz jeszcze raz wykonać te misje :D No to powinien wpaść wcześniej :-) Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Grudzień 2014 Patience and time dzisiaj. Do tego nawet fajne łapy dla warlocka. Reszta nic specjalnego wg mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 19 Grudzień 2014 Filmik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Grudzień 2014 Ehhh.. było tak blisko do icebreakera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 19 Grudzień 2014 (edytowane) Opłaca się brać Knucklehead Radar? Bo na razie mam Achlyophage Symbiote i czekam, aż będzie możliwe jego ulepszenie. Fajnie, że jest snajperka, szkoda, że nie Icebreaker :/ Edytowane 19 Grudzień 2014 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 19 Grudzień 2014 Na pvp bardzo dobry hełm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Continuum 17 Napisano 19 Grudzień 2014 (edytowane) Patience and Time dostałem dwa dni temu z nightfalla. Kilka tygodni temu było to samo - Patience and Time wpadło z nightfalla 1-2 dni przed pojawieniem się Xura. Oczywiście wiem, że jest to losowe i nie doszukuję się żadnej regularności. Ot, ciekawy zbieg okoliczności. Edit: @Karaluch69 - tak samo interesujące, jak wiele innych postów w tym temacie. Edytowane 19 Grudzień 2014 przez Continuum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 19 Grudzień 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 19 Grudzień 2014 Zrobię solo bounty na fioletowe rękawiczki z nowego dodatku? (ten co się zaczyna u xura)Mam 26 level. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 19 Grudzień 2014 Jak zepniesz poślady to da się zrobić wszystko solo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlumek 41 Napisano 19 Grudzień 2014 (edytowane) Jak narazie męczę bounty/questy od Eris. Solo robię ten z 4 Wizardami i powiem że ciężko solo. Moby się cały czas sprawują a w międzyczasie trzeba bić tych wizardow. Po godzinie zabiłem dwóch (bo mam słaba siłę ognia wiec czekam aż nazbieraniu 4 rakiety heavy ammo i wtedy szybka akcja. Niestety gdy dobijalem 3 się zagapilem i mnie wysadzili. Dzisiaj kolejna próba jak się nie uda to odpuszczę aż znajdę lepsza broń. Edit ten quest na rękawice to jest zawsze u Eris czy losowo? A może muszę skończyć na początku jej questy? Edytowane 19 Grudzień 2014 przez redlumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach