beardo0 236 Napisano 25 Listopad 2014 (edytowane) Jak nie jestes podlaczony do neta, to wpadna jak sie podlaczysz ;) Ale co racja to racja, czuje sie jakbym gry na ps3 instalował Edytowane 25 Listopad 2014 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 25 Listopad 2014 Taki sam babol jak ciągłe konserwacje psn i idące wieczność wiadomości :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 25 Listopad 2014 Jak nie jestes podlaczony do neta, to wpadna jak sie podlaczysz ;) Ale co racja to racja, czuje sie jakbym gry na ps3 instalował W tym sek, ze caly czas jestem do neta podpiety, wiec o co chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 28 Listopad 2014 Carrefour ma promo Xbox One (golas) w cenie 1399 złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 13 Styczeń 2015 Wlasnie zapowiedzieli Forze Motorsport 6, heh, wyjda 3 czesci z serii Forza zanim my zobaczymy cokolwiek z serii Gran Turismo na PS4 xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 13 Styczeń 2015 Myślisz że ten news, kogoś tu jara? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 15 Styczeń 2015 Ciekawe kiedy bedzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Styczeń 2015 Myślisz że ten news, kogoś tu jara? Raczej napawa smutkiem, owszem jest polatany i grywalny DriveClub. Xbone ma: FM5, FH2, a teraz zapowiedz FM6 Dla osob lubiacych wyscigi (a gry z serii Forza mialy na xbone wysokie oceny jesli mnie pamiec nie myli) to jest male rozczarowanie. Cos mi sie wydaje ze Turn10 zdarzy zapowiedziec FM7 przed wyjsciem GT7 w ktorym beda auta standard ;) :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Styczeń 2015 Mag mnie nie musisz przekonywać ;) mam obie konsole i ostatnio częściej grywam na łoniaku niż plejaku, taki rozumiesz ewenement :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Styczeń 2015 Mag mnie nie musisz przekonywać ;) mam obie konsole i ostatnio częściej grywam na łoniaku niż plejaku, taki rozumiesz ewenement :) A to milego grania :) Ja widzisz nie mam zadnego current-gena i ciesze sie z tego co ogrywam na PS3. Ale z racji ze zwyczajnie lubie wyscigi to owy smutek o ktorym pisalem powyzej. A jakos srednio widze u siebie miejsce dla 2 konsol obecnej generacji i do tego 2 kierownic (ktore sa prawie blizniacze z wyjatkiem pewnie jakis chipow). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Styczeń 2015 częściej grywam na łoniaku I nie wkręca Ci się w pada ten łoniak? :D Co do xboxa, to mam bardzo "wyrafinowane" zdanie - nie, bo... NIE! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Styczeń 2015 Też kiedyś miałem klapki na oczach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Styczeń 2015 Hehe moimi klapkami są finanse i jak ktoś wyżej napisał - gry. Co generację stawałem przed wyborem i to gry decydowały. W jakimś tam stopniu też pad, ale pewnie da się przyzwyczaić po dłuższym obcowaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 22 Styczeń 2015 Nie jestem na bieżąco z cenami na XO , ale może takie info kogoś zadowoli :) http://www.euro.com.pl/cms/xbox-one-wyprzedaz-gier.bhtml?utm_source=biuletyn&utm_medium=email&utm_content=1&utm_campaign=2015-01-22_B_M_NC_Noc_Gaming&from=newsletter#euid=10471324 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 25 Styczeń 2015 no panowie jest moc :-) 0:44 cross-device multiplayer. Czyli jeśli CoD będzie coś takiego obsługiwać to fajnie będzie można sobie pograć w multiplayer we dwóch na jednej konsoli, każdy gracz będzie miał pełny ekran. Szkoda że ten hardware xboxa jest gorszy od PS4 :/ I ta różnica będzie się tylko zwiększać... Gdyby nie to, dla mnie wybór byłby jasny - xbox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sariel 1 Napisano 13 Luty 2015 Po tym jak zobaczyłem bete Halo 5 nachodzi mnie na kupno Xklocka. Gra prezentuje się super. Nie tyle co graficznie, ale płynność i styl jaki prezentuje jest ekstra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Luty 2015 a ograles wczesniejsze wersje? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sariel 1 Napisano 13 Luty 2015 Nie. W ogóle nie miałem Xboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Luty 2015 to po zakupie kup do tego nowa edycje 4 czesci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sariel 1 Napisano 13 Luty 2015 to po zakupie kup do tego nowa edycje 4 czesci To jakaś ironia? Nie czaje jej. Na wojnę konsol jestem za stary. PS4 kupiłem bo miałem wszystkie poprzednie PlayStation. Jak na Xboxa będą wychodzić fajne exy to czemu by nie kupić?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Luty 2015 Jemu chodzi o edycję Master Chief Collection, która zawiera wszystkie najważniejsze części Halo i posiada multi z tamtych lat, który Bungie dopracowało do perfekcji. Niestety cieniasy z 343 nie były w stanie ogarnąć porządnie multika w MCC i podobno wyszukiwanie meczów trwa wciąż wieki, ale jeśli to naprawili to niech ktoś da znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 14 Luty 2015 Jemu chodzi o edycję Master Chief Collection, która zawiera wszystkie najważniejsze części Halo i posiada multi z tamtych lat, który Bungie dopracowało do perfekcji. Niestety cieniasy z 343 nie były w stanie ogarnąć porządnie multika w MCC i podobno wyszukiwanie meczów trwa wciąż wieki, ale jeśli to naprawili to niech ktoś da znać. Jak skoncze singla, to dam znac. :D Moze w tej 18 gb latce byla poprawka sam nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 5 Marzec 2015 (edytowane) Microsoft zapowiedział właśnie cross-buy między Windows 10 Store a Xboxem One. Co ciekawe, ma to działać również wstecz, tzn każda gra, która pojawi się w Windows 10 Store, a jest już w bibliotece na konsoli, będzie do ściągnięcia na PC. Ciekawy i mocny ruch, nie powiem. Dla nas to dobrze, Sony niech nie myśli, że może teraz leżeć do góry brzuchem. Edytowane 5 Marzec 2015 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Marzec 2015 Rozumiem że to cross-buy jednostronny? Bo ceny PC a konsole to nadal przepaść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 6 Marzec 2015 Nie zostało to doprecyzowane. Jestem zdania, że jeśli premierowe ceny w Windows 10 Store będą na poziomie tych ze Steam'a, to spokojnie będzie to cross-buy w obie strony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach