xsynapse_ 545 Napisano 29 Listopad 2016 Invisible Incorporated jest dobry - dawniej Incognita. Fajna turówka. Dobrze wywróżyłem z fusów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 29 Listopad 2016 Invisible Inc to port z Androida i ISa. Ta druga to gierka na godzinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 29 Listopad 2016 6 minut temu, malpka napisał: Invisible Inc to port z Androida i ISa. Nie do konca kolego: Invisible, inc. Windows, OS X, Linux - 2015.05.12 PlayStation - 2016.04.19 iOS - 2016.10.06 To port z PC ktory pozniej portowano na mobile. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 29 Listopad 2016 (edytowane) 28 minut temu, MagEllan napisał: Nie do konca kolego: Invisible, inc. Windows, OS X, Linux - 2015.05.12 PlayStation - 2016.04.19 iOS - 2016.10.06 To port z PC ktory pozniej portowano na mobile. Dokładnie tak. Pierwotna nazwa była Incognita i chyba to był projekt z kickstartera? W każdym razie jeśli ktoś lubi turówki to polecam. @MagEllan tutaj wyczekałem na tą cebulkę w plusie Edytowane 29 Listopad 2016 przez hacker25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Listopad 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/11/30/playstation-plus-in-december-invisible-inc-stories-the-path-of-destinies-more/ Prezenty na święta 4deplayers Stories: The Path of Destinies (PS4) Invisible, Inc. (PS4) Hyper Void (PS4, PS3, PS Vita) Tiny Troopers Join Ops (PS4, PS3, PS Vita) Color Guardians (PS4, PS Vita) VVVVVV (PS Vita) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 30 Listopad 2016 11 minut temu, pablos_PRO napisał: https://blog.eu.playstation.com/2016/11/30/playstation-plus-in-december-invisible-inc-stories-the-path-of-destinies-more/ Prezenty na święta 4deplayers Stories: The Path of Destinies (PS4) Invisible, Inc. (PS4) Hyper Void (PS4, PS3, PS Vita) Tiny Troopers Join Ops (PS4, PS3, PS Vita) Color Guardians (PS4, PS Vita) VVVVVV (PS Vita) Jihaaaaa Indyk fest czas zacząć, Panowie masakracja jakaś Dobrze, że jest jeszcze Xboxone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 30 Listopad 2016 Takich szrotów to nawet w humble bundle nie dają za 1$. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 30 Listopad 2016 A mnie sie podoba, obie gry chciałem ograc tylko szkoda bylo kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Listopad 2016 6 gier o żadnej nie słyszałem , a podobno od 25 lat interesuję się grami #4deplayers 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Listopad 2016 Akurat Invisible to świetna turówka Mi się tam podobała na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 30 Listopad 2016 Gdyby nie multi to nikt nie kupowałby plusa, więc mogą sobie pozwolić wstawiać takie szroty. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Grudzień 2016 Moja skromna ocena oferty - widac ze swieto dziekczynienia to i indyki. Przy czym jeden jest tlusty i ponoc dobrze przyrzadzony (Invisible Inc - wysoko oceniony - metacritic 82) - choc to nie moj typ gier. Reszta.... Coz lepiej spuscic na to zaslone milczenia. Nie mialem jakis szczegolnych oczekiwan, ale tutaj politycznie poprawnie powiem nic dla mnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 1 Grudzień 2016 MagEllan - mądrego to i przyjemnie poczytać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Grudzień 2016 wczoraj mi sie skonczyla roczna subskrypcja i zarequestowalem u vectry nową ale mieli mi przyslac kod dopiero rano a chcialem pograć a opcje 14 darmowych dni juz mialem wykorzystana a nie chcialo mi sie kombinowac z kontami z allegro czy tworzyc nowe i podpinac karte. W kazdym razie jak sie wejdzie do multi jakiej kolwiek gry to przekierowywuje do psstore gdzie jest opcja darmowego plusa na 2 dni z ktorej skorzystalem tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 7 Grudzień 2016 Nic ciekawego, z nudów się pewnie coś pobierze i pogra chwile, jak nie siądzie to śmietnik, ale serio na koniec roku święta itp. to myślałem, że jebną coś ciekawego chociaż Knacka ;D 1 godzinę temu, bany4KHDR napisał: wczoraj mi sie skonczyla roczna subskrypcja i zarequestowalem u vectry nową ale mieli mi przyslac kod dopiero rano a chcialem pograć a opcje 14 darmowych dni juz mialem wykorzystana a nie chcialo mi sie kombinowac z kontami z allegro czy tworzyc nowe i podpinac karte. W kazdym razie jak sie wejdzie do multi jakiej kolwiek gry to przekierowywuje do psstore gdzie jest opcja darmowego plusa na 2 dni z ktorej skorzystalem tyle... y... Aha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 7 Grudzień 2016 Panowie kupowal ktos na allegro ps plus za 45zl na rok? bo nie wiem co to za wałek :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Grudzień 2016 Panowie kupowal ktos na allegro ps plus za 45zl na rok? bo nie wiem co to za wałek :> A czytałeś ofertę? Daj linka to powiem co i jak Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 7 Grudzień 2016 http://allegro.pl/playstation-plus-ps4-12-miesiecy-365-dni-okazja-i6638352733.html nie doczytalem widze ze nie ma mozliwosci sciaganie gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Grudzień 2016 http://allegro.pl/playstation-plus-ps4-12-miesiecy-365-dni-okazja-i6638352733.html nie doczytalem widze ze nie ma mozliwosci sciaganie gier No bez obrazy ale na takich jak ty Janusza klepia hajs... Nie doczytałem... Buhahahaha Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Btw: na moje oko konto dzielone na 4 konsole po dezaktywacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 7 Grudzień 2016 bany i starvin - jedzie od was cebulą na kilometr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 8 Grudzień 2016 7 godzin temu, Przemek_07 napisał: bany i starvin - jedzie od was cebulą na kilometr Zęby sie myje nie wietrzy... 8 godzin temu, DigitalMan_PL napisał: No bez obrazy ale na takich jak ty Janusza klepia hajs... Nie doczytałem... Buhahahaha Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Btw: na moje oko konto dzielone na 4 konsole po dezaktywacji Taki ze mnie Janusz ze nie kupilem? wiec po co te docinki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Grudzień 2016 Taki ze mnie Janusz ze nie kupilem? wiec po co te docinki? Ty się nie gniewaj i nie złość tylko zrozum, śmieje się bo GDYBYŚ przeczytał opis aukcji to byś wiedział zamiast głupio pytać. Mam wrażenie że z czasem ludzie jakoś zatracaja umiejętność czytania.... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Btw: Ja mam Plusa z takiego konta już ponad rok i jest ok... Dałem 3$ za Plusa, bo jest mi on tylko do multi potrzebny... (gry z Plusa to syf) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 8 Grudzień 2016 Panowie, czy gry z ps plus przy aktywnym abonamencie potrzebują połączenia z kontem PSN ? Jeśli jestem wypisany po jakimś czasie wyskakuja klódki.. Macie na to jakieś rady czy tak jest ? Konto na konsoli aktywowane jako podstawowe.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Grudzień 2016 Jeśli konto jest ustawione jako podstawowe to nie powinno sprawdzać gdy jesteś offline. Na pewno grasz na swoim głównym koncie, które jest oznaczone? Może licencja jest przypisana do innego konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 15 Grudzień 2016 Da się jakoś normalnie przedłużyć plusa? Mam na myśli nie podając karty kredytowej. Bo chcę przedłużyć na miesiąc w Store, a tu mi o kartę woła. Mimo, że mam kase na koncie. Nie chce kupować jakiegoś kodu na necie, tylko chciałem wykorzystać pieniądze na koncie.:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach